< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Xiaomi Poco X3 NFC [Ana Konu ve Kullanıcı Deneyimleri] (275. sayfa)

-
-
Aslında 2021 ikinci çeyrekti.Ama 12.5 ile gelmeside bekleniyordu.Şuanda resmi olarak gelmiş değil.Dağıtılmaya başlandı deniyor ama farklı rom kullananlar hariç gelmedi.Hala gelecek.Her an bekleniyor denebilir.Doğrusunu isterseniz de kendileride bilmiyor...Bekliyoruz...saygılar...
_____________________________ -
Merhaba, telefona gelen son güncellemeyle birlikte (12.0.7) cihaz aldığımdan beri ilk defa stabil çalışıyor. Yarım gün geçmeden arayüz kasmaya başlıyordu şimdi aşağı yukarı 1 gün geçmesine rağmen hala akıcı ve hızlı. Pil performansı bende biraz daha arttı. Güç var da optimizasyonu iyi değil işte ama toparlıyor gibi görünüyor. Yeni güncellemelerle bozmadan devam ederlerse iyi olacak. 120 Hz kullanıyorum aldığımdan beri.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ No excuses! -
Kaç saat ekran süresi alıyorsunuz?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
quote:
Orijinalden alıntı: zaferk_tr
Sizin cihaz TR romlu değil, global sanırım, QJGMIXM yazan yerdeki MI kısmı bende TR meselaBenim de TR.
Güncelleme yeni geldi bana. 12.0.7.0 JGTRXM
Bana da bugün 12.0.7 yeni geldi; fakat aldığımdan veya kullandığımdan beri ilk defa kasıyor arayüz vs.
ne olduysa güncellemeden sonra oldu, değişir mi bu durum, sebebi nedir?
Poco launcherin ön belleğini temizleyin. Belki düzelir.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
kutu üzerinde yapım tarihi 2021 Mart ayı.
Evofone resmi Xiaomi garantili turkcell in web sitesinden satın aldım.
ama global sürümlü geldi cihaz.
iyi mi kötü mü?
Kaldırın bootloader kilidini yükleyin eu romu kullanın poconuzu global, tr romlar fıs, birde Endonezya romda iyidir resmi romlarda bilginiz olsun hem Google arama ve mesajlarda yok
Belli bir süre sonra arayüzde başlayan lag dilerim bu güncelleme ile düzelmiştir. Bu lag yalnızca bizim cihazlara has değil. Mesela Redmi note 9 pro'da da yapıyor. Diğer cihazlarda da genellikle yapıyor. Miui 12 ile alakalı diyeceğim fakat note 9 pro'da miui 11'in son versiyonunda da vardı. Yıllarca kullandığım Mi6'da esamesi bile yoktu. Çok büyük dert değil cihazı yeniden başlatınca uzun süre götürüyor ama hoş olmuyor.
Cİhaza gelecek olursak ben hayatımda ilk defa amiral gemi olmayan bir cihaz kullanıyorum. 4 ay oldu. Çokta memnunum açıkcası. Beklentilerimin oldukça üstünde. Ağırlığına ve büyüklüğüne en başta alışamamıştım. Şimdi diğer cihazlar oyuncak gibi geliyor. Sevmediğim tek yanı poco launcher. Miui Home'da herşeyin tek ekrandan yönetilmesine alışmıştım. Şimdilik böyle idare ediyoruz.
pil ayarlarından her gece otomatik kapanma ve açılmaya ayarlayın .Hem telefon ömrüne hemde performans için güzel oluyor.Mesala ben gece 3 te kapanıp 4 te açılacak şekilde ayarladım.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ Olmuyor diye bir işten uzaklaşmak kolayına kaçmaktır, olması için üstüne düşmek ve araştırmak, ve bunu da yılmadan yapmak, birşeyin ustalığını almaktır" -
Aynen bende öyle kullanıyorum :) Onunda benim için dezavantajları var. İlk açılışta manuel tuş kilidi açmadan arayan numarayı göstermemesi, nedense amazfite baglanamaması gibi falan.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
-
Bende guncelledim bilmiyorum iyimi ettim...
1 saat içinmi ? daha fazla olsa olmazmı acaba?
banada şimdi geldi 12 0 7 yükledikten sonra kasar gibi oldu ekranı 60 a sonra 120 hz e çektim şimdi iyi gibi
istediğiniz saate kadar ayarlanıyor.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ Olmuyor diye bir işten uzaklaşmak kolayına kaçmaktır, olması için üstüne düşmek ve araştırmak, ve bunu da yılmadan yapmak, birşeyin ustalığını almaktır" -
Arkadaşlar telefonun Arama ses kaydı özelliğini aktif etmemiz mümkün müdür acaba?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
XİAOMİ de bildiğim gördüğüm ve okuduğum kadarıyla eskiden bu özellik var gözüküyor.Şimdi google arama ve mesajlar kullanılıyor.
Artık Bu özellik (arama ses kaydı) google dan kaynaklı olarak kullanılamıyor.
Bu özellik için telefonunuza farklı bir rom yüklemek zorundasınız.Bu durumda da telefonunuz garantiden çıkarmı çıkmazmı veya kayıtlı verilerinizi kaybedermisiniz çok iyi araştırıp hareket etmeniz gerekmektedir.(Stock rom geçişlerinde garanti diye bakabilirsiniz)
Custom romlarda ise zaten garanti dışı kalacaktır.Bl Kilidi açılacağı için.saygılar...
(Endonezya romunda var diye okudum.Kullanan arkadaşlar size bilgi verebilirler...)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tolga_bey -- 29 Mayıs 2021; 12:15:2 >_____________________________ -
Stock rom dahi olsa garanti kapsamı dışına giriliyor diyor biliyorum .
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X