Şimdi Ara

Xiaomi Mi5 incelemesi: Fiyat/performans canavarı telefon (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
102
Cevap
4
Favori
4.431
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: fx57

quote:

Orijinalden alıntı: yahyaardadur

Erdi Ağabey Her Geçen Gün Kendini Video Konusunda Geliştiriyor Çoğu Teknoloji Sitesinde (yabancılarda dahil) Böyle Sunum Şekli Yok (Marka Gözetmeksizin)

Merhaba,

Allah razı olsun kardeşim, faydalı olabiliyorsam ne mutlu bana.

Teşekkürler.

erdi bey mobilite neden gelmiyor 2 haftadır?Önemli konular var xiaominin yeni telefonları gibi
  • Bu tarz telefonlar ülkemiz için işlevsel değiller , menülerinin dizaynı kullanım şekli türklere uygun değil , çinlilere özel yapılmış gibi duruyor. Kullandım ve yarım saat sonra bana uygun olmadığını anladım. Sadece teknik özelliklere bakarak karar vermeyin.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Lokma gövde oranı çok iyiydi.

• Merhaba arkadaşlar burdaki modelde artırılabilir hafıza yok yazıyor hangisi doğru

http://www.hepsiburada.com/xiaomi-mi-5-ithalatci-garantili-pm-HB0000000YQ0

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi enja -- 31 Ekim 2016; 17:51:32 >
  • Selam,

Şu an bir arkadaşım Çin'de, ay sonunda geri gelecek. Gelirken Xiaomi Mi5s Plus almasını istedim.
    Xiaomi kendi resmi sitesinde 128GB model 2600Yuan yani 385 Dolar, Türk Lirası olarak da 1200Lira civarında. Ancak Çin alışveriş sitelerinden baktığımda 500Dolar civarı bir ücret görüyorum. Bu komisyon farkı olabilir diye düşündüm ama acaba bu ayrım Çin modeli, Avrupa modeli gibi bir farktan mı kaynaklanıyor?

Acaba arkadaşım bir Mi mağazasına girip telefonu alıp çıksa, Türkiye'deki operatörlerle uyumsuz mu olur, ayrıca Google Play hizmetlerinin de kullanılmadığını söyleyenler var.

Kısaca Çin modeli, Avrupa modeli diye bir fark var mı? Nasıl ve ne şekilde alıp gelmesi gerekir?

• Hahaha telefon eskidi donanımhaber yeni inceleme yapıyor bi ürünü incelemek için illa firmanın o ürünü göndermesimi gerekiyor trilyonlar kazanıyorsunuz azıcık paraya kıyın alın zamanında inceleme yapın

• enja kullanıcısına yanıt
    Arttırılabilir hafıza yok

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • denemek için mi4 aldım hepsi buradadan sim karttaki kişileri nasıl aktarıcam gözükmüyolar bulamadımda

• quote:

Orijinalden alıntı: a_y_k_u_t

Almadan önce şu videoyu kesin izleyin çatır çutur kırılıyor telefon :D

https://www.youtube.com/watch?v=d2jav7UdQtE

bu videoyu izledikten sonra almaktan vazgeçtim.. neden ucuz olduğuda ortaya çıkıyor aslında.. kenarları metal diye tanıtılan kasanın o metali plastik gibi çat diye gidiyor. ekran kağıt gibi ö yüzden çıkıyor ve cam arka kapak diye öve öve bitirilemeyen o arka cam kısım da tıpkı bir kağıt parçasına dönüyor. malzeme kalitesi ciddi anlamda sıkıntı. kazara elinizden düştümü cihaz çok hassas ve unutupta arka cebinizdeyken bir yere oturduğunuzu varsaydığınızda o süper ekran tıpkı kağıt gibi çıkacak ön yüzden... tam almak için o kadar da inceleme videosu izleyip karar vermişken süper bir telefonu bu kadar ucuza alıcam derken bu video hayallerimi alt üst etti :(

mi 4c'ye bakıyorum şimdi plastik arka kapak daha sağlamdır diye düşünüyorum ama internette hiç bend testi göremedim.

• quote:

Orijinalden alıntı: lumiafanx920

Bu tarz telefonlar ülkemiz için işlevsel değiller , menülerinin dizaynı kullanım şekli türklere uygun değil , çinlilere özel yapılmış gibi duruyor. Kullandım ve yarım saat sonra bana uygun olmadığını anladım. Sadece teknik özelliklere bakarak karar vermeyin.

Redmi note 4 modelini 800 tl'ye alıp kullanınca daha önce telefonlara verdiğim paralara üzüldüm.
    Miui arayüzü çok işlevsel ve özelleştirilebiliyor.
    Belki yeteri kadar kullanmamışsınızdır.
    Bu kadar severek kullandığım bi telefon için en azından bunu belirteyim dedim.
  • hepsiburada beyaz rengi 1130 tl aldım alacağım çok hoşuma gitti :D

• harbi efsane yapmışlar aleti.tasarim,ekran çerçeve orani,islemci ve tabiki miui gibi uber arayüz
    hazır Türkiye'de satiliyorken başka modele bakılmaz bile bence.
    zaten miui kullanan biri stok android gibi hilkat garibesini kullanamaz bir daha.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lionhearts -- 12 Aralık 2016; 1:06:10 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sharparrow

quote:

bu videoyu izledikten sonra almaktan vazgeçtim.. neden ucuz olduğuda ortaya çıkıyor aslında.. kenarları metal diye tanıtılan kasanın o metali plastik gibi çat diye gidiyor. ekran kağıt gibi ö yüzden çıkıyor ve cam arka kapak diye öve öve bitirilemeyen o arka cam kısım da tıpkı bir kağıt parçasına dönüyor. malzeme kalitesi ciddi anlamda sıkıntı. kazara elinizden düştümü cihaz çok hassas ve unutupta arka cebinizdeyken bir yere oturduğunuzu varsaydığınızda o süper ekran tıpkı kağıt gibi çıkacak ön yüzden... tam almak için o kadar da inceleme videosu izleyip karar vermişken süper bir telefonu bu kadar ucuza alıcam derken bu video hayallerimi alt üst etti :(

mi 4c'ye bakıyorum şimdi plastik arka kapak daha sağlamdır diye düşünüyorum ama internette hiç bend testi göremedim.

Vallah bende vazgeçtim video için teşekkürler

• quote:

Orijinalden alıntı: Sharparrow

quote:

harbiden bizim trabzon ekmegi bile daha zor kırılıyor :) fakat yıllarca samsung un legen telefonlarına okdr para verıp alindi, birde cıhaz cok hafif..zaten diger üst düzey cihaz alinca nerdeyse cihaz kalinliginda kılif alıyoruz buna da saglam bir kilifla bu önlenebilir diye düşünüyorum

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Ben eldeki o nasırlara takılı kaldım...

• Sıfır olarak almak isteyen varsa ulaşabilir : 530 349 79 09

• ısınma sorunu ve bataryanın kötü olduğu söyleniyor.tipik çin işi mantığı.ucuz etin yan etkileri sıkıntı yaratır her zaman
  • 3arbar kullanıcısına yanıt
    Kim söylediyse sallamış 8 aydır kullanıyorum bahseytıgınız sorunlaeın hiç birini yaşamadım

• 10 numara telefon mi5 fark atıyor hepsine diğerleri gereksiz ve mi 5 in aynısı

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.