Şimdi Ara

Xiaomi Mi Note 10 Lite (TOCO) [ANA KONU] (18. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12.961
Cevap
170
Favori
777.103
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
48 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    globalı beklıyorum derken? bu satılanlar zaten global
  • quote:

Orijinalden alıntı: urtur

Ben de aldım 128 lik Hepsiburada'dan. Mor aldım. :) Hayırlı olsun bakalım.
    Hayirli olsun. Benim aklimda da mor renk vardi ama nedense siyah siparis ettim 😀 antrasit olmasi hosuma gitti.
    Sanirim beyaz renk alan pek yok.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu HB kampanyası neye göre yapılıyor arkadaşlar? Alan arkadaşların bir ortak özelliği var mı acaba mesela yakın zamanda bir Xiaomi telefon almak gibi??

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • burcin.irgin B kullanıcısına yanıt
    Bilemiyorum ama ben almadan önce ürünü sepete ekleyip 1 gün sonra kontrol ettiğimde indirim tanımlanmıştı bana. Tesadüfen gördüm indirimi..

• gs190505 G kullanıcısına yanıt
    başka yollara düşmesini bekliyorum hocam o manada :D (kötü yollara :D)
  • Spigenin p30 pro ekran koruyucusunu mi note 10 lite a uygulayan var mi? Memnun mu? Başka önereceğiniz ekran koruyucu var mı? Kılıf için bekleriz kendinden çıkan şeffaf ile ama ekran koruyucu sart. Telefon gelmeden onu da almak lazım.

• Arkadaşlar ya bu cihazı alacağım ya da avrupadan gelecek akrabama oneplus 7t aldıracağım. İkisinin maliyetide aynı olacak. Karar veremiyorum sizin düşünceniz nedir?

• nofearnomercy kullanıcısına yanıt
    Oneplus 7t. Tartışmasız.

• quote:

Orijinalden alıntı: enigma09

Spigenin p30 pro ekran koruyucusunu mi note 10 lite a uygulayan var mi? Memnun mu? Başka önereceğiniz ekran koruyucu var mı? Kılıf için bekleriz kendinden çıkan şeffaf ile ama ekran koruyucu sart. Telefon gelmeden onu da almak lazım.
    Birebir uyumlu hocam, problemsiz kullanıyorum.

• CSCO_CS kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler.

• quote:

Orijinalden alıntı: nofearnomercy

Arkadaşlar ya bu cihazı alacağım ya da avrupadan gelecek akrabama oneplus 7t aldıracağım. İkisinin maliyetide aynı olacak. Karar veremiyorum sizin düşünceniz nedir?
    7T ve 7 Pro kullandım sadece işlemci için tercih edilir bence. Arayüzü çok kötü. Yani hatta arayüz yok gibi bir şey. Ben olsam almam...

• quote:

Orijinalden alıntı: CSCO_CS

Birebir uyumlu hocam, problemsiz kullanıyorum.

Alıntıları Göster
    Esnek Plastik koruyucu mu yoksa kavisli cam mı aldınız. Plastik olan kırılmaya karşı korumuyor yazıyor yorumlarında.

Kavisli camlar uyumlu mu bizim telefonla acaba?

P30 lite diyor linkte hocam. Huawei leri bilmediğim için soruyorum tekrar kusura bakmayın.
    Bu uygun mu? Yoksa bekleyelim mi kendi orjinal inin çıkmasını.

• Ben bulamadım spigen p30 pro tükenmiş olarak gözüküyor her yerde bulan arkadaş varsa linkini bırakabilirse güzel olur
  • Bu olmaz hocam kavisli değil ekranı
  • Hepsiburada bana mi note 10 lite ve note 9 pro modelleri için indirim vermiş arkadaşlar 64gblara 150tl 128 gblara 300 tl indirim yapıyor 128gb 3699tlye geliyor herkese mi verildi bu indirim

Edit : arkadaşlar sizce mi8 le bu telefon değiştirilir mi ne dersiniz mi8den çok memnunum ama batarya malum 3300mah kamerası ekranı çok güzel yağ gibi akan bir telefon acaba mi8den bu telefona geçsem işlemci farkı olur mu mi note 10 un tasarımı ( özellikle mor) ve bataryası beni çok cezbetti açıkçası kamera sensör olarak nasıl bilmiyorum ama mi 8 de ois varken bunda yok sanırım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Circassian81 -- 7 Haziran 2020; 16:5:24 >
  • Yok hocam p30 pro olacak model.

• xiamen kullanıcısına yanıt
    Kavisli cam hocam

Tamamdır. Pro model olacak.

• Bende işlemcisi 855+, kamerada ois ve 90 hz ekran var diye aklımı çeliyor doğrusu.

• 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.