Şimdi Ara

Xiaomi Mi Note 10 Lite (TOCO) [ANA KONU] (21. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12.961
Cevap
170
Favori
777.063
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
48 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Maalesef saçma bir durum.. indirim hakkı devam eden var mıdır? Paylaşır mı ki?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Bemim de pazar günü kargoya vermişler şüphelendim biraz. Pazar günleri kargo çalışmıyor diye biliyorum. Ben zaten mor almıştım. Baktım şimdi sıkıntı yok.
    Muhtemelen bunların elinde sadece mor rengi kaldı. Stoğu eritmek için akıllarınca çakallık yapıyorlar.
    Geçenler de bir yerde görmüştüm. Adam indirimden TV alıyor. İyi bir indirim. Biraz bekletip iptal ediyorlar siparişi. Neden? Stokta kalmamış. Ama sitede var gözüküyor ve hala sipariş verebiliyorsun. Adam arıyor tekrar sipariş verebilirsiniz evet stokta var diyorlar. Ama indirim bitmiş. 😀😀

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: -KuTLuBeY-

Maalesef saçma bir durum.. indirim hakkı devam eden var mıdır? Paylaşır mı ki?
    Paylaşanlar oldu hocam. Umarım paylaşırlar...

• quote:

Orijinalden alıntı: urtur

Bemim de pazar günü kargoya vermişler şüphelendim biraz. Pazar günleri kargo çalışmıyor diye biliyorum. Ben zaten mor almıştım. Baktım şimdi sıkıntı yok.
    Muhtemelen bunların elinde sadece mor rengi kaldı. Stoğu eritmek için akıllarınca çakallık yapıyorlar.
    Geçenler de bir yerde görmüştüm. Adam indirimden TV alıyor. İyi bir indirim. Biraz bekletip iptal ediyorlar siparişi. Neden? Stokta kalmamış. Ama sitede var gözüküyor ve hala sipariş verebiliyorsun. Adam arıyor tekrar sipariş verebilirsiniz evet stokta var diyorlar. Ama indirim bitmiş. 😀😀
    Renk konusunda sitelerinden kaynakli hata oluyor ama cozmemek icin ayak diretiyorlar. Fatura kesildimi degisim iptal olmuyor ama fatura kesilmeden yapilabilir. Sitelerinde de yaziyor bu. Ben mor aldim beyaz olarak yansidi. Degismediler degismeme nedeni de alirveris kredisi ile yapildigi icinmis ama arkadas normal kartla almis onu da degismemisler. Dun de 128 gb siyah aldim simdilik sorun yok faturasinda da siyah yaziyor. alir almaz pazar olmasina ragmen kargoya vermisler. Cidden cok skintili bir satici. Bebek arabasi almistim iade almadilar tuketici hakem heyeti lehime karar verdi hala iade edemedim. Sanirim en son icra yoluyla parami tahsil edecem. Kanun nizam bile tanimiyorlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ercaner jr. -- 8 Haziran 2020; 12:30:45 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-CE32AA123

Yahu bu hepsi burada ne kadar üç kağıtçıymış yaa. Yazıklar olsun

Yani bu kadar ayıp olmaz. Yanlış renk değişimi olcak indirim hakkı yanıyor bu nasıl bir mantık???

Canınızı sıkmayın diyeceğim ama... Geçende @ercan hocam mor renk istedi beyaz verdiler renk değiştirmediler vs...

Çok ayıp koskoca firmanın yaptığına bakın!

Hayır mor renk güzel ama herkes kendi istediği rengi almalı ki içine sinsin. Hocam konuda arkadaşlar yardımcı oluyor. İsterseniz bir soralım arkadaşlara hakkı olan varsa öyle alın siz de, sipariş verin. @ercan hocam da böyle yaparak aldı...
    Aynen hocam. Bir daha bunlardan kolay kolay bişey almam diyordum ama hem mi note 10 lite'ı kurumsal olarak satan tek yer hem de indirim ugruna yeniden kucaklarina dustuk bakalim.

Umarim telefonda bir sorun olmaz eger olursa servis raporu vs yine ugrastirici bir surece girecem. A71 ve bunun parasini alamaya cabalayacam o zaman. Adamlara 7250 lira'mı bağladim bile bile. İnsallah sorun olmaz note 10 lite da.

• ercaner jr. kullanıcısına yanıt
    Umarım sorun yaşamazsınız. Bende çok çekindim kutuyu açarken. Şükür sıkıntı çıkmadı...

• Arkadaşlar merhaba. Bende bu telefonu almak istiyorum. Baştan sona kadar forumu takip ettim ama 8/128 lik olanı satışa çıkmamış Bende xiaomi sayfasına girdim ve Redmi Note 9 serisinin devamı tanıtılacakmış 12 Haziranda. Bende tahminen 8/128 gb lık olanını 12 hazirandan sonra satışa sunulacağını düşünüyorum.

Link:
    Xiaomi Türkiyeyoutube
    Redmi Note 9 Online Lansman Etkinliği
    https://www.youtube.com/watch?v=fK4bkupciGs

• quote:

Umarım sorun yaşamazsınız. Bende çok çekindim kutuyu açarken. Şükür sıkıntı çıkmadı...
    İnsallah hocam. Siz telefon gelince ayrintili kontrol etmistiniz? Sensor vs sanirim. Benimde ayrintili kontrol edebilmem icin neler yapmam lazim bos bir zamaninizda bilgilendirirseniz sevinirim. Teslim tarihi Çarşamba gözüküyor.
    Bir de siyah rengin canli hali guzel duruyor mu? Valla sirf antrasite caliyor diye mor yerine siyah aldim bu sefer 😀

• quote:

Orijinalden alıntı: Orion10

Arkadaşlar merhaba. Bende bu telefonu almak istiyorum. Baştan sona kadar forumu takip ettim ama 8/128 lik olanı satışa çıkmamış Bende xiaomi sayfasına girdim ve Redmi Note 9 serisinin devamı tanıtılacakmış 12 Haziranda. Bende tahminen 8/128 gb lık olanını 12 hazirandan sonra satışa sunulacağını düşünüyorum.

Link: https://www.youtube.com/watch?v=fK4bkupciGs
    Note 9 serinin devami bir tek pro max kaldi hocam. Onu da getireceklermi bilmiyorum ama lansman yapacaklarsada ardindan note 10 lite'in 8 gb ram'li modelini sürebilirler. Belkide indirim bu yuzden oldu. Ama sizin hesabiniza da indirim tanimlandiysa 3700 128 gb icin guzel rakam. 2 gb ram'im cok bir fark yaratacağını zannetmiyorum. Zaten digeri 4000 liraya satildgini dusunursek o da 4100-4200 civarindan aşağı satisa cikmaz.

Versiyonlar ve satis konusunda xiaomi'ye cok yazdim agizlarindan daha net aciklayici bir cumle cikmadi. Ulkemizde xiaomi Türkiye malesef bavul ticareti yapan ithalatçı gibi davraniyor. Kurumsallik konusunda iyi degiller gordugum kadarıyla. Umarim bu tutumlari garanti ve servis kisminda farklidir.

• quote:

Orijinalden alıntı: ercaner jr.

İnsallah hocam. Siz telefon gelince ayrintili kontrol etmistiniz? Sensor vs sanirim. Benimde ayrintili kontrol edebilmem icin neler yapmam lazim bos bir zamaninizda bilgilendirirseniz sevinirim. Teslim tarihi Çarşamba gözüküyor.
    Bir de siyah rengin canli hali guzel duruyor mu? Valla sirf antrasite caliyor diye mor yerine siyah aldim bu sefer 😀

Alıntıları Göster
    Hocam Ayarlar --> Telefon hakkında --> Tüm özellikler --> Çekirdek sürümüne 5 defa tıklayarak öncelikle donanım testi yaptım... Onları yaptıktan sonra arama , hoparlör ve kamerayı test edersiniz. En son şarj kablosu ve hızlı şarj durumuna bakarsınız.

Siyah renk harika duruyor hocam dediğim gibi böyle tam siyah değil antrasit diyebiliriz. Çerçevenin rengide öyle ben çok beğendim... Elimde olsa kılıf takmam hani... Kılıflar çıkarsa direkt şeffaf kılıf alacağım :)

Ekleme 1 : Keşke hızlı teslimat ile alsaydınız benim gibi :)

Ekleme 2 : Şimdi rengine yeniden baktım da kılıf çok yazık ediyor gerçekten. Şuana dek kullandığım en sade ama en güzel renk .. Tam anlamıyla antrasit

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-CE32AA123 -- 8 Haziran 2020; 15:10:13 >

• Orion10 kullanıcısına yanıt
    Zannedersem düz note 9 versiyonu gelecek mediatek işlemcili olan fiyatı daha uygun olarak.
    Note 9 pro max globalde note 9 pro, note 9 s globalde note 9 pro olarak biliyorum. Yani bizdeki note 9 pro aynı zamanda max.

• quote:

Hocam Ayarlar --> Telefon hakkında --> Tüm özellikler --> Çekirdek sürümüne 5 defa tıklayarak öncelikle donanım testi yaptım... Onları yaptıktan sonra arama , hoparlör ve kamerayı test edersiniz. En son şarj kablosu ve hızlı şarj durumuna bakarsınız.

Siyah renk harika duruyor hocam dediğim gibi böyle tam siyah değil antrasit diyebiliriz. Çerçevenin rengide öyle ben çok beğendim... Elimde olsa kılıf takmam hani... Kılıflar çıkarsa direkt şeffaf kılıf alacağım :)

Ekleme 1 : Keşke hızlı teslimat ile alsaydınız benim gibi :)

Ekleme 2 : Şimdi rengine yeniden baktım da kılıf çok yazık ediyor gerçekten. Şuana dek kullandığım en sade ama en güzel renk .. Tam anlamıyla antrasit

Alıntıları Göster
    Valla Niğde için hızlı kargo seçeneği bulunmuyor hocam. Yoksa hic affetmem 😀

Seffaf kilif siyah oldugu için kotu duruyor. O kılıfı hangi telefona taksak hos durmaz. Mor ve Beyaz renklerin kılıfi en azindam seffaf cikiyor. Valla ben arkasina uygun bir kaplama ciktiktan sonra genelde kilifsiz kullanirim. Spigen ruggen armor bulursam ama affetmem. En sevdigim kılıf modeli 😀

• quote:

Valla Niğde için hızlı kargo seçeneği bulunmuyor hocam. Yoksa hic affetmem 😀

Seffaf kilif siyah oldugu için kotu duruyor. O kılıfı hangi telefona taksak hos durmaz. Mor ve Beyaz renklerin kılıfi en azindam seffaf cikiyor. Valla ben arkasina uygun bir kaplama ciktiktan sonra genelde kilifsiz kullanirim. Spigen ruggen armor bulursam ama affetmem. En sevdigim kılıf modeli 😀

Alıntıları Göster
    Ben sizi Ankara'da sanıyordum :) O yüzden hızlı teslimat dedim...

Bende kılıfsız kullanmak istiyorum ama cam olduğu için arkası çekiniyorum, düşünce tuzla buz olma ihtimali çok yüksek.

Spigen Neo Hybrid şeffaf olsa var ya bu telefon için hiç affetmem hemen alırım ama çok zor üretilmesi... :(

Kılıf toptancısı bir abim var ona sordum Mi Note 10 Lite'ın kılıfları ne zaman gelir diye belli değil diyor. Telefon piyasaya sürülürken aksesuarları ile birlikte piyasaya sürülmeli bence. Bu çok saçma bir durum.

• ercaner jr. kullanıcısına yanıt
    Hocam nasıl indirimli aldınız ?
  • Arkadaşlar bu telefon için p30 pro nün ki olduğunu söylediniz ama telefoncu ertesi günü kavisli olan kenarlardan kalktığını söyledi yoksa vardı elinde .taktirmadim o yüzden taktıran arkadaşlar memnunmusunuz

• quote:

Orijinalden alıntı: Tface

Hocam nasıl indirimli aldınız ?
    Cogu kisinin Hepsiburada hesabina mi note 10 lite ve redmi note 9 pro serisi sepette kisiye özel indirimli yansımış. Malesef benim hesapta indirim yoktu, cevremdekilerin hesabi ile de denedim olmadı. Sağolsun buradan bir arkadaş, hesabını telefonu almam icin odunc verdi. O şekil de indirimli aldim. Bir kez daha bu jesti yaptigi icin CSCO_CS Hocama teşekkür ederim.

• quote:

Ben sizi Ankara'da sanıyordum :) O yüzden hızlı teslimat dedim...

Bende kılıfsız kullanmak istiyorum ama cam olduğu için arkası çekiniyorum, düşünce tuzla buz olma ihtimali çok yüksek.

Spigen Neo Hybrid şeffaf olsa var ya bu telefon için hiç affetmem hemen alırım ama çok zor üretilmesi... :(

Kılıf toptancısı bir abim var ona sordum Mi Note 10 Lite'ın kılıfları ne zaman gelir diye belli değil diyor. Telefon piyasaya sürülürken aksesuarları ile birlikte piyasaya sürülmeli bence. Bu çok saçma bir durum.

Alıntıları Göster
    Siyah rengin gordugum kadariyla en kotu ozelligi parmak izlerini cok belli ediyor. Mor renk'te biraz daha az belli oluyor. Ama Yıldırım hocam sepete siyah atmis dedim cikarmayim belki yeniden sepete attığımda indirim falan yansimaz neme lazım deyip risk almadim siz de siyah rengi begendiginizi soyleyince aklima yatti valla 😂

• quote:

Orijinalden alıntı: onno66

Arkadaşlar bu telefon için p30 pro nün ki olduğunu söylediniz ama telefoncu ertesi günü kavisli olan kenarlardan kalktığını söyledi yoksa vardı elinde .taktirmadim o yüzden taktıran arkadaşlar memnunmusunuz
    Ben henüz taktırmadım hocam.

• quote:

Siyah rengin gordugum kadariyla en kotu ozelligi parmak izlerini cok belli ediyor. Mor renk'te biraz daha az belli oluyor. Ama Yıldırım hocam sepete siyah atmis dedim cikarmayim belki yeniden sepete attığımda indirim falan yansimaz neme lazım deyip risk almadim siz de siyah rengi begendiginizi soyleyince aklima yatti valla 😂

Alıntıları Göster
    Hocam çok güzel renk hiç şüpheniz olmasın :)

• herkeze selamlar arkadaşlar.2011 den bu yana iphone kullanıcısıyım arada sadece ilk cıktıgı zamanlardaki 4 aylık galaxy s3 kullanımım oldu ve hemen satmıstım. 4s 5 6 6s 7plus ve x kullanımım oldu. artık sıkıldım yani bi değişiklik arıyor insan kavisli ekran ve pil konusunda nirvana olucaktır diye düşünüyorum. önceki sayfalarda denk gelmiştim bu cihaz için ekran koruyucu olarak huawei p30 pro ile uyumlu ekran koruyucu kullananlar olmuş. bu konuda yardım iisteyeceğim sizden. ekran koruyucu olan arkadaşlar link atabilirmi acaba. yada özelde bildirirse sevinirim.
  • 
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.