Güncellemeler her telefonda olmasa bile imei atılan telefonlarda imei nin uçmasına neden olabiliyor.Bu nedenle bu işi yapanlar risk almamak için güncellemelerin yapılmasını genelde pek istemezler.Güncelleme sonrası ne olur onu bilemeyiz.İmei atılan telefonlar ;dikkat edilmesi gereken telefonlar... Diğer bir husus;globaldeki ark.geldiği doğru.Ama genelde ben önce almak istiyorum diyenlere geldiği söyleniyor.Öylede görünüyor.Acele etmeye gerek yok.Poco x3 nfc global alıyor sırası gelecektir. Bazı durumlarda çalışmayan uygulmaların ön belliği veya verileri tamamen temizlemenin faydası vardır.Olmadıysa uygulama kaldırılıp yüklenebilir.Son çare yedek alıp sıfırlamak olur.Bazen güncellemeler gördüğüm kadarıyla optimizasyon sorunu yaratabiliyor.Bazılarıda bir sonraki güncellemede düzeltiliyor.saygılar... < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tolga_bey -- 14 Haziran 2021; 15:35:40 > |
Xiaomi Poco X3 NFC [Ana Konu ve Kullanıcı Deneyimleri] (280. sayfa)

-
-
GCam kötü cekmeye başladı acaba yeni sürümü vs mi çıktı ?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Çok teşekkür ederim kardeş. Voite özelliğini vs bilmiyordum. Uçak modunda wi-fi üzerinden normal tlf görüşmesi yapabiliyor, herkesi şaşırtabiliyorum.
Hem de HD kalitesinde.
Diğer özellikler, şarj süresi, hıoparlör gücü, dev ekran vs harika.
Sadece her işlemden sonra altta rozet bildirim 2 dk kapanmıyor, klavye kullanmamı vs engelliyordu. Çok can sıkıcı bir sorundu. İade edecektim hatta. Saatlerce çözemedim. Neyse oğlum birkaç dakikada çözdü. 5 saniyeye indirdi o süreyi.
Bir de kardeş, herefasında klavye seç diye en üstte klavye ikonu çıkıyor. 3 tıklamayla yok ediyorum ama hiç görünmemesini istiyorum. Tr klavye kullanıyorum. Bildirimleri kaldırdım, çözemedim. Bir yardım.
Telefon yazılımı da harika. 60 Hz kullanıyorum. Powerbank ve bluetooth hoparlör taşımaktan kurtuldum.
Selamlar herkese...
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Merhaba arkadaşlar büyük bir hata yaparak iphoneden poco x3 nfc geçtim sizden ricam bu telefonun aşşağıdan yukarıya çekince gelen menüsünü nasıl kapatirm ve telefonu nasıl sadeleştiririm menü menü değil hindistan düğünü sanki
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Change1 -- 15 Haziran 2021; 14:50:21 >
Nova launcher gibi başka bir launcher yükleyebilirsiniz.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: maviufuklarÇok teşekkür ederim kardeş. Voite özelliğini vs bilmiyordum. Uçak modunda wi-fi üzerinden normal tlf görüşmesi yapabiliyor, herkesi şaşırtabiliyorum.
Hem de HD kalitesinde.
Diğer özellikler, şarj süresi, hıoparlör gücü, dev ekran vs harika.
Sadece her işlemden sonra altta rozet bildirim 2 dk kapanmıyor, klavye kullanmamı vs engelliyordu. Çok can sıkıcı bir sorundu. İade edecektim hatta. Saatlerce çözemedim. Neyse oğlum birkaç dakikada çözdü. 5 saniyeye indirdi o süreyi.
Bir de kardeş, herefasında klavye seç diye en üstte klavye ikonu çıkıyor. 3 tıklamayla yok ediyorum ama hiç görünmemesini istiyorum. Tr klavye kullanıyorum. Bildirimleri kaldırdım, çözemedim. Bir yardım.
Telefon yazılımı da harika. 60 Hz kullanıyorum. Powerbank ve bluetooth hoparlör taşımaktan kurtuldum.
Selamlar herkese...
Bahsettiğin sorunlar hep yazılım hatası yazılıma nasıl harika diyebiliyorsun ilginç
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Bunlar önemli sorunlar değil.
-
Globale de android 11 geldi hayırlı olsun.
-
quote:
Orijinalden alıntı: Change1
Merhaba arkadaşlar büyük bir hata yaparak iphoneden poco x3 nfc geçtim sizden ricam bu telefonun aşşağıdan yukarıya çekince gelen menüsünü nasıl kapatirm ve telefonu nasıl sadeleştiririm menü menü değil hindistan düğünü sankiHata yaparak mı? iadesini yapıp başka telefona geçebilirsiniz.
Kullanacaksanız menü için aşağıdan yukarı kaydırıp menüyü açınız.Hızlıca sağa doğru sol taraftan parmağınızla kaydırınız bir kaç defa.Çıkan gizli bölmeden görünmesini istemediğiniz ve gizlemek istediğiniz uygulamaları işaretleyip seçiniz.Tamam işaretine basıp çıkınız.Bu şekilde menüyü bir hayli kısaltabilirsiniz.Görmek istemedikleriniz kalkar.
Diğer bir durumda bir çok launcher var.Microsoft,nova ve dahası.Poco kullanmak zorunda değilsiniz...
Almadan önce telefonu kullanıp kullanamayacağımızı iyi etüt etmemiz lazım.Suçu telefona atmak ?????
Üstteki yazımızda android 11 in globaldeki telefonlara geldiğini söylemiştik.Hayırlı olsun.saygılar...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tolga_bey -- 16 Haziran 2021; 0:19:6 >
-
2050 liraya bu cihazdan aldık babama çok da süre geçmedi 2350 ye çıkarmış adam fiyatını :) Sırf rom root vs işleri ile uğraştığım için garantili almak istemiyorum kendime de ama garantilisinin fiyatı düştü bu süre zarfında bunlar zam yaptı.
-
Bu durumda fiyatlar birbirine yaklaştıysa garantili almak daha mantıklı olmazmı?
-
Evet hocam söyledikleriniz konusunda hakılısınız bu arada telefonu ilk aldığımda android 10 vardı bu gün 11 geldi ama ben gözle görülür bi fark görmedim acaba neyi değiştirdiler
Bende 11 i simdi yukledim
Resmi Türkiye satışlı telefonu olup Android 11'e yükseltme yapmış olan global rom kullanıcısı arkadaşların değerlendirmelerini bekliyorum. Ben TR rom kullanıyorum. Sanırım bize de 2-3 gün içerisinde gelir. Android 11'in çok büyük değişiklikler getireceğini sanmıyorum bu ilk aşamada. Sonuçta Android 11 için sözü geçen özelliklerin büyük çoğu zaten miui içerisinde mevcut.
İlk aşamada önemli olan stabilite, pil performansı ve bazı arkadaşlarımızın yaşadığı akıcılık vb. sorunların daha da iyileştirilip iyileştirilmemesi.
Android 11 geldiğine göre yakın zamanda miui 12.5 de gelir diye tahmin ediyorum. Bu yüzden ben Android 11 yüklesem de telefonu sıfırlamak(ya da hard format atmak) için miui 12.5'i bekleyeceğim. Sıfırlamak en iyisi olacaktır çünkü bu güncellemeler büyük güncellemeler ve sıfırlamamak performansı kötü etkileyebilir. En azından bunun ihtimalini yükseltir.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi razielepic -- 16 Haziran 2021; 1:7:43 >
-
Videoda sürekli ışığı ayarlamaya çalışması ciddi bir sorun.
Güncellemeyle düzelir umarım.
Video çekiminde sürekli ışığı ayarlamaya çalışması sorununa çözüm bulan var mı?
Android 11 gelen arkadaşlar Amazon Prime video kullanan varsa bakabilir mi full HD açıyor mu videoları yoksa hala 540p mi açılıyor?
quote:
Orijinalden alıntı: razielepicResmi Türkiye satışlı telefonu olup Android 11'e yükseltme yapmış olan global rom kullanıcısı arkadaşların değerlendirmelerini bekliyorum. Ben TR rom kullanıyorum. Sanırım bize de 2-3 gün içerisinde gelir. Android 11'in çok büyük değişiklikler getireceğini sanmıyorum bu ilk aşamada. Sonuçta Android 11 için sözü geçen özelliklerin büyük çoğu zaten miui içerisinde mevcut.
İlk aşamada önemli olan stabilite, pil performansı ve bazı arkadaşlarımızın yaşadığı akıcılık vb. sorunların daha da iyileştirilip iyileştirilmemesi.
Android 11 geldiğine göre yakın zamanda miui 12.5 de gelir diye tahmin ediyorum. Bu yüzden ben Android 11 yüklesem de telefonu sıfırlamak(ya da hard format atmak) için miui 12.5'i bekleyeceğim. Sıfırlamak en iyisi olacaktır çünkü bu güncellemeler büyük güncellemeler ve sıfırlamamak performansı kötü etkileyebilir. En azından bunun ihtimalini yükseltir.
eski cihazımda lineage os aracılığıyla android 11'i bir süredir test ediyorum. 10'dan yana da bir sıkıntım yoktu fakat 11'de çok daha stabil çalışıyor. Hissettiriyor. Hatta miui'ı sevmesem bir ara poco'yu da geçirmeyi düşünüyordum fakat geleceğini öğrendim vazgeçtim.
Bakalım umarım dediğiniz gibi miui 12.5 ile birlikte daha verimli olur. Benim için öncelik şu arayüzde bir süre sonra başlayan lag. Tamam restart ile çözülüyor fakat hoş değil.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X