Şimdi Ara

Xiaomi Mi Note 10 Lite (TOCO) [ANA KONU] (28. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (2 Mobil) - 2 Masaüstü2 Mobil
5 sn
12.961
Cevap
170
Favori
777.082
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
48 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: CaptainJack

Hadi bakalım 128 siyah sipariş verdim. Umarım pişman olmam
    Hayırlı olsun ,hadi bakalım :)

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • teşekkürler hocam artık buralardayız
  • quote:

teşekkürler hocam artık buralardayız
    Hep birlikte güzel günlerde kullanırız umarım :)

• quote:

Hadi bakalım 128 siyah sipariş verdim. Umarım pişman olmam
    Olmazsin hocam. 6 ve 6s baya eskimisti artık güncel cihaz her zaman iyidir. Hem kasa kalitesi olsun, ekranı olsun kamera ve bataryası olsun cok başarılı. Arayuz olarakta ios'tan aman aman farklari kalmamış. Android tarafında Samsung bu konuda bir tık daha iyi. Gul gule kullanın.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ercaner jr. kullanıcısına yanıt
    eyvallah hocam gelsin deneyimlerimi paylaşıcam buradan. önceki sayfalarda kılıfın sensörü kapadığını falan okudum. birde güzel bir ekran koruyucu bulmak lazım
  • quote:

eyvallah hocam gelsin deneyimlerimi paylaşıcam buradan. önceki sayfalarda kılıfın sensörü kapadığını falan okudum. birde güzel bir ekran koruyucu bulmak lazım
    Telefon daha yeni bir model olduğundan aksesuar anlamında biraz sorun var. Umarım kısa surede spigen ürünleri satışa çıkar. Kutudan çıkan kılıfı hiç begenmedim telefonu resmen vasatlastirdi. Beyaz ve mor renk alanlar bu konuda şanslı şeffaf kılıf çıkıyor. Baya iadare eder onları 😀

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ercaner jr. -- 10 Haziran 2020; 22:54:40 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ercaner jr.

Telefon daha yeni bir model olduğundan aksesuar anlamında biraz sorun var. Umarım kısa surede spigen ürünleri satışa çıkar. Kutudan çıkan kılıfı hiç begenmedim telefonu resmen vasatlastirdi. Beyaz ve mor renk alanlar bu konuda şanslı şeffaf kılıf çıkıyor. Baya iadare eder onları 😀

Alıntıları Göster
    Kılıfı bayağı kötü hocam ya :) kılıfsız kullanacağım böyle giderse. Kaplama yapacağım ön ve arka öyle devam edeceğim. Yazık oluyor kılıfla kullanınca güzelim cihaza..

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-CE32AA123

Kılıfı bayağı kötü hocam ya :) kılıfsız kullanacağım böyle giderse. Kaplama yapacağım ön ve arka öyle devam edeceğim. Yazık oluyor kılıfla kullanınca güzelim cihaza..

Alıntıları Göster
    Valla hocam kilif cikana kadar sirf bu kendi siyah kilifini kullanmamak icin mor veya beyaz alinabilirmis. Onlarin seffaf olduğundan kotu durmuyor.

• quote:

Valla hocam kilif cikana kadar sirf bu kendi siyah kilifini kullanmamak icin mor veya beyaz alinabilirmis. Onlarin seffaf olduğundan kotu durmuyor.

Alıntıları Göster
    Yok hocam ya Siyah renk Mi Note 10 Lite'ı asla diğer renklere değişmem :) Kafaya taktım ben kılıfsız kullanacağım. Şöyle ön-arka şeffaf kaplamalar çoğalsında biraz hemen alıp kılıftan kurtulacağım.

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-CE32AA123

Yok hocam ya Siyah renk Mi Note 10 Lite'ı asla diğer renklere değişmem :) Kafaya taktım ben kılıfsız kullanacağım. Şöyle ön-arka şeffaf kaplamalar çoğalsında biraz hemen alıp kılıftan kurtulacağım.

Alıntıları Göster
    Valla hocam bende lensun marka almayi dusunuyorum. A71'e bir arkadas almis memnundu. En kotu spigen cikana kadar idare eder. On arka kaplanirsa kılıfsiz cok rahat kullanir.

• Arkadaşlar ekran açıkken çağrı gelince tam ekran yapabiliyormuyuz. Yada reddet yanıtla menüsünü değiştirebiliyormuyuz?

• rica etsem biri yazı olan bi sayfa çekebilir mi? mi note 10 lardaki köşedeki yazıların bulanık olma problemi bunda da var mı acaaba
  • quote:

Valla hocam bende lensun marka almayi dusunuyorum. A71'e bir arkadas almis memnundu. En kotu spigen cikana kadar idare eder. On arka kaplanirsa kılıfsiz cok rahat kullanir.

Alıntıları Göster
    Bende biraz araştırdım Lensun kaplamayı hocam. N11 de buldum ön ve arka olarak 69.90 TL fiyatı var. Yani alınıp denenebilir ama ben biraz hazırcıyım bunu yapmakla uğraşır mıyım bilmiyorum. Biraz da çekiniyorum yapamazsam boşa gitmiş olcak diye.

• Pro mu daha iyi yoksa lite mi arada kalan birine ne önerirdiniz acaba ? Kullanan deneyimleyen var mıdır

• Güncelleme geldi. 11.0.4 oldu. Mayıs ayı güvenlik yaması.

• ercaner jr. kullanıcısına yanıt
    bazı telefoncularda nano kaplama makinesi var. onlardan yapsak nasıl olur acaba
  • Xiaomi Mi Note 10 Lite (TOCO) [ANA KONU]
    Xiaomi Mi Note 10 Lite (TOCO) [ANA KONU]
    Xiaomi Mi Note 10 Lite (TOCO) [ANA KONU]
    Alacak olan arkadaşlara fikir vermesi için ekledim. Mi 9t nin bataryasından da çok memnumdum ama note 10 lite bir başka olmuş.

• urtur kullanıcısına yanıt
    Batarya efsane peki ön kamera konusunda note 10 lite 9T ye göre nasıl hocam ?
  • Tface T kullanıcısına yanıt
    Ben bir fark hissetmedim. Çentik başta biraz rahatsız etti beni. Ama alıştım 1 günde. Tabi 9t de yüz tanıma kullanmıyordum, şimdi kullanıyorum ve çok rahat.

Pil kullamı ile de not düşeyim bir iki noktayı.
    21.30 a kadar karanlık mod aktif değildi. O şekilde ayarlıyorum 21.30 da otomatik geçiyor.
    %50 ye kadar wifi geri kalanı 4g mobil olarak kullanıldı.
    Süper hareketli duvar kağıdı aktifti.
    Aod açıktı.
    1 saat Dominations oynandı. (Pili sömürür.)

• Beni bu telefonda en çok aramalar uygulamasi rahatsız etti. Ekran acikken biri aradığı zaman ustte sadece yazı şeklinde reddet ve kabul et çıkıyor. Biraz arastirdim cozumude yok. Google aramalar uygulamasina mecbur etmişler bizi. Makyajlanmis android one kullanıyor gibiyim. Koskoca xiaomi'ye yakismamis.

• 
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.