Şimdi Ara

Xiaomi Mi Note 10 Lite (TOCO) [ANA KONU] (22. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
12.961
Cevap
170
Favori
777.057
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
48 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Eyvallah hocam, güle güle kullanın inşallah.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Arkadaşlar netten almak istemiyoruz bu cihaz vatanda mediamartk ta falan satılır mı zamanla bilginiz var mı?
  • Commandonter kullanıcısına yanıt
    Belki satılabilir bilemem ama öncelikle Mi Store'lara falan gelir sonra diğer yerlere dağıtılır. Biraz fazla beklersiniz gibime geliyor... Neden netten almak istemiyorsunuz? Yani netten almak şuan için en kolayı...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-CE32AA123 -- 8 Haziran 2020; 20:35:58 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Commandonter

Arkadaşlar netten almak istemiyoruz bu cihaz vatanda mediamartk ta falan satılır mı zamanla bilginiz var mı?
    Migros satıyor. Beylikdüzü Migrosta vardı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xiamen -- 8 Haziran 2020; 21:44:13 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar telefonum galdi yanlız bir sıkıntım var telefonu çağrı gelince açıp kulağıma götürünce ekran kapanmıyor. Ben birini arayıp kulapıma götğrünce kapanıyor

• yahyademirci kullanıcısına yanıt
    True caller yükleyin Google Play'den.

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-CE32AA123

Belki satılabilir bilemem ama öncelikle Mi Store'lara falan gelir sonra diğer yerlere dağıtılır. Biraz fazla beklersiniz gibime geliyor... Neden netten almak istemiyorsunuz? Yani netten almak şuan için en kolayı...
    iade edilmiş cihazları yeniden satıyorlar renk seçiminde sorun oluyor kargo süreci ayrı sıkıntı asla bulasmam nete. Mi Store'lardada yok demek daha. O zaman beklerız acelemız yok zaten
  • quote:

Orijinalden alıntı: Commandonter

iade edilmiş cihazları yeniden satıyorlar renk seçiminde sorun oluyor kargo süreci ayrı sıkıntı asla bulasmam nete. Mi Store'lardada yok demek daha. O zaman beklerız acelemız yok zaten

Alıntıları Göster
    Anladım. Siz de haklısınız. Çok şükür şuana dek böyle sorunlarla karşılaşmadım ama karşılaşabilirdim tabi. Şanslıymışım diyelim.

• Arkadaşlar sipariş vermeyi düşünüyorum ama bu antutu testlerinde falan redmi note 8 prodan bile daha düşük çıkmasına anlam veremedim sonuçta snapdragon 730 var. Kullananlar genel olarak memnun mu? Bir de en önemlisi batarya yaklaşık kaç saat ekran süresi alıyorsunuz? 5200 mah in hakkını veriyor mu gerçekten?

• Arkadaşlar dün ben de 6 128gb siyah modelini migrostan aldım. Telefon çok güzel. Yalnız yaşadığım bir sorun ekran bazen dokunmaları algılamadığı oluyor. Bir kaç defa oldu 1 gün içinde. Bu yazılımsal bir şey mi kullandığım ekran koruyucudan mı kaynaklı anlamadım. Bu arada kaliteli ekran koruyucu tavsiyesi alabilirim. Şuan kullandığım DOHA marka.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vmesut -- 9 Haziran 2020; 0:19:26 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: vmesut

Arkadaşlar dün ben de 6 128gb siyah modelini migrostan aldım. Telefon çok güzel. Yalnız yaşadığım bir sorun ekran bazen dokunmaları algılamadığı oluyor. Bir kaç defa oldu 1 gün içinde. Bu yazılımsal bir şey mi kullandığım ekran koruyucudan mı kaynaklı anlamadım. Bu arada kaliteli ekran koruyucu tavsiyesi alabilirim. Şuan kullandığım DOHA marka.
    Ekran koruyucudan kaynaklı bir sorun olabilir ama tam anlamıyla anlayabilmek için ekran koruyucu olmadan kullanmalısınız. Şuan P30 Pro için olan Spigen marka ekran koruyucu tam uyum sağlıyormuş fakat ben alamadım çünkü stoklarda yok. Anlayacağınız biraz daha beklemek zorundayız aksesuar çeşitleri için...

• Tekirdağdayım ve sadece bir dükkanda bulabildim. İnternette de çok seçenek yok. Sanırım biraz bekleyeceğim. Ekran koruyucusuz kullanma taraftarı da değilim işe gidip gelirken başına bişey gelmesin.

• quote:

Orijinalden alıntı: vmesut

Arkadaşlar dün ben de 6 128gb siyah modelini migrostan aldım. Telefon çok güzel. Yalnız yaşadığım bir sorun ekran bazen dokunmaları algılamadığı oluyor. Bir kaç defa oldu 1 gün içinde. Bu yazılımsal bir şey mi kullandığım ekran koruyucudan mı kaynaklı anlamadım. Bu arada kaliteli ekran koruyucu tavsiyesi alabilirim. Şuan kullandığım DOHA marka.
    garantisi nedir migrosta satılan bu cihazda?
  • aodabas A kullanıcısına yanıt
    Merhaba, yani arama sırasında görüşme kaydı opsiyonu yok mudur?

• Miui'nin kendi arama uygulamasını aratır mı hocam bu truephone?

• quote:

Orijinalden alıntı: BuZZLuCK

Miui'nin kendi arama uygulamasını aratır mı hocam bu truephone?
    Fazlasını sunuyor hocam, kesinlikle aratmaz. Çok kaliteli uygulama

• Hocam bende mi6 var, bu programı kurdum ama program üzerinden arama yapmaya çalışınca telefonun kendi uygulaması devreye giriyor. Sizde böyle bir sorun var mı

• quote:

Hocam bende mi6 var, bu programı kurdum ama program üzerinden arama yapmaya çalışınca telefonun kendi uygulaması devreye giriyor. Sizde böyle bir sorun var mı
    Kurulumda en başında varsayılan arama uygulaması olarak size seçenek sunuyor. Varsayılan olarak kurduğunuz uygulamayı onayladığınız zaman aramalar direkt uygulama üzerinden oluyor.. Ben bu şeklide yaptım kullanıyorum.

• Sağolun hocam, ben de öyle yaptım ama olmadı. Belki mi6 ile uyumsuz

• quote:

Sağolun hocam, ben de öyle yaptım ama olmadı. Belki mi6 ile uyumsuz
    A2'de de olmuyor. Ben durumu android one'a baglamistim.

• 
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.