Şimdi Ara

Xiaomi Mi Note 10 Lite (TOCO) [ANA KONU] (17. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (3 Mobil) - 2 Masaüstü3 Mobil
5 sn
12.961
Cevap
170
Favori
777.668
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
48 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Teşekkürler hemen izledim. Çok yakın ana kamera da Note 10 a.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ercaner jr.

CSCO_CS Yıldırım hocama teşekkür ederim. Bana hesabını verip telefonu indirimli almamı sağladı sağolsun. 128 gb siyah renk aldım bakalım umarım bir sorun çıkmaz telefonda. Hepsiburada ile aramız hic iyi değil 😀
    Güzel günlerde kullanın inşallah hocam. Hayırlı olsun.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: ercaner jr.

CSCO_CS Yıldırım hocama teşekkür ederim. Bana hesabını verip telefonu indirimli almamı sağladı sağolsun. 128 gb siyah renk aldım bakalım umarım bir sorun çıkmaz telefonda. Hepsiburada ile aramız hic iyi değil 😀
    Süper olmuş, çok sevindim hocam :) Hayırlı olsun, iyi günlerde kullanın...

Ayrıca desteği için bende çok teşekkür ederim CSCO_CS hocama :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-CE32AA123 -- 7 Haziran 2020; 11:51:9 >

• Eyvallah hocam 👍

• Arkadaşlar kullananlar uygulamaların ne kadar yer kapladığını ve ortalama bir fotoğrafın kaç mb olduğunu yazabilir mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Compengineer06 -- 7 Haziran 2020; 11:56:56 >
  • ercaner jr. kullanıcısına yanıt
    Oooo sonu hayırlı oldu. 64gb parasına 128

• Evet. Ama bence 6gb lik stoğu boşaltıp, 8gb liklari surecekler satışa. O yüzden bu indirimi yaptılar diye düşünüyorum. :)

• quote:

Orijinalden alıntı: Duymuyoruz

Arkadaşlar 64 lük 3449₺ ne dersiniz alınır mı bu fiyata?
    64 gb alınmaz. Benim 3 yıllık Mi 5 S te 64 gb hafıza var temizlemem gerekiyor doluveriyor çabucak. Birde Note 10 un fotoğrafları çok yer kaplayacak. Bi fotoğraf 40 mb mış burada yazıldı. 64 lük hemen dolar sizi pişman eder. Hafıza önemli. Keşke 256 lık olsa onu alsaydık. 256 lık olsun diye spot cihaz baktım ama ona bile çok para istediler spot piyasada telefon az bu aralar. Çin uçuşları azaldığı için.

• xiamen kullanıcısına yanıt
    3699₺ TL 128 GB olan model. O fiyata çıkınca başka alternatif var mı peki hocam bildiğiniz?

• Arkadaşlar merhaba eski telefonum daki notlarımı buna nasıl alırım.mail adresimle eski telefonda aliyodum ama buna alamiyom

• yeni alanlara hayırlı olsun
    hala globali bekliyorum :(
    yakında katılcam aranıza bu arada hangi renk alınır kafamda siyah renk var
  • Zevke göre değişir tabi ama ben siyah tercih ettim. Yarın gelecek. Bakalım nasıl?

• Samsung galaxy A71 var bu fiyatlara. 3999 Huawei nova 5t var. 3500 e redmi note 9 pro var. Bunlar geliyor aklıma.

• nofearnomercy kullanıcısına yanıt
    Hocam peki realme 6 pro ile kıyaslarsak mi note 10 lite'ı? İkisi de 128 lik 3700 e geliyor

• quote:

Orijinalden alıntı: Duymuyoruz

3699₺ TL 128 GB olan model. O fiyata çıkınca başka alternatif var mı peki hocam bildiğiniz?
    Realme 6 pro ve a71 var.

Realme ips ekran ayrica mizancell'in incelemelerinde kamera vs performansı olsun cok begenmedim sizde goz atabilirsiniz.
    A71 suan kullandigim telefon. Telefon buyuk ekran ve akiciligi muazzam ayrica samsung arayuzude cok basarili. Oyun oynarken isinip, takildigina daha tanik olmadim ama gel gelelim %10 ekran parlakliginda kranlik mod acikken ekranda yesillenme problemi oluyor. Normal kullanimda hissedilmez ama gece dusuk isikta kullanirken WhatsApp' girseniz dahi gozunuze çarpıyor. Ayrica akra kamera performansıni begenmedim.
    3700'e 128 gb mi note 10 lite alma sansiniz varken telefon ihtiyacinizda varsa kacirmayin derim. Bugun bende aldim. A71'i iade etmek icin ugraisiyorum kac zamandir. İade olamzsa artik esime verecem.

• ercaner jr. kullanıcısına yanıt
    O zaman 128 lik alayım mi note 10 lite :)

• quote:

Orijinalden alıntı: İlkerA.

Oooo sonu hayırlı oldu. 64gb parasına 128
    Eyvallah hocam. Yine indirim ugruna dustuk hepsiburada'nin kucagina bak

• Rehberi isimler 2defa gözüküyor arkadaşlar bunu nasıl ayarlariz

• Ben de aldım 128 lik Hepsiburada'dan. Mor aldım. :) Hayırlı olsun bakalım.

• xiamen kullanıcısına yanıt
    Bana yetiyor 64 gb kendi adınıza konuşun böyle durumlarda genel yargıya varmayın.
  • 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.