Şimdi Ara

Xiaomi Poco X3 NFC [Ana Konu ve Kullanıcı Deneyimleri] (277. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
9 Misafir (6 Mobil) - 3 Masaüstü6 Mobil
5 sn
7.483
Cevap
130
Favori
621.486
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
57 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 275276277278279
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: joegoldberg

Arkadaşlar merhaba, yakınlarda ya bu telefonu ya galaxy m31s'i alacağim. Önceliğim fotoğraf kalitesi ve stabilizasyon, çok da oyun oynamam. Ayrıca hoparlöründen gelen sesin yüksekliği ve/veya sesin kalitesine de öncelik veriyorum bir de gün ışığında telefonun ekranının okunabilirliği de biraz önemli. F/P peşindeyim kısacası. Sizlerin bu konularda bu telefonda deneyimleri nedir , yardımcı olursanız sevinirim. Şimdiden teşekkürler .

Fotoğraf kalitesi sınıfındaki çoğu cihazdan iyi diyebilirim. Hoparlörden gelen seslerine hayranım desem yeri var F2 Pro da mevcut bende X3'ün hoparlör sesi ve yüksekliğinin yanında az kalıyor.. Net ve yeterince yüksek sesli. Parlaklığı sona çektiğinizde fazlasıyla da okunulabilirliği yüksek oluyor..

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

Symbol 1.5 dCi

Nikon D7500 &amp; Canon 7D Mark iii

• Aa sesinin böyle iyi olduğunu bilmiyordum x3'ün. Çok güzel bir detay benim için, peki takılma ,lag muhabbeti dönüyor . Ara yüzde ya da herhangi bir uygulama kullanımında bu takılmaları yaşıyor musunuz siz?

eşime f2 pro, bana x3 pro da karar kıldık ve aldık.

kurulum aşamasında eklenecek, kaldırılacak vs. ayarlar hakkında önerileriniz varsa artık forumdayım,

bir de eski huawei g7 yi smart swiçh ile pc ye yedeklemiştim, eşimin samsung a2 de yedekli.

bu farklı telefon markaları da olsa aynı uygulamayı poco lara kurup geri yükleme yapabilir miyiz

önerilerinizi bekliyorum.

saygılar

12.0.7 güncellemesinden sonra cihazda ghost touch sorunu ortaya çıktı. Şöyle ki ekran açıkken bazen kendi kendine ekranda bir yerlere dokunuyormuş gibi uygulamalar açılıyor, arma yapıyor vs. yani kendi kendine sanki biri rastgele ekrana dokunuyor gbi tepkiler veriyor. Bu 12.0.7den önce yoktu. Xiaomi'nin başka cihazlarında da olmuş daha önceki güncellemelerde. Başta donanımsal, ekranda sorun var diye korktum açıkçası. Geçici bir çözüm olarak 3 parmakla ekran görüntüsü almayı iptal etmeyi tavsiye etmişler. Evet bu yöntem baya azaltıyor sorunu ama tamamen ortadan kalkmıyor bu yöntemle. Son güncellemeden sonra bu sorunu yaşayan oldu mu?

optimize olamayan uygulamalar konularında telefonu sıfırlama daha stabil çalışması için önerilen yöntemdir.Unutmadan her türlü yedeğin alınarak yapılması da önemlidir yoksa kişisel veriler kaybolur.Bu nedenle her yerde önerilen güncelleme sonrası problemler için sıfırlama benimde önerimdir.(imei atılan telefonlar hariç,kendi içinden fabrika ayarları imei uçurabilir.)

Telefon alan arkadaşa hayırlı olsun diyelim.Ama dikkatimi çekti;sorduğu telefonlarla aldığı telefonlar farklı.

Samsung m 31s benimde çok üzerinde durduğum orta segment ama samsungun kapış kapış sattığı telefon.Kronik sorun olarak hoparlörden gelen cızırtı var.Kulaklık takıncada oluşuyor sanırım bu cızırtı.Bu konuda çok şikayet vardı.Hala da var.Ama diğer yönleri orta segment için cazibeli duruyor.Gözüm kalmadı değil:)

Poco da Kilit ekranında sağa çekerseniz kilit açmadan mi kumanda ve mi home olaya dahil oluyor.Bilenler vardır.saygılar...

Bu arada faydası olabilir;poco için...https://c.po.co/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tolga_bey -- 31 Mayıs 2021; 23:57:1 >

• Rica etsem multitouch testler adlı uygulamayı kurup uygulama açıkken 3 parmakla ss almayı dener misiniz? Bunu yapınca kendini belli ediyor sorun bende. Bunu yaptıktan sonra 1 parmağınızı bile dokundursanız 2-3 dokunma gösteriyor uygulama. Dediğim gibi 12.0.7 öncesi 1 kere bile olmadı güncelleme sonrası aniden başladı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Hocam ekranda herhangi bir parmak izi var mı sorun anında? Ben de arada yaşıyorum ve ekranı silince geçiyor. 3 parmak özelliği de aktif durumda.

daha önce xiaomi 6 pro kullanırken böyle olmuyordu bir çözümü varmı? Ayrica 6 pro da telefon görüşmelerini otomatik olarak ses kaydı alıyordu bu konuda da yardımcı olursanız sevinirim,Tesekkürler.

• Yok hocam, bu çok bariz bir sorun zaten net şekilde 12.0.7 ile başladı. Dediğiniz ekranda parmak izi kalması yada su damlaması anında falan olabilen bişey biliyorum. Multitouch tester uygulamasını yükleyip dediğim şekilde ss almayı denediğinizde göreceksiniz.(12.0.7 yüklüyse)

Orijinalden alıntı: Tolga_bey

Genel olarak güncelleme sonrası oluşan kasma,arayüz sorunları(dokunmatiğin yavaş çalışması ve tepkilerde yavaşlık)

optimize olamayan uygulamalar konularında telefonu sıfırlama daha stabil çalışması için önerilen yöntemdir.Unutmadan her türlü yedeğin alınarak yapılması da önemlidir yoksa kişisel veriler kaybolur.Bu nedenle her yerde önerilen güncelleme sonrası problemler için sıfırlama benimde önerimdir.(imei atılan telefonlar hariç,kendi içinden fabrika ayarları imei uçurabilir.)

Telefon alan arkadaşa hayırlı olsun diyelim.Ama dikkatimi çekti;sorduğu telefonlarla aldığı telefonlar farklı.

Samsung m 31s benimde çok üzerinde durduğum orta segment ama samsungun kapış kapış sattığı telefon.Kronik sorun olarak hoparlörden gelen cızırtı var.Kulaklık takıncada oluşuyor sanırım bu cızırtı.Bu konuda çok şikayet vardı.Hala da var.Ama diğer yönleri orta segment için cazibeli duruyor.Gözüm kalmadı değil:)

Poco da Kilit ekranında sağa çekerseniz kilit açmadan mi kumanda ve mi home olaya dahil oluyor.Bilenler vardır.saygılar...

Bu arada faydası olabilir;poco için...https://c.po.co/

Merhaba, teşekkürler üstad,

sorduğum telefonlar üzerinden yola çıksak da öncelik poco, eşim samsung kullanıyordu sonra samsung modelleri idi. m serileri internet ortamından satılıyor, a serisinden de bazı modeller yok düzeyde idi mağazalarda. a72 ile poco f2 incelemesinde f2 eşim için ağır bastı, bana gelince ben nfc x3 ü bana x3proyu eşime düşünüyordum, ben de x3pro ile redmi note 10 pro arasında kaldım ve bir anda x3pro kararı verdim, durum bu.

dün gece ve devamında biraz bugün gerekli güncelleme ve kurulumları tamamladım, sıkıntılı bir durum şuan için algılamadım ama gözlem sonucu: batarya şarj olurken biraz ısınıyor telefon,

1-çift tıklayıp açmama rağmen çift tıklayıp kapatma olmuyor,(f2 de aynı),

2-msj tıklanınca: sohbeti başlatın ve tıklanınca telefon nolar geliyor, bunu nasıl kaldırabilirim bulamadım, sadece msj ekranı ve klavye geliyorsa

3-telefon rehber kısmını simkart ayarlarını yapamadım, sehven iki ayrı telefon rehber yedeklenmiş temizlik yapmam gerek, çözemedim,

teşekkürler

• Bende de 12.0.7 yüklü. Dediğiniz uygulama ile deneyince ekran görüntüsü aldıktan sonra 3 parmak algılıyor ama ben günlük kullanımda bi' problem hissetmedim.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: BILGILI

Merhaba, teşekkürler üstad,

sorduğum telefonlar üzerinden yola çıksak da öncelik poco, eşim samsung kullanıyordu sonra samsung modelleri idi. m serileri internet ortamından satılıyor, a serisinden de bazı modeller yok düzeyde idi mağazalarda. a72 ile poco f2 incelemesinde f2 eşim için ağır bastı, bana gelince ben nfc x3 ü bana x3proyu eşime düşünüyordum, ben de x3pro ile redmi note 10 pro arasında kaldım ve bir anda x3pro kararı verdim, durum bu.

dün gece ve devamında biraz bugün gerekli güncelleme ve kurulumları tamamladım, sıkıntılı bir durum şuan için algılamadım ama gözlem sonucu: batarya şarj olurken biraz ısınıyor telefon,

1-çift tıklayıp açmama rağmen çift tıklayıp kapatma olmuyor,(f2 de aynı),

2-msj tıklanınca: sohbeti başlatın ve tıklanınca telefon nolar geliyor, bunu nasıl kaldırabilirim bulamadım, sadece msj ekranı ve klavye geliyorsa

3-telefon rehber kısmını simkart ayarlarını yapamadım, sehven iki ayrı telefon rehber yedeklenmiş temizlik yapmam gerek, çözemedim,

teşekkürler

Alıntıları Göster

Tekrar hayırlı olsun.Güle güle kullanın.Şarj olurken ısınma bir kaç şarjdan sonra düzelir.Çok problem etmeyiniz.

diğerleri için;

1.ayarlar-kilit ekranı-ekranı açmak ve kapatmak için çift tıkla .

2.Bu google kendi uygulaması.Ayarlardan(üç nokta) belki işinize yarar birşey bulursunuz.

3.ayarlar-uygulamalar-sistem uygulama ayarları-çağrı ayarları-gelişmiş ayarlar bakınız.

umarım yararlı olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tolga_bey -- 1 Haziran 2021; 19:21:28 >

• quote:

Orijinalden alıntı: umr34

Yok hocam, bu çok bariz bir sorun zaten net şekilde 12.0.7 ile başladı. Dediğiniz ekranda parmak izi kalması yada su damlaması anında falan olabilen bişey biliyorum. Multitouch tester uygulamasını yükleyip dediğim şekilde ss almayı denediğinizde göreceksiniz.(12.0.7 yüklüyse)

Değerli kardeşim dediğiniz duruma baktım ama bir türlü o soruna benzer bir sıkıntı yaşamadım.Hem 3 parmak hem bildirim ekranındaki ekran görüntüsünde.Dokunma ile ilgili bendeki ayarları yazayım belki işine yarar.bir deneyiniz.Sonucu paylaşırsınız.Ayrıca sıfırlama yaptınızmı?Yaptıysanız yine aynı durum mu var?

ayarlar-dokunma ve basılı tutma süresi-anahtar erişimi-kapalı

dokunma ve basılı tutma süresi-kısa

işlem yapma süresi-varsayılan

güç düğmesi çağrıyı sonlandır kapalı

-titreşim ve dokunsal geri bidirim-zil çaldırma açık-bildirimler açık-dokunma -kapalı

bekleme süresi-kapalı

geniş fare işaretçisi-kapalı

umarım faydası olur.geri dönüş yapalım.saygılar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tolga_bey -- 1 Haziran 2021; 19:23:4 >

• umr34 U kullanıcısına yanıt
    Dediğiniz uygulamada üç parmak algılıyor ama normal kullanımda bir sorun yok bende.

• Sağolun sizi de uğraştırdım. Bu sorunu gün içinde max 1 ya da 2 kere yaşıyorum. Çok sık olan bir durum değil yani. Ancak bu uygulamayla her seferinde ortaya çıkıyor. Eğer 12.0.7 tr rom kullanmanıza rağmen hiç sorun olmuyorsa ya benim ekranda donanımsal bir sorun var ya da size hiç denk gelmedi.

LG G2 ROM/MOD USER
    Microsoft System Administrator & Parrot OS User
  • tarlabasi kullanıcısına yanıt

Sistemin daha stabil ve hızlı çalışması için yeniden başlatmanız genel olarak büyük avantaj sağlıyor. Arayüzdeki lag, nasıl bir lag tam olarak? FPS mi düşüyor?

• Katılıyorum. Bu yüzden her gece otomatik olarak yeniden başlatmaya programlıydı. Bunu kaldırdım. Gündüze çektim. Gece yeniden başladığında ilk kez sifreyle giriş yapmadığın taktirde sabah arayan kimliğini gizlemesi ve saate otomatik bağlanmaması benim için problem oluyordu.
    Lag'a gelecek olursak fps düşmesi gibi diyebiliriz. Animasyonlar yavaşlıyor. Pencereler arası geçişte takılmalar oluyor. Sinir bozucu. Yeniden başlayınca düzeliyor. Daha öncede bahsettim. Bu sadece bizim cihaza özel değil. Redmi note 9 pro'da falanda var.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 275276277278279
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.