Şimdi Ara

Xiaomi Mi Note 10 Lite (TOCO) [ANA KONU] (20. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12.961
Cevap
170
Favori
777.064
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
48 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar bugün siparişi verdim bakalım inşallah pişman olmam

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • nofearnomercy kullanıcısına yanıt
    Hayırlı olsun, pişman olacağınızı sanmam.

• Teşekkür ederim sağolun inşallah

• nofearnomercy kullanıcısına yanıt
    Hocam pişman edecek hiç özelliği yok emin olun çok sık telefon değiştiren ve çabuk sıkılan ben bile değiştirmek için sebep bulamıyorum.

• Dostlar selamlar..
    Hepsiburada.com banada indirim uygulamış. 64gb 150₺ , 128gb 300₺ alayım mı ne dersiniz? Cihaz henüz yeni, iki gün sonra fiyat düşerse üzer :)

• -KuTLuBeY- kullanıcısına yanıt
    Daha ne kadar fiyat düşebilir ki? Yani düşse bile zaten indirimli fiyatına gelir.

• Şuan çok satan yok cihazı, rekabet olursa fiyatı kırarlar diye düşünmüştüm hocam. 128lik beyaz sipariş geçtim bakalım :)

Oneplus 7 pro kullanıyorum yeni aldım lakin, çok fazlaca amoled yanığı haberi var forumlarda, garantisiz malum korkutuyor. Korkarak kullanacaksam satmak en doğrusu benim için. Çok iyi telefon 7pro lakin, belirttiğim gibi ghost screen çok fazlaca kullanıcı da var.

• quote:

Orijinalden alıntı: -KuTLuBeY-

Şuan çok satan yok cihazı, rekabet olursa fiyatı kırarlar diye düşünmüştüm hocam. 128lik beyaz sipariş geçtim bakalım :)

Oneplus 7 pro kullanıyorum yeni aldım lakin, çok fazlaca amoled yanığı haberi var forumlarda, garantisiz malum korkutuyor. Korkarak kullanacaksam satmak en doğrusu benim için. Çok iyi telefon 7pro lakin, belirttiğim gibi ghost screen çok fazlaca kullanıcı da var.
    Hayırlı olsun hocam :) Bende Siyah 128 GB sahibiyim, indirimden aldım. Dünden beri elimde cihaz şimdilik memnunum...7 Pro bende kullandım, arayüz hariç güzel cihaz ama aynı korku bende de vardı. Birşey olsa napcam diye çok söylendim. Sonunda kurtuldum :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-CE32AA123 -- 7 Haziran 2020; 23:44:2 >
  • Aynı duyguları yaşamışız hocam :) mi note 10 kullanmıştım, yurtdışı lakin onunda çift sim kaydı olmuyordu. Çift sim aktif kullanan biriyim, sonrasında 7pro ya geçiş yapmıştım. Bunda da ekran panel sorunu korkusu olunca, note 10 lite da hiç aklımda yoktu açıkçası.. İndirim olunca fırsat görüp geçiş yapayım dedim. Neticede az çok biliyorum cihazı mi note 10 dan dolayı, çoköa benzerler çünkü..

Benim de aklımda yoktu. A71 sahibiydim. Öylesine hepsi burada da gezinirken sepete attım. Ertesi gün baktım indirim varmış alayım bari dedim aldım :). Çok övülüyordu YouTube ta sırf merakımdan aldım ve gerçekten övülmeye değer olduğunu gördüm. Umarım siz de memnun kalırsınız :)

• quote:

Orijinalden alıntı: ercaner jr.

Mi 9 lite benimde beğendiğim bir telefon. Bende bir süredir telefon araysinda olduğum için radarına da girdi hatta ama andorid eko sisteminde güncelleme alma süresi genelde 2 yıl gibi kısıtlı bir zaman olduğundan her zaman daha yeni çıkan modellere yönelmek gerekiyor. Bu sebepten direk 9 lite ve 9t'yi elemistim.
    Nova 5t de aynı şekilde hem güncel bir model olmaması hemde fiyatının çok artmasından dolayı eledim.
    Huawei p40 lite, Google servisleri olmadığından eledim
    Reelme 6 pro, biraz abartılilan bir model olduğunu gordum izlediğim testlerde. Ayrıca fiyatı baya artmisti o sebeple eledim. Arkasındaki şimşek deseni de hoşuma gitmedi.
    Ve aralarindan a71'i tercih ettim. çok kısa bir süre sonra mi note 10 lite tanıtıldı. Telefonu almadan satışa çıksa sanırım onu alırdım. 128 GB alacağım için hafıza kartınına pek gerek kalmayabilirdi.
    O sebeple sizde benim gibi hangi noktalara daha çok önem veriyorsaniz o kriterler çerçevesinde güncel bir model alın. Pişman olmazsınız.
    Valla çok güzel flood yapmışsınız. İkinci el A71 bakıyordum fiyatların ucuklugunu ikinci el de göz önünde bulundurunca dayanamadım yurtdisi aldım cihazı. Gayet iyi cihaz. Tek sıkıntısı ağırlığı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Umarım hocam. A71 se kullandım severek kullanıyordum. Ekranında yeşillenme problemi yaşadım, servisten değişti, değişen cihazda da problem vardı sattım, kurtuldum. Alan adamda birşey olmaz diyerek aldı :)

İyi bari satabilmişsiniz 😂 ben kuzenime verdim 1 hafta olmuştu alalı :) bakalım Mi Note 10 Lite çok iyi telefon olmuş. Umarım sorunsuz kullanırız hep birlikte

• quote:

Umarım hocam. A71 se kullandım severek kullanıyordum. Ekranında yeşillenme problemi yaşadım, servisten değişti, değişen cihazda da problem vardı sattım, kurtuldum. Alan adamda birşey olmaz diyerek aldı :)
    Ben de iade etmeye ugrasiyorum. Hepsiburada iade almadi. İlla servis raporu diyor. Sikayet var, Cimer, Tüketici hakem heyeti dahil her yere basvurdum yazdim bakalim. Cayma hakkimi kullanmak istemistim o yuzden ekran yönüne vurgu yapmadım ama sanırım yesillenmeyi kullanip servise yollayacam.

• quote:

Orijinalden alıntı: seanzz24

Valla çok güzel flood yapmışsınız. İkinci el A71 bakıyordum fiyatların ucuklugunu ikinci el de göz önünde bulundurunca dayanamadım yurtdisi aldım cihazı. Gayet iyi cihaz. Tek sıkıntısı ağırlığı.

Alıntıları Göster
    Gule gule kullanın hocam

• Arkadaşlar bu cihaz vatan computer, mediamarkt gibi mağazalardan satılacak mı bilginiz var mı?
  • Hepsiburada.com un rezil hizmetinin mağduru oldum. Ürünü dün beyaz seçmeme rağmen, siparişte mor renk olduğunu öğrendim. Renk değişimi için müşteri hizmetlerini ararım 25 dk bekledim, sonuç;

-Değişiklik yapamıyoruz, iptal edip yeniden alabilirsiniz.

Ee indirim hakkım ne olacak?

-Maalesef hakkınız gidecek.

(Sadece renk değişimi istedim ya telefonu yeniden üretin demedim) iptal ettim, yazık oldu indirime.

• quote:

Hepsiburada.com un rezil hizmetinin mağduru oldum. Ürünü dün beyaz seçmeme rağmen, siparişte mor renk olduğunu öğrendim. Renk değişimi için müşteri hizmetlerini ararım 25 dk bekledim, sonuç;

-Değişiklik yapamıyoruz, iptal edip yeniden alabilirsiniz.

Ee indirim hakkım ne olacak?

-Maalesef hakkınız gidecek.

(Sadece renk değişimi istedim ya telefonu yeniden üretin demedim) iptal ettim, yazık oldu indirime.
    Tam adi bunlar. Ben de gecen gun alisveris kredisi ile 64 gb almistim mor renk secmeme ragmen alisveris tamamlandıktan sonra beyaz renk olarak gozuktu. Zar zor ulastik, bir kac kere de konusurken hat kesildi. Sonuc alisveris kredi ile alinan urunlerde renk degisimi olmuyormus. Kendi sitelerinde açık açık satıcisi hepsiburada olan urunlerin faturasi kesilmeden renk degisimi yapılabilir yazmakta. Bunu okudum kem kum talepe acalim bari vs. Gercekten hepsiburada dan tiksindim artik. Herkese farkli yalan yav alt tarafi renk degistirecekler.

Keske iptal etmeseydiniz. 300 lira saglam indirimdi ve herkese cikmadi. Mor renkte oldukça guzeldi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ercaner jr. -- 8 Haziran 2020; 11:16:14 >

• ercaner jr. kullanıcısına yanıt
    Çok basit bir durumu krize çeviren bir yapısı hespiburada.com un. Ben beyaz kullanıyorum hocam, mor kötü değil, benimki alışkanlık diyelim.

Yahu bu hepsi burada ne kadar üç kağıtçıymış yaa. Yazıklar olsun

Yani bu kadar ayıp olmaz. Yanlış renk değişimi olcak indirim hakkı yanıyor bu nasıl bir mantık???

Canınızı sıkmayın diyeceğim ama... Geçende @ercan hocam mor renk istedi beyaz verdiler renk değiştirmediler vs...

Çok ayıp koskoca firmanın yaptığına bakın!

Hayır mor renk güzel ama herkes kendi istediği rengi almalı ki içine sinsin. Hocam konuda arkadaşlar yardımcı oluyor. İsterseniz bir soralım arkadaşlara hakkı olan varsa öyle alın siz de, sipariş verin. @ercan hocam da böyle yaparak aldı...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-CE32AA123 -- 8 Haziran 2020; 11:26:2 >
  • 
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.