Şimdi Ara

Xiaomi Mi Note 10 Lite (TOCO) [ANA KONU] (53. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
12 Misafir (7 Mobil) - 5 Masaüstü7 Mobil
5 sn
12.961
Cevap
170
Favori
777.718
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
48 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5152535455
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Batarya süreleriniz nasıl arkadaşlar ben Mi 9t den geçtim bu telefona onda 4000 mah batarya vardı 6 7 saat ekran süresi veriyordu.
    Xiaomi Mi Note 10 Lite (TOCO) [ANA KONU]

İlk şarj sonrası durun bu şekilde bence iyi bir süre bir kaç şarj sonrası daha iyi olabiir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• onurgursakal O kullanıcısına yanıt
    Uygularken ahizeyi bant ile kapattınızmı bende almayı düşünüyordum ama şimdi tereddütte kaldım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aydın_m -- 20 Haziran 2020; 12:12:25 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: abidig

Hocam bende yaklaşık 10 gün önce mor rengini 3499 a almıştım. Hepsiburada dan yani tüketici haklık bir durum var mı bilemedim zaten dip fiyatı buydu yani ara ara artıp tekrar 3499 a düşürme hakları vardır sanırım emin değilim ama ben alalı 10 gün oldu. 10 gün öncesi daha düşük alan yoktur sanırım dip fiyatı 3499 diye biliyorum . Tabi kart kampanyası ya da puan , çek vs ile daha da düşüren vardır illaki . O ayrı bir şey .
    A 71 i de 3250 tl ile yakalamıştım 1 ay önce falan ama hemen stok bitti arta arta 4000 küsürlere kadar geldi . A71 de 3250-3500 lerde kalsaydı sınıf lideri olabilirdi. Ama 4000 lerde edecek bir telefon değil diye buna yöneldim. 3500 e en iyi telefon gibi duruyor. ( Az daha koy şunu al bunu al değil :) Renk olayı da tamamen stok ile alakalı diye düşünüyorum.
    Bu model de bu kadar kampanya olmasının nedeni Xiaomi bazı modelleri sınıfında lider yapmak istiyor redmi Note 8 gibi onun da fiyatı bir ara hb vb saticilarda rakiplerine göre çok çok iyiydi. Şu an dünya da en çok satan model ya da modeller arasında , ondan zaten simdi rahat rahat zamlandı . Belki sebebi odur diye düşünüyorum . Umarım kronik bir sorun yoktur ki bunu göze alıp alıp gizli gizli fiyat düşürmezler. Kaldı ki öyle olsa Vatan gibi yerlerde 4000 TL fiyatları olmazdı onlarda da biraz düşük fiyat olurdu diye düşünüyorum. Son olarak şu konuşurken ekran açık kalması vb A71 de de ve çoğu modelde de oluyor. Google kaynaklı bir sorun .

Alıntıları Göster
    Xiaomi iyice sacmaladi. Redmi note9, 9s ve 9 Pro fiyatları suan birbirine girmis durumda.
    64 gb mi note 10 lite sabit kalirken 128 gb surekli indirim goruyor. Sanırım 64 gb gozden cikarmislar.
    Hepsiburada da az degil, ilk önce kisiye ozel indirim masalina bizleri keklik gibi avaldi. 300 lira uyguna aldik derken hemen ardindan 3500 liraya satmaya basladilar. Resmen 200 lira kazik yedik :)

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• Bu saatten sonra 5G siz bir model almak ne kadar mantıklı sizce?

• Sizin süre çok iyiymiş 1 gün bekleme olmasına rağmen. Benim telefonda sorun mu var acaba en fazla 6-7 saat ekran süresi alıyorum. Bi de Vodafone kullanıyorum onun da etkisi var mı acaba, siz hangi operatörü kullanıyorsunuz?

• quote:

Orijinalden alıntı: Novagate

Bu saatten sonra 5G siz bir model almak ne kadar mantıklı sizce?
    Ulkemiz icin cok mantikli.

3g'ye gecmemiz yillar surdu. 4g ye gecmemiz daha da uzun sürdü. Simdi ekonomik acidan zor bir donem yasarken, cok pahali altyapi ihtiyaci olan 5g'ye gecmemiz ne kadar surecek hesap edin.

Zaten ureticilerde 5g modelleri getirmiyor. Normalde samsung a71'in 5g modeli var ama biz de piyasaya surulmedi. S20'lerin de fabrikasyon islemciden 5g alicilari kapatilip satiliyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: ercaner jr.

Xiaomi iyice sacmaladi. Redmi note9, 9s ve 9 Pro fiyatları suan birbirine girmis durumda.
    64 gb mi note 10 lite sabit kalirken 128 gb surekli indirim goruyor. Sanırım 64 gb gozden cikarmislar.
    Hepsiburada da az degil, ilk önce kisiye ozel indirim masalina bizleri keklik gibi avaldi. 300 lira uyguna aldik derken hemen ardindan 3500 liraya satmaya basladilar. Resmen 200 lira kazik yedik :)

Alıntıları Göster
    Hocam tüm modeller de yakın durumlar var. Piyasa şu vergi olayı ve dövizden dolayı çok dengesiz . Birde yeni modeller de yurtdışından yeteri kadar stok ile geliyor mu belli değil üretimler azaldı malum . Benim kadar Hepsiburada ya gıcık olan yoktur zamanın da ne kargo ne 2.el sorunları yaşadık ama bu sefer bu model de iyi kampanya yaptılar migros ta bile redmi Note 8 ile 9s kampanyası vardı hemde ithalatçı garantili ama zam geldi diye 1 günde katalog fiyatı olmasına üstelik tüm ürünleri vitrinden kaldırıp yok dediler. Kaç migros a gittim .Ertesi gün 800 TL civari zamlı sattilar. Netten 200 TL ucuzdu katalog ta alanlar olmuştu ertesi gün netten pahalıya zamlı sattilar. Vatan Media markt vb yerlerde bu telefonu 4000 e satanlar da var. Şu piyasada Hepsiburada bence gayet iyi fiyata veriyor. Malesef hocam şurda sıkıntı var. Bende başlarda o hataya düşüyordum. Epey ya da Akakçe gibi yerlerden bir ürün almadan önce en ucuz nerede var ve şimdiye kadar hangi fiyatları görmüş bakabiliyorsunuz. Bende hep öyle yapıyorum. Bu telefon 3499 TL görmüş o zaman pahalı almak istemiyorsam o fiyata tekrar gelene kadar almıyorum . Gelmezse de gelmesin başka modele bakarım sonuçta para alan kişide :) 10 gün önce 3499 a satıyordu aynı site ben aldim. Sonra kampanya bitti 3800 e de alan olabilir ben beklemem diyen olursa. Ama çok kısa sürede 3200 olsa mesela aynı sitede o zaman tüketici haklık bir durum olurdu bence . Eylül e doğru zaten çoğu telefon fiyatı biraz düşer diye düşünüyorum. Yani 10 gün önce 3499 a varken 3 gün sonra ya da simdi 3800 olduysa aynı yerde almamak lazım ben öyle yapıyorum . He umursamayan yine alabilir. Dediğim sitelerde herşeyin fiyat geçmişi var. Ben bu sekilde alışveriş yaparım.

• Bu telefonu alacağım çok hoşuma gitti. Eylül ayında fiyatlar düşer deniyor bekleyeceğim... Emektar 4 yıllık Xiaomi red mi note 4 x ile yola şimdilik devam

• Hepsiburada da şuan 128 gb lığı 3.499 TL
    9T kullanıyorum, kamera açısından kıyaslayabilecek kimse var mı?
  • Mesele Hepsiburada'nin indirim yapmasi degil. Sonucta onlar resmi ithalatcinin onayi olmadan indirim yapamazlar. Sorun Xiaomi Türkiye'nin cok yanlış fiyat politikası izleyerek modelleri ulkemizde piyasaya surmesi.

Simdi fiayatları guncellendikce yakin modeller birbirine girmis durumda. Dunyanin baska hangi ulkesinde 9s ve 9 pro ayni paraya satılıyordur? Yada 64 gb mi note 10 lite 128 gb'dan pahalidir? Ayrica Hepsiburada'nin asil indirimlerden önce, kisiye ozel sepette indirim adina bazi uyelere 3700 den urun satmasi ne kadar etik? O kapmpanya bittigi gunden beri neredeyse iki haftadir 3500-3600 arasinda bu telefonu satiyorlar. İndirim yapacaklarsa genel bir duzenleme olmaliydi.

Mesala salliyorum. 128 gb 3700'e indiyse 64 gb 3500 olmaliydi. 9pro 3250 ise 9s 3000 olmaliydi. Bu yanlis fiyat politikasi telefonlarin 2. El piyasinida bitirir. Daha 3 hafta önce bu telefonu 4000 liradan alan biri suan sıkısıp satmaya kalksa 3500'un altında bir fiyat belirlemek zorunda. 3 haftada zarar en az 700_800 lira olur. Ben zamli sekilde 3500 liraya a71 almistim, güncel fiyati 4200 lira. Satmaya kalksam cok rahat aldigim rakama, sifir zararla satarim. Bundan sonra telefon tercih edecek olsam fiyat politikası daha tutarli, beni daha az zarara uratacak markalari tercih ederim dogal olarak. Xiaomi isi borsaya dondurdu. Kendileri kaybeder.

Adam beyaz renk seviyor, mor renk indirimde diye mecburen mor satin aliyor. iki gun sonra beyaz renk bu defa indirime giriyor. Dalga gecer gibi is yapiyorlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ercaner jr. -- 20 Haziran 2020; 13:14:6 >

• alper.3521 A kullanıcısına yanıt
    Ben Turkcell kullanıyorum operatör fark eder ama bu kadar etmez bence. Ben telefonu hiç güncellemedim Global 11.01 var sürüm fark eder mi bilemiyorum. Telefon ilk kutudan çıkartınca açıp kontrol edip hard reset atıp ondan sonra kullanmaya başladım. Sizin süre gerçekten düşükmüş bence bi format atın öyle kullanın.

• quote:

Ulkemiz icin cok mantikli.

3g'ye gecmemiz yillar surdu. 4g ye gecmemiz daha da uzun sürdü. Simdi ekonomik acidan zor bir donem yasarken, cok pahali altyapi ihtiyaci olan 5g'ye gecmemiz ne kadar surecek hesap edin.

Zaten ureticilerde 5g modelleri getirmiyor. Normalde samsung a71'in 5g modeli var ama biz de piyasaya surulmedi. S20'lerin de fabrikasyon islemciden 5g alicilari kapatilip satiliyor.

Alıntıları Göster
    5G 2021 ortasında hazır olacak

Çok acil değilse bu saatten sonra 5G siz bir model almayın derim

• quote:

Orijinalden alıntı: Novagate

5G 2021 ortasında hazır olacak
    https://www.milliyet.com.tr/ekonomi/turkiye-5gyi-2021de-kullanacak-6204878

Çok acil değilse bu saatten sonra 5G siz bir model almayın derim

Alıntıları Göster
    Bana gore bunlar magazin haberi boyutunda. Dunya daha yeni yeni 5g'ye gecerken bizim en az 2-3 yili bulur. 3g ve 4g de boyle oldu. Unuttunuz mu? Hem ureticiler ulkemizde yakin zamanda 5g nin kullanimda olacaginin bilgisini alsa neden 5g telefon getirmesin? Ureticiler 5g telefon getirmezken nasil 5g model tercih edelim? Adamlar suan 5g'li versiyonlari getirmeyip 4g modelleri satiyor. Yada islemciden deaktif ediyor.

5g mobil ağları ilgilendiren bir teknolji, diğer yandan kablosuz aglar tarafinda wifi 6 cikti ve kullanimda suan, ulkemizde de 6 destekli modemler ve telefonlar var. Cok daha hizli veri alis verisi sunuyor. Hangimiz wifi 6 destegine bakiyoruz?

Tabi 5g destekli telefonlari isteyen beklesin. Tercih meselesi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ercaner jr. -- 20 Haziran 2020; 13:32:8 >

• 3499 a 128 Note 10 Lite bulunmaz bir fırsat aldım bir adet. Renk önemli değil Spigen rugged kılıfla kapatırım. İkinci tel olarak kullanıcam. Herkese iyi forumlar

• Arkadaşlar telefonu bugün sipariş veriyorum tabi yanında koruyucuda istiyorum ama spigen hala çıkarmamış sanırım.24 sayfayı okudum forum ama 54 sayfayı bitiremedim açıkcası.Ekran koruyucu olarak ne aldınız?Mizancell kanalının kullandığı ürünü sipariş verdim ama ekrana yapıştırıcı maddenin kötü yapıştığı vs gibi söylentiler videolar var siparişi iptal ettim.Tavsiyelerinize açığım.İstanbuldakiler doğubanktan halletmiş gözden kaçıran varsa o mesajı yazayım.50 tl ye yapmışlar.Ben istanbul dışındayım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi güneyinbatısı -- 20 Haziran 2020; 13:47:57 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: marcoreuss

3499 a 128 Note 10 Lite bulunmaz bir fırsat aldım bir adet. Renk önemli değil Spigen rugged kılıfla kapatırım. İkinci tel olarak kullanıcam. Herkese iyi forumlar
    Hayirli olsun. Beyaz gayet guzel bir renk zaten. Valla siyah almamis olsam bu fiyata kacirmazdim. Diğer telefonunuz ne?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ercaner jr. -- 20 Haziran 2020; 14:7:21 >
  • Note 10 ve Note 10 lite kılıfları uyumlumu arkadaşlar? Note 10 Lite a Note 10 kılıfı alabilir miyim

• quote:

Orijinalden alıntı: aydın_m

Ben Turkcell kullanıyorum operatör fark eder ama bu kadar etmez bence. Ben telefonu hiç güncellemedim Global 11.01 var sürüm fark eder mi bilemiyorum. Telefon ilk kutudan çıkartınca açıp kontrol edip hard reset atıp ondan sonra kullanmaya başladım. Sizin süre gerçekten düşükmüş bence bi format atın öyle kullanın.
    Ben sıfırlamadan direkt kullanmaya başladım. Bakalım bi kaç hafta pil kendisine gelsin aynı şekilde devam ederse hard reset atarım.

• quote:

Hayirli olsun. Beyaz gayet guzel bir renk zaten. Valla siyah almamis olsam bu fiyata kacirmazdim. Diğer telefonunuz ne?

Alıntıları Göster
    Teşekkür ederim, diğer cihazım Iphone 11

• 
Sayfa: önceki 5152535455
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.