Şimdi Ara

Xiaomi Mi Note 10 Lite (TOCO) [ANA KONU] (26. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12.961
Cevap
170
Favori
776.845
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
48 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: HolyHate

Arkadaşlar selam yardıma ihtiyacım var, bir çok incelemeye göz attım ama hala kararsızım. Sadece ön kamera açısından değerlendirdiğinizde hangisi daha iyi bununla a71 arasında? Benim anladığım a71 bi tık daha önde geliyor ön kamera konusunda yanlış mıyım?
    Sadece ön kamera için alacaksanız ikisi de hemen hemen aynı. Her iki telefonu da kullandım. Ayrıca karşılaştırma yazısı yazdım konunun ilk sayfasında en beğenilen yorum olarak görünüyor, oradan detaylı olarak karşılaştırmasına da bakın derim.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • xiamen kullanıcısına yanıt
    Hayırlı olsun

• a71 in ön kamerada 32 mp olması biraz düşündürdü hocam ama hemen hemen aynı diyosunuz sanırım
  • quote:

Orijinalden alıntı: HolyHate

a71 in ön kamerada 32 mp olması biraz düşündürdü hocam ama hemen hemen aynı diyosunuz sanırım
    Aynen öyle. Hemen hemen aynı ön kamera performansları. Ama genel kullanımda mi note 10 lite daha iyi seviyede. Mi note 10 lite ın tek eksisi ağır olması bana göre.

• Benimde tel bugün geldi şimdilik herşey güzel bana çok kalın gelecek gibi duruyordu ama elime alinca öyle hissetmedim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: thermofısa

Benimde tel bugün geldi şimdilik herşey güzel bana çok kalın gelecek gibi duruyordu ama elime alinca öyle hissetmedim
    İyi günlerde kullanın :)

• Benim telefonumda bugün elime ulaştı. Valla Yıldırım hocam sayesinde 64 gb fiyatina 128 gb aldım sağolsun İlk izlenimlerim telefon gerçekten cok premium duruyor. Siyah renk bu konuda telefona daha da karizma katmis ama kalınlık durumu icin beyaz renk tercih edilebilirmiş. Onun çerçeveleri krom oldugundan 3 farkli renk kontrastı kalınlık algısını daha basarili gizler.
    Gelir gelmez testlerini yaptım simdilik bir sorun guzukmuyor. Kamera ve fotoğraf yönünden bekledigim kadar basariliymis. A71 den cok daha ustun bu konuda.

Mesut hocam daha once kiyaslama yapmisti ama a71 ile mi note 10 lite arasinda kararsiz olan varsa suan iki telefonda elimde oldugundan akillarina takilan noktalar hakkinda yardimci olabilirim.

• Selam arkadaşlar xiaomi nin Lite serisi alınır mı sizce? Geçen bir arkadaş burda konu açmıştı mi 8 Lite a güncelleme gelmedi xiaomi 8 Lite telefonları gözden çıkarmış yazıyordu. Acaba Lite serisi nispeten az sattığı için sırayla mi 9 lite ve 10 Lite da ileride aynı kaderi paylaşır mı?

Bir de mi 9t ile kıyaslandığında bu telefon aradaki farkı vermeye değer mi sizce

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Di Zetemeno -- 10 Haziran 2020; 17:25:21 >
  • Arkadaşlar telefonu yeni aldığınızda guncelleme mevcutmuydu? Ben kontrol ettim m guncelleme yok diyor. Mizancell test ettigi zamanlar guncelleme geldigini soylemisti o konu kafami karıştırdı.

• quote:

Orijinalden alıntı: Di Zetemeno

Selam arkadaşlar xiaomi nin Lite serisi alınır mı sizce? Geçen bir arkadaş burda konu açmıştı mi 8 Lite a güncelleme gelmedi xiaomi 8 Lite telefonları gözden çıkarmış yazıyordu. Acaba Lite serisi nispeten az sattığı için sırayla mi 9 lite ve 10 Lite da ileride aynı kaderi paylaşır mı?

Bir de mi 9t ile kıyaslandığında bu telefon aradaki farkı vermeye değer mi sizce
    Mi 9t sürekli soruluyor elinde bu telefondan olan varsa ve memnunsa bence degistirmeye gerek yok ama yeni alacaklar icin tabiki de mi note 10 lite icin deger. Çünkü 9t gecen yilin telefonu model olarak her zaman guncel model tercih etmek gerekiyor. Android telefonlarda destek süresinin 2 yil olduğunu dusunursek 9t icin 1 yil gecmis bile. Ayrica 128 gb'ti fiyat olarak uygun degil. 64 depolama yönünden sıkıntınlı. Kamerasi ve bataryasi note 10 lite'in daha iyi.

• ercaner jr. kullanıcısına yanıt
    ilk sorum için ne dersin hocam güncelleme konusunda 1 yıl dolunca yeni sürümleri vermemeye başlarlar mı 8 liteda olduğu gibi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ercaner jr.

Arkadaşlar telefonu yeni aldığınızda guncelleme mevcutmuydu? Ben kontrol ettim m guncelleme yok diyor. Mizancell test ettigi zamanlar guncelleme geldigini soylemisti o konu kafami karıştırdı.
    Hocam mizancell çıkar çıkmaz aldığı için güncelleme oldu. Bizim cihazlar 2. 3. Parti olabilir. Son sürüm ile satışa çıkmıştır muhtemelen..

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-CE32AA123

Hocam mizancell çıkar çıkmaz aldığı için güncelleme oldu. Bizim cihazlar 2. 3. Parti olabilir. Son sürüm ile satışa çıkmıştır muhtemelen..

Alıntıları Göster
    Guncelleme yok dedi ama yukardan 3 noktaya basınca telefonu guncelle seçeneği vardı ona bastım guncelledi. Guncellemeden once navigasyon tuşları sorunlu calisiyordu duzeldi hocam

• quote:

Guncelleme yok dedi ama yukardan 3 noktaya basınca telefonu guncelle seçeneği vardı ona bastım guncelledi. Guncellemeden once navigasyon tuşları sorunlu calisiyordu duzeldi hocam

Alıntıları Göster
    Anladım hocam güncelledikten sonra ki sürüm bu mu oldu peki? Bendeki bu ve ben güncelleme yapmadım...

Xiaomi Mi Note 10 Lite (TOCO) [ANA KONU]

• quote:

Orijinalden alıntı: Di Zetemeno

ilk sorum için ne dersin hocam güncelleme konusunda 1 yıl dolunca yeni sürümleri vermemeye başlarlar mı 8 liteda olduğu gibi?
    Valla 2 yıl android cihazlar destek aliyor normalde. Bu kadar donanımı güçlü bir cihazda alacaktır. Malum orta üst segmentte satışa çıktı. Ama mi 9t geçen yılın cihazı olduğu için 1 yıl sonra büyük guncelleme zaten alamayacak. Herkes Xiaomi güncelleme konusunda iyi diyordu ben daha yeni geçtim bakalım göreceğiz.

• quote:

Anladım hocam güncelledikten sonra ki sürüm bu mu oldu peki? Bendeki bu ve ben güncelleme yapmadım...

Alıntıları Göster
    Evet aynısı. Belki güvenlik güncellemesi falandır. Yalnız biraz uzun sürdü küçük bir guncelleme değildi.

• quote:

Evet aynısı. Belki güvenlik güncellemesi falandır. Yalnız biraz uzun sürdü küçük bir guncelleme değildi.

Alıntıları Göster
    Anladım hocam... Neyse sorun çözülmüş sonuçta :)

• ercaner jr. kullanıcısına yanıt
    Ustunde yuklu olan son guncellemeyi tekrar yuklemis oluyorsunuz bu islemle. Yeni guncelleme henuz gelmedi.

Galeride resimleri gun gun kategorize etmeden gostermeye calisan oldumu ben boyle bir ayar bulamadim

• quote:

Anladım hocam... Neyse sorun çözülmüş sonuçta :)

Alıntıları Göster
    Ben arama rehber ve mesajlar uygulamalarini standart google'dan alıyor zannediyordum ama Xiaomi, Google ile yaptığı anlaşmaya göre sadece global cihazları bu şekilde sunuyormus. Yani miu12'de aynı şekilde devam edecek.

• quote:

Ben arama rehber ve mesajlar uygulamalarini standart google'dan alıyor zannediyordum ama Xiaomi, Google ile yaptığı anlaşmaya göre sadece global cihazları bu şekilde sunuyormus. Yani miu12'de aynı şekilde devam edecek.

Alıntıları Göster
    Aynen hocam. Sadece farklı bir ülkenin mesela Hindistan veya Çin gibi romlar yüklenirse kendi mesaj ve arama uygulaması olabilir. Ama bence uğraşmaya değmez..

• 
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.