A11 ne zaman gelecek diye bakayım dedim ama kararsız kaldım, baya olumsuz yorum var. Anlamadığım şey şu, bu cihazla ortak özelliği taşıyan çoğu cihaz A11 almış yada piyasaya bu romla sürülmüşken, niye bu kadar uzun sürüyor bu telefona gelmesi? |
Xiaomi Poco X3 NFC [Ana Konu ve Kullanıcı Deneyimleri] (283. sayfa)

-
-
Dediğinizi yaptım yine de mesaj bildirimleri gelmeye devam ediyor.Bir de kamerayla ne alakasi var çözemedim?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
A11 versiyon stabil
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: Broken WingsDediğinizi yaptım yine de mesaj bildirimleri gelmeye devam ediyor.Bir de kamerayla ne alakasi var çözemedim?
Kamera kısmı sizinle alakalı değildi.:) dexter Kullanıcısı ile ilgiliydi.Üstten basık foto çekiyorum diyen arkadaş...Bir kaç konuya aynı anda cevap yazdım.Kusura bakmayınız...Bildirim gelen mesajların izinlerini kontrol ediniz.Eğer izinler verilmişse kaldırınız.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tolga_bey -- 23 Haziran 2021; 1:52:47 > -
quote:
Orijinalden alıntı: zaferk_tr
Poco launcher yeni uygulama simgelerini neden desteklemiyor acaba, bütün uygulamaların simgeleri eski, güncelleme yapılsa bile değişmiyorKullandığınız temadan kaynaklı da olabilir. Temayı değiştirerek deneyiniz...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tolga_bey -- 23 Haziran 2021; 1:49:36 > -
Tema yüklü değil cihazda ama, kurulum sonrası nasılsa değiştirmedim, google uygulamaları olsun sonradan yüklenenler olsun simgeler hep eski nesil
Bu doğrumu dur arkadaşlar troll olmasın ?
quote:
Orijinalden alıntı: C Developer
Bu mesaj silindi.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sinirli ve Süratli -- 23 Haziran 2021; 13:43:8 > -
-
quote:
Orijinalden alıntı: C Developer
Bu mesaj silindi.
Alıntıları Göster@Wadjet hala ısrarla yanlış yönlendiriyor.
-
-
Sabah etiketlediğinizde mesajı kaldırmıştım devam ettiği için gereken işlemi yaptık. Haber verdiğiniz için teşekkürler.
-
quote:
Orijinalden alıntı: WadjetSabah etiketlediğinizde mesajı kaldırmıştım devam ettiği için gereken işlemi yaptık. Haber verdiğiniz için teşekkürler.
Forumu koruduğumuz müddetçe bir değer taşır.
-
Animasyonlar kısmı kapalı ise ondan olabilir. Formda birisinin başına daha gelmişti bu.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Android 11'e güncelleyenlerin L1 sertifikası gidiyormuş. Yani netflixi HD izleyemezsiniz artık. Amazon zaten HD göstermiyor. Sırf bu yüzden güncellemeyeceğim.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: the_exorcist
Android 11'e güncelleyenlerin L1 sertifikası gidiyormuş. Yani netflixi HD izleyemezsiniz artık. Amazon zaten HD göstermiyor. Sırf bu yüzden güncellemeyeceğim.Değerli kardeşim kullandığınız rom nedir?
Tr Resmi romlarda veya global romlarda böyle bir şikayet görmedim.En azından genel kronik bir durum değil. Her romda da böyle bir sorun belirtilmemiş farklı yerlerde...Kullandığınız romun and.11 ile bir optimizasyon veya uyum sorunu olabilirmi?saygılar...
-
Global android 11 yüklü bende de şimdi netflixten baktım durum öyle ama benim paketimde temel onun etkisi var mıdır bilmiyorum.
telefon hd desteklemesine rağmen maksimum oynatma çözünürlüğü : SD
telefon hdr desteklemesine rağmen HDR özellikleri : hiçbiri
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: baranselona
Global android 11 yüklü bende de şimdi netflixten baktım durum öyle ama benim paketimde temel onun etkisi var mıdır bilmiyorum.
telefon hd desteklemesine rağmen maksimum oynatma çözünürlüğü : SD
telefon hdr desteklemesine rağmen HDR özellikleri : hiçbiridrm info uygulamasını yükleyip widevine level seviyesine bakabilirmisin?
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X