Şimdi Ara

Xiaomi Mi Note 10 / CC9 Pro [ANA KONU] (91. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
2.834
Cevap
67
Favori
210.753
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 8990919293
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    US $8.39 30% OFF|Manyetik kılıf Xiaomi not 10 Lite durumda çift taraflı adsorpsiyon temperli cam kılıfı Xiaomi MI not için 10 lite MI Note10 Pro|Takılır Kılıflar| - AliExpress
    https://tr.aliexpress.com/item/4001085693206.html?spm=a2g0o.cart.0.0.53e63c00pLrRe2&mp=1

Şu kılıfı almayı düşünüyorum kullanan var mı acaba ? Hem ön hem arka için oldukça koruyucu ve sağlam gözüküyor.

Note 10 cihazlar için araç şarj cihazı alan oldumu ? Turbo Sarjı destekleyecek çakmaklık sarjı hangisi olur acaba ? Eminimki hızlı sarj diye satılanların bir çoğu 30w şarjı desteklemeyecektir.

• Selamlar arkadaslar, mi note 10 pro kullanicisiyim 2 sorum olacak.

1-miui dialer nasil yuklerim? Arama kaydi hayati onem tasiyor benim icin.

2-imei repair islemini nasil yaparim?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende dün aldım.
    Ekran koruyucu bulamıyorum internetten baktım yorumları kötü.
    Kılıf takınca kalkmayacak bir ekran koruyucu varmı

• Note 10 pro için miui 12 sürümü ne zaman aktif olacak bilen var mı?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • asymmetric kullanıcısına yanıt
    Az once işlemleri yaptım ve mi note 10 telefonıma endonezya rom yükledim en stabili buymuş ve miui dialir geldi

birinci sorunun cevabı bu endonezya rom yükleyeceksin. miflash ile
    ikinci soruna cevabı şimdi veremem daha yasal sürem çok onu bekleyeceğim. Bu arada bootladerin açık olması lazım
  • Mi note 10 6/128GB modelini 3500 TL sıfır kayıtlı şekilde almayı düşünüyorum sizce bu fiyat bandında alınmalı mı ? İlk defa bu yöntemle telefon alacağım güven problemi yok fakat nelere dikkat etmem gerek ? cevaplarsanız çok sevinirim

• Hllfkr. H kullanıcısına yanıt
    Hocam açıkçası ben de almayı düşünüyordum fakat kayıtsız olanları bile 2800 den 3500 bandına çıktı ve bu kadar artması hoşuma gitmesi şimdilik bir süre daha beklemeye karar verdim. Satıcıya sordum Redmi note 8 proya 1400-1500 isterken şimdi düz note 8e 1550 demişsiniz size de mi vergi zammı geldi dedim birisi engelledi ötekisi de sınırlar kapalı ondan dedi bilmiyorum nedendir.
  • Nuroxy kullanıcısına yanıt
    Hocam bunlar peynir ekmek gibi telefon satıyorlar o yüzden yeni stoklar pahalı olması bı tık normal fakat virüs zamanı mal gelmiyorken zam yapmaları da tamamen kendi çakallıkları. Fiyatlar 2500-3000 iken pahalı diyen ben, 3500 ü gözden çıkardım cidden yapicak bişey yok gibi duruyor

• Merhaba, note 10 lite modelini garantili mi almak mantikli yoksa ayni paralara note 10 pro modelini garantisiz mi almak dersiniz. Birde garantisiz telefon alirken onemli olan nedir? Biraz arastirdim ama kafam allak bullak oldu, yok globalmis yok eu mus, rom diyen var, hindistan endonezyadan bahseden var, imail atilmis ama fabrika ayarlarina donersen kullanilmaz diyen var. Guncelleme almaz diyenler var yahu alt tarafi ucuza guzel bi telefon almak istedim, hatti takip standart olarak kullanabilecegim model, cins, surum hangisi allasen bilenler bi soylesin beahh tesekkurler.

• Raelro R kullanıcısına yanıt
    😀 Hocam ben olsa idim note 10 pro alırdım. İmei mevzusundan gözünüz korkmasın.

• Arkadaşlar aranıza yeni katılmış bulunuyorum oneplus 7t den geçtim. Bir sorum olacak.

Globalde en son rom yüklü. Bugün müzik dinleyeyim dedim. Fakat kendi müzik uygulaması da jet audio plus uygulaması da müzikleri atlayarak çalıyor. Yani başından bir 20 30 saniye çalıp sonuna geçiyor parçanın sonra ortasına geçip devam ediyor gibi. Böyle bişeyle karşılaşan oldu mu acaba?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gs01 -- 25 Haziran 2020; 22:39:39 >
  • mlbozkurt M kullanıcısına yanıt
    cam takıntın yoksa. şu ürünü öneririm. huawei p30 pro için üretilmiş ancak bire bir uyumlu mi note 10 a. kılıf da kaldırmıyor. yeter ki iyi uygulansın.
    www.spigen.com.tr
    Huawei P30 Pro Ekran Koruyucu, Spigen Neo Flex HD (2 adet) | Spigen
    https://www.spigen.com.tr/urun/huawei-p30-pro-ekran-koruyucu-spigen-neo-flex-hd-2-adet

• Merhaba eşime doğum günü için aldığım mi note 10 ile aranıza katıldım.Dün aldığım tel çok kullanamasamda gayet başarılı hele camera efsane fakat eşim ben bunu kullanamam deyince aranızdan almak isteyen olursa iletişime geçiniz

• ekran koruyucu ve slikon kılıf sipariş verdim çiçeksepetinde bazı ürünlar gerçekten hp ye çok uygun kılıf dün 52 tl idi bugün 65 tl olmuş bir hafta önce aynı kılıfı hp den 90 tl aldım.
    Çiçeksepeti.com
    Microsonic Shock Absorbing K�l�f Xiaomi Mi Note 10 �effaf
    https://www.ciceksepeti.com/microsonic-shock-absorbing-klf-xiaomi-mi-note-10-effaf-cs130-schk-abs-xmi-mi-nte-10-sff-1
    Çiçeksepeti.com
    Microsonic Huawei P30 Pro Nano Cam Ekran koruyucu- Çiçeksepeti
    https://www.ciceksepeti.com/microsonic-huawei-p30-pro-nano-cam-ekran-koruyucu-sg106-nn-glss-hw-p30-pro-1

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dr_jivego -- 29 Haziran 2020; 19:3:39 >

• dr_jivego kullanıcısına yanıt
    Hocam aynı kılıf zore marka 25 lira kargo dahil, baksaydın keşke, ekran koruyucu olarakta akıllıphone sitesindeki gor markasını tavsiye ederim. Size geleni uyguladınız mı, memnun musunuz.
    GittiGidiyor
    Xiaomi Mi Note 10 Kılıf Zore Nitro Anti Shock Silikon Fiyatı ve Özellikleri - GittiGidiyor
    https://www.gittigidiyor.com/cep-telefonu-ve-aksesuar/xiaomi-mi-note-10-kilif-zore-nitro-anti-shock-silikon_pdp_547541964

• Arkadaşlar iphone 11 bakıyordum bugünkü zamlardan sonra hayal oldu. O kadar parayı vermeye içim elvermedi. Yurtdışı almayı düşünüyorum 3400 civarı. Önerir misiniz? + ve - lerini yazar mısınız? Note 9s kullandım bir süre sensör problemi vs bir çok sorun vardı. Bu cihazda o tarz bir sorun var mı
  • Dr James Wilson kullanıcısına yanıt
    Ben Türkiye garantili kullanıyorum ve parmak izi sensörü yavaş. Ben s7edge den geçtim ve onda ki bazı pratik şeyler bunda yok. Örneğin bildirim sesini kısık kalsın ama biri ararken telefonum çalaıj dersen bunda o özellik yok. İkisi aynı anda açılıyor aynı anda kapanıyor. Ama bunda olan pratik özellikler de s7edge de yoktu. Bu telefonu alırken şunu unutma bu telefon orta segment. Bakış açın böyle ise üzülmezsin. Bataryası güzel kamerası güzel. Yakını iyi çekmiyor diyenler var ben onu şöyle çözdüm. Çekim açısını 0.6 yaptığın zaman herşey net oluyor yakında. 1.0 da sadece orta net kenarlar blurlu çıkıyor. Aklıma gelenler bunlar.

• Olimpic_shooter O kullanıcısına yanıt
    Hocam aradığınız özellik (mesaj ve arama sesini farklı ayarlama) mi roomda vardı. Bir çok xiaomi telefon kullandım zaten. Dediğiniz şeylere aşinayım. İphone 11 almayı düşünürken yeni gelen zamlardan sonra vazgeçtim. Benim için önemli olan batarya,kamera ve ekrandı. İşlemci ile çok bir işim yok. Oyun oynamıyorum video edit,render vs yapmıyorum (sd 855 bir çok cihaz da kullandım) Kamera beklediğimden iyi çıktı. Lite ile arada kalmıştım fiyat farkı vermeye değer mi diye,ois çok büyük avantaj. Sensör boyutlarındaki farkı da göz önüne alınca bir kere alıyoruz diye aldım cihazı. Umarım bir sorun olmaz şimdilik iyi gibi. Zaten 3400'e aldım bu fiyata alınacak daha iyi bir cihaz var mı tartışılır. Yakın çekim öneriniz için de teşekkür ederim
  • Arkadaşlar bl kilidini açacaktım. Fastboot modunda pc cihazı görmüyor. Nette yazan her şeyi yaptım,başına gelip çözen var mı? Daha önce defalarca yaptığım işlem bu telefonda sıkıntı oldu
  • quote:

Orijinalden alıntı: musiclover

Mi Note 10 Pro almak istiyorum yalnız forumu baya okuduğumda cihazla ilgili pil ve yazılımsal sorun okudum özellikle güncelleştirmeden sonra ısınma problemleri bu sorunlar hala devam ediyor mu yoksa yeni yazılımlarla aşıldı mı? Çünkü alacağım zaman en az 3 sene kullanmak istiyorum. Fotoğraf çok çok önemli değil ama özellikle 256 gb olduğu için alacağım bu fiyatta SD olarak en fp cihazlardan birisi. Ya da Mi Note 9 Pro alıp Tr Garantili micro sd takacağım. Hangi cihazı alayım? Note 10 pro alsam sıkıntı yaşar mıyım?
    hocam aldınız mı ne yaptınız? ben de düşünüyorum almayı ekran pil ve kamera önemli benim için

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 8990919293
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.