Şimdi Ara

Xiaomi Mi Note 10 Lite (TOCO) [ANA KONU] (19. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12.961
Cevap
170
Favori
777.085
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
48 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: nofearnomercy

Bende işlemcisi 855+, kamerada ois ve 90 hz ekran var diye aklımı çeliyor doğrusu.
    Hocam bizzat kullandım. Kamerada Mi Note 10 Lite OIS olmamasına rağmen bence daha iyi... 90 hz ekran akıcılık ve hız katıyor gerçekten güzel ama arayüzü bomboş bir telefon olduğu için 90 hz deneyimi askıda kalıyor yani boşa gitmiş güzelim ekran. İşlemci performansı çok iyi evet ama Mi Note 10 Lite'ın işlemcisi de bayağı iyi durumda, açamayacağı oyun, uygulama yok. Ben boş bir arayüzdense dolu dolu bir arayüzü tercih ederim o yüzden Mi Note 10 Lite dedim size. Arayüz önemli değil, hız önemli diyorsanız 7T alın. Ama kamera ve arayüzde net olarak mi note 10 Lite derim..

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • İndirim sonlandı mı bende gözükmüyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Rehber islimler 2tane gözüküyor bunu nasıl düzeltiriz biliyonmu.bide eski telefonum daki notlari almam lazım yöntemini biliyor mu

• Teşekkür ederim hocam yardımcı olduğunuz için görüşlerinizi dikkate alacağım

• nofearnomercy kullanıcısına yanıt
    Rica ederim, ne demek...

• Spigen Huawei P30 Pro Kavisli Cam Ekran Koruyucu Tam Kaplayan Full Cover.

Ürün yorumları pek iyi değil. Stokta da kalmamış maalesef.

• onno66 kullanıcısına yanıt
    Rehber de her isim 2 tane ise muhtemelen 2 ayrı hesaba yedeklenmiş kişleriniz var ve siz telefona 2 ayrı hesap kuruduğunuz için 2 defa gözüküyor aynı isimler.. Hesap ayarından kontrol edin bu durumu... Notlarınızı yedekleyebiliyorsanız mail adresinize veya drive'a yedekleyin sonra bu telefonuna indirirsiniz.

• Mail adresimde yedekli ama bulamiyom.notlqri g4 de öyle yapıyordum.geliyodu bunda bulamıyor.

• Ama ben bı hesap kurdum oda Gmail olan.sim kartı takmadan önce tek ti sim kartı takınca her isim 2 tane oldu

• quote:

Orijinalden alıntı: onno66

Mail adresimde yedekli ama bulamiyom.notlqri g4 de öyle yapıyordum.geliyodu bunda bulamıyor.
    O zaman başka bir mail adresiniz varsa bir de ona yedeklemeyi deneyin olmuyorsa drive üzerinden yapın

• Drive derken

• Rehber ayarlarında görüntülenecek hesaplar var hocam ona bakın sadece gmail yapın

• quote:

Orijinalden alıntı: onno66

Drive derken
    Google drive

• CSCO_CS kullanıcısına yanıt
    Telefon rehber ayarlarından bahsediyor deme ama ben hesap seçme yeri göremedim.goruntu koyabilirmisin

• onno66 kullanıcısına yanıt
    True caller yükledik hocam ondaymış bahsettiğim menü.

• quote:

Orijinalden alıntı: Cem Çetinkaya

Ben bulamadım spigen p30 pro tükenmiş olarak gözüküyor her yerde bulan arkadaş varsa linkini bırakabilirse güzel olur
    Hepsiburada da mi note 10'un ekran koruyucunu gordum ama kavislimiydi hatirlamiyorum. Ekran, kasa boyutu falan ayni onunda uymasi lazim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ercaner jr. -- 7 Haziran 2020; 18:58:2 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar Merhaba, bende bu telefondan kardeşime alacağım Hepsiburada indirim çeki olup da kullanmayacak olan varsa yardımcı olabilir mi?
  • CSCO_CS kullanıcısına yanıt
    Türü caller ne işe yarıyor

• Google arama uygulaması alternatifi hocam kurun true caller yazın Google playde var. Arama kayıt rehber ayarı vs var.

• 
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.