benim tel bugün 12.0.6 yüklü olarak geldi normal mi arkadaşlar ? |
Xiaomi Poco X3 NFC [Ana Konu ve Kullanıcı Deneyimleri] (137. sayfa)

-
-
quote:
Orijinalden alıntı: Phantom7Bu telefonu tavsiye eder misiniz arkadaşlar kronik sıkıntısı var mı? Yurt dışı almayı düşünüyorum.
Ben tavsiye ederim. Bİr sıkıntı yaşamadım. 12.0.7 miui.eu rom kullanıyorum.
-
Bugün note 9s den poco x3 nfc'ye geçiş yaptım kıyaslamalarım;
12.0.7 sürümündeyim
artılar ve eksiler
+120hz çok iyiymiş olm standart olması lazım ne o 60hz ekranlarda ömrümüz çürümüş benim çok hoşuma gitti akıcılık midemi bulandırdı bir süre sonra sonra alıştım abartmıyorum :D alışınca 60hz kasıyormuş gibi hissettiriyor.
+ stereo ses de çok iyi en son 5 sene önce z3 compact kullandığımda deneyimlemiştim bu cihazda da ses kalitesi üst düzeylerde diyebilirim.
+9s'e göre kameralar daha iyi videoda 1080p60'da eis geniş açıda güzel sonuç veriyor. 4k da eis olması da çok iyi ve sabitlemesi eis'e göre gerçekten başarılı. fotoğraf kalitesi fiyatının gerçekten üstünde zaten.
+33w (note 9s'de 18w kullandım)
Başka da artı göremedim şimdiye kadar. Şimdi eksiler
-çok kalın 9s de ince değildi hissetmem dedim ama hissedilir derecede kalın. 5800 XpressMusic'den sonra kullandığım en kalın telefon oldu
-çok ağır. yine 9s de ağır bunu da hissetmem dedim ama gerçekten ağır. serçe parmağım çok acıyor 10 dakika bir şeye baksam
-arka kapak kalitesi kötüymüş. ben kurtarır seviyede mi acaba dedim ama yok abi kötü denecek his veriyor. yan çerçeveler metal zaten değil bence hissedemedim plastik bence. ve titreme olayı yüksek seste mi oluyor acaba dedim ama normal hatta az seviyede bile titriyor arka kapak. kan dolaşımı yapar iyidir :D
-panel kalitesi 9s ile aynı değil 9s daha soğuk renk veriyorken x3'de beyazlar bi tık sarı. ikisi de huaxing bu arada yan yana koyup denedim. aynı diyen kördür. ama x3'ün ekranına kötü diyeni de allah çarpar kanka kötü değil kesinlikle ips panellerde bundan iyisi şamda kayısı.
GENEL: Tutuş hissi 9s'te daha kaliteliyken kullanım zevki poco'da daha iyi 120hz ve stereo için değer fakat ağır ve kalın kılıfsız şekilde kaplama yaparak kullanmayı düşünüyorum.
Naçizane fikirlerim teknoloji editörü değilim. sürçü lisan ettiysem affola.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BeutaLLethaL -- 18 Ocak 2021; 22:31:43 >
-
ben telefonu güncellemeye çalışınca 12.0.5 i yüklüyor sürekli 12.0.07 sürümünü yüklemiyor neden olabilir? -
Global rom değildir TR romu en son 0.5 güncellemesini almış MI rom 0.7
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hocam TR den aldığım cihaz 0.6 yüklü geldi pek anlamıyorum 0.5 mi olması gerekiyordu. -
Hocam xiaomi kafasına göre rom yüklüyor Türkiye'de satılanlar ya TR rom oluyor ya da global rom. Miui sürümü kısmında QJGTRXM yazıyorsa TR Türkiye rom QJGMIXM yazıyorsa global rom.
Global yüklü hocam, bir farkı var mı? Uygulamalar falan ing idi onları düzelttim -
Yok hocam fark çok yok genelde en eli ayağı dğzgün global oluyor tr'ye göre
quote:
Orijinalden alıntı: socratosphere
ben telefonu güncellemeye çalışınca 12.0.5 i yüklüyor sürekli 12.0.07 sürümünü yüklemiyor neden olabilir?Hocam iki sorum olacak cevaplarsan sevinirim.Teknosada inceleme şansım oldu telefonu klavyeyi açarken bir kasılma oluyordu devamlı,uygulama geçişlerinde menüde dolaşırken bir kasılma varmı telefonda.İkinci sorum telefonla konuşurken sesi en kısığa alsan bile dışarıya ses gidiyormuş böyle bir sorunla karşılaştınmı acaba.hayırlı olsun bu arada.
-
Hocam iki sorum olacak cevaplarsan sevinirim.Teknosada inceleme şansım oldu telefonu klavyeyi açarken bir kasılma oluyordu devamlı,uygulama geçişlerinde menüde dolaşırken bir kasılma varmı telefonda.İkinci sorum telefonla konuşurken sesi en kısığa alsan bile dışarıya ses gidiyormuş böyle bir sorunla karşılaştınmı acaba.hayırlı olsun bu arada.
-
quote:
Orijinalden alıntı: BeutaLLethaLBugün note 9s den poco x3 nfc'ye geçiş yaptım kıyaslamalarım;
12.0.7 sürümündeyim
artılar ve eksiler
+120hz çok iyiymiş olm standart olması lazım ne o 60hz ekranlarda ömrümüz çürümüş benim çok hoşuma gitti akıcılık midemi bulandırdı bir süre sonra sonra alıştım abartmıyorum :D alışınca 60hz kasıyormuş gibi hissettiriyor.
+ stereo ses de çok iyi en son 5 sene önce z3 compact kullandığımda deneyimlemiştim bu cihazda da ses kalitesi üst düzeylerde diyebilirim.
+9s'e göre kameralar daha iyi videoda 1080p60'da eis geniş açıda güzel sonuç veriyor. 4k da eis olması da çok iyi ve sabitlemesi eis'e göre gerçekten başarılı. fotoğraf kalitesi fiyatının gerçekten üstünde zaten.
+33w (note 9s'de 18w kullandım)
Başka da artı göremedim şimdiye kadar. Şimdi eksiler
-çok kalın 9s de ince değildi hissetmem dedim ama hissedilir derecede kalın. 5800 XpressMusic'den sonra kullandığım en kalın telefon oldu
-çok ağır. yine 9s de ağır bunu da hissetmem dedim ama gerçekten ağır. serçe parmağım çok acıyor 10 dakika bir şeye baksam
-arka kapak kalitesi kötüymüş. ben kurtarır seviyede mi acaba dedim ama yok abi kötü denecek his veriyor. yan çerçeveler metal zaten değil bence hissedemedim plastik bence. ve titreme olayı yüksek seste mi oluyor acaba dedim ama normal hatta az seviyede bile titriyor arka kapak. kan dolaşımı yapar iyidir :D
-panel kalitesi 9s ile aynı değil 9s daha soğuk renk veriyorken x3'de beyazlar bi tık sarı. ikisi de huaxing bu arada yan yana koyup denedim. aynı diyen kördür. ama x3'ün ekranına kötü diyeni de allah çarpar kanka kötü değil kesinlikle ips panellerde bundan iyisi şamda kayısı.
GENEL: Tutuş hissi 9s'te daha kaliteliyken kullanım zevki poco'da daha iyi 120hz ve stereo için değer fakat ağır ve kalın kılıfsız şekilde kaplama yaparak kullanmayı düşünüyorum.
Naçizane fikirlerim teknoloji editörü değilim. sürçü lisan ettiysem affola.
Hocam iki sorum olacak cevaplarsan sevinirim.Teknosada inceleme şansım oldu telefonu klavyeyi açarken bir kasılma oluyordu devamlı,uygulama geçişlerinde menüde dolaşırken bir kasılma varmı telefonda.İkinci sorum telefonla konuşurken sesi en kısığa alsan bile dışarıya ses gidiyormuş böyle bir sorunla karşılaştınmı acaba.hayırlı olsun bu arada.
-
Merhaba arkadaşlar ben de poco x3 nfc geçiş yaptım geçisim mi 9 se'den oldu herkes keşke almasaydın falan mi 9 se'nin altında kamerası var diyor beni aydınlatır mısınız rica etsem mi 9se kamerası tatmin ediyor du bu çok mu kötü acaba?
-
Herhangi bir kasma görmedim gayet akıcı. Hoparlör kısmında da öyle bir soruna rastlamadım bilemiyorum denemedim daha doğrusu
quote:
Orijinalden alıntı: BeutaLLethaLHerhangi bir kasma görmedim gayet akıcı. Hoparlör kısmında da öyle bir soruna rastlamadım bilemiyorum denemedim daha doğrusu
:D eyvallah en azından ilk sorunu eleyeyim.almak için ikna etmeye çalışıyorum kendimi.
-
Telefonun tek alışamadığım kısmı temaları dogru düzgün bir tema bulamıyorum ya simgeler dogru düzgün gözükmüyor ya takvim güncel olmuyor bana bir tema tavsiyesi yaparmısınız takvimi güncel gözüksün yeter -
Arkadaş resmi telefon alıyorsun cezalandırılıyorsun. Bu yazılım ne ya, illa yurtdışı mı alalım. Snapdragon dedik mediatek işlemciler gibi ısınıyor. Belki daha fazla ısınıyor ve batarya kullanıyor, benim telefonda mı bir sorun var anlamadım ki.
Benim cihaz yurtdışı ama daha bootloader açılmadı global rom kullanıyorum ne ısınma var ne takılma kasma gayet iyi. Bence sıfırlamayı deneyin daha önce bahsettiğinizi 9s'de yaşadım sıfırladıktan sonra toparlamıştı.
Şimdi herkes diyorki yok arkası kapak plastik yok çerçeveler plastikmiş ya arkadaşlar kılıfsız kullanan kaç kişi var telefonları ?
Metal olsa çelik olsa yada arkası cam olsa ne fark eder sonuçta kılıf ile kullanacaksınız :)
-
arkadaşlar bir el atın lütfen.. telefon yeni geldi kurulum yaptım açıldı ama ana ekran simgeleri gelmedi.. tekrar reset attım yine gelmedi.. sadece boş bir ekran var..
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X