Şimdi Ara

Xiaomi Poco X3 NFC [Ana Konu ve Kullanıcı Deneyimleri] (136. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
7 Misafir - 7 Masaüstü
5 sn
7.475
Cevap
134
Favori
619.429
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
57 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 134135136137138
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Güncelleyin hiç bir problem yok

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: parlamenter

Crome sararma kesin duzeldimi.
    Bendede 12.0.7 cromu guncellemeye çekiniyorum ekran sararır diye

Chrome'dan kaynaklanan çok basit bir hata neden bu kadar cihazın tercihini etkileyecek kadar büyüdü anlam veremedim. Lafım size değil yanlış anlamayın

Adres çubuğuna yazın:

chrome://flags

Bu bölümü bulup:

#dynamic-color-g

mesaj silinmiştir...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Richard Parker -- 23 Mayıs 2021; 16:33:38 >

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar bazen kamera yada video cekimine aldığım zaman dalgalanma oluyormu sizde birde resimleri biraz yamuk cekiyor gibi geldi eski cihazım note 8 böyle sorunlar yoktu.

• OnePlus O kullanıcısına yanıt

Işığa göre o titreme/dalgalanmanın olup olmaması değişiyor mu? Dalagalanma olduğunda kamera uygulamasının ayarlarında "titreşim önleme" ayarını değitirip bir daha dene bakalım. 50Hz ise 60 yap. o da olmazsa otomatik.

• Kullanan arkdaşlar yüz tanıma yavaşlığını kameraya basılı tutup uygulama bilgileri durdurmaya zorla yaparak çözebiliyorsunuz aynı şekilde kamera arayüzün de ki problemlerde gidiyor en azından bende öyle ben öyle çözdüm

• Arkadaşlar Rom vb yükleyince telefon daha da mı hızlanıyor
  • razielepic R kullanıcısına yanıt

Evet ışık çok olduğu yerde yapıyor bende otomatik odaklanmayı kapattım dalgalanma olmuyor şuanda

• bu telefonun yurtdışısını satan bir yer bilan bana özelden mesaj atarsa cok makbule gecer.

• zupper79 Z kullanıcısına yanıt

2.El konusunda Cep Telefonu/Xiaomi başlığı altında

• SUPERMAN kullanıcısına yanıt

Hocam sizin tel TR sürüm mü?

Ben rom kurmadım veya bootloader kilidini de açmadım, 12.0.5 sürümündeyim güncellemeleri erken al seçeneği de açık ama hala yeni güncelleme yok, bu güncelleme konusuna her zaman takık biri olmuşumdur telefonu rootlamadan kendimiz flashlayabiliyor muyuz güncelleme dosyasını indirip?

• hepsiburada aldığım telefonu 6 gündür kullanıyorum kamerası ve sarjından memnun değilim iade edebilirmiyim acaba ?

• hueaq123 kullanıcısına yanıt

Benimki yurtdışı ürün TR den artık kendime telefon almıyorun 1 yıldır

BL Kilidi açık veya kapalı farketmez kendin flashlayabilirsin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SUPERMAN -- 18 Ocak 2021; 15:16:12 >
  • Xiaomi yine POCO adıyla ama bu sefer eskimiş bir donanımla(snapdragon 662) yeni bir telefon piyasaya sürüyor. Ülkemize ne zaman ve kaça gelir bilmem.

6000mah batarya ve stereo hoparlör giriş seviyesi telefonlar arasından öne çıkacak gibi. Özellikle MTK chipsetli telefonların bol olduğu giriş segmentinde iyi bir fiyat belirlerlerse epey bir satış gerçekleştirebilirler.

POCO M3: https://www.po.co/global//

M3 modeli ile ilgili şöyle ufak bir not var gözlerden kaçarsa diye ekliyorum:

"The 4GB+64GB variant features LPDDR4X+UFS2.1, while the 4GB+128GB variant comes equipped with LPDDR4X+UFS2.2"

yani 128Gb'lik olanı alırsanız POCO X3 NFC'dekinden daha hızlı bir alana sahip olacaksınız.

POCO X3 NFC =UFS2.1

POCO M3(128Gb)=UFS2.2

POCO x3 NFC'ye göre bir tek bataryası daha iyi ve fiziksel boyutu daha küçük(ve 128Gb'de ufs2.2). Arttırılabilir hafıza ile ayrıca 2 sim slotu yer alıyor. POCO x3 NFC'de yer alan stereo Hoparlör var.

Epey'de yer alan karşılaştırmayı buraya ekliyorum. Düşünenlere fikir sağlar az çok.

https://www.epey.com/akilli-telefonlar/karsilastir/596594-628730/poco-x3-nfc_poco-m3/

M3'te hangi kamera sensörü kullanıldığı belirtilmemiş. Sanırım Sony ya da samsung değil.

Eğer pazarda 2000 TL civarı yer alırsa anneme almayı düşünebilirim. Fakat 2500 TL ve üzerine satılırsa pek mantıklı olmaz almak.

Oyun oynamayan, kameradan büyük bir beklentisi olmayan ancak uzun ömürlü pil ve stereo hoparlör bekleyenler için 2000 TL günümüz şartlarında fena olmaz. Hem yeni bir telefon olduğu için güncelleme desteği de epey idare eder.

Bu arada POCO X3 NFC ekranında olmayan(söylenmeyen) bir özelliğe de gözüm takıldı:

"Supports Color temperature adjustment"

Bunu yazılımla eklediklerini düşünüyorum. Standart ön ayarlar yerine manuel şekilde renkleri(photoshop vb. ya da tv'lerin ekran ayarlarındaki gibi) ayarlayabilmek buralarda ekran için "soluk, renkler canlı değil" diye ısrar edenleri susturur. Umarım bizim telefona da en azından android 11 ve miui 12.5(ya da 13) ile gelir.

Tabi M3'te bu ayarlama ne kadar etkili olacak ve bize esneklik kazandıracak göreceğiz. M3'ün panelinin ne olduğunu bilmiyorum ama son zamanlarda xiaomi'nin huaxing kullandığı düşünülürse bu telefonda da huaxing çıkarsa şaşırmam. Yakında ortaya çıkar ne olduğu.

Benim burada ekran renklerinin, bazılarının çok sevdiği gibi cırtlak renklere kavuşması için iş bir güncellemeye bakar dediğim konu M3 modeliyle hayata geçiyor gibi. O güncelleme için bizim telefon için de umutlarımın taze kalmasını sağladı.

Dış tasarımını da POCO X3 NFC'ye göre biraz daha çok beğendim diyebilirim.

Umarım ülkemize 2500 TL ve üzeri bir fiyata sokma aptallığını yapmazlar. 2000 TL satış rekoru kırdırır(giriş seviyesi telefonlar arasında).

Video incelemesi:

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi razielepic -- 18 Ocak 2021; 16:48:56 >

• quote:

Orijinalden alıntı: razielepic

Xiaomi yine POCO adıyla ama bu sefer eskimiş bir donanımla(snapdragon 662) yeni bir telefon piyasaya sürüyor. Ülkemize ne zaman ve kaça gelir bilmem.

6000mah batarya ve stereo hoparlör giriş seviyesi telefonlar arasından öne çıkacak gibi. Özellikle MTK chipsetli telefonların bol olduğu giriş segmentinde iyi bir fiyat belirlerlerse epey bir satış gerçekleştirebilirler.

POCO M3: https://www.po.co/global//

M3 modeli ile ilgili şöyle ufak bir not var gözlerden kaçarsa diye ekliyorum:

"The 4GB+64GB variant features LPDDR4X+UFS2.1, while the 4GB+128GB variant comes equipped with LPDDR4X+UFS2.2"

yani 128Gb'lik olanı alırsanız POCO X3 NFC'dekinden daha hızlı bir alana sahip olacaksınız.

POCO X3 NFC =UFS2.1

POCO M3(128Gb)=UFS2.2

POCO x3 NFC'ye göre bir tek bataryası daha iyi ve fiziksel boyutu daha küçük(ve 128Gb'de ufs2.2). Arttırılabilir hafıza ile ayrıca 2 sim slotu yer alıyor. POCO x3 NFC'de yer alan stereo Hoparlör var.

Epey'de yer alan karşılaştırmayı buraya ekliyorum. Düşünenlere fikir sağlar az çok.

https://www.epey.com/akilli-telefonlar/karsilastir/596594-628730/poco-x3-nfc_poco-m3/

M3'te hangi kamera sensörü kullanıldığı belirtilmemiş. Sanırım Sony ya da samsung değil.

Eğer pazarda 2000 TL civarı yer alırsa anneme almayı düşünebilirim. Fakat 2500 TL ve üzerine satılırsa pek mantıklı olmaz almak.

Oyun oynamayan, kameradan büyük bir beklentisi olmayan ancak uzun ömürlü pil ve stereo hoparlör bekleyenler için 2000 TL günümüz şartlarında fena olmaz. Hem yeni bir telefon olduğu için güncelleme desteği de epey idare eder.

Bu arada POCO X3 NFC ekranında olmayan(söylenmeyen) bir özelliğe de gözüm takıldı:

"Supports Color temperature adjustment"

Bunu yazılımla eklediklerini düşünüyorum. Standart ön ayarlar yerine manuel şekilde renkleri(photoshop vb. ya da tv'lerin ekran ayarlarındaki gibi) ayarlayabilmek buralarda ekran için "soluk, renkler canlı değil" diye ısrar edenleri susturur. Umarım bizim telefona da en azından android 11 ve miui 12.5(ya da 13) ile gelir.

Tabi M3'te bu ayarlama ne kadar etkili olacak ve bize esneklik kazandıracak göreceğiz. M3'ün panelinin ne olduğunu bilmiyorum ama son zamanlarda xiaomi'nin huaxing kullandığı düşünülürse bu telefonda da huaxing çıkarsa şaşırmam. Yakında ortaya çıkar ne olduğu.

Benim burada ekran renklerinin, bazılarının çok sevdiği gibi cırtlak renklere kavuşması için iş bir güncellemeye bakar dediğim konu M3 modeliyle hayata geçiyor gibi. O güncelleme için bizim telefon için de umutlarımın taze kalmasını sağladı.

Dış tasarımını da POCO X3 NFC'ye göre biraz daha çok beğendim diyebilirim.

Umarım ülkemize 2500 TL ve üzeri bir fiyata sokma aptallığını yapmazlar. 2000 TL satış rekoru kırdırır(giriş seviyesi telefonlar arasında).

Video incelemesi:

Bu zaten KCAL destekli custom kernel ve ilgili magisk modülü ile sağlanıyor.Mesela şuan K-CAL üzerinden "Fake amoled "profili seçili ve harika renkler veriyor. İsmi"kcal presets"

İlgili site https://forum.miuiturkiye.net/konu/poco-x3-nfc-yararli-magisk-modulleri.100400//

Kısacası cihaz çok şey vaad ediyor. Kullanmayı bilene

• Richard Parker kullanıcısına yanıt

Dışarıdan müdahale işlerine garanti bitsin öyle başlayacağım. Ben renklerden bu haliyle de memnunum zaten. Yine de kullanıcıya ek uğraşlara girmeden bunları ayarlatabilmeleri güzel olur. Android 11 sonrası miui 13 ile birlikte gelecek özellikler arasında bunun olacağını sanıyorum.

Gözlemlediğim kadarıyla Xiaomi telefonlarının orta segmentleri ve üstü modelleri hep ham çıkıyor ve zamanla potansiyelleri kullanılarak geliştiriliyor. Bu telefonda da daha çoğu için potansiyel var.

• Arkadaslar bu sorunu yasayan sadece ben miyim? Kafayi yemek uzereyim.

MİUİ Global 12.0.7

Video:
    Streamable Videostreamable
    Streamable Video
    https://streamable.com/2uzzao

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 0xbkt -- 18 Ocak 2021; 17:56:11 >

• quote:

Orijinalden alıntı: 0xbkt

Arkadaslar bu sorunu yasayan sadece ben miyim? Kafayi yemek uzereyim.

MİUİ Global 12.0.7

Video:https://streamable.com/2uzzao

Farklı bir tarayıcı denedinizmi

• 0xbkt 0 kullanıcısına yanıt

bende de aynı 12.0.5

• Bu telefonu tavsiye eder misiniz arkadaşlar kronik sıkıntısı var mı? Yurt dışı almayı düşünüyorum.

• 
Sayfa: önceki 134135136137138
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.