< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Xiaomi Poco X3 NFC [Ana Konu ve Kullanıcı Deneyimleri] (272. sayfa)

-
-
Ata Demirer Fenerbahçe yorumu gibi telefon. Hep bir sorun bıktım valla
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
Son 4 - 5 gündür hat sinyal problemi yaşıyorum. Vodafone hattım ve xiomi türkiye garantili telefon var...
Ancak sürekli şebeke kopma, sinyal çekmeme, görüşmede ses gidip gelmeye başladı...
Herkeste böyle mi ?
_____________________________ -
Resmi EEA rom a android 11 gelmiş sorunları çözmesi umuduyla mi flash tool ile geçiyorum.
Hayirli olsun android 11.Degisiklikleri paylasirsan sevinirim.
Bu ekran sararmasi ve hat sorunu yasayan ark.telefon rootlumu veya rom atilmis mi?
Chrome sorunu sararma cozum yontemini kullandiniz mi? Sim kartinizi rootlu degilse ve imei atilmamissa diger sim slotuna takip denedinizmi?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tolga_bey -- 20 Mayıs 2021; 18:36:54 >
Global mi Türkiye mi hocam senin rom
quote:
Orijinalden alıntı: aziz istifaGlobal mi Türkiye mi hocam senin rom
Global yurt dışı kayıtlı..
Ekran sararması yaşayan arkadaşlar okuma modunu kontrol etsinler.Oradaki zamanlayıcı ayarlarına da bir baksınlar...
Renk şemasını da bir kontrol edelim. Aşağıda seçenekler var.Bir bakınız oynama olmuşmu?
Unutmadan eğer ayarlar menusunden bellek temizleme veya veri temizleme yaparsanız ayarlarınızdan bazıları
eski haline dönebilir.Ayrıca telefonu şarja kapalı koyarsanız açtığınızda uygulamalar ve ayarlarınızsa farklılık görebilirsiniz.Telefonun hala optimizasyon sorunları yaşadığını biliyoruz.Bu nedenle ayarlar kontrolü yapalım.Yüklediğiniz bir uygulama veya romda veya bir güncellemede sorun yaratabilir.Bunuda bir kontrol ediniz.En son ne yüklediniz ve ne zaman sorun oldu bunuda göz önüne alınız.Kullandığınız romdan kaynaklanabilir.Saygılar...
Merhaba hayırlı olsun ben de yurt dışında sipariş vereceğim imeil de sorun yaşadınızmı acaba
X3 ile X3 pro arasindayim ama ufak tefek derken baya sorun var doğru mu
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
-
Duruma uzuldum insallah en kisa zamanda hallolur.Dokunmatik telefonlarin birinden sim kartiniza aktarip sim kartinizi tuslu telefona takarak rehberinize ulasabilirsiniz
Poco x3 mü poco x3 nfc mi?
Eğer poco x3 nfc derseniz hangi sorun anlamadim
Bu cihazin belirlenmis veya ortaya cikmis bariz kronik bir sorunu yok simdilik...
Olusan sorunlarin cogu romlardan veya root durumundan,optimizasyondan kaynaklanan sorunlar.Elbette farkli cihaz sorunlarida olabilir.Yazilimdan kaynaklanan batarya sorunlari gibi Ama kronik bir sorun simdilik yok.Cihaz Kasim ayindan itibaren piyasa da.. .Yurt disi haric.saygilar...
quote:
Orijinalden alıntı: Tolga_bey
Poco x3 mü poco x3 nfc mi?
Eğer poco x3 nfc derseniz hangi sorun anlamadim
Bu cihazin belirlenmis veya ortaya cikmis bariz kronik bir sorunu yok simdilik...
Olusan sorunlarin cogu romlardan veya root durumundan,optimizasyondan kaynaklanan sorunlar.Elbette farkli cihaz sorunlarida olabilir.Yazilimdan kaynaklanan batarya sorunlari gibi Ama kronik bir sorun simdilik yok.Cihaz Kasim ayindan itibaren piyasa da.. .Yurt disi haric.saygilar...Hocam bende X3 var. Cihazda stock Rom var 2 aylık yazılıma hiç dokunmadım. Sadece 32gb bellek dolu. Aman aman bir program yok.
Ancak cihazda bir akıcılık yok ne yazık ki.
3.5 senelik Mi 6 cihazım bundan daha akıcıydı.
İlk kez bir Xiaomi marka telefon içime sinmedi.
Bende Tr garantili tianma panelli telefon var sebeke veya wifi problemi hic yasamadim youtube da gezinirken hdr videolara gelince otomatik olarak ekran sararmasi da normal ekrani hdr moduna aliyor cunku fazla takilmamak gerek tek sikayetim ekran parlakligi yonunde malum yaza girdik gunes tepede gelen yazilarda vs sikinti yok ama videolarda parlaklik biraz yetersiz kaliyor gunes ayari acik olmasina ragmen amoled olsa daha parlak olurdu iPhone x den gecince bariz farkediliyor ama ne kadar ekmek o kadar kofte ben pocodan memnunum butce olusturabilirsem f3 modeline gecerim veya o zamanki duruma gore herhangi bi sd 860 uzeri amoledli bir xiaomi modeli olabilir.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Sim kartını Android telefona tak, kişileri sim karta kopyala. Sonra da din kartı eski Nokia telefona tak. Kişileri sim karttan telefona kopyala. ( Kopyalamadan da görünebilir)
Üstad telefon ilk açıldığında 12.05 ti değilmi yanılmıyorsam.Siz onu 12.06 kararlı ya güncellediniz.Eğer güncelleme sonrası reset atar yani sıfırlarsanız tahmininm daha stabil ve akıcı olacaktır.Gördüğüm,yaptığım ve okuduğum kadarıyla böylesi telefon üzerinde sürümün daha sağlıklı çalışmasını sağlamış ve sağlıyor.Yinede siz bilirsiniz.Ayrıca 12.5 güncellemesi ile düzelebilir.Biraz beklemekte fayda var gibi...Eğer arayüzde bir sorun varsa poco launcer veya miu launcer gibi değiştirip bakınız.Tam ekran görünümünü tuşlar kısmına alıp deneyiniz.iyi akşamlar...
https://forum.donanimhaber.com//mesaj/yonlen/148513125
Hdr video soluklaşması demiş..aynı sorun mu? farklı bir telefon modeli ile yaşamış...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tolga_bey -- 21 Mayıs 2021; 22:15:44 >_____________________________ -
Benim yaşadığım sararma herhangi video açmıyorum youtubeda sadece uygulamayı açıyorum aşağı yukarı gezinirken sarariyo dediğiniz tüm ayarlara baktım sıkıntı yok tel yeni zaten 1aylik bile değil tr garantili rom vs hiç bişey yok bazen hemen oluyo bu durum bazen hiç Xiaomi yazılımın klasik sorunları galiba tutarsız dengesiz
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CanerT35 -- 21 Mayıs 2021; 22:25:15 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X