Şimdi Ara

Xiaomi Poco X3 NFC [Ana Konu ve Kullanıcı Deneyimleri] (284. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7.476
Cevap
134
Favori
619.757
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
57 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 282283284285286
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Xiaomi Poco X3 NFC [Ana Konu ve Kullanıcı Deneyimleri]

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • baranselona kullanıcısına yanıt

Allah allah enteresan widevine l1 desteği var görünüyor, yani 4k ve hdr içerik oynatır diyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: Sinirli ve Süratli

Allah allah enteresan widevine l1 desteği var görünüyor, yani 4k ve hdr içerik oynatır diyor.

Evet enteresan.L1 gözüküyor ama L3 hizmeti veriyor. Uygulamanın ayarlarından verileri temizleyiniz. Uygulamayı kaldırıp tekrar yükleyiniz. Sonucu buraya yazınız..

Ayrıca bu sayfadaki özellikle HDR Netflix bölümünde ki ayarları eksiksiz yapınız. Telefonunuzu model olarak kontrol ediniz. Sonucu buraya yazınız lütfen...Kolay gelsin.

Xiaomi Poco X3 NFC [Ana Konu ve Kullanıcı Deneyimleri] 

Netflix'i Android telefonunuzda veya tabletinizde kullanma

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tolga_bey -- 24 Haziran 2021; 14:51:40 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Tolga_bey

Evet enteresan.L1 gözüküyor ama L3 hizmeti veriyor. Uygulamanın ayarlarından verileri temizleyiniz. Uygulamayı kaldırıp tekrar yükleyiniz. Sonucu buraya yazınız..

Ayrıca bu sayfadaki özellikle HDR Netflix bölümünde ki ayarları eksiksiz yapınız. Telefonunuzu model olarak kontrol ediniz. Sonucu buraya yazınız lütfen...Kolay gelsin.

Netflix'i Android telefonunuzda veya tabletinizde kullanma

Alıntıları Göster

Ya ben bu googleyi anlamıyorum, işletim sistemi diyorsun, reklam satacağım diyorsun, saçma sapan engeller koyuyorsun sonrada vay efendim iphone neden satıyor. Kardeşim sanki içerikler kendi malınmış gibi nedir bu başımıza widevine koruması. Vallahi billahi googlenin en lüzumsuz yaptığı iş bu.

• Tolga_bey T kullanıcısına yanıt
    Telefonun modelini kontrol etmeye gerek var mı ? Zaten verdiğiniz linkte koca xiaominin topu topu 8 tane telefonu var gördüm ama HDR10 destekleyen. Xiaomi Poco X3 NFC [Ana Konu ve Kullanıcı Deneyimleri]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi baranselona -- 24 Haziran 2021; 16:37:24 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: baranselona

Telefonun modelini kontrol etmeye gerek var mı ? Zaten verdiğiniz linkte koca xiaominin topu topu 8 tane telefonu var gördüm ama HDR10 destekleyen.

Değerli kardeşim görüyorum ki söylediklerimi anlamamışsınız.O site netflix ana sitesidir.Yardım bölümü linkidir android girişi yapanlar için.Size Burada yazılanları yapabileceğinizi yardımı olabileceğini düşündüğüm için verdim.Doğrudan Netflix ana sitesidir.Şimdi bu noktada ben sizin ne söylediğinizi anlamadım.Oradaki iş ve işlemleri yaparsınız.Olursa olur olmazsa olmadı dersiniz.Farklı çözüm yollları bulmaya çalışırız.Bu yazıda siz ne demek istediniz inanın bir şey anlamadım.Ayrıca evet var.Netflix her telefona hdr alt yapısı vermiyor.Uygulama szin telefondaki gibi çalışıyor.Ama bu sorun bazı telefonlarda android 11 sonrası da oluşmuş.Kronik değil.Ama oluşmuş bir şekilde.Netflix çağrı merkezine ulaşarakta sorun çözümü için tavsiye alabilirsiniz.Konu şahsım tarafından tamamlanmıştır.kolay gelsin...

Poco Community uygulamasını marketten yüklersen bu sorun hakkında açılan başlıkları görebilirsin. Şu an bende android 10 yüklü ve sıkıntı yok yani HD izleyebiliyorum netflixte. Sorun Android 11'e yükseltenlerde görülüyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • the_exorcist kullanıcısına yanıt
    Yanlis bilgi ben yukledim ve netfliks kontrol ettim L1 mevcut fulhd gosteriyor
    Bizim telefon fulhd+ yani 1440 p
    Netfliksde 1440p cozunurluk yok
    1080 ve 2160 p var ara cozunurluk yok.
    Bu durumda L1 var ve netfliks abonelgim uhd paket telefonda 1080p izliyorum tv de miboxs 2160 p izliyorum. Xiaomi Poco X3 NFC [Ana Konu ve Kullanıcı Deneyimleri]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi parlamenter -- 24 Haziran 2021; 19:36:38 >
  • baranselona kullanıcısına yanıt
    Hdr nin devreye girmesi icin 2160 p cozunurluk lazim.bizim telefonlar 1440 p

• quote:

Orijinalden alıntı: parlamenter

Hdr nin devreye girmesi icin 2160 p cozunurluk lazim.bizim telefonlar 1440 p

Gerek yok, 1080p yi bile hdr izleyebilirsin. Youtube hdr test videolarını izle, seçeneklerden video kalitesine tıkla görürsün. 1080p hdr 1440p hdr seçeneklerini.

• Youtub a ozgu o 1440p netfliksde yok
    Ya 1080 yada 2160 arasi yokbizim tel 1440p fulhd+ netfliksde bu cozunurluk yok.

• quote:

Orijinalden alıntı: the_exorcist

Poco Community uygulamasını marketten yüklersen bu sorun hakkında açılan başlıkları görebilirsin. Şu an bende android 10 yüklü ve sıkıntı yok yani HD izleyebiliyorum netflixte. Sorun Android 11'e yükseltenlerde görülüyor.

Değerli kardeşim mi community tr de aynı işi görür uzaklara gitmeye gerek yok.Ayrıca oradayım zaten:))

Netflix hd izlemede sorun yok.Sorun and.11 yükseltip sorun çıkan telefonlarda...480 p ye düşürmesi.

Yazıları ve yorumları dikkatli okuyalım.En son günceleme ve yazılım her zaman iyidir.12.5 miui güncellemesi almaya çalıştığınızda bazı programların uyumsuzluk yaşadığını görebilirsiniz.Yani kaçış yok.Kolay gelsin...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tolga_bey -- 24 Haziran 2021; 19:54:23 >

Sen dikkatli oku kardeşim gözlüklerini tak. Zaten ben android 11'e yükseltenlerde olduğunu yazdım. Hepsinde olmayabilir ama bazılarının başına da gelebilir sonuçta. Şahsen %10'luk bir kısmı bile etkilese ve ben o %10'luk dilimde olsam kötü hissederdim. Senin her cevabın paragraflarca ve hep laf salatası, tatava yapıyorsun.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: the_exorcist

Sen dikkatli oku kardeşim gözlüklerini tak. Zaten ben android 11'e yükseltenlerde olduğunu yazdım. Hepsinde olmayabilir ama bazılarının başına da gelebilir sonuçta. Şahsen %10'luk bir kısmı bile etkilese ve ben o %10'luk dilimde olsam kötü hissederdim. Senin her cevabın paragraflarca ve hep laf salatası, tatava yapıyorsun.

Xiaomi Poco X3 NFC [Ana Konu ve Kullanıcı Deneyimleri] Gördüğüm kadarıyla sandalyeye oturduğunda ayakların yere değmiyor.Yazdıklarından belli.Bir takım kelimeleride ağzında sakız diye çiyniyorsun yaşında belli.Muhatap alsam buna değmezsin yazından ne bildiğin belli.Uzak dur gardaşım.İşin rast gelsin...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tolga_bey -- 25 Haziran 2021; 8:14:29 >
  • Çöp

• Merhaba 2899 liraya bu gün amazondan sipariş verdim. Şimdi buna bir de hafıza kartı almak lazım. Lakin bizim arka kamera 64 Mpixel olduğundan, yazma hızı uyan bir hafıza kartı olmalı. Şunun yazma hızı bizim tele uyar mı ? 64 Mpixel ile video çeksem bu hafıza kartı itiraz eder mi ?

https://www.amazon.com.tr/Kioxia-Exceria-Class-MicroSD-Haf%C4%B1za/dp/B088X252DK/ref=cm_cr_arp_d_product_top?ie=UTF8

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wayfarer2140 -- 25 Haziran 2021; 12:19:6 >
  • Merhaba yurt dışı sıfır cihaz alarak ben de aranıza katıldım, telefonu açtığımda gelen güncellemeler var, bunları yapmalı mıyım, bootloader kilidini açıp malum olayı yapmaya engel olur mu gelen güncelleme acaba?

• bizim asıl sorunumuz SD ye düşmesiydi çözümünü de sil yükle olarak vermişler, HDR ve HDR10 VS zaten geçtik.... cihazda HDR Netflix te desteği yok zaten şu an boşuna tartışmanın anlamı da yok netflix-google getirirlerse olur.

Eğer HD kullanan var ise yukarda yazılan şekilde 11 güncellemesinden sonra uygulamayı silip yüklerse geri gelecektir.

Zaten Netflix HDR10 dolby vs için belli cihazlara veriyor android platformunda öyle yazmış adamlar sitesinde. Yok ama benzer olsun diyen ve HDR gibi izlemek isteyen olursa video araç kutusundan dış mekan ı seçebilir.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: wayfarer2140

Merhaba 2899 liraya bu gün amazondan sipariş verdim. Şimdi buna bir de hafıza kartı almak lazım. Lakin bizim arka kamera 64 Mpixel olduğundan, yazma hızı uyan bir hafıza kartı olmalı. Şunun yazma hızı bizim tele uyar mı ? 64 Mpixel ile video çeksem bu hafıza kartı itiraz eder mi ?

https://www.amazon.com.tr/Kioxia-Exceria-Class-MicroSD-Haf%C4%B1za/dp/B088X252DK/ref=cm_cr_arp_d_product_top?ie=UTF8

• Android 11 niye hala gelmedi bana Türkiye garantili cihaz global rom herkes almış gibi ama hala 12.0.7 de benim cihaz

• 
Sayfa: önceki 282283284285286
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.