Şimdi Ara

Xiaomi Router Modelleri ve OpenWrt Firmware [ANA KONU] - OpenWrt 23.05.2 Yayınlandı! (226. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
6.948
Cevap
137
Favori
307.244
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
52 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 224225226227228
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Xiaomi AX1800 satın aldım. Versiyonunun (AX5/RA67) olduğunu yeni farkettim. Openwrt yüklenmiyormuş, wifi gücü artırma dışında işimi görmedi.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 1.0.83 versiyonunda olup da OpenWRT'ye geçen @emre00693 hocam olmuştu. Onun karşılaştığı farklı bir durum var mı soralım.

  • Bugün Xiaomi ax1800 routerı wan dan pppoe modunda çalıştırdım. Şimdilik sıkıntı yok. Önceden İSS in verdiği huwai modemi bir kaç gün kullandım memmun değildim bana router da kullanabilirsiniz denince bunu aldım. Huwai modem ile kullanırken hp smart tank 515 model yazıcımı wps ile kolayca tanıtmıştım. Fakat bu routerda WPS olmayınca yaıcıyı nasıl tanıtırm. Lütfen yardım edin. Teşekürler.

  • kerimcem K kullanıcısına yanıt

    Ben de 2 aydır çözüm arıyorum sanırım sebep tam olarak bu. Eskiden VDSL Turknet kullanıyordum dandik bir modem vardı ona rağmen pingim pek oynamazdı. Qos açıp diğer cihazların internet hızını limitliyordum yetiyordu. İnternet kutusuna geçtim pingler fıldır fıldır oldu. Stabilite yok. Birisi en ufak video açsa benim bilgisayarda veya PlayStationda interner fenalarda. Neyse mi4a gigabit aldık opewrt sqm derken biraz azalttık ama yine tamamen geçmedi. Geçenlerde arkadaşın Superonline bilgilerini girdim 10dklığına her şey stabildi.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dandalyus D kullanıcısına yanıt

    Yazıcının kablosuz kurulum yönergelerini takip ederek ilerle, bir noktada yazıcı üzerindeki wps butonuna basmanı isteyecek, butona basınca kablosuz ağları tarayacak, kendi wifi ağını seçip wifi şifreni girersen bağlantı sağlayabilirsin.

  • En performanslı SQM ayarı nedir arkadaşlar?


    İnternetim 100 mbit turk telekom fiber (8mbit upload)


    5 GHZ bandından router'a bağlanıyorum.


    Şu şekilde seçili ama pek performanslı değil gibi:




    Xiaomi Router Modelleri ve OpenWrt Firmware [ANA KONU] - OpenWrt 23.05.2 Yayınlandı!


    Xiaomi Router Modelleri ve OpenWrt Firmware [ANA KONU] - OpenWrt 23.05.2 Yayınlandı!
  • kurunc kullanıcısına yanıt

    Yazıcının eski wifi ağ şifresini sıfırladım. Sonra modemden WPS ye basarak wifi ağını algılıyor. Yazıcı üzerinde ağ seçme, şifre girme imkanım yok. Yazıcı hp smart tank 515 modeli

  • kilecerme kullanıcısına yanıt

    fq_codel yerine cake deneyin. Cake seçince alttan da piece of cake algoritmasını seçin. 96mbps 100'e çok yakın. Daha iyi skor almak için hızı daha düşük ayarlara limitleyebilirsiniz.

  • Arkardaşlar selamlar. Umarım herkes iyidir. Ben 15-16 gündür yurtdışındaydım dün akşamüstü geldim TR'ye. Bu haftasonunu es geçip önümüzdeki hafta yazılan mesajlara dönüş yapacağım. Kusura bakmayın.


    Sevgiler saygılar.

  • 0ldskool kullanıcısına yanıt

    Hoşgeldiniz hocam

  • Dandalyus D kullanıcısına yanıt

    USB kablosu ile kurmayı denediniz mi?


    HP Smart Tank 515 wireless setup using USB Connection

    https://www.youtube.com/watch?v=q7lZWcIMP_I



    Eğer yazıcıyı tanıtmak için wps'ten başka bir imkanınız yoksa wpad-basic-wolfssl (veya sürüme göre wpad-mini, wpad-basic vs.) paketini kaldırıp wpad-wolfssl (yine aynı şekilde sürüme göre wpad vs) full özellikli olan wireless paketini kurarsanız wps özelliğinden faydalanabilirsiniz. Ama wps özelliği kolayca hacklenebildiği için güvenli değildir. Wi-Fi ağınızıa birileri bağlanabilir. Yazıcı kurulumunu yaptıktan sonra wps özelliğini tekrar kapatmanız bu yüzden çok önemli.

  • ssj kullanıcısına yanıt

    O cihazın OpenWrt desteği yok. Uzun bir süre daha geleceğini de pek sanmam. Desteklenen modeller ilk mesajda mevcut.


    Tüm listeye de buradan ulaşabilirsiniz.

    https://openwrt.org/toh/start

  • deusxmachina kullanıcısına yanıt

    Rehberdeki sürüme geçip kurulum yaparsanız kolayca sonuç alırsınız. Bazı sürümlerde yazılımı hack'lemek için kullanılan yöntemler üretici tarafından engellenmiş olabiliyor.

  • sahindirek S kullanıcısına yanıt

    Bahsettiğiniz 2402 Mbps gibi teorik hızları 4x4 mu-mimo konfigürasyonuyla görebilirisiniz. Siz 2x2 bağlandığınız için görebileceğiniz en yüksek teorik hız onun yarısı olacak. Daha fazla bilgi için

    https://mcsindex.com

  • BiNARY B kullanıcısına yanıt

    Türk Telekom'um işine akıl sır ermiyor maalesef... 200 Mbps tarifeye 100 Mbps portu olan cihazı vermek başlı başına iş bilmezlik. Tüketici hakem heyetine başvursanız eminim ki haklı çıkarsınız.


    Her neyse, vr2600 çok güzel bir cihaz. OpenWrt ile beraber güle güle kullanın. Konu ağırlıklı olarak Xiaomi özelinde ilerliyor ama farklı marka model kullanan arkadaşlar da mevcut tabii ki. O yüzden çekinmenize gerek yok. Katılımınız ve paylaşımınız için teşekkür eder, konuya katkılarınızı tekrar görmek isteriz.

  • 1) Evet superonline kullanıyorsanız MAC klonlama yapmanız şart yoksa internete çıkamıyorsunuz. Superonline MAC adreslerini kontrol ediyor.


    2) ZTE cihazın öyle bir imkan sunacağını zannetmiyorum. Bu firma cihazlarında örn. Superonline için özel üretim her yeri kısıtlanmış yazılım oluyor. Onların dışından özel kurulumlar imkansız demeyelim ama çok zor...


    3) TV Plus meselesinde iş doğru ayarda bitiyor. Forumda sorunsuzca kullananlar mevcut. Ayarları yaparsanız siz de kullanabilirsiniz. Konu içinde gerekli rehberler birçok defa Sn. @androidmeda tarafından paylaşıldı.

  • Notre Dam N kullanıcısına yanıt

    Ben aktif olarak kullanıyorum. Yaşadığınız sorunu daha ayrıntılı olarak yazarsanız sorunu daha kolay çözebiliriz. Önemli olan doğru dpi-bypass yöntemini ayarlamak, yoksa kurulumun pek bir olayı yok.

  • Turkforce T kullanıcısına yanıt

    Bir dakika anlamadım şimdi 46 dolara iki tane mi aldınız? O zaman cidden çok güzel fiyata gelmiş maşallah hayırlı olsun. Güle güle kullanın.Xiaomi Router Modelleri ve OpenWrt Firmware [ANA KONU] - OpenWrt 23.05.2 Yayınlandı! 


    Kutu içindeki adaptör muhtemelen universal hem 110v hem 220v çalışabilen bir modeldir. Güç adaptörü üzerindeki etiketten bakıp kontrol edebilirsiniz. Universal modelse bu tür basit priz dönüştürücüleriyle kullanabilirsiniz.

    https://www.amazon.com.tr/gp/product/B07DJKKM2X

  • ozqur17 kullanıcısına yanıt

    Siz kurulum yapacakken Windows desteğini kaldırmışlar. remote_command_execution_vulnerability.py adlı dosyada bu satırları silerseniz tekrar windows üzerinde çalışabilir hale döner.


    https://github.com/acecilia/OpenWRTInvasion/commit/413a7dac5ed3df6fa2031e9878738ee59b573efe



    import platform


    if platform.system() == "Windows":

    sys.exit("Stopping: script can only be run on a Mac/Linux system")

  • 0ldskool kullanıcısına yanıt

    Kurulumu yaptım hocam offloading olarakta hardware seçtim , mi 4a giga şuan sorunsuz ve hızın tamamını alarak kullanıyorum .

  • 
Sayfa: önceki 224225226227228
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.