Şimdi Ara

Xiaomi Mi Note 10 Lite (TOCO) [ANA KONU] (50. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
6 Misafir (1 Mobil) - 5 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12.961
Cevap
170
Favori
777.762
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
48 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4849505152
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Xiaomi Mi Note 10 Lite inceleme - Bu telefon meydan okuyor!
    https://www.youtube.com/watch?v=n_kjldWudMQ&feature=youtu.be

Shiftdelete net incelemeside gelmis.

Hic biri mizancell kadar derin inceleyemedi ama bu cocuk en azından dun video atan enginar'dan daha tutarlı ve tarafisiz yorum yapmis.

Enginar icin konuşuyorum, orta sınıfta favori telefonum Huawei p40 lite diyen birinden cok bisey beklememek gerek. Onun yuzunden a71'i 300 lira pahaliya almistim. Simdi de 128 gb mi note 10 lite icin 3500 liraya duserse favaori telefonum olabilir diyor. Kesin yakinda zam gelir 😀

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• Gcam kuran var mı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: gunbah

Arkadaşlar YouTube izlerken 10'sn sonra ekran kapanıyor illa elle dokunmam lazim ekran kapanmasın diye bunu düzeltecek ne var bilen var mı
    YouTube Vanced kurun hocam

• quote:

Orijinalden alıntı: gunbah

Ayarlar rehberin içinde oradan yapabilirsin

Alıntıları Göster
    Yok hocam olmuyor. Ya da gerçekten bulamadım. Kişiler kısmında numaralar tek görünüyor, onda problem yok. Ancak arama simgesine dokunduğumda çıkan listede her numara ikişer üçer tane. Sanırım hem sim, hem Google, hem de mi cloud yedeklerini gösteriyor. Bir türlü kapatmayı bulamadım

• quote:

Orijinalden alıntı: Saligia

Yok hocam olmuyor. Ya da gerçekten bulamadım. Kişiler kısmında numaralar tek görünüyor, onda problem yok. Ancak arama simgesine dokunduğumda çıkan listede her numara ikişer üçer tane. Sanırım hem sim, hem Google, hem de mi cloud yedeklerini gösteriyor. Bir türlü kapatmayı bulamadım

Alıntıları Göster
    Sırası ile ekran görüntüsü arıyorum

Kişilerden başlayarak

Xiaomi Mi Note 10 Lite (TOCO) [ANA KONU]

• eeGoo kullanıcısına yanıt
    Hayırlı olsun. Sayfaları geriye dönük okursanız bilgiler mevcut.

• Ekran koruyucu olayında mi note 10 ile birebir aynı olduğunu öğrendim ama kılıf da aynı şekilde mi acaba yada kılıf alan arkadaş varsa link verebilir mi? Kaçıncı sayfada en azından konusuldu konu linki de alabilirim 50 sayfa gezmeyelim en azından.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eeGoo -- 18 Haziran 2020; 21:25:1 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: eeGoo

Ekran koruyucu olayında mi note 10 ile birebir aynı olduğunu öğrendim ama kılıf da aynı şekilde mi acaba yada kılıf alan arkadaş varsa link verebilir mi? Kaçıncı sayfada en azından konusuldu konu linki de alabilirim 50 sayfa gezmeyelim en azından.
    Duz note 10 ve Pro'nun kamera tasarımı farkli o yuzden uymaz. Su an icin ülkemizde lite kilifi yok. İcinden cikanla idare etmek lazim. Ya da Çin sitelerinden ismarlamak gerekiyor.

• ercaner jr. kullanıcısına yanıt
    Anladım hocam teşekkür ederim
  • Kırılmaz cam arayıp İstanbul da olanlar varsa bugün Doğubank da taktırdım yanları falan kapatıyor.Hem kırılmaz vardı hem de nano vardı ben kırılmazı tercih ettim adam da çok güzel uyguladı 50 tl verdim toplam.İkinci katta mrc iletişim var orada kılıflarda vardı bu arada ben şeffaf kılıfı kullandığım için bakmadım detaylı olarak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Keremkasikci1907 -- 18 Haziran 2020; 23:19:31 >
  • Benim telefonda geldi bugün çok şık telefon gerçekten beğendim ama ekran koruyucu bulamadım p30 pro koruyucusu taktırdım ama yanları yapışmadı. Bir sorum olacak telefon yüzde 34 de iken şarja taktım yaklaşık birbuçuk saatte fulledi şarj olurken de hızlı şarj yazmıyordu biryerden açmammi gerekiyor acaba

• quote:

Orijinalden alıntı: aydın_m

Benim telefonda geldi bugün çok şık telefon gerçekten beğendim ama ekran koruyucu bulamadım p30 pro koruyucusu taktırdım ama yanları yapışmadı. Bir sorum olacak telefon yüzde 34 de iken şarja taktım yaklaşık birbuçuk saatte fulledi şarj olurken de hızlı şarj yazmıyordu biryerden açmammi gerekiyor acaba
    Hizli sarj acip kapatma ayari yok bu telefonda. İlk sarja takinca hizli sarj animasyonu gozukmuyormu?

Bende hwp keremi daha doğru samimi bulurdum ancak son zamanlarda bir forumdaki kullanıcıları okuyorum birde keremi dinliyorum. Artık söylediklerine inanmıyorum. Sihftdelete hiç sevmezdim ama o çocuk gerceekten çok objektif diğerlerini hala dinlemem izlemem ama hakkını vermek lazım sdn arkadaşın. Keremin işi gücü Huawei önermek eğer bir telefon alacaksan gerçek kullanıcıları dinliceksin

• gunbah kullanıcısına yanıt
    Hocam öncelikle emeğiniz için teşekkür ederim.

Yalnız dediğim gibi benim kişiler kısmında sıkıntım yok. Ben aramalara basarak kullanıyorum her zaman. Son numaraları aramak veya oradan listeden seçmek için. Ve o listede her numara ikişer üçer şu anda. Redmi 5 plusda, tek tek ayarlama vardı. Sim kişisini göster vs. Diye. Bunda öyle bir ayar olmadığı için hepsini görüyor oluyorum haliyle

Ona dikkat etmedim hocam birdahakine inada bakayim

• aydın_m A kullanıcısına yanıt
    Hıcam hızlı larj olunca pil simgesinin yanında iki tane şimşek çıkuyor. Normal şarjda tek şimşek

• yahyademirci kullanıcısına yanıt
    İşte bu neye göre değişiyor aynı prizle mi 9t yi şarj ediyordum hızlı şarj oluyordu bunda nedense olmadı ilginç

• quote:

Orijinalden alıntı: aydın_m

Benim telefonda geldi bugün çok şık telefon gerçekten beğendim ama ekran koruyucu bulamadım p30 pro koruyucusu taktırdım ama yanları yapışmadı. Bir sorum olacak telefon yüzde 34 de iken şarja taktım yaklaşık birbuçuk saatte fulledi şarj olurken de hızlı şarj yazmıyordu biryerden açmammi gerekiyor acaba
    mümkün olduğunca hızlı şarjı kullanmayın batarya ömrü için.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Benim telefonumda şuan Global 11.01 yüklü güncellemedim telefonla konuşurken sensör sorunu pek yaşamadım güncel sürümler nasil güncelleme yapayimmi

• aydın_m A kullanıcısına yanıt
    Rakamları sallıyorum; mi 9 t 10 watı hızlı olarak kabul ediyordur mi note 10 lite 15 watı hızlı kabul ediyodur. böyle bir durum olabilir belki.
  • 
Sayfa: önceki 4849505152
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.