Şimdi Ara

Xiaomi Mi Note 10 Lite (TOCO) [ANA KONU] (27. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
12.961
Cevap
170
Favori
776.820
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
48 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: aodabas

Ustunde yuklu olan son guncellemeyi tekrar yuklemis oluyorsunuz bu islemle. Yeni guncelleme henuz gelmedi.

Galeride resimleri gun gun kategorize etmeden gostermeye calisan oldumu ben boyle bir ayar bulamadim
    O ayar yok hocam. Ben Google Fotoğraflar uygulaması kullanıyorum...

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-CE32AA123

O ayar yok hocam. Ben Google Fotoğraflar uygulaması kullanıyorum...

Alıntıları Göster
    Hocam beyaz fon kullanan sayfalarda dikkat ettim. Ekran biraz mavimsi geldi bana. A71'i yanina koyunca o cok daha net parlaklik veriyor. Note 10 lite daha sonuk ve mavimsi kaldi. Genel olarak boyle mi yoksa benim cihazdami bir sorun var.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ercaner jr.

Hocam beyaz fon kullanan sayfalarda dikkat ettim. Ekran biraz mavimsi geldi bana. A71'i yanina koyunca o cok daha net parlaklik veriyor. Note 10 lite daha sonuk ve mavimsi kaldi. Genel olarak boyle mi yoksa benim cihazdami bir sorun var.

Alıntıları Göster
    Hocam ben bu ayarı yaptım ekran için böyle kullanıyorum. Bence ekran renkleri çok iyi durumda. A71 de biraz fazla doygunluk vardı. Belki gözünüz alışmıştır ..

Xiaomi Mi Note 10 Lite (TOCO) [ANA KONU]

• quote:

Hocam ben bu ayarı yaptım ekran için böyle kullanıyorum. Bence ekran renkleri çok iyi durumda. A71 de biraz fazla doygunluk vardı. Belki gözünüz alışmıştır ..

Alıntıları Göster
    Hocam simdi baktım bu ayara girip, doygunu sectim ama renk semasinin ortasindaki halkayi hareket ettiremiyorum. Ayrica varsayilan secili yanindaki sicak ve soğuğa da gecmiyor.

Benim a71 ile kiyasim aslinda canli renkler degil. Beyaz fonlarda ekran mavimsi.o yüzden hepsi boylemi acaba diye sordum.

• quote:

Hocam simdi baktım bu ayara girip, doygunu sectim ama renk semasinin ortasindaki halkayi hareket ettiremiyorum. Ayrica varsayilan secili yanindaki sicak ve soğuğa da gecmiyor.

Benim a71 ile kiyasim aslinda canli renkler degil. Beyaz fonlarda ekran mavimsi.o yüzden hepsi boylemi acaba diye sordum.

Alıntıları Göster
    Hocam A71 elimde yok o yüzden net kıyaslama yapamıyorum. Mavimsilik çok çok az olarak var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-CE32AA123 -- 10 Haziran 2020; 20:32:54 >
  • quote:

Hocam A71 elimde yok o yüzden net kıyaslama yapamıyorum. Mavimsilik çok çok az olarak var

Alıntıları Göster
    Mavsimsilik bende biraz daha fazla gibi. Aslında alışmadigimdan olabiilir. Misal edge ekranın golgeleniyor gibi durmasına alışmak lazım yoksa rahatsız eder insanı 😀

Son bir soru daha sorayım. 4.5g'yi seçince ekranda belirmiyormu? Ayarlardan seçtim ama bir değişiklik olmadı. Telefon 3g de mi 4g de mi anlaşılmıyor.

• quote:

Mavsimsilik bende biraz daha fazla gibi. Aslında alışmadigimdan olabiilir. Misal edge ekranın golgeleniyor gibi durmasına alışmak lazım yoksa rahatsız eder insanı 😀

Son bir soru daha sorayım. 4.5g'yi seçince ekranda belirmiyormu? Ayarlardan seçtim ama bir değişiklik olmadı. Telefon 3g de mi 4g de mi anlaşılmıyor.

Alıntıları Göster
    Hocam dediğim gibi göz alışkanlığı lazım. Yeni ve farklı bir telefon kullanıyorsunuz sonuçta :)

4,5G açık olduğunda pil göstergesinin hemen yanında beliriyor. Ekran görüntüsünü atıyorum hocam.

Xiaomi Mi Note 10 Lite (TOCO) [ANA KONU]

• ercaner jr. kullanıcısına yanıt
    Bende kontrol ettiğimde güncelleme yok diyodu hocam.ekran koruyucu ne aldınız veya bildiğiniz var mi

• Hocam siz ekran koruyucu olarak ne taktınız.veya onerdiginiz var mı spigenin olur başka olur

• Şu 300 tl indirimde son saatler. 6s'den geçsem mi bilemiyorum. Yıllardır ios kullanıyorum ama artık yenisini almaya ekonomik özgürlüğüm el vermiyor. Pişman olur muyum acaba diye kendi kendime söyleniyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: CaptainJack

Şu 300 tl indirimde son saatler. 6s'den geçsem mi bilemiyorum. Yıllardır ios kullanıyorum ama artık yenisini almaya ekonomik özgürlüğüm el vermiyor. Pişman olur muyum acaba diye kendi kendime söyleniyorum
    Denemeden bilemezsiniz :)

• quote:

Orijinalden alıntı: CaptainJack

Şu 300 tl indirimde son saatler. 6s'den geçsem mi bilemiyorum. Yıllardır ios kullanıyorum ama artık yenisini almaya ekonomik özgürlüğüm el vermiyor. Pişman olur muyum acaba diye kendi kendime söyleniyorum
    Olmazsın. Bende 6 dan önce a71'e sonra buna geçtim. 3700'e çok mantıkli bir telefon.

• quote:

Hocam dediğim gibi göz alışkanlığı lazım. Yeni ve farklı bir telefon kullanıyorsunuz sonuçta :)

4,5G açık olduğunda pil göstergesinin hemen yanında beliriyor. Ekran görüntüsünü atıyorum hocam.

Alıntıları Göster
    Benim telefonda 4.5g yazmiyor hocam. Eşimin a2'sinde de yazmiyor. Hatlarımız türk Telekom.

• quote:

Orijinalden alıntı: onno66

Hocam siz ekran koruyucu olarak ne taktınız.veya onerdiginiz var mı spigenin olur başka olur
    Hocam ben ekran koruyucu takmadım. Spigen Mi Note 10 Lite için ekran koruyucu çıkarırsa alırım yoksa başka markadan alıp takmak istemiyorum. P30 Pro nun Spigen Neo Flex ekran koruyucusu tam uyumluymuş ama şuan stoklarda yok olsaydı eğer bende onu alabilirdim.

• quote:

Orijinalden alıntı: onno66

Bende kontrol ettiğimde güncelleme yok diyodu hocam.ekran koruyucu ne aldınız veya bildiğiniz var mi
    Daha almadım netten araştırdım ama beni asıl kılıf rahatsız etti. Siyah şeffaf kılıf resmen telefonun albenisini bitirdi. İnsallah biran önce düzgün kılıflar piyasaya çıkar.

• quote:

Benim telefonda 4.5g yazmiyor hocam. Eşimin a2'sinde de yazmiyor. Hatlarımız türk Telekom.

Alıntıları Göster
    Ben Turkcell kullanıyorum hocam . Belki de operatör kaynaklıdır. Konuda ki diğer Türk Telekom kullanan arkadaşlardan bilgi almak lazım.

• quote:

Hocam ben ekran koruyucu takmadım. Spigen Mi Note 10 Lite için ekran koruyucu çıkarırsa alırım yoksa başka markadan alıp takmak istemiyorum. P30 Pro nun Spigen Neo Flex ekran koruyucusu tam uyumluymuş ama şuan stoklarda yok olsaydı eğer bende onu alabilirdim.

Alıntıları Göster
    Elimizde hangi model varsa spigen'de onlara uygun aksesuar tükenmiş gözüküyor şaka gibi 😀 bu ara da 4.5g sadece mobil veri acikken ekrana yansıyormus. Mobil veri kapalıyken yazmiyor hocam.

• quote:

Elimizde hangi model varsa spigen'de onlara uygun aksesuar tükenmiş gözüküyor şaka gibi 😀 bu ara da 4.5g sadece mobil veri acikken ekrana yansıyormus. Mobil veri kapalıyken yazmiyor hocam.

Alıntıları Göster
    Ya bende mobil veri hep açık o yüzden anlayamamışım sorunuzu 😂😂😂 şimdi anlayabildim hocam 😂😂

Spigen şansızlığı var resmen bizde :) umarım yakın zamanda şöyle güzel bir kılıfı falan çıkar...

• Commandonter kullanıcısına yanıt
    Beyaz renkte 3 tane siyah olarak son cihazı ben aldım. Çerkezköy Migros tan. Cihazdan memnunum. Tam istediğim gibi. Metal çerçeve ön arka cam. Tasarımı şık. Performansı da gayet iyi. 1.5 2 gün götütüyo şarjı. Müzik uygulamasını çok beğendim YouTube bağlantısı var. Arka planda müzik dinlemene izin veriyor

• Hadi bakalım 128 siyah sipariş verdim. Umarım pişman olmam
  • 
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.