Şimdi Ara

Xiaomi Poco X3 NFC [Ana Konu ve Kullanıcı Deneyimleri] (273. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7.483
Cevap
130
Favori
621.418
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
57 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 271272273274275
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Evet ne yazıkki yaşadığınız durumu yaşayan poco x3 nfc kullanıcıları var.Bu konuda youtube de bazı öneriler var.Ama madem denediniz ve düzelme olmadı.Ozaman yeni güncelleme beklemekten başka çare kalmıyor.Yabancı sitelere bakmıştım bu konuda.Orada da farklı markalarda ve poco da bu durumu yaşayan var(Oneplus,xda gibi..)Kimisi göz sağlığı için olduğunu söylemiş.Bazıları farklı öneriler sunmuş.Genel kanı güncelleme ile düzeleceği.Saygılar...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tolga_bey -- 22 Mayıs 2021; 7:38:20 >
  • şu dosyalar bölümünde diğerler bölümü neden artıyor anlamıyorum bir türlü format atmakla bile çözülmüyor. çöp kutum boş galerim bile boş. Cloud hiç bir şekilde kullanılmıyor hepsi devre dışı zaten.

bu diğerler neden artıyor çözemedim. Bir çözümü de yok. storage programı var heryerde bahsedilen o da çözüm olmadı.

720 g işlemcili samsunglar 5200 den satılıyor. Bu işlemci daha iyi performans vermeli ama oyunlarda da başarılı değil. Yazılım konusu çok önemli gerçekten.

Telefonum olmasaydı poco f3 alırdım sanırım. Amiral gemisine yakın modeller daha iyi yazılıma sahip oluyor galiba. Biraz boşlandık gibi. Aylardır gelen tek güncelleme bile yok.

Bu bir sorun değil evet gezinirken bir videoya denk geldiginizde hdr varsa o sarariyor geri hdr olmayan videoya denk geldiginizde beyazliyo

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: Guest-F16BA44BF

arayüz konusunda yavaşlamaları hissetmeyi başladım çok kafaya takmıyorum günlük ihtiyaçlar için aldım zaten. Muhteşem beklentilerim yoktu zaten. Ama 732g işlemcisi daha iyi olmalıydı.

720 g işlemcili samsunglar 5200 den satılıyor. Bu işlemci daha iyi performans vermeli ama oyunlarda da başarılı değil. Yazılım konusu çok önemli gerçekten.

Telefonum olmasaydı poco f3 alırdım sanırım. Amiral gemisine yakın modeller daha iyi yazılıma sahip oluyor galiba. Biraz boşlandık gibi. Aylardır gelen tek güncelleme bile yok.

......

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Richard Parker -- 23 Mayıs 2021; 16:11:47 >

150-200 lira için 64 gb aldığıma pişman oldum alırken nasıl olsa sd kart alırım diyordum ama onlarında okuma yazma hızı düşük

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Shovel Knight -- 23 Mayıs 2021; 13:31:14 >

Orijinalden alıntı: Shovel Knight

benimde 10.5 gb falan, biraz bakındım bende anlamadım ne yer kaplıyor

150-200 lira için 64 gb aldığıma pişman oldum alırken nasıl olsa sd kart alırım diyordum ama onlarında okuma yazma hızı düşük

hiç bir anlam yok bunda

cloudların tamamı kapalı

mi hesapların tamamı kapalı

galeride ki çöp boş

tüm ön bellekleri sildim programların tek tek

whatsapp instagram twitter dışında tek ekstra birşey yüklü değil

bu diğer dosyalar nedir neden ulaşamıyorum neden silemiyorum hangi mantıksız yaptı bunu böyle bir anlasam. Durup dururken artıyor. Format attım 2 ye düştü şimdi oldu 4.1 gb falan yine.

Hani sildiklerim oraya gidiyor desem ne çöpüm dolu ne cloud falan kullanıyorum.

Şuraya ulaşıp silmenin bir yolu olmalı çok araştırdım ama yok

Saçma sapan bir yazılım mantığı gerçekten

• quote:

Orijinalden alıntı: Richard Parker

......

Alıntıları Göster

Amiral gemisi dışında ilk defa telefon aldım. Günlük kullanım için sıfır stresim vur kır parçala rahatım amiral gemileri çok pahalı stres yaratıyor :)

Ama yazılım konusu cidden büyük fark.

Günlük kullanımda 2 3 sene gitsin bana yeter ileride amiral gemisine dönüş yaparım sanırım

yada poco f3 standartlarında telefon alırım.

Orijinalden alıntı: Richard Parker

......

Alıntıları Göster

Öncelikle fikrinize saygı duyduğumu ama kesinlikle katılmadığımı belirteyim.Ardından da sorayım?

Siz bize amiral gemisi alacak parayı verdinizde biz mi almadık?

Değerli kardeşim bu işlerden anlıyor olmanız telefonu böyle kullanacaksınız anlamına gelmez.Root lu ve rom lu telefonların asla güvenilir olmadığını sizde bende buradaki herkes de bilir.O yüzden bankacılık iş ve işlemleriyle uğraşanlar kolay kolay bu rom işine girmez.Diğer formlarda da bahsedilir ve nettir bu durum.Yani telefonu büyük bir kesim rootsuz ve rom suz kullanır.Çözümün eğer ;alma amiral gemisi al ise yukarıda sorumu sordum.Yok çözümün kolay kolay kimsenin girmediği bu olaylarsa oda buradakilerin işi değil.Şunuda ilave edelim; bu işlerle uğraşırken kaç tane telefonun brick olduğunuda siz benden iyi bilirsiniz ki ayrıca onun için yapılacak masraflarda cabası.Birde her ihtimale karşı o tür cihazların garanti kapsamından çıktığınıda düşünürsek sanırım bu düşünce çok uygulanabilir değil.

Evet xiaomi cihazlarda yazılım sorunu var.Yıllarca samsung kullanan biri olarak bunu göze aldık hepimiz.Sıkıntılar yok

demiyorum.Bu ifade doğru da olmaz... Aynı fiyata samsung m31s vardı.Alanların yarısından çoğu belkide kronik kulaklık ve hoparlör cızırtısından dolayı iade etmeye çalışıyor da nafile.Yani oluyor böyle şeyler.Can sıkıyor,moral bozuyor.

Bize birileri para verdide biz almadık değil:)Elimizdeki ile iyi olduğunu düşündüğümüzü aldık.

Ordan göründüğü gibi değil yani bu taraflar...

Unutmadan:Değerli arkadaşlar bazı uygulama ve programların telefon bataryasını olumsuz etkilediği ile ilgili bir araştırma yazısı var milliyette.

pcloud araştırması.Vaktiniz olursa bir bakın bakalım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tolga_bey -- 23 Mayıs 2021; 15:42:48 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Tolga_bey

Öncelikle fikrinize saygı duyduğumu ama kesinlikle katılmadığımı belirteyim.Ardından da sorayım?

Siz bize amiral gemisi alacak parayı verdinizde biz mi almadık?

Değerli kardeşim bu işlerden anlıyor olmanız telefonu böyle kullanacaksınız anlamına gelmez.Root lu ve rom lu telefonların asla güvenilir olmadığını sizde bende buradaki herkes de bilir.O yüzden bankacılık iş ve işlemleriyle uğraşanlar kolay kolay bu rom işine girmez.Diğer formlarda da bahsedilir ve nettir bu durum.Yani telefonu büyük bir kesim rootsuz ve rom suz kullanır.Çözümün eğer ;alma amiral gemisi al ise yukarıda sorumu sordum.Yok çözümün kolay kolay kimsenin girmediği bu olaylarsa oda buradakilerin işi değil.Şunuda ilave edelim; bu işlerle uğraşırken kaç tane telefonun brick olduğunuda siz benden iyi bilirsiniz ki ayrıca onun için yapılacak masraflarda cabası.Birde her ihtimale karşı o tür cihazların garanti kapsamından çıktığınıda düşünürsek sanırım bu düşünce çok uygulanabilir değil.

Evet xiaomi cihazlarda yazılım sorunu var.Yıllarca samsung kullanan biri olarak bunu göze aldık hepimiz.Sıkıntılar yok

demiyorum.Bu ifade doğru da olmaz... Aynı fiyata samsung m31s vardı.Alanların yarısından çoğu belkide kronik kulaklık ve hoparlör cızırtısından dolayı iade etmeye çalışıyor da nafile.Yani oluyor böyle şeyler.Can sıkıyor,moral bozuyor.

Bize birileri para verdide biz almadık değil:)Elimizdeki ile iyi olduğunu düşündüğümüzü aldık.

Ordan göründüğü gibi değil yani bu taraflar...

Unutmadan:Değerli arkadaşlar bazı uygulama ve programların telefon bataryasını olumsuz etkilediği ile ilgili bir araştırma yazısı var milliyette.

pcloud araştırması.Vaktiniz olursa bir bakın bakalım.

Alıntıları Göster

"Siz bize amiral gemisi alacak parayı verdinizde biz mi almadık?"

güzel kardeşim sanırım anlatmak istediğimi anlatamadım

Bu işlerden anlamıyor veya uğraşmak istemiyorsanız ve illa Xiaomi markasını tercih edeceksiniz alt serilerine veya markalarına bulaşmayın demek istiyorum. Redmi veya Poco gibi alt markalar alırsanız Xiaomi tam anlamıyla destek vermiyor . MIUI bu telefonlarda berbat. Burda cihaz özelinde konuşmuyorum sadece. Redmi'ler içinde bu durum geçerlidir.(Global pazara amiral gemisi adıyla çıkanlar hariç). Burda sayfalarca karşılıklı atışsakta Xiaomi'nin tutumu değişmeyecektir. yine "mış gibi" romlar piyasaya sürecektir.

başka f/p cihazlara yönelmenizi tavsiye ettim ne diye köpürdünüz anlamadım. Hem ucuz hemde yazılımı Samsung, huawei, gibi stabil olmuyor Xiaomi

Benimkisi sadece görüştür. Param olsa ne diye Xiaomi ile uğraşayım ki ?

6 yıldır Xiaomi cihazları kullanıyorum. Hepsinde de bu işlemleri yapmak durumunda kaldım. Stok yazılımıyla bu telefon sizi üzecektir. Ya elden çıkartın , yada AOSP yükleyin .Gelen her güncelleme sorunlarıyla beraber gelecektir. Biryeri düzeltse diğer taraftan eksiklik olacaktır

Neyse yazanda kabahat özür dilerim

Bana ne oluyorsa bırak insanlar nasıl kullanırsa kullansın , ben ne diye salça oluyorsam.

Yardımcı olmaya çalışanda kabahat.

Ayrıca konuyuda takipten çıkartıyorum ,size mutluluk ve esenlikler dilerim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Richard Parker -- 23 Mayıs 2021; 15:50:21 >

• Değerli kardeşim asla öyle düşünmem ve köpürmem.Bende kendi fikirlerimi söyledim.Yazıyı sizi kırmak için yazmadım.Yanlış anlaşıldıysamda özür dilerim.Buradaki fikirler konuyu krite ettiğimizi ve önem verdiğimizi gösterir.Fikirleriniz benim için önemlidir.Buradakiler içinde.Kararınızı bir daha düşününüz.Saygılar...

İnsanlar boşuna almıyor bakın bakalım kimin cebinde iPhone , samsung kaldı.Markette pazarda tribe giriyorum artık benim telefon mu çaldı diye.Deli gibi satıyor redmi.

Yazılımsal sorunlar abartılıyor ,biraz da bunlardan şikayetçi kesim sizin gibi üst düzey kullanıcılar.İnanın arkadaşlarımdan biliyorum hiç biri farkında bile değil.Hele bir arkadaşımın redmi note 8 kronik az biraz ghost screen olmuş söyledim üstteki jelatinden o problem değil dedi😁

Son olarak bal gibide alınır redmi alt modeller.Hiç biri fiyatını hak etmeyen cihazlar değil.İçinde bulunduğunuz ekonomik koşullara göre mükemmel cihazlar.Özellikle pil süreleri Xiaomi nin kendi modellerinden bile çok daha iyi.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: meeb

Fikrinize saygı duyuyorum ancak redmi ayarında bana bir tane telefon gösterin.Misal note 10 64 ün karşısında amoled ekranlı , stereo hoparlör, irda ,uzun şarj süresi hangi modelde var?

İnsanlar boşuna almıyor bakın bakalım kimin cebinde iPhone , samsung kaldı.Markette pazarda tribe giriyorum artık benim telefon mu çaldı diye.Deli gibi satıyor redmi.

Yazılımsal sorunlar abartılıyor ,biraz da bunlardan şikayetçi kesim sizin gibi üst düzey kullanıcılar.İnanın arkadaşlarımdan biliyorum hiç biri farkında bile değil.Hele bir arkadaşımın redmi note 8 kronik az biraz ghost screen olmuş söyledim üstteki jelatinden o problem değil dedi😁

Son olarak bal gibide alınır redmi alt modeller.Hiç biri fiyatını hak etmeyen cihazlar değil.İçinde bulunduğunuz ekonomik koşullara göre mükemmel cihazlar.Özellikle pil süreleri Xiaomi nin kendi modellerinden bile çok daha iyi.

Saygı duyuyorum ben tercih etmezdim sadece.

İyi günlerde kullanın , konuya yazdığım tüm mesajlarıda sileceğim. İyi kullanımlar dilerim. Esenlikle kalınız

• Richard Parker kullanıcısına yanıt
    niye sileceksiniz ki herkesin kendi fikri,alanlara hakaret gibi bir anlamda yok neticede.Zaten alanların büyük kısmı sorunları az biraz bilerek alıyor.Misal elimdekş note 10 always on 10 sn sürüyor. Bunun nesi aod oluyor ama almadan önce biliyordum şimdi bekliyoruz note 10 pro kullanıcıları ile Birlikte güncelleme ile düzelsin diye.Gerçi geliştirici seçeneklerinden miui optimazsonu kapatarak sorun çözülüyor .

Yani lafın özü parasına göre mal redmi ve diğer Xiaomi yan markaları .

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Diğer bölümünü düşürmek için arka planda çalışan uygulamaları,tarayıcıyı ve önbelliği temizleyerek optimize etmek geri gelmesini sağlıyor.En azından yükselmesini engellemiş olursunuz.

Dosya yöneticisinde whatsap girdiğiniz zaman içinde whatsap image ve whatsap video vardır.Göndermiş olduğunuz veya size gelen sonradan sildiğiniz bir çok whatsap fotosu ve videosu orada depolanır.Sildiğiniz halde orada gözüküyorsa onlarıda silebilirsiniz.Diğer bölümünde azalma olacaktır.

Tr rom için net hiç bir şey yok.Kendileri bile bi haberdar:)

Yalnız güncelleme de daha gelmemişken ne tür sorunlar yaşanıyorsa geri bildirim bölümünden yazılır geri dönüş sağlanırsa belki faydası olur.

Şunu da belirtelim;sorunları yazan ve sonradan düzeltebilen arkadaşlar nasıl çözdüklerini paylaşırlarsa öğrenmiş oluruz.saygılar...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tolga_bey -- 23 Mayıs 2021; 18:47:4 >

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MonkeyDLuffy06 -- 23 Mayıs 2021; 21:10:33 >

• quote:

Orijinalden alıntı: MonkeyDLuffy06

Ana ekrandaki simgeler kayboldu böyle kaldı 😂
    Ne yaptıysam düzelmedi. Önceden başına gelen varmı?

Uygulamayı yönet kismindan poco başlatıcı tıklayıp tüm verileri temizleyin büyük ihtimalle duzelir

• Bugün bütün sorunlardan sıkılıp twrp ile eu rom yükledim. Bana göre artıları
    1. Poco başlatıcı yerine miui başlatıcı geliyor.
    2. Ekran sürekli 120 Hz oluyor.
    3. Arayüz kasması diye bir şey kalmadı
    4. Süper duvar kağıtları içinde yüklü olarak geliyor.
    5. Miui 12.5 geliyor
    Eksi olarak
    Bl kilidi açıldığı için garanti yanıyor servise göndermeden önce orijinal rom a mi flash ile geri dönmek gerekiyor.

• 
Sayfa: önceki 271272273274275
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.