Şimdi Ara

Xiaomi Poco X3 NFC [Ana Konu ve Kullanıcı Deneyimleri] (282. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7.476
Cevap
134
Favori
619.763
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
57 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 280281282283284
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 64 mp olarak cekiğim bazı fotoların üstten basık , enine doğru geniş olduğunu sonradan farkettim. Bunun sebebi nedir, bilen var mıdır arkadaşlar?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Broken Wings

Hangi uygulamanın on belleğini temizlemem gerekiyor hocam? Ayarlar için dediklerinizi yaptım değişen bir şey olmadı, telefonu geldiği gibi kullanıyorum hiçbir güncelleme vs yapmadım.

Eğer yazılı olanları yaptıysanız zaten önbellek temizlenmiştir.Ama yinede bakıyım derseniz uygulama son kullanılan bölümüne geldiğinde oraya giriş yapınız.Sayfanın üzerine basılı tutunuz.Altta ayarlara benzer simgeyi tıkladığınızda sizi uygulama bilgisine atacaktır.Burada en altta yazılı olanları yapınız.(temizleme ile ilgili olanlar).

Sonuç alamazsanız artık söyleyebileceğim bilgim dahilinde sıfırlamanız olacaktır ki önce yedek almayı

unutmayınız.( Bu tamamen sizin tercihiniz olacaktır). Saygılar...

"64 mp olarak cekiğim bazı fotoların üstten basık , enine doğru geniş olduğunu sonradan farkettim. Bunun sebebi nedir, bilen var mıdır arkadaşlar?"

Hocam herhangi bir mod açıkmı kontrol ettiniz mi? İncelerken takılı kalmış olabilir...Kamera verilerini temizleyiniz ve yeniden başlatınız.

Biraz vakit bulup gezinince gördüm ki gerçekten android 11 optimizasyon sorunları ve uygulama sıkıntıları yaşatıyor.Her telefonda değil ama.Her ne kadar yeni yazılım da olsa uyum sorunları olacaktır.Sabırlı olmak lazım.Miui bu sabrı çoktan öğretmiş olmalı:)saygılar...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tolga_bey -- 18 Haziran 2021; 21:22:9 >

• Yuklemez olaydim.11 i
    Saat gibi calisan kamera kasar oldu.resim cekmiyor.
    Yeniden baslattim flan sikinti
    Bi .okuda duzgun yapsalar sasacam.calisan makinayi 11 i yukleyerek bozuyorum.
    Siz siz olun stabil olana kadar 11 i yuklemeyin.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Bahsetmek istediğim önemli bir konu var. Umarım sonradan güncelleme ile düzelmiştir. Bu telefondan arkadaşıma aldım. Bunda ve bütün xiaomilerde gördüğüm genel problem çoğu kulaklığın bluetooth codec protokolleriyle bi sıkıntısı var ve ses düşük geliyor. hele LDACta ses inanılmaz düşük ve bas aşırı kısık. Sanırım bu problemler sadece samsung s9 lg g5 vs gibi eski veya yeni amirallerde yok. Bunların aac aptx encoderleri düzgün çalışıyordu en son baktığımda ama şu an elimde android olmadığından bilemiyorum.

Iphonelara gelince sadece SBC destekleyen kulaklıklarda bile tüm androidlerin aptxinin %95inden daha kaliteli keskin temiz tizler ve yüksek ses veriyor. Bu android amiral gemilerdeki encoderin kalitesini giriş seviyesi telefonlara aktarmanın bi yolu olmalı ROM atarak falan. işlemci ısınmasın diye encoder kalitesi düşük olabiliyor galiba bazı modellerde çünkü bi ton insan kusursuz çalışan kulaklıklara saçmna sapan cızırtı ses kısıklığüı gibi şikayetlerle yorum yazıyor.

Çok müzik dinleyen blutut kulaklık kullanan hele hele pahalı blutut kulaklık kullanan biriyseniz tavsiyem önce bi tane iphone 6s veya üstüyle deneyin sonra xiaomiyle göreceğiniz farkın sizin için ne kadar önemli olduğunu bi ölçün ona göre alın bu xiaomileri.

• mb76 M kullanıcısına yanıt
    Çeşitli sağlam codec zengini ses Media player ile cozemezmiyiz?

• Tolga_bey T kullanıcısına yanıt

Maalesef düzelmedi, son çare olarak sıfırlamayi deneyebilirim. Teşekkür ederim.

• quote:

Orijinalden alıntı: Broken Wings

Maalesef düzelmedi, son çare olarak sıfırlamayi deneyebilirim. Teşekkür ederim.

SİSTEM UYGULAMA AYARLARINA GİRİNİZ.Kameraya tıklayınız.en altta varsayılan ayarlara sıfırlayınız var.Sadece kamera ayarları sıfırlanır.Bir deneyiniz yeniden baslatınız.sonucu paylaşınız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tolga_bey -- 20 Haziran 2021; 10:57:47 >
  • Bir süre sonra menü geçişlerinde başlayan lag olayı, hanımın redmi note 9 pro 'suna gelen Android 11 güncellemesi sonrası düzeldi. Darısı bizimkine.

• quote:

Orijinalden alıntı: BlacK SeA StorM 61

Çeşitli sağlam codec zengini ses Media player ile cozemezmiyiz?

bahsettiğim konunun playerla bi alakası yok. Blutut ses aygıtı bağladığınızda bütün sesler sıkıştırılarak aktarılır bu sıkıştırmayı yapan yazılım işletim sisteminin parçası ve xiaomilerde çok kötü.

• parlamenter P kullanıcısına yanıt

Biraz kullanın ne demek istediğimi anlarsınız hocam. Şu an A11 için erken.

• tektonik1907 kullanıcısına yanıt
    Ustad cabuk yazdim.haklisin bi takim olumsuzluklar var.kamerayi actim tus basmiyor ac kapa duzeldi.birde pil cok cabuk biter oldu.
    11 stabil hale gelmeden yuklememek lazim

• "Poco Başlatıcı" uygulaması güncelleme aldı şimdi. Ayarlar-->Sistem Uygulamaları Güncelleyici'den güncelleyebilirsiniz. Versiyonu 2.20.1.34 oldu. "Bilinen hatalar giderildi" bilgisi var.

Bende Android 10, Miui 12.0.7 resmi TR Rom yüklü.

• Ekranda ölü piksel olan var mı ?
    Ya da servise başvuran acaba ekran mı değişiyor yoksa cihaz değişimi mı oluyor ?

• manyaksx kullanıcısına yanıt

Geçmiş olsun. Ekranla ilgili sorunlar çıktığında ekran değişimi yapıyorlar. Şahsen tecrübe etmesem de çevremde ve internette okuduklarımda böyle oldu.

• razielepic R kullanıcısına yanıt

1 tane var ama çok sorun değil 😄

Aylar önce burada bir kullanıcı ekranda ölü piksel'e benzer bir şey gördüğünü söylemişti. Ekran koruyucuyu çıkarınca ekran koruyucudan kaynaklandığını anlamıştı. Belki de aynı durumdur.

Bu arada 1 tane de olsa ve rahatsız etmese de garanti bitmesine yakın(resmi garantiliyse tabi), ücretsiz ekran değişimi yapıyorlarsa servise verip değiştirt derim yine de :)

• Global android 11 güncellemesini yaptıktan sonra,

temalardan sınırsızı seçip, simge teması olarak orijinal kare miui simgesi koyup(bende tema mağazasındaki meui teması simgeleri yüklü) bir nevi miui launcher-iphone gibi ana ekranda simgeler vs...
    ana ekran 4x6 ya getirip simge boyutu L yapıp
    google discover i kapatıp(zaten sadece haber var)
    bu şekilde kullanmaya başlayınca telefon çok hafifledi. Sistem genelinde bir hafifleme söz konusu sebebini anlamadım.

Hafiflemeden kastım çok akıcı çalışıyor cihaz 120hz hakkını veriyor.

poco launcher son sürüm yüklü bu arada

https://www.apkmirror.com/apk/xiaomi-inc/poco-launcher/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi baranselona -- 21 Haziran 2021; 17:27:5 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Poco launcher yeni uygulama simgelerini neden desteklemiyor acaba, bütün uygulamaların simgeleri eski, güncelleme yapılsa bile değişmiyor

• razielepic R kullanıcısına yanıt

Ekran koruyucu olduğunu zannetmiyorum çünkü kendim yapıştırdım ve özenle yaptım uygulamayı.

Dediğiniz gibi bitmeye yakın gönderirim belki de hiç uğraşmam tek sorun bu olsun hiç problem değil 😄

Evet resmi garanti 11.11 de birlikte almıştık 😄

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi manyaksx -- 21 Haziran 2021; 23:37:51 >

Hatırlıyorum az muhasebesini yapmamıştık alırken :D

Yine de genel olarak okuyan olursa diye ek not düşmek istedim. Belki senin telefonda çıktığı gibi ölü piksel olup da çok da sorun etmeyen başkaları da vardır.

Bu arada youtube'ta çeşitli fix videolarına denk gelmiştim. Dead ya da stuck pixel fix bilmem ne gibi başlıkları vardı. Sanırım daha çok amoled ekranlar için ama o videolardan biri elimdeki ucuz led tv'de oluşan ghosting'e çare olmuştu. Belki denemek istersin bu da bir fikir olarak kenarda dursun :)

• 
Sayfa: önceki 280281282283284
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.