Şimdi Ara

Xiaomi Mi5 incelemesi: Fiyat/performans canavarı telefon (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
102
Cevap
4
Favori
4.478
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • N11 de cekle 1200 altina rahatlikla alinabilir. Gercekten efsane cihaz

• Bu etkili tasarruf modu demissiniz onu nasil yapiyoruz arka plandaki uygulamalari dondurmasi icin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çok başarılı bir inceleme olmuş. Teşekkürler.

• Fyatı söylenmese zannedecem 2000 tl lik bir cihazdan bahsediyor.İnceleme güzel emeğinize sağlık.Cihaz harika keşke pili birazdaha büyük olsaydı ama bu haliyle bile harika.

• quote:

Orijinalden alıntı: dr20mouse

İnceleme kalite kokuyor. Keşke ben telefon alacağım zaman ithalatçı garantililer satışa sunulsaydı. O zaman kesin mi5 64 gb alırdım.

İthalatçı garantili maalesef 64 gb'lık model yok

• abi adamlar kendi telefonuna yapsa bundan daha fazla özenmezlerdi emeğine sağlık. fotoğraflarda hep 1:1 ölçek kullandın genelde sık kullanılan 16:9 yok muydu bir de ön kamera artık çok mühim o konuda bilgi alamadım. 3.5 mm çıkış kalitesi kutudan çıkan kulaklık ve miui temalarına detaylı değinebilseydin keşke

• quote:

Orijinalden alıntı: mail_er

quote:

Orijinalden alıntı: dr20mouse

İnceleme kalite kokuyor. Keşke ben telefon alacağım zaman ithalatçı garantililer satışa sunulsaydı. O zaman kesin mi5 64 gb alırdım.

İthalatçı garantili maalesef 64 gb'lık model yok

Hocam zaten geçti S7 aldım nisan da benim aldığım zamanda ithalatçı garantili satışta yoktu

• Telefonun SAR değeri 1,49W/kg.

Alınmaz. Diğer markalara göre 3 kat fazla... Neden ucuz olduğunun sebebi.

• bu saçmalığa para vereceğinize üstüne 300 lira daha koyup lg g5 alın.kırpılmamış sd s20 niz olur.

• Arkadaşlar bende mi 5 almayı düşünüyorum ancak kamera konusunda hayal kırıklığına uğrarır diye korkuyorum şu an Xperia z5 compact kullanıyorum z5 göre kamera performansı nasıl sizce?

• mi5s çıktı mi note2 çıktı mi5 incelemesi yeni geliyor. BRAVO

• ben bir ay önce hepsiburada.com dan aldım her şey iyi ama hem hoparlör hem de kulaklık çıkışı ses çok ama çok kötü. artı kılıfsız kesinlikle kullanılmaz. cam yüzeylerde mikro derece eğim bile olsa telefon kayıyo. bunların dışında telefon çok başarılı...

• Pandemic kullanıcısına yanıt
    Xiaomi Mi5 incelemesi: Fiyat/performans canavarı telefon

EU head: 0.376 body:0.798
    US head:0.703 body:1.422

hangi markalara göre 3 kat fazla söyleyebilir misin acaba bilmeden konuşuyorsun.
  • Erdi hocam emeğine sağlık...izlerken büyük keyif aldığım bir inceleme olmuş. Telefon ise fiyatına oranla efsane diyebileceğimiz özelliklere sahip.

• g5in üzerine 400 daha koyalım s7 alalım hem kronik sorunu olan telefona para vermemiş oluruz
  • quote:

Orijinalden alıntı: cagriklm06

g5in üzerine 400 daha koyalım s7 alalım hem kronik sorunu olan telefona para vermemiş oluruz

s7 nin ithalatçı garantilisi o kadar yaygın değil ki 1100 lira eklemen lazım.
  • güzel inceleme ama biraz geç oldu

erdi beyin yeni girişini beğendim

• GSMarena ölçümlerine göre 0.70 W/kg (baş) 1.42 W/kg (vücut) sar değeri bulunmakta. Amerikan standartlarına göre ölçüm yapılmış ve 1.6 W/kg sınırının altında. Yani yüksek dediğiniz değer Amerika'da satışına izin verilen değerin altında. Gayet kullanılabilir. Mesela bu sar değerleri iPhone 7 Plus modelinde 1.19 W/kg (baş) 1.19 W/kg (vücut) olarak, Samsung Galaxy s7 Edge modelinde 1.17 W/kg (baş) 1.59 W/kg (vücut) ölçülmü?. O zaman bunlar da kullanılmaz. Gören de atla deve zanneder. Ben 3 kat fazlayı göremediğim gibi baş için daha düşük radyasyon ölçülmü?. Bırakın artık karalamayı.

Not: Veriler gsmarena sitesinden amerikan standartlarında alınmıştır.

• huawei p8 yada p9 şaşma
  • Evet Erdi Bey inceleme girişlerinde telefonlarla böyle ufak ufak şovlar benim de hoşuma gidiyor kesinlikle videonun tadını artıran ve sonraki videolarınızda da devam etmeniz gereken şeyler olduğunu düşünüyorum.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.