Şimdi Ara

Xiaomi Poco X3 NFC [Ana Konu ve Kullanıcı Deneyimleri] (274. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
7 Misafir (2 Mobil) - 5 Masaüstü2 Mobil
5 sn
7.483
Cevap
130
Favori
621.099
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
57 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 272273274275276
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Ana ektana basili tutup gelen yerden ayarlara basiniz.Bosluklari doldur isaretleyiniz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Ayni yerden uygulama simgelerini aciniz

Ayarlar ana ekran arka plan ve somge paketi sistem de olsun

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Temalardan sınırsıza geliniz,işaretleyip durumu kontrol ediniz.Tekrar klsik yaparak bakınız.

Uygulama izinlerinizi kontrol ediniz.

Son Yüklediğiniz bir uygulama bunu yapabilir,onu kaldırınız ve kontrol ediniz.

Sistem başlatıcının verilerini temizleyerek bakınız.

• quote:

Orijinalden alıntı: MonkeyDLuffy06

Hepsini denemedim yine düzelmedi. Mecburen başka bi launcher kullanıyorum.

Değerli kardeşim telefon rootlu imei atılmış ve rom yüklü sanırım.

eğer öyle değilse:

1.Gizli uygulamalarını kontrol et.Uygulamalarını gizli uygulamalar çekmecesine attıysan hiç bir yerde gözükmez.(menu uygulama bölümünü sağa iki kere hızlı çekiniz,biliyorsunuzdur)

2.Netleştirelim ;uygulama ikonlarınız anaekranda kaybolmuş olabilir,Tekrar onların ikonlarını yani simgelerini ana ekrana koyabilirsiniz.Onuda mı yapamıyorsunuz?Orada da sorun mu var?Bazı arkadaşların ilk açtıklarını ana ekranda uygulama ikonu yoktu.Sonradan koymuşlardı.(uygulama menüsünden taşıyabilirsiniz anaekrana)

3.Eğer bu durum süreklilik arzediyorsa en son sizde bilirsiniz hardreset fabrika ayarlarına dönüştür.Bide o şekilde kontrol sağlarsınız.

Yalnız bunların hepsi olabilirlilik.Doğacak sorunlardan sorumlu olmayalım.Kendi isteğinizle yapınız.Sorun olacağını düşünüyorsanız yapmayınız.İmei atılmışsa sıfırlama yapmayınız.

İnsallah hallolur..saygılar...

• Tolga_bey T kullanıcısına yanıt
    Cevabınız için teşekkür ederim. Uygulamaları kendim koyunca yine siliniyor. Format atmakda istemiyorum. Format atana kadar Smart launcher ile kullanmaya devam edecem şimdilik.

• Eyvallah son olarak bir sitede denk geldim Kaybolan simgeler diye.Saolsun bir arkadas yazmis.
    Ayarlara girelim - uygulamaları yönet - üstteki üç nokta - Tüm Uygulamaları Göster - sırayla Kaybolan uygulamalarinizi yaziniz- Bildirimler ve izinler de ana ekran kısayol ekle aktif et.
    Deneyin bakalim.

• Tr rom için 12.0.7 güncellemesi geldi şimdi bana. Tr rom telefon sahibi kullanıcılara duyurulur.

Xiaomi Poco X3 NFC [Ana Konu ve Kullanıcı Deneyimleri]

• lrmertylmmz kullanıcısına yanıt

Bir şarj tam kullanım sonrası yazarım yorumumu. Beş dakika öncesi güncelleme yoktu sonra öylesine kontrol edeyim dedim güncelleme geldi. Arada kontrol etmekte fayda var. Gelir elbet bu sürüm her tr romlu cihaza.

• quote:

Orijinalden alıntı: Tolga_bey

Üstad telefon ilk açıldığında 12.05 ti değilmi yanılmıyorsam.Siz onu 12.06 kararlı ya güncellediniz.Eğer güncelleme sonrası reset atar yani sıfırlarsanız tahmininm daha stabil ve akıcı olacaktır.Gördüğüm,yaptığım ve okuduğum kadarıyla böylesi telefon üzerinde sürümün daha sağlıklı çalışmasını sağlamış ve sağlıyor.Yinede siz bilirsiniz.Ayrıca 12.5 güncellemesi ile düzelebilir.Biraz beklemekte fayda var gibi...Eğer arayüzde bir sorun varsa poco launcer veya miu launcer gibi değiştirip bakınız.Tam ekran görünümünü tuşlar kısmına alıp deneyiniz.iyi akşamlar...

Hocam yazılım 12.0.9.

Dediğiniz gibi reset atmadım ama şimdi açıkcası tam çözmeyecekse uğraşmak yerine bekleme daha mantıklı sanki.

Biraz daha geniş çaplı güncelleme gelince dediğiniz gibi resetleyim. Yine düzelmezse nasip :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi theasus -- 25 Mayıs 2021; 20:15:57 >

• 12.0.7 sürümüyle ilgili gözüme takılan birkaç yenilikten bahsedeyim şimdiden.

Genellikle görsel bir iki düzeltme mevcut. Mesela güncelleme ekranında versiyon numarası bold şekilde yazıyor ve güncelleme bulunmayınca yazan yazı farklı.

Ayarlar-ekran kısmında renk şeması seçeneğinin tasarımı değişmiş. Ayrıca yenileme hızı seçim ekranı da değişik.

Sim kartlar mobil ağlar bölümünde eskiden sim kartı seçtikten sonra ayarlarında 2g, 3g ya da 4.5g'yi seçebiliyorduk. Şimdi sadece 4.5g'yi aç/kapa şeklinde bir seçenek mevcut.

• 12.07 Güncellemesini yaptım.Tr romundayım.Ben cihazdan memnun old.için akıcılık ve batarya ve diğer yönlerden öyle gözle görünür bir değişiklik olmadı.Güvenlik açısından önemli bir güncelleştirme olduğu biliniyor.Ama bazı yerlerde genel olarak batarya ve akıcılık yönünden bir iyileşme , bir değişme olmuş...İnşallah bu durumlarla ilgili sorun yaşayan arkadaşlara faydası olur.

Birazda gülümsetelim;kendi telefonumu aldığımda takvim şartlarını kabul etmedim,öyle kullandım.Ve hep 26 sında takılı kaldı.Kimininkide hatırlıyorum 16 sında takılı kalıyordu.Yeniden başlattığımda düzeliyordu.Bu gün güncellEmeden sonra yine 26 sında takılı kaldı.Ne yaptıysam değişmedi.

Sonradan aklıma geldi.Ulen bu gün ayın 26 si zaten:)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tolga_bey -- 26 Mayıs 2021; 9:57:17 >

https://www.dxomark.com/poco-x3-nfc-camera-review-attractive-budget-option/

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

Benim de cihaz 12.0.9 android 10. Resmi Türkiye garantili.

Xiaomi Poco X3 NFC [Ana Konu ve Kullanıcı Deneyimleri]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi B.Spears -- 27 Mayıs 2021; 2:22:56 >
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.