Şimdi Ara

Xiaomi Mi Note 10 Lite (TOCO) [ANA KONU] (51. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12.961
Cevap
170
Favori
777.665
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
48 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4950515253
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Mi 9t ile nerdeyse aynı sürede şarj oluyor ama benim için önemli değil şarjı iyi gitsin bana yeter şu an ilk şarjım gayet güzel gidiyor.

Xiaomi Mi Note 10 Lite (TOCO) [ANA KONU]

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Mi 10 Lite agresif fiyatıyla gerçekten iyi. Ben de çok seviyorum kullandığım için.Ama şu miuidaki hatalardan dolayı soğudum tüm xiaomi serisinde. İstisnasız tüm cihazlarında yakınlık sensörü sorunu var ve hemen hemen 10 cihazın 8inde sorunlu. Sensörlerde problem olmamasına rağmen ya arkadaş çözün bu sorunu nedir ya. Note 8,9s,9pro, mi note 10, lite hepsinde var. Kimi diyor kılıfı çıkarınca düzgün çalışıyor, kimi diyor true caller var onu kur çalışır diyor.

Arkadaşlar sene 2020 ve hemen hemen tüm xiaomi serisini kullandım bu sorun DÜ-ZEL-Mİ-YOR ve bu gidişte düzelmeyecekte. İnşallah miui 12 ile daha radikal çözümler bulabilirler.

Sitem dolu yazım için kusura bakmayın :). Her ne kadar sitem etsem de bu fiyat bandında rakipsiz neredeyse namussu cihaz.
  • Xiaomi Mi Note 10 Lite (TOCO) [ANA KONU]

Arkadaşlar 2 gün önce hepsiburada dan aldığım telefon geldi, ilk izlenim güzel renk hoşuma gitti redmi note8 prodan sonra ekran kucuk geldi çok az fark olmasina rağmen garanti bandrollu ve kutusu kaplamalı geldi

• quote:

Orijinalden alıntı: seanzz24

Mi 10 Lite agresif fiyatıyla gerçekten iyi. Ben de çok seviyorum kullandığım için.Ama şu miuidaki hatalardan dolayı soğudum tüm xiaomi serisinde. İstisnasız tüm cihazlarında yakınlık sensörü sorunu var ve hemen hemen 10 cihazın 8inde sorunlu. Sensörlerde problem olmamasına rağmen ya arkadaş çözün bu sorunu nedir ya. Note 8,9s,9pro, mi note 10, lite hepsinde var. Kimi diyor kılıfı çıkarınca düzgün çalışıyor, kimi diyor true caller var onu kur çalışır diyor.

Arkadaşlar sene 2020 ve hemen hemen tüm xiaomi serisini kullandım bu sorun DÜ-ZEL-Mİ-YOR ve bu gidişte düzelmeyecekte. İnşallah miui 12 ile daha radikal çözümler bulabilirler.

Sitem dolu yazım için kusura bakmayın :). Her ne kadar sitem etsem de bu fiyat bandında rakipsiz neredeyse namussu cihaz.
    Xiaomi gibi neredeyse müthiş cihazlar ureten bir firma böyle basit hatalar yapmamalı .. bazı eksik özellikleri mutlaka koymalı , yakınlık sensor sorunu olsun ekrana bakarken baktığınız surece ekranın kararmamasi gibi konular çok ufak ve aslında yazılımla hemen çözülecek konular neden yapmazlar anlamadım

• quote:

Mi 10 Lite agresif fiyatıyla gerçekten iyi. Ben de çok seviyorum kullandığım için.Ama şu miuidaki hatalardan dolayı soğudum tüm xiaomi serisinde. İstisnasız tüm cihazlarında yakınlık sensörü sorunu var ve hemen hemen 10 cihazın 8inde sorunlu. Sensörlerde problem olmamasına rağmen ya arkadaş çözün bu sorunu nedir ya. Note 8,9s,9pro, mi note 10, lite hepsinde var. Kimi diyor kılıfı çıkarınca düzgün çalışıyor, kimi diyor true caller var onu kur çalışır diyor.

Hocam ben cok kez yazdim burada da. Yakinlik sensörü problemi bu telefona ozgu bir sorun degil. Google aramalar uygulamasi kullanan tum modellerde ayni durum var. Nedeni google'in kendi uygulamasindan kaynaklaniyor. True'de kullanilsa degismez. O program sadece arayuz cunku. Google aramalar çalışmaya devam ediyor. Uygulama ile sensor malesef kararlı çalışamıyor.

Ama internette bakiyorum sanki sadece mi note 10 lite'da bu tarz bir sorun var gibi bir algi olusturuldu. Bunun bilinçli yapıldığını düşünüyorum. Ayni zamanda ben a71 de kullanıyorum google aramalar uygulamasi olmamasina ragmen onda da yakinlik sensoru problemi yaşanıyor.

Telefon ne zaman satisa sunuldu karalama kampanlarida basladi. Kalin, agir, isiniyor vs vs. Kullanmayanlar bile alip beğenmeyip iade ettigini iddia ediyor. Çünkü fiyat skalasinda rakiplerinden her konuda ustun bir cihaz.

Agir deniyor. iPhone 11 ile neredeyse ayni ağırlıkta. iPhone 11'e agir diyeni hic duydunuz mu?

İsiniyor diyorlar ben a71'e gore oyunlar da dahil ekstra bir isinma gozlemlemedim.

Yakinlik sensörü kararsizligi zaten cogu xiaomi' de.var. Hatta orta segment Samsung modellerinde de var.

Geriye elestirilecek pek bir yani kalmadi. Kim ne derse desin 3500-4000 tl aralığında ki en fiyat performans telefonu bu benim gozumde. Amoled ve hdr10 plus'ı bir arada kullanan modeller 4500 lira'dan başlıyor. Malzeme kalitesi, bataryasi falan onlara gitmiyorum :)

Yalniz Xiaomi'nin yazilim anlaminda eksiklikleri cok. Artık Çin, Hindistan, Global diye ayri ayri surumlerle ugrasacaklarina adam gibi kendilerini yazılım noktasinda gelistirmeleri gerekiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ercaner jr. -- 19 Haziran 2020; 14:2:44 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: gunbah

Arkadaşlar YouTube izlerken 10'sn sonra ekran kapanıyor illa elle dokunmam lazim ekran kapanmasın diye bunu düzeltecek ne var bilen var mı
    Bende öyle olmuyor hocam ayarlardan kurcalamistim baya ama şimdi hatırlamıyorum . Baya dokunmadan izliyorum 😃

• Arkadaşlar cihazın vatan comp. fiyatı 64 GB 4.600 neden böyle yüksek?
  • Commandonter kullanıcısına yanıt
    Vatan olduğu için :) bu arada Hepsiburada mor rengi 4000 yapmış diğer renkler 3700 olmuş

• quote:

Orijinalden alıntı: maverick72

Vatan olduğu için :) bu arada Hepsiburada mor rengi 4000 yapmış diğer renkler 3700 olmuş
    Mor ve beyaz 3700, siyah 4000 lira olmus.

İyice bokunu çıkardılar. Hepsini 3700 yapin işte. Olmasi gereken fiyatta bu zaten.

• quote:

Orijinalden alıntı: ercaner jr.

Hocam ben cok kez yazdim burada da. Yakinlik sensörü problemi bu telefona ozgu bir sorun degil. Google aramalar uygulamasi kullanan tum modellerde ayni durum var. Nedeni google'in kendi uygulamasindan kaynaklaniyor. True'de kullanilsa degismez. O program sadece arayuz cunku. Google aramalar çalışmaya devam ediyor. Uygulama ile sensor malesef kararlı çalışamıyor.

Ama internette bakiyorum sanki sadece mi note 10 lite'da bu tarz bir sorun var gibi bir algi olusturuldu. Bunun bilinçli yapıldığını düşünüyorum. Ayni zamanda ben a71 de kullanıyorum google aramalar uygulamasi olmamasina ragmen onda da yakinlik sensoru problemi yaşanıyor.

Telefon ne zaman satisa sunuldu karalama kampanlarida basladi. Kalin, agir, isiniyor vs vs. Kullanmayanlar bile alip beğenmeyip iade ettigini iddia ediyor. Çünkü fiyat skalasinda rakiplerinden her konuda ustun bir cihaz.

Agir deniyor. iPhone 11 ile neredeyse ayni ağırlıkta. iPhone 11'e agir diyeni hic duydunuz mu?

İsiniyor diyorlar ben a71'e gore oyunlar da dahil ekstra bir isinma gozlemlemedim.

Yakinlik sensörü kararsizligi zaten cogu xiaomi' de.var. Hatta orta segment Samsung modellerinde de var.

Geriye elestirilecek pek bir yani kalmadi. Kim ne derse desin 3500-4000 tl aralığında ki en fiyat performans telefonu bu benim gozumde. Amoled ve hdr10 plus'ı bir arada kullanan modeller 4500 lira'dan başlıyor. Malzeme kalitesi, bataryasi falan onlara gitmiyorum :)

Yalniz Xiaomi'nin yazilim anlaminda eksiklikleri cok. Artık Çin, Hindistan, Global diye ayri ayri surumlerle ugrasacaklarina adam gibi kendilerini yazılım noktasinda gelistirmeleri gerekiyor.

Alıntıları Göster
    Şu an realme 6 da var elimde karşılaştırıyorum inan yazılım bambaşka birşey.Realme basitlestirerek yazılım işini çözmüş. Bu ise odaklanmak lazım artık gerçekten konik bir durum. Herkes hindistan romlarini yüklemek zorunda kalıyor, çoğu brick ediyor cihazı bir sürü teferruat. Benim usendigim detayları tek tek yazmışsınız ayrıca teşekkürler:D

• Ben telefonu yeni aldım henüz sensör problemi yaşamadım daha önce kullandığım Mi 9t, Mi Max 2, Note 6 pro telefonalardada yaşamadım artık benim şansimdan mıdır bilemeiyorum

• quote:

Şu an realme 6 da var elimde karşılaştırıyorum inan yazılım bambaşka birşey.Realme basitlestirerek yazılım işini çözmüş. Bu ise odaklanmak lazım artık gerçekten konik bir durum. Herkes hindistan romlarini yüklemek zorunda kalıyor, çoğu brick ediyor cihazı bir sürü teferruat. Benim usendigim detayları tek tek yazmışsınız ayrıca teşekkürler:D

Alıntıları Göster
    Oppo, realme, oneplus'in gordugum kadariyla cok sade ve sıkıcı bir arayuzu var. Andorid'in uzerine cok birsey koymuyorlar. Bu Çinliler arasinda nispeten Huawei daha iyi ama genel anlamda yazilim noktasinda Samsung'un gerisindeler. En iyi android arayuzu kesinlikle samsung'ta. Hem dolu dolu hem akici ve daha az sistem hatasi çıkıyor. Gel gelelim onlarda ozellikle orta sinifta malzeme ve donanim cimrisi. Hala bir cok modelinde gorilla glass 3 kullaniyor :)

• bu arada 100küsür mblık bir sistem kararlılığı güncellemesi geldi. İnşallah çoğu hata giderilmiştir diye umuyorum:)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nikki Sixx

Hardware Plus'tan Kerem Enginar, tarayıcı kullanırken aşırı ısındığını söylüyor. Böyle bir şey sizlerde de var mı?
    Birde hoparlör sesinin kaliteli olmadığından bahsetmiş.Youtubeda video izlerken falan ses seviyesi nasıl arkadaşlar telefonun ? Cızırtı yapıyor mu ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: _PriNCeLy_

Birde hoparlör sesinin kaliteli olmadığından bahsetmiş.Youtubeda video izlerken falan ses seviyesi nasıl arkadaşlar telefonun ? Cızırtı yapıyor mu ?

Alıntıları Göster
    Ses seviyesi hem yuksek hem tok cikiyor. Ben daha cizirti duymadim. O adam a71 in robatik ses cikaran hoparlörlerini incelmesinde beğenmişti takilmayin fazla :)

YouTube da mizancell kanali var. Hoparlör, ekran, kamera vs bir cok şeyin incelemesi var orada. Enginar gibi cikip kafasina gore yorum yapmıyor. Gostere gostere karsilastirma yaparak inceliyor herif.

• Telefon uygulaması için True phone uygulamasını deneyebilirsiniz. Benim hoşuma gitti. Mi nin jendi uygulaması olsa keşke ama içinde gelenden iyi True phone uygulaması.

• Xiaomi Mi Note 10 Lite (TOCO) [ANA KONU]
    Buda benden gelsin.

• İlk şarjda ekran süresi fena değil :) Normal kullandım bu arada, genelde wifi açıktı ama iki kere dışarı çıktım mobil veri ve navigasyon da kullandım.Xiaomi Mi Note 10 Lite (TOCO) [ANA KONU]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Helalinden 10 -- 20 Haziran 2020; 1:13:3 >
  • Arkadaslar bu xiaomi de ekranda canlı dolar euro kuru göremiyor muyuz yada herhangi bir widget var mı?

• 
Sayfa: önceki 4950515253
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.