Şimdi Ara

Xiaomi Mi Note 10 Lite (TOCO) [ANA KONU] (25. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12.961
Cevap
170
Favori
776.845
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
48 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: yahyademirci

Arkadaşlar şu yakınlık sensörü ile ilgili benden başka sorun yaşayan yokmu aranızda. Kafasına göre takılıyor bazen kapatıyor ekranı bazen kapatmıyor.
    Hocam merhaba, bu sorun 2 şekilde karşımıza çıkıyor.

İlk olarak Telefon kendi arama uygulaması yerine Google arama uygulaması kullandığı için yazılımla bir uyumsuzluk söz konusu. Alternatif arama uygulaması kullanarak sorun biraz daha çözülüyor. Google Arama uygulamasındaki gibi çok sık olmasa da arada sırada olabiliyor.

İkinci olarak bu sorun ile ilgili dün keşfettiğim bir durum söz konusu. Proximity testi yaptım tekrar ve taktığımız kılıfın sensörü engellediğini farkettim. Kılıfın üst tarafında yer alan sensör kısmına kılıf değmediği taktirde Google Arama ile sorunsuz arama yapılabiliyor. Yani kılıf takılacaksa üst kısmın açık olması gerekiyor. Ya da kendi kılıfında sorun var bilemiyorum... Ama net olarak sorunu tespit ettim ve sorun kılıf ile alakalı...

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• Arkadaşlar cevapta belirttim ama herkes görsün diye tekrar ayrı olarak yazıyorum konuya ..

Proximity testi yaptım tekrar ve taktığımız kılıfın sensörü engellediğini farkettim. Kılıfın üst tarafında yer alan sensör kısmına kılıf değmediği taktirde Google Arama ile sorunsuz arama yapılabiliyor. Yani kılıf takılacaksa aynı mi9t nin kutudan çıkan orijinal kılıfı gibi üst kısmın açık olması gerekiyor. Ya da kendi kılıfında sorun var bilemiyorum... Ama net olarak sorunu tespit ettim ve sorun kılıf ile alakalı...

Herkes bunu denesin lütfen... Sonucu burda paylaşın doğruluğunu teyit edelim birlikte..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-CE32AA123 -- 10 Haziran 2020; 12:19:57 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-CE32AA123

Arkadaşlar cevapta belirttim ama herkes görsün diye tekrar ayrı olarak yazıyorum konuya ..

Proximity testi yaptım tekrar ve taktığımız kılıfın sensörü engellediğini farkettim. Kılıfın üst tarafında yer alan sensör kısmına kılıf değmediği taktirde Google Arama ile sorunsuz arama yapılabiliyor. Yani kılıf takılacaksa aynı mi9t nin kutudan çıkan orijinal kılıfı gibi üst kısmın açık olması gerekiyor. Ya da kendi kılıfında sorun var bilemiyorum... Ama net olarak sorunu tespit ettim ve sorun kılıf ile alakalı...

Herkes bunu denesin lütfen... Sonucu burda paylaşın doğruluğunu teyit edelim birlikte..
    Teşekkür ederim hocam gelince deneyim. Guya bugun teslim edilcekti ama hala ortada yok 😀

Yalniz aynı sorun a71'de de var. Sayfada bir kac kisi daha yazmis.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: ercaner jr.

Teşekkür ederim hocam gelince deneyim. Guya bugun teslim edilcekti ama hala ortada yok 😀

Yalniz aynı sorun a71'de de var. Sayfada bir kac kisi daha yazmis.

Alıntıları Göster
    Gelir hocam gün içinde :)

A71 de çok yaşamadım bu durumu ama bu durum A71 için donanımsal sorun sayılır ... Mi Note 10 Lite ise sensörde hata olmadığı için donanımsal sorunlu değil, çözümde çok basit :) sadece kılıfın üst kısmı açık olmalı. Ya da kendi kılıfında sıkıntı var..

• Ben şimdi denedim hocam. Ekranı kapatıyor sorun yok. Benim telefon kılıfı siyah.

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-CE32AA123

Arkadaşlar cevapta belirttim ama herkes görsün diye tekrar ayrı olarak yazıyorum konuya ..

Hocam ilk önce bende sizin gibi düşünmüştüm ama şimdi yüklediğimiz alternatif arama programı ile ve aynı kılıfla sensör çok hassas ve görevini çok iyi yapıyor.

• yahyademirci kullanıcısına yanıt
    bende yaşıyorum aynı sorunu. true phone uygulamasınıda yükledim ama devam ediyor aynı sorun.
    ben test yaptığım zaman sorun yaşamıyorum ama dışardan biri aradığı zaman tık tık ekranda her yere dokunuyor kulağım maalesef.
    can sıkıcı bir durum...
  • quote:

Orijinalden alıntı: enigma09

Ben şimdi denedim hocam. Ekranı kapatıyor sorun yok. Benim telefon kılıfı siyah.
    Benimde siyah renk kılıf.. Tamamen kılıf ile alakalı bir durum..

• aynen sorun kılıfı çıkartınca çözülüyor. bende testte fark ettim.
    test yaparken sensörü hiç aldılamadı, kılıfı çıkartım denedim ve sensör çalıştı

kesinlikle kılıf sensörü engelliyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: onurgursakal

aynen sorun kılıfı çıkartınca çözülüyor. bende testte fark ettim.
    test yaparken sensörü hiç aldılamadı, kılıfı çıkartım denedim ve sensör çalıştı

kesinlikle kılıf sensörü engelliyor.
    Süper böylece sorunun kılıf ile ilgili olduğunu yavaş yavaş teyit etmeye başladık...

Birkaç arkadaş daha deneyip yazarsa tam anlamıyla teyit edelim sorunun çözüldüğünü..

Kılıfınızın rengi siyah mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-CE32AA123 -- 10 Haziran 2020; 13:37:13 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: CSCO_CS

Hocam ilk önce bende sizin gibi düşünmüştüm ama şimdi yüklediğimiz alternatif arama programı ile ve aynı kılıfla sensör çok hassas ve görevini çok iyi yapıyor.

Alıntıları Göster
    Hocam truephone uygulaması uyumlu ve sizin kılıfta şeffaf olduğu için sıkıntı yaşamıyorsunuz anladığım kadarıyla. Demek ki siyah kılıflarda daha çok sorun oluyor...

• Muhtemelen o sonuç çıkıyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: CSCO_CS

Muhtemelen o sonuç çıkıyor.
    Zaten kılıfla kullanmak istemiyordum bu telefonu bahanesi çıktı karşıma 😂😂😂😂

• 😁😁😁

• kılıf beyaz şeffaf hocam
  • quote:

Orijinalden alıntı: onurgursakal

kılıf beyaz şeffaf hocam
    Anladım. O zaman kutudan çıkan kılıfla kullanılcaksa eğer üst kısmını kesmek lazım hocam. Ya da kılıfsız kullanılacak..

• Benim telefonumda geldi. Mi5s ten geçince biraz ağır geldi telefon bana. Zamanla alışırım inşallah. Görüntü muhteşem fakat. Ürün gerçekten premium hissi veriyor ve göze hitap ediyor.
    Mi taşıyıcıyla eksi telefondaki herşeyi taşıdım 78 GB boşta hafızam var şuan. Tekrar söylüyorum 64 GB alan uzun vadede üzülür, almayı düşünenler 128 alsın.
    Ekranda fiziki tuş olmaması garip geldi biraz.
    Parmak okuyucu süper olmasada iyi fakat yüz tanıma müthiş. Parmak okuyucu kullanmadım pek.
    Mi5S i tebrik etmek lazım 3 yıllık telefonun bu cihazdan hız konusunda pek farkı yok. Oğlana verdik artık onu.
    Mi5S tecrübesine dayanarak başka hiçbir markaya bakmadan Xiaomi modelleri arasında seçim yapıp aldım bu cihazı, umarım aynı memnuniyeti yaşarım. İlk gözlemlerim olumlu ve almayı düşünenlere tavsiye ederim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • xiamen kullanıcısına yanıt
    Güle güle kullanın hocam :)

• Arkadaşlar selam yardıma ihtiyacım var, bir çok incelemeye göz attım ama hala kararsızım. Sadece ön kamera açısından değerlendirdiğinizde hangisi daha iyi bununla a71 arasında? Benim anladığım a71 bi tık daha önde geliyor ön kamera konusunda yanlış mıyım?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HolyHate -- 10 Haziran 2020; 15:12:42 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: HolyHate

Arkadaşlar selam yardıma ihtiyacım var, bir çok incelemeye göz attım ama hala kararsızım. Sadece ön kamera açısından değerlendirdiğinizde hangisi daha iyi bununla a71 arasında? Benim anladığım a71 bi tık daha önde geliyor ön kamera konusunda yanlış mıyım?
    mi note 10 lite kamera performansı daha ıyı
  • 
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.