Şimdi Ara

Xiaomi Poco X3 NFC [Ana Konu ve Kullanıcı Deneyimleri] (276. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7.483
Cevap
130
Favori
621.288
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
57 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 274275276277278
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

youtube ve forum burada ki tüm bilgileri okudum, izledim.

2 telefon alacağız, limit 3000-3500 tl arası.

başta poco x3 nfc olmak üzere

1-oppo realme-7

2-xiaomi redmi note 10, 9 pro,

3-mi 10 lite

4-samsung a32,a51

4 gb ve pil amperleri 5000 altı olanları pek düşünmüyoruz,

ıpslcd panel ya da amoled olması önemli değil,

telefonun birisinde yoğun sosyal medya, diğeri hemen hemen telefon olarak kullanılacak,

NFC,ses kayıt, 6 gb ve üzeri, radyo vs., sosyal medya kullanılacak olan için kısaca yoğun kullanılacak için hangisi olur, oyun vs. oynanmayacak.

batarya ömrü yukarıda ki tanımlara göre en uzun gidebilecek ürün

bunlar üzerinden bakınca poco x3 nfc iyi gibi geldi, hatta x3 pro ya göre daha iyi gibi geldi, fakat sizin yorumlarınızı okuyunca güncel bazı sorunları lag-kasma gibi biraz farklı bakmaya başladım.

sizlerden net bilgi alabilirsem memnun olurum, pazartesi seçerek almamız gerekiyor,

internet ortamı almak mı ya da avm içi mağazalar mı

teşekkürler

• Rom değişikliklerinde Bunu forumlara bakarak netleştrimek güvenilir olmaz.Garanti hizmetinin alındığı firmaya(Evafon,Genpa gibi...) sormak daha yararlı olacaktır.(Stock rom değişiklikleri)

Hatta bir müşteri temsilcisiyle diğerinin verdiği bilgiler bile farklılık gösterebilir.

Rom değişiklikleri bilmeyen ve konuya hakim olmayanlar için üzücü sonuçlar ortaya koyabilir...saygılar...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tolga_bey -- 29 Mayıs 2021; 14:34:28 >
    Rom yüklemelerine aşinayım yapsam garanti kapsamı dışına kalırmı endişesi taşıyorum huwaei p40 lite modeli mesela adamlar kendi sistemlerine ses kayıt özelliği mevcut olmayanlarda huwaei kendi sitesinden indirmiş olduğu APK dosyasıyla orjinal telefonun kendi ses kaydı özelliğine arama esnasında açıp kapayabiliyor bu kadar zor olmasa gerek pocox3 için.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BlacK SeA StorM 61 -- 29 Mayıs 2021; 14:42:18 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Rom yüklerseniz garanti dışı kalır cihaz.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tolga_bey -- 29 Mayıs 2021; 15:52:51 >

• Enes Faysal E kullanıcısına yanıt
    Benimki Yurtdışı 128 Kayıtsız. 2 gün önce geldi.

1.Ayarlarda göründüğü gibi açık olduğu halde üç parmakla Ekran Görüntüsü alınamıyor.
    Xiaomi Poco X3 NFC [Ana Konu ve Kullanıcı Deneyimleri]

2. Chrome'dan hiçbir şekilde resim, dosya upload edilemiyor. Şuan eklediğim SS'leri DH Mobil uygulamasını kullanarak ekleyebildim. Chrome'un ayarlarını sıfırladım fakat değişiklik olmadı.

3. Herhangi bir uygulamadan link, IBAN vs paylaşmak istediğim zaman (Mesela Trendyol, HB'deki bir ürünü ya da Banka Uygulamasından IBAN'ımı WhatsApp'dan yollamak istediğimde ya da panoya kopyalamak istediğimde) SS'deki hataları alıyorum.

4. Banka uygulamalarına girmeye çalışırken parmak izimi okutunca sorun yaşıyorum. Parmak izimi tanıyor fakat 20-30 saniye hiçbir tepki vermiyor. Uygulamayı kapatıp açıyorum 2 ya da 3 deneme sonunda girebiliyorum.

5. Herhangi bir tarayıcıda ya da WhatsApp'da telefonda yüklü bir uygulamaya yönlendiren bir linke tıkladığım zaman görseldeki hatayı alıyorum:

• Anxiolytic kullanıcısına yanıt
    benzer sorunlar bende miui optimazsonu kapatınca oluyordu?Sizde açık mı miui optimazsonu?

Hocam güncellemeden sonra geliştirici seçeneklerinin sonlarında olması gereken MIUI optimizasyonu silinmiş.

Edit: Varsayılan değerlere sıfırla seçeneğine 3-4 defa basınca MIUI optimizasyonu geri dönüyor. Seçeneği aktifleştirince sorun çözüldü. Çok teşekkür ederim hocam :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Anxiolytic -- 29 Mayıs 2021; 21:23:30 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

rica ederim.bende de redmi note 10 ve always on display 10 sn çalışıyor. Bunun için kapattım miui optimazsonu nu.Ancak bazen bahsettiğiniz sıkıntılar oluyor.

umarım en kısa sürede çözülür

• quote:

Orijinalden alıntı: BILGILI

Merhaba, arkadaşlar,

youtube ve forum burada ki tüm bilgileri okudum, izledim.

2 telefon alacağız, limit 3000-3500 tl arası.

başta poco x3 nfc olmak üzere

1-oppo realme-7

2-xiaomi redmi note 10, 9 pro,

3-mi 10 lite

4-samsung a32,a51

4 gb ve pil amperleri 5000 altı olanları pek düşünmüyoruz,

ıpslcd panel ya da amoled olması önemli değil,

telefonun birisinde yoğun sosyal medya, diğeri hemen hemen telefon olarak kullanılacak,

NFC,ses kayıt, 6 gb ve üzeri, radyo vs., sosyal medya kullanılacak olan için kısaca yoğun kullanılacak için hangisi olur, oyun vs. oynanmayacak.

batarya ömrü yukarıda ki tanımlara göre en uzun gidebilecek ürün

bunlar üzerinden bakınca poco x3 nfc iyi gibi geldi, hatta x3 pro ya göre daha iyi gibi geldi, fakat sizin yorumlarınızı okuyunca güncel bazı sorunları lag-kasma gibi biraz farklı bakmaya başladım.

sizlerden net bilgi alabilirsem memnun olurum, pazartesi seçerek almamız gerekiyor,

internet ortamı almak mı ya da avm içi mağazalar mı

teşekkürler

Merhabalar. Kendim bir iPhone kullanıcısı olarak eskiden iPhone kullanan anneme bu cihazı aldım, global versiyon. Belirtilen lag sorunu bizim cihazımızda çok nadir karşıma çıktı 3 4 haftada bir nerdeyse ve bir restart ile sorun çözüldü. Pil süresi gayet iyi gitmekte 2 günde bir şarja takıyor. Kısacası cihaz android tarafında bence gayet stabil.

Hocam sizdeki cihazda hangi rom var acaba. Tam ekran modunda kullanıyorsunuz diye tahmin ediyorum. Türkiye rom da alttaki çizgi çıkmıyor

xiaomi telefonların bazı modellerine (poco x3 nfc şimdilik yok ) 12.5.1 veya 12.5.1.0 olarak yeni beklenen güncelleme geldi.

İsteyenler arada kontrollerini yapabilirler.Ayrıca aynı zamanda android 11 de alıyorlar.(resmi romlar için).

miui 12 güncellemesiyle bazı telefonlarda tam ekran görünümünde alt bar kalktı.Geri geleceği konusunda benimde pek ümidim yok ama gördüğüm kadarıyla gelmesi konusunda epey geri dönüş yapılıyor.Farklı romlarda var.

Her kullanıcı telefonunu kendi istediği şekilde ayarladığı için kasma,lag v.b gibi durumlar veya apk yüklemesiyle değişik sorunlar,yüklenen programla uyuşmazlıklar sonucu yine bir takım faklı sorunlar yaşanabilir.Bazen sorunlar ortak veya bireysel olabiliyor.Örneğin telefonu tv ye yansıtamama veya paylaşım yapamama gibi.saygılar...

• quote:

Orijinalden alıntı: YusufKk469

Merhabalar. Kendim bir iPhone kullanıcısı olarak eskiden iPhone kullanan anneme bu cihazı aldım, global versiyon. Belirtilen lag sorunu bizim cihazımızda çok nadir karşıma çıktı 3 4 haftada bir nerdeyse ve bir restart ile sorun çözüldü. Pil süresi gayet iyi gitmekte 2 günde bir şarja takıyor. Kısacası cihaz android tarafında bence gayet stabil.

Alıntıları Göster

teşekkürler,

epey inceledim, youtube, forumlar vs.

ben yalnız telefon olarak kullanıyorum, internet üzerinden çok az işlem yapıyorum, huawei asgend g7 kullanıyorum android 6 yaptım 1 aydır ama artık 7 yılı buldu sıfır arıza, benim için sanırım x3 iyi gibi, eşim için de x3 pro iyi gibi; kendisi sosyal medyayı kullanıyor dolayısı ile epey işlem görüyor pro işlemcisi iyi ama pil testlerinde x3 prodan iyi çıkmış o da sanırım işlemci gücünden kaynaklanıyor.

ekonomik almak için hangi satınalma kullanmak gerekli gerçek firma garantili ve yasal olarak.

mdmrkt-tkns-mi- gibi yerler ile trkcl-gibi alanlar var.

bir de samsung yazılım ve xiaomi yazılımlar konusu da güncelleme ve stabil olma durumu var.

poco ağır basıyor gibi,

• 12.0.7 güncellemesi yaptım fakat bir süre sonra lag oluyor ekranda yine aynı durum onceki surumdede vardi yeniden baslatinca duzeliyor bi muddet sonra tekrar yapiyor ayni durumu yasayan varmi

ara yüzde yavaşlama cok hıssedılıyor

şebeke konusunu hıc cozemedım zaten bugun yıne gıttı hat sonra yine geldi şebekeyi sıfırlayınca yapıyor birşeyler ama dur bakalım hiç hoşlanmadım soğumaya başladım

hanı root yok bırsey yok tr garantılı cıhaz. Arkadastada aynı seyı yapıyor cıhaz. Ayda bır ıkı kez yapıyor bunu

şebekeyi elle seçim yaptım birde apn'leri sildim sonra sıfırla dedım ondan sonra daha ıyı durumda şebeke konusu ama hoslanmadım bundan. Amator kullanıcı ne bılecek bunu ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-F16BA44BF -- 30 Mayıs 2021; 19:6:0 >

• Merhaba, ben de 1 adet poco x3nfc ve 1 pro alacaktım,

güncelleme vs. sonrası durumlar kafa karıştırdı.

xiaomi ve oppo ile yan modelleri hep mui yazılımlı cihazlar hangisini incelesem hep sıkıntılı yazılar ve yorumlar var.

samsung da sanki çok mu iyi

ama ben şu tahmini de yapamadan geçemiyeceğim, telefon birebir kim hangi ürünü satın aldı ise ve üretim durumu ne ise onu yaşıyor, kısaca şans adını verdiğimiz durumlar hemen her telefon markasının her telefonunda olabiliyor.

örnek: huawei Asgend g7 telefonum var ve aldığımdan bu yana sıfır arıza ve sıfır sorunla karşılaştım.

artık batarya durumu güncele döndüğünden ve 3 gb ram android 6 yı kaldıramadığından kasma başladı, değiştirme zamanı.

poco x3 v pro hala aklımda, huawei de muı yazılımlı ve ben de sorun yapmadı.

• Arkadaşlar merhaba, yakınlarda ya bu telefonu ya galaxy m31s'i alacağim. Önceliğim fotoğraf kalitesi ve stabilizasyon, çok da oyun oynamam. Ayrıca hoparlöründen gelen sesin yüksekliği ve/veya sesin kalitesine de öncelik veriyorum bir de gün ışığında telefonun ekranının okunabilirliği de biraz önemli. F/P peşindeyim kısacası. Sizlerin bu konularda bu telefonda deneyimleri nedir , yardımcı olursanız sevinirim. Şimdiden teşekkürler .

Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.