Kısmen katılıyorum kılıfla kullanıyorsan farkı anlaman imkansız gibi. Sadece arka titreme olayı kılıfta da hissediliyor. Ama ben kılıfsız kullananlardanım şeffaf kaplama yapıp devam ediyorum. Kılıf zaten kalın olan telefonu daha kalın yapıyor. Elde tutuşu görüntüyü kullanımı epey olumsuz etkiliyor. Şahsi fikirlerim.. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Xiaomi Poco X3 NFC [Ana Konu ve Kullanıcı Deneyimleri] (138. sayfa)

-
-
Şeffaf kaplama nedir hocam
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Detay anlamında oldukça başarılı Urnyx05'in google camera modu:
GCam_7.3.018_Urnyx05-v2.5
https://www.celsoazevedo.com/files/android/google-camera/f/changelog1500//
Config dosyası: https://dosya.co/yrumoex0hu96/vk-10tprov2.xml.html
Config kullanımı: https://www.celsoazevedo.com/files/android/google-camera/f/settings09//
-
Mavi olanini mistore da gorme imkanim oldu.bnce gayet guzel ve kaba degil.
Mistore da 3600 fiyati,bnde biraz daha uygun yerler var dedigimde onlarin hepsi garantisiz dediler..bu dogrumudur
Ön cama uygulanan koruyucu gibi nano kaplama var arka kapak için çizilmelerden koruyor. Yan çerçeveler kolay kolay çizilmiyor zaten bu zamana kadar telefonlarımı böyle kullandım. Facebook'ta coverbros diye bi grup var orda mavcuttu en son. Kılıfın tek artısı ciddi düşmelere karşı koruyor olabilir de genelde telefonu düşürdüm derdim çok olmuyor düşürmem kolay kolay. Zaten o da bir yere kadar korur
Ekranı aşağıdan yukarıya doğru çekiniz
Hocam onda sorun yok arama mesaj vs Google arama o ekran yok
-
Korkacak birsey yok, ben dahil baskalarinda da oluyor. Turkiye versiyonunda mi sorun var orasini bilmiyorum zaten Turkiyedeki surum cok guncel degil. Yine de ana menuye kisayollari kendiniz atabilirsiniz
64 lük vardı bende onda ana ekranda hazır yüklüydü.. 128 lik aldım sadece boş bir ekran var..
-
.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ibraxi -- 22 Ocak 2021; 14:55:21 > -
beyler mi 9 se'den geçiyorum şuan yolda 9'se ye göre kamera olarak çok geride diyorlar doğru mu acaba?
-
quote:
Orijinalden alıntı: Darendeli Velibeyler mi 9 se'den geçiyorum şuan yolda 9'se ye göre kamera olarak çok geride diyorlar doğru mu acaba?
dogru kamera cop.. redmi ve pocolarin kameralar hep ayni alayi cop..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fortune 4 -- 19 Ocak 2021; 17:28:56 >
arka adi plastik oldugu icin zingir zingir titriyor telefon kilifli da klifsiz da titrer yani plastik degil arkayi kagitla ortmusler
quote:
Orijinalden alıntı: OnePlushepsiburada aldığım telefonu 6 gündür kullanıyorum kamerası ve sarjından memnun değilim iade edebilirmiyim acaba ?
Tabii ki iade edebilirsin sureyi doldurmadan geri postala elinde patlamasin.. bu cihazın yani poco markasının, sadece bu modeli fiyatı düsük oldugu icin meshur oldu, diğer modellerini hatta daha iyi modellerini bile alan satan yok, ilerde poho neymis yauuv bunun gılıfı bulunuyor mu derler, 6 ay sonra belki daha iyi redmiler cıkar, millet onlara gecince cihaz unutulur, marka bilinirliliği olmadıgı icin satamazsın da.. böyle bir sansın varsa derhal iade et..
dun samsung m51 aldim tavsiye ederim poho dan biraz pahali ama farka deger ekran cakma 120 hz degil amoled sarj super gidiyor kesinlikle memnun kalirsin bana dua edersin
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fortune 4 -- 19 Ocak 2021; 18:1:55 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Selamlar, almayı düşünüyorum fakat bazı yorumları okuyorum "alayım ya çok iyiye benziyor" diyorum ardından birkaç dakika geçmeden başka yorumları okuyunca da "yok ya kalsın acelesi yok daha iyisini alırım" diyorum. Uzun süredir kullanan arkadaşlar bana yanıt verirse çok mutlu olurum. İki haftaya yakındır araştırıyorum fakat hâlâ karar veremedim.
Bu arada kullanma amacımdan bahsedeyim. Kamerayı pek sık kullanan birisi değilim, daha çok performans almayı planlıyorum. Belirli başlı oyunlar oynuyorum ama kendimde çok sık kasıyorlar artık en basit oyunda bile donuyorlar bilemedim yazılımsal mıdır donanımsal mı ama büyük ihtimalle cpu ve gpu'nun düşük modeller olmasından kaynaklı. Almayı istemem sebebim de 120hz ekran oluşu ve 24bit/192khz ses desteklemesi. Yani tamamen performansa ve sese yönelik kullanacağım.
-
İki tane X3 aldım ikisindede ısınma flan yok -
Bizde 2 adet var oğlum ve bende bir ay oldu alalı.bu dediklerinin hiçbiri yok
Yağ gibi akıyor tel.hele ses kalitesi mükemmel leptoptan bile böyle ses çıkmaz. -
quote:
Orijinalden alıntı: parlamenter
Bizde 2 adet var oğlum ve bende bir ay oldu alalı.bu dediklerinin hiçbiri yok
Yağ gibi akıyor tel.hele ses kalitesi mükemmel leptoptan bile böyle ses çıkmaz.hocam bu kadar yaglayip ballama yav laptop falan
nazar deger mazallah ekran ustu dusurursun falan
uc kurusluk telefon yani.. goren de sanki iphone 12 pro max anlatiyorsun sanacak.. tamam yani yoklukta gideri var da bu kadar da yaglayip ballamak ne bileyim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fortune 4 -- 19 Ocak 2021; 20:50:44 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
beyler s.a,
yurtiçi kayıtlı x3 aldım, 12.0.1.0 sürümü ile geldi, 12.0.5.0 güncellemesi mevcut, yapmamı önerir misiniz ? bir sıkıntı var mıdır ?
teşekkürler
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X