Ana ektana basili tutup gelen yerden ayarlara basiniz.Bosluklari doldur isaretleyiniz. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
Ayni yerden uygulama simgelerini aciniz Ayarlar ana ekran arka plan ve somge paketi sistem de olsun < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Temalardan sınırsıza geliniz,işaretleyip durumu kontrol ediniz.Tekrar klsik yaparak bakınız. Uygulama izinlerinizi kontrol ediniz. Son Yüklediğiniz bir uygulama bunu yapabilir,onu kaldırınız ve kontrol ediniz. Sistem başlatıcının verilerini temizleyerek bakınız. |
Değerli kardeşim telefon rootlu imei atılmış ve rom yüklü sanırım. eğer öyle değilse: 1.Gizli uygulamalarını kontrol et.Uygulamalarını gizli uygulamalar çekmecesine attıysan hiç bir yerde gözükmez.(menu uygulama bölümünü sağa iki kere hızlı çekiniz,biliyorsunuzdur) 2.Netleştirelim ;uygulama ikonlarınız anaekranda kaybolmuş olabilir,Tekrar onların ikonlarını yani simgelerini ana ekrana koyabilirsiniz.Onuda mı yapamıyorsunuz?Orada da sorun mu var?Bazı arkadaşların ilk açtıklarını ana ekranda uygulama ikonu yoktu.Sonradan koymuşlardı.(uygulama menüsünden taşıyabilirsiniz anaekrana) 3.Eğer bu durum süreklilik arzediyorsa en son sizde bilirsiniz hardreset fabrika ayarlarına dönüştür.Bide o şekilde kontrol sağlarsınız. Yalnız bunların hepsi olabilirlilik.Doğacak sorunlardan sorumlu olmayalım.Kendi isteğinizle yapınız.Sorun olacağını düşünüyorsanız yapmayınız.İmei atılmışsa sıfırlama yapmayınız. İnsallah hallolur..saygılar... |
Bir şarj tam kullanım sonrası yazarım yorumumu. Beş dakika öncesi güncelleme yoktu sonra öylesine kontrol edeyim dedim güncelleme geldi. Arada kontrol etmekte fayda var. Gelir elbet bu sürüm her tr romlu cihaza. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Hocam yazılım 12.0.9. Dediğiniz gibi reset atmadım ama şimdi açıkcası tam çözmeyecekse uğraşmak yerine bekleme daha mantıklı sanki. Biraz daha geniş çaplı güncelleme gelince dediğiniz gibi resetleyim. Yine düzelmezse nasip :) < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi theasus -- 25 Mayıs 2021; 20:15:57 > |
|
tr rom değil sanırım. Bu durumda her şey olabilir...Söylediklerim tr rom içindi. |
|
12.07 Güncellemesini yaptım.Tr romundayım.Ben cihazdan memnun old.için akıcılık ve batarya ve diğer yönlerden öyle gözle görünür bir değişiklik olmadı.Güvenlik açısından önemli bir güncelleştirme olduğu biliniyor.Ama bazı yerlerde genel olarak batarya ve akıcılık yönünden bir iyileşme , bir değişme olmuş...İnşallah bu durumlarla ilgili sorun yaşayan arkadaşlara faydası olur. Birazda gülümsetelim;kendi telefonumu aldığımda takvim şartlarını kabul etmedim,öyle kullandım.Ve hep 26 sında takılı kaldı.Kimininkide hatırlıyorum 16 sında takılı kalıyordu.Yeniden başlattığımda düzeliyordu.Bu gün güncellEmeden sonra yine 26 sında takılı kaldı.Ne yaptıysam değişmedi. Sonradan aklıma geldi.Ulen bu gün ayın 26 si zaten:) < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tolga_bey -- 26 Mayıs 2021; 9:57:17 > |
|