Şimdi Ara

Xiaomi Mi Note 10 Lite (TOCO) [ANA KONU] (45. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
12.961
Cevap
170
Favori
777.504
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
48 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4344454647
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bugun 1 tane daha aldım hepsiburadan üzerinden mor rengi
    128gb 3599TL .. şirkete kullanicam faturayı KDV düşersem 3090 TL ye geldi cihaz bana ..

Xiaomi Mi Note 10 Lite (TOCO) [ANA KONU]

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: gunbah

Bugun 1 tane daha aldım hepsiburadan üzerinden mor rengi
    128gb 3599TL .. şirkete kullanicam faturayı KDV düşersem 3090 TL ye geldi cihaz bana ..

Hayırlı olsun hocam, şimdi dikkatimi çekti fotodan da kamera üzerinde jelatin mi var sizde anlayamadım

• quote:

Bugun 1 tane daha aldım hepsiburadan üzerinden mor rengi

Hayirli olsun. Bu Hepsiburada telefonu nereden tedarik ediyor merak ettim. Bazilarina evafon gelmis bazıları genpa ama hepsi Türkiye garantili olduğu icin sanirim bir sorun durumunda anlasmalari olan istediğimiz servise gönderebiliyoruz sanirim.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• thermofısa T kullanıcısına yanıt
    Hocam kenarları kaplıyormu edge kısımlarını ? birde malzeme yumuşakmı kalkma yapıyormu kenarlardan ?
  • Yumuşak ince cam gibi değil kenarlardan kendi kılıfıyla kalkma yapmadi

• Bende koruyucunun gelmesini bekliyorum. ptt kargo lütfedip getirirse deneyip sonuçlarını yazacağım.

(mizancell in uyguladığı kırılmaz cam)
    urun.n11.com
    Yeni Nesil 9d Tam Yapışan Uv Cam Xiaomi Note 10 Pro - n11.com
    https://urun.n11.com/ekran-koruyucu/yeni-nesil-9d-tam-yapisan-uv-cam-xiaomi-note-10-pro-P423162352

• Valla ben hangi ekran koruyucuyu alacagima karar veremediğimden cebimde cizilmemesi icin kututusana kaldırdım.a71 kullanıyorum 😀

• Helalinden 10 kullanıcısına yanıt
    Merhaba
    Tesekkur ederim..Kamera üzerinde jelatin yok olsaydı iyi olurdu

• ercaner jr. kullanıcısına yanıt
    Tesekkur ederim bana evafone geldi ama mi turkiye garantisi ile geldi . Bence herkes bakar garantiye

• quote:

Tesekkur ederim bana evafone geldi ama mi turkiye garantisi ile geldi . Bence herkes bakar garantiye
    Sanırım önceden bir tane daha aldım demiştiniz o da mı evafon gelmisti?

• Arkadaşlar vatan computer'de cihazın satışı başladı ama 64 GB fiyatı 4600 TL neden böyle uçuk bir fiyat oldu şok oldum bilgisi olan var mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Commandonter -- 17 Haziran 2020; 17:20:56 >
  • Bu EU romlarda kendi uygulamaları var mı? Telefon, sağlık, tarayıcı ? Google uygulamalarının her şeye burnunu sokması hoşuma gitmiyor
  • Arkadaşlar ekranda çıkan sim kart etkinlestiriliyor diye bir mesaj var neden çıkıyor nasil düzelir

• quote:

Arkadaşlar ekranda çıkan sim kart etkinlestiriliyor diye bir mesaj var neden çıkıyor nasil düzelir
    Ciiyoutube
    Xiaomi Telefonların 5 Büyük Sorunu ve Çözümü
    https://www.youtube.com/watch?v=rKw6JvcNICw&feature=youtu.be

Hocam burada bu sorunla ilgili çözümü anlatiyor. 10.Dk itibaren izleyebilirsiniz.

• Hardware Plus'tan ilk inceleme gelmiş. Daha izleyemedim. Taze taze paylaşıyorum.

Hardware Plusyoutube
    Xiaomi Mi Note 10 Lite inceleme - Efsane mi, kestane mi?
    https://www.youtube.com/watch?v=0JY7wCDsqS4&feature=youtu.be

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ercaner jr. -- 17 Haziran 2020; 20:10:6 >

• Trendyolda 3600e düşmüş siyahı da buradan almak güvenilir olur mu sizce?
    Trendyol.com
    Xiaomi Mi Note 10 Lite 128 GB Siyah Cep Telefonu (Xiaomi Türkiye Garantiili) | Trendyol
    https://www.trendyol.com/xiaomi/mi-note-10-lite-128-gb-siyah-cep-telefonu-xiaomi-turkiye-garantiili-p-40930066?boutiqueId=501994&merchantId=105257

• flavus F kullanıcısına yanıt
    Sepettede ekstra indirim var %2

• quote:

Orijinalden alıntı: flavus

Trendyolda 3600e düşmüş siyahı da buradan almak güvenilir olur mu sizce?
    https://www.trendyol.com/xiaomi/mi-note-10-lite-128-gb-siyah-cep-telefonu-xiaomi-turkiye-garantiili-p-40930066?boutiqueId=501994&merchantId=105257
    Trendyoldan bir cok kez alisveris yaptim sorun yaşamadim hic. Hepsiburada dan ama cok sorun yasadim. Attiginiz ilana baktim satıcı puani iyi duruyor. Satici ismini de google'da arastirin icinize sinerse siparis edin.

• quote:

Orijinalden alıntı: ercaner jr.

https://www.youtube.com/watch?v=rKw6JvcNICw&feature=youtu.be

Hocam burada bu sorunla ilgili çözümü anlatiyor. 10.Dk itibaren izleyebilirsiniz.

Alıntıları Göster
    Teşekürler bakalım birdaha çıkacak mı

• quote:

Orijinalden alıntı: yahyademirci

Sepettede ekstra indirim var %2
    Valla Hepsiburada kisiye ozel indirim ayagina o kampanyadan alanlari goz gore gore 100-200 lira kazikladi resmen. Çünkü ardından hemen 3500'e indirdi, suan 3600 lira.
    Trendyolda da sepette %2 indirim ile 3550 lira denk geliyor. Diger saticilara da baktım ortalamasi 3600 civari.

Gerçekten iskillenmeye basladim. Herkes bu telefonu begenirken, fiyati rakiplerine gore cok yuksek olmamasina ragmen, note 9 pro parasina indirdiler. Simdi note 9pro'yu kim tercih edecek. Acaba bilmediğimiz bir sorunumu var telefonun?

• 
Sayfa: önceki 4344454647
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.