Şimdi Ara

Xiaomi Poco X3 NFC [Ana Konu ve Kullanıcı Deneyimleri] (283. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7.476
Cevap
134
Favori
619.757
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
57 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 281282283284285
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • A11 ne zaman gelecek diye bakayım dedim ama kararsız kaldım, baya olumsuz yorum var. Anlamadığım şey şu, bu cihazla ortak özelliği taşıyan çoğu cihaz A11 almış yada piyasaya bu romla sürülmüşken, niye bu kadar uzun sürüyor bu telefona gelmesi?

• Tolga_bey T kullanıcısına yanıt

Dediğinizi yaptım yine de mesaj bildirimleri gelmeye devam ediyor.Bir de kamerayla ne alakasi var çözemedim?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • A11 versiyon stabil

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Broken Wings

Dediğinizi yaptım yine de mesaj bildirimleri gelmeye devam ediyor.Bir de kamerayla ne alakasi var çözemedim?

Kamera kısmı sizinle alakalı değildi.:) dexter Kullanıcısı ile ilgiliydi.Üstten basık foto çekiyorum diyen arkadaş...Bir kaç konuya aynı anda cevap yazdım.Kusura bakmayınız...Bildirim gelen mesajların izinlerini kontrol ediniz.Eğer izinler verilmişse kaldırınız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tolga_bey -- 23 Haziran 2021; 1:52:47 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: zaferk_tr

Poco launcher yeni uygulama simgelerini neden desteklemiyor acaba, bütün uygulamaların simgeleri eski, güncelleme yapılsa bile değişmiyor

Kullandığınız temadan kaynaklı da olabilir. Temayı değiştirerek deneyiniz...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tolga_bey -- 23 Haziran 2021; 1:49:36 >
  • Tolga_bey T kullanıcısına yanıt
    Tema yüklü değil cihazda ama, kurulum sonrası nasılsa değiştirmedim, google uygulamaları olsun sonradan yüklenenler olsun simgeler hep eski nesil

• C Developer kullanıcısına yanıt
    Bu doğrumu dur arkadaşlar troll olmasın ?

• quote:

Orijinalden alıntı: C Developer

Bu mesaj silindi.

Aman ha yapmayın modem dosyalarını siliyor.

@Wadjet acil silinmesi lazım bu mesajın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sinirli ve Süratli -- 23 Haziran 2021; 13:43:8 >
  • C Developer kullanıcısına yanıt
    Komik olduğunuzu falan düşünüyorsunuz sanırım. Burda bilmeyen insanlar olabilir ve sizin yüzünüzden cihazlarına zarar verebilirler. Ayıp birşey yaptığınız.
    XDA forumda bir konudan alıntı bu kod efs bölümünü sıfırlamak için kullanılıyor ve bu da imeinin silinmesine sebep olabilir. Böyle trollerin dediklerini uygulamayın lütfen... Xiaomi Poco X3 NFC [Ana Konu ve Kullanıcı Deneyimleri]

• quote:

Orijinalden alıntı: C Developer

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster

@Wadjet hala ısrarla yanlış yönlendiriyor.

• Video araç kutusunu etkinleştirdiğimde still kısmına tıklayınca siyah ekran çıkıyor resimdeki gibi. Varmıdır bunun bi çözümü??

Xiaomi Poco X3 NFC [Ana Konu ve Kullanıcı Deneyimleri]
  • Sabah etiketlediğinizde mesajı kaldırmıştım devam ettiği için gereken işlemi yaptık. Haber verdiğiniz için teşekkürler.

• quote:

Orijinalden alıntı: Wadjet

Sabah etiketlediğinizde mesajı kaldırmıştım devam ettiği için gereken işlemi yaptık. Haber verdiğiniz için teşekkürler.

Forumu koruduğumuz müddetçe bir değer taşır.

• zonguldaksporlu kullanıcısına yanıt
    Animasyonlar kısmı kapalı ise ondan olabilir. Formda birisinin başına daha gelmişti bu.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Android 11'e güncelleyenlerin L1 sertifikası gidiyormuş. Yani netflixi HD izleyemezsiniz artık. Amazon zaten HD göstermiyor. Sırf bu yüzden güncellemeyeceğim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: the_exorcist

Android 11'e güncelleyenlerin L1 sertifikası gidiyormuş. Yani netflixi HD izleyemezsiniz artık. Amazon zaten HD göstermiyor. Sırf bu yüzden güncellemeyeceğim.

Değerli kardeşim kullandığınız rom nedir?

Tr Resmi romlarda veya global romlarda böyle bir şikayet görmedim.En azından genel kronik bir durum değil. Her romda da böyle bir sorun belirtilmemiş farklı yerlerde...Kullandığınız romun and.11 ile bir optimizasyon veya uyum sorunu olabilirmi?saygılar...

• Global android 11 yüklü bende de şimdi netflixten baktım durum öyle ama benim paketimde temel onun etkisi var mıdır bilmiyorum.

telefon hd desteklemesine rağmen maksimum oynatma çözünürlüğü : SD

telefon hdr desteklemesine rağmen HDR özellikleri : hiçbiri

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: baranselona

Global android 11 yüklü bende de şimdi netflixten baktım durum öyle ama benim paketimde temel onun etkisi var mıdır bilmiyorum.

telefon hd desteklemesine rağmen maksimum oynatma çözünürlüğü : SD

telefon hdr desteklemesine rağmen HDR özellikleri : hiçbiri

drm info uygulamasını yükleyip widevine level seviyesine bakabilirmisin?

• 
Sayfa: önceki 281282283284285
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.