Şimdi Ara

Xiaomi Mi Note 10 Lite (TOCO) [ANA KONU] (24. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12.961
Cevap
170
Favori
776.854
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
48 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: nofearnomercy

Merhaba arkadaşlar cihaz bugün elime ulaştı. İlk izlenimlerim söylediğiniz gibi kasa kalitesi güzel premium bir hissi var. Eski telefonumdan veri aktarımıyla uğraştım. Şimdilik bir sıkıntı yok gibi. Yalnız ekran koruyucu nasıl temin edeceğiz alıp kullanan var mı?
    Ben kılıf koruyucu vs satan bir dükkanda taktırdım hocam şimdilik sorunsuz kullanıyorum. P30 pro taktı eleman. İlerleyen zamanda almayı düşünüyorum.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • CSCO_CS kullanıcısına yanıt
    Bulunduğum yer küçük bir ilçe bulamadım telefoncularda. İnternetten alacağız artık.

• nofearnomercy kullanıcısına yanıt
    Bende şehir dışındayım hafta sonu döneceğim yoksa alır yollardım hocam halledemezseniz söyleyin önümüzdeki hafta içi alır yollarım.

• CSCO_CS kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim tedarik edemezsen haberleşiriz. Peki taktırdıktan sonra parmak izi ve dokunmatik hassasiyeti nasıl oldu?

Hiçbir sıkıntı yok hocam ekrana bakarken sol tarafta edge kısmında kalkma değilde 3 4 cm lik hava boşluğu oldu sonradan ama eğim kısmında oldifi için dikkat etmeyince farkedilmiyor engel de olmuyor kullanima.

İyi günlerde kullanın hocam :)

• Teşekkür ederim hocam hep beraber inşallah

• quote:

Orijinalden alıntı: CSCO_CS

Hiçbir sıkıntı yok hocam ekrana bakarken sol tarafta edge kısmında kalkma değilde 3 4 cm lik hava boşluğu oldu sonradan ama eğim kısmında oldifi için dikkat etmeyince farkedilmiyor engel de olmuyor kullanima.
    Kavisli ekran sorunu... S10 Plus kullanırken de kavis yüzünden çok mağdur oldum. En sonunda ekran koruyucu olmadan kullanmaya devam ettim.

• quote:

Orijinalden alıntı: nofearnomercy

Teşekkür ederim hocam hep beraber inşallah
    🙏

• Hocam kıyamıyorum ya yoksa ekran koruyucu ve kılıf inan zulm bu cihaza.

• quote:

Hocam kıyamıyorum ya yoksa ekran koruyucu ve kılıf inan zulm bu cihaza.
    Katılıyorum hocam. Böyle güzel bir cihazı kılıf içine sokmak hiç adil değil..

• Benim renk beyaz kilifta şeffaf ama yine de hepsini söker atarım muhtemelen yakında.

• quote:

Benim renk beyaz kilifta şeffaf ama yine de hepsini söker atarım muhtemelen yakında.
    😂😂 siz de benim gibisiniz hocam. Bende kafam atınca yapmayacağım her şeyi yaparım :) Keşke bendede şeffaf olsa kılıf. Telefon siyah kılıf ta siyah . Yakında şeffaf kılıflar düşer piyasaya sanırım o zaman direkt şeffaf alcam. Olmadı arkaya şeffaf kaplama yaptırırım kılıfsız kullanırım olur biter :)

• quote:

Orijinalden alıntı: vmesut

Xiaomi tr garantili. Genpa servis bakıyor
    o zaman ıyımıs ıthalatcı garantılı sandım ben, bıde aldıgınız yerde kac tane vardı bu cıhazdan dıkkatınızı cektı mı ve pekı cıhaz nasıl begendınız mı
  • Arkadaşlar mi 10 lite ile takas nasıl olur.ama kaçak global

• Wjéasz kullanıcısına yanıt
    Mİ 10 Lite İle Karıştırmış..bu note 10 lite
  • Ekran koruyucu için P30 pro ya uyuyor peki kılıflar uymulu mu deneyen oldu mu? P30 pro nun kılıfını kullabilir miyiz?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar şu yakınlık sensörü ile ilgili benden başka sorun yaşayan yokmu aranızda. Kafasına göre takılıyor bazen kapatıyor ekranı bazen kapatmıyor.
  • Gelen ve giden çağrılarda bende ekranı kapatıyor kulağa yaklaştıkça hocam. Sorun olmadı. Sadece ekranı kilitlemediginizde konuşmayı sessize al ikonuna değiyor kulağınız bazen. Alisacagiz ona da sanırım. İki kere oldu bana. :)

• Ben dün biraz sorun yaşadıktan sonra bugün baya alıştım gibi. Oyun olarak Dominations böyle oynanacak yapacak birşey yok.

Telefonla konuşurken ekran sorunu pek yaşamıyorum. Benim cilt biraz yağlıdır. O yüzden alışkanlık sadece ahizeyi kulağıma götürür telefonu yüzümden uzakta tutarım.

Telefon genel olarak güzel ve amiral gemisi hissi veriyor. Şu an herşeyinden memnunum.

Son olarak Xiaomi Mi 9t den geçilir mi diyen olursa. Edge ekran hevesi olan için belki. Ama kamera, performans gibi nedenlerle geçilmez.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.