Şimdi Ara

Xiaomi Mi Note 10 Lite (TOCO) [ANA KONU] (46. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12.961
Cevap
170
Favori
777.631
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
48 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4445464748
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Az önce 3542 ye alınabiliyodu şu an 3600 olmuş yine 128 lik

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: yahyademirci

Az önce 3542 ye alınabiliyodu şu an 3600 olmuş yine 128 lik
    Acaba 8 gb versiyonumu gelecek o yuzden mi bu kadar indirim goruyor? Gerci resmi olarak tanitimda 8 gb versiyonu aciklanmadi. Valla cok ilginc note 9pro ile ayni para suan. Bir bit yeniği arıyorum 😀

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • ercaner jr. kullanıcısına yanıt
    9pro 128 gb 3200 liraya düşmüş görünüyor

• HB'da note 9 Pro 3.200TL'ye inmiş aynı zamanda. Sanıyorum babalar günü yaklaştıkça indirimler artıyor Xiaomi Mi Note 10 Lite (TOCO) [ANA KONU]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi burcin.irgin -- 17 Haziran 2020; 21:23:2 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: maverick72

9pro 128 gb 3200 liraya düşmüş görünüyor
    Evet baktim simdi. 64 gb 3300, 128 gb 3200 lira 😀 3600'den alanlar ne kufur ediyordur simdi 😀

• quote:

Az önce 3542 ye alınabiliyodu şu an 3600 olmuş yine 128 lik
    evethocam sepetimde 3542ydi benim de.yemek yedim geldim 3605 olmuş tekrar:D
  • flavus F kullanıcısına yanıt
    Yapacak bişey yok. Biz pahalı fiyattan aldık umarım fiyatlar iyice düşerde herkez kullanır bu telefobları. Ben gayet memnunum cihazdan.

• siz de alacaksınız sanıyorum hocam ben.wifi sorunundan söz ediliyor öyle bişey yaşadınız mı bir de bu konuşurken ekranın açık kalması sorunu true phone uygulaması ile düzeliyor mu,şuan trendyolda bu fiyata yine de iyi sizce de değil mi?note 9 proyla bunun arasındayım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi flavus -- 17 Haziran 2020; 22:13:45 >
  • quote:

Yapacak bişey yok. Biz pahalı fiyattan aldık umarım fiyatlar iyice düşerde herkez kullanır bu telefobları. Ben gayet memnunum cihazdan.
    3700 den alamandiniz mi hocam siz de?

• Gcam uygulaması kurup kullanan var mı?
    Birde reklamları kapatma imkanı var mı?
    Çoğu yerde çıkıyor can sıkıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hulusi -- 17 Haziran 2020; 22:28:22 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: flavus

siz de alacaksınız sanıyorum hocam ben.wifi sorunundan söz ediliyor öyle bişey yaşadınız mı bir de bu konuşurken ekranın açık kalması sorunu true phone uygulaması ile düzeliyor mu,şuan trendyolda bu fiyata yine de iyi sizce de değil mi?note 9 proyla bunun arasındayım
    Wifi sorunu falan yok hocam. Bir deli kuyuya tas atmis 40 akilli cikaramiyor. Once kalin ve agir dendi sonra wifi sorunlu dendi camur atmak icin firsat kollayan cok adam var. Nedenini anlayamiyorum.
    Hatta ilk inceleyen mizancell'di telefonu. Biri yorum yazmis. Hayalet ekran sorunu var, wifi ve sinyal sorunu var falan filan iste beğenmeyip 3 gunde iade etmis. Nerden aldınız dedim Hepsiburada dedi. O ara ben a71'i iade almadiklarindan tuketici hakem heyetine başvurmuştum :) ama durumu bilmeyen inanir.

Wifi ve sebeke cekimi ile ilgili bir iki sayfa geriye giderseniz gorsel paylaştım bakmanizi tavsoye ederim.

ips ekranli plastik kasali 9 pro ile amoled ekranli mi note 10 lite kiyaslanamaz bile hocam. Her konuda bu telefon daha iyi.
    3600 liraya, sadece kamerasi kirpilmis kasasi ve donanimi ayni mi note 10 alınabiliyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: hulusi

Gcam uygulaması kurup kullanan var mı?
    Birde reklamları kapatma imkanı var mı?
    Çoğu yerde çıkıyor can sıkıyor.
    Reklamlarla ilgili kisim ilk sayfada yaziyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: ercaner jr.

Wifi sorunu falan yok hocam. Bir deli kuyuya tas atmis 40 akilli cikaramiyor. Once kalin ve agir dendi sonra wifi sorunlu dendi camur atmak icin firsat kollayan cok adam var. Nedenini anlayamiyorum.
    Hatta ilk inceleyen mizancell'di telefonu. Biri yorum yazmis. Hayalet ekran sorunu var, wifi ve sinyal sorunu var falan filan iste beğenmeyip 3 gunde iade etmis. Nerden aldınız dedim Hepsiburada dedi. O ara ben a71'i iade almadiklarindan tuketici hakem heyetine başvurmuştum :) ama durumu bilmeyen inanir.

Wifi ve sebeke cekimi ile ilgili bir iki sayfa geriye giderseniz gorsel paylaştım bakmanizi tavsoye ederim.

ips ekranli plastik kasali 9 pro ile amoled ekranli mi note 10 lite kiyaslanamaz bile hocam. Her konuda bu telefon daha iyi.
    3600 liraya, sadece kamerasi kirpilmis kasasi ve donanimi ayni mi note 10 alınabiliyor.

Alıntıları Göster
    çok teşekkürler hocam şuan alıyorum telefonu içimi rahatlattınız sağolun:)

• Bende bugün aranıza katıldım.işe yarar Gcam var mı acaba ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: flavus

çok teşekkürler hocam şuan alıyorum telefonu içimi rahatlattınız sağolun:)

Alıntıları Göster
    Rica ederim hocam. Telefonu 1 haftadir kullanıyorum bu suredeki gozlemlerimi paylaşıyorum sadece. Gördüğüm tek sorun var simdilik o da görüşmelerde yakinlik sensörü kararsız calisiyor ama eşimde mi a2 var onda da ayni durum soz konusu. Google aramalar uygulamasi kullanan sanırım tum xiaomilerde bu sorun mevcut. Daha once farkli xiaomi modeli kullananlar cevap verirse sevinirim. Bir kac kez daha yazmistim ama yine ekleyim samsung a71 de de ayni sensor kararsızligini yaşıyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: ercaner jr.

Rica ederim hocam. Telefonu 1 haftadir kullanıyorum bu suredeki gozlemlerimi paylaşıyorum sadece. Gördüğüm tek sorun var simdilik o da görüşmelerde yakinlik sensörü kararsız calisiyor ama eşimde mi a2 var onda da ayni durum soz konusu. Google aramalar uygulamasi kullanan sanırım tum xiaomilerde bu sorun mevcut. Daha once farkli xiaomi modeli kullananlar cevap verirse sevinirim. Bir kac kez daha yazmistim ama yine ekleyim samsung a71 de de ayni sensor kararsızligini yaşıyorum.

Alıntıları Göster
    truephonela düzeldiğini söylüyorlar denediniz mi?

• Genel Reklamlar için (mi harici uygulama web vs) BLOKADA uygulamasını kullanın. Playstore üzerinde yok. Kendi web sayfasından veya f-droid marketten indrebilirsiniz.
  • ercaner jr. kullanıcısına yanıt
    Ben şu an mi 9t kullanıyorum bu telefonda öyle bir sorun yok ama bunda Google uygulamaları değil Xiaomi bin kendi uygulamalari var

• Demekki uyguna satilabiliyormus Hepsiburada tekel olmanın nimetlerinden faydalanmış

• Arkadaşlar Mi 9T,note 10 Lite,Redmi 8 pro bu üç cihaz arasında kaldım:(

• 
Sayfa: önceki 4445464748
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.