MIUI 12.5 güncellemesi POCO X3 NFC için V12.5.1.0.RJGMIXM 885 MB Kararlı rom GLOBAL e dağıtım başladı. Bekleyen arkadaşlar kontrol edebilir. |
Xiaomi Poco X3 NFC [Ana Konu ve Kullanıcı Deneyimleri] (292. sayfa)

-
-
Ya bu TR roma bakan arkadaş öldü herhalde global akıyor biz hala 12.0.7
-
Geç olsun güç olmasın diyelim hocam.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Herkese merhaba. Mart ayında almıştık cihazı eşim kullanıyor. Fotoğraf çekerken portre modunda kasılma yapıyor cihaz, fotoğrafı çekiyor ama portre de iken ekrandaki görüntüler kasılarak gözüküyor. Çektiği görüntü de sorun yok. Nasıl düzeltebiliriz? Kamera önbelliğini sıfırladım, 1-2 gün iyiydi yine yapmaya başladı.
-
Genelde, ısındığında ya da güneş altında kamera sorunlu. Belli bir müddet sonra kasıyor hatta kilitleniyor yazılımla çözülecektir muhtemelen miui 12.5 ya da 13 ile çünkü android sürüm 11 güncellemesi ile çözülmedi.
Genelde, ısındığında ya da güneş altında kamera sorunlu. Belli bir müddet sonra kasıyor hatta kilitleniyor yazılımla çözülecektir muhtemelen miui 12.5 ya da 13 ile çünkü android sürüm 11 güncellemesi ile çözülmedi.
quote:
Orijinalden alıntı: oguzhandincel1Herkese merhaba. Mart ayında almıştık cihazı eşim kullanıyor. Fotoğraf çekerken portre modunda kasılma yapıyor cihaz, fotoğrafı çekiyor ama portre de iken ekrandaki görüntüler kasılarak gözüküyor. Çektiği görüntü de sorun yok. Nasıl düzeltebiliriz? Kamera önbelliğini sıfırladım, 1-2 gün iyiydi yine yapmaya başladı.
Değerli kardeşim kasılarak gözüküyor ne demek tam anlamadım aslında.Portre modunun özelliği çektiği nesneyi net gösterip diğer nesneleri hafif bulanıklastırmasıdır.Bunu bildiğinizi düşünerek kasma dediğiniz şeyin ne olduğunu açıklar yada resim koyarsanız daha iyi cevap verme şansımız olur.İyi günler...
(mesela hızlı mı çekmiyor bekletiyor mu? yada odaklama sorunumu yaşıyor? )
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tolga_bey -- 27 Temmuz 2021; 15:18:53 >
-
quote:
Orijinalden alıntı: baranselona
Genelde, ısındığında ya da güneş altında kamera sorunlu. Belli bir müddet sonra kasıyor hatta kilitleniyor yazılımla çözülecektir muhtemelen miui 12.5 ya da 13 ile çünkü android sürüm 11 güncellemesi ile çözülmedi.Ev içinde serin ortamda da aynı sorun mevcut ama bekleyelim bakalım yeni sürümü.
-
quote:
Orijinalden alıntı: Tolga_beyDeğerli kardeşim kasılarak gözüküyor ne demek tam anlamadım aslında.Portre modunun özelliği çektiği nesneyi net gösterip diğer nesneleri hafif bulanıklastırmasıdır.Bunu bildiğinizi düşünerek kasma dediğiniz şeyin ne olduğunu açıklar yada resim koyarsanız daha iyi cevap verme şansımız olur.İyi günler...
(mesela hızlı mı çekmiyor bekletiyor mu? yada odaklama sorunumu yaşıyor? )
Alıntıları GösterHitap şekliniz için teşekkürler öncelikle, çekmeden önceki durum bahsettiğim, video çekeyim kendi telefonumdan alır mı kayıda bilmiyorum ama. Kamera uygulamasını açıyorum, portre hariç diğer modlarda sorun yok, portre açınca kemaranın gösterdiği görüntüyü ekranda kasarak gösteriyor cihaz. Yazılım kaynaklı diye tahmin ediyorum ama can sıkıcı işte, sizden önceki yorumda arkadaş ısınma kaynaklı demiş, çözülür inşallah güncelleme ile.
-
arkadaşlar telefon sürekli elimden kayıp düşüyor(kılıfsız kullanıyorum), herkes yaşıyor mu bunu, kronik bir sorun mu acaba bu, yoksa sorun bende mi?
birde sol alt köşede çatlak var garantiye göndersem ücretsiz onarım yaparlar mı?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mitokondri Kristası -- 27 Temmuz 2021; 20:58:7 > -
Sen telefonu kılıfsız düşür düşür sonra da garantiye ver yapsınlar.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
-
bana henüz gelmedi güncelleme global QJGTRXM
-
Merhaba arkadaşlar x3 cihazımda Samsung active2 ve honor band 6 akıllı saat kullanıyorum uygulamaların bildirimleri açık olmasına rağmen sadece çağrı geldiğinde bildirim geliyor.onun haricinde SMS WhatsApp Messenger teams telegram gibi uygulamalardan bildirim gelmiyor.bilgisi olan varsa desteğini rica ederim
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Umarım TR sürüme Android 11 ve 12.5 beraber gelir de uğraşmayız.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
sağlık uygulaması yüklü demi, ayarlar uygulamalar sağlık otomatik başlatmayı aç
-
çıkan beta, yani testerlara geliyor, muhtemelen mi testersınız size o yüzden gelmiş bizlere gelmedi, resmi olarak stable versiyon çıkmadı
-
Yok tester vs değilim öğlen ota dan geldi.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Hocam gözünü seveyim kılıflı kullan telefonlar çok pahalı ve garanti dışına giriyor kullanıcı hatası
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Otomatik başlatma aktif ama hala bildirim gelmiyor
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X