Şimdi Ara

Xiaomi Mi Note 10 / CC9 Pro [ANA KONU] (90. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2.834
Cevap
67
Favori
210.751
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 8889909192
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • kılıf vs aksesuar tavsiyesi var mıdır paylaşırsanız sevinirim. telefona ekran koruyucu olarak nano likit midir nedir ondan yaptırdık kavisli ekranlarda cam tutmuyor diye. korumasız kullanmaya alışkınım son 3 telefonu korumasız kılıfsız kullandım. bu telefonu şimdilik şeffaf kılıfı ile kullanıyorum bunun hakkından gelemem cam kasa olduğu için.
  • murat5555 kullanıcısına yanıt
    Ben de nano likit yaptım. İçinden çıkan şeffaf kılıfa kullanıyorum. İnş bisey olmaz :)

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • İstanbul da imei kayıtlı olarak nereden alabilirim 9se den geçeceğim.
  • merhaba, 3 hafta gibi bir süredir xioami mi note 10 kullanıyorum telefonla görüşme yaparken sağ ve sol kulakta ses ayrımı fark ettim sağda ses çok iyi
    yüksek ses fakat sol kulağa alınca minimum seviyesine iniyor ses acayip azalıyor. sonra telefonu sağa yatırıp sol kulakta denedim çok yüksek sola yatırım sağ kulakta denedim çok az anladım ki telefonu görüşme yaparken sola yatırınca ses azalıyor sağa yatırınca ses tam yükseliyor
    sağ ve sola yatırma bir özellik mi ses azalıp çoğalması yoksa sorun mu var yardımcı olursanız sevinirim.
  • FuryLanqa F kullanıcısına yanıt
    bende sol kulakla konuşurken rahat duyduğumu, sağ kulağa geçince duyma seviyesinde düşüş hissettim hocam.

bunun bir kaç sebebi olabilir aklıma gelenler

(1) bazen telefonlar universal tasarlanmıyor mesela sağ elini kullananlara uygun üretilen bir telefon solak kişilerde özellikler tasarımsal anlamda sorun oluyor (mesela power ve ses tuşları yaygın bir şekilde sağ tarafta) ve bu görmezden geliniyor. belki de bu telefon bir yöne yatık konuşulurken sensörler vs ona göre ayarlandı ama bazı senaryolar göz ardı edildi.

(2)diğer bir aklıma gelen husus ise düşük bir ihtimal olsa da duyma kalitesindeki düşüş, kulaklar arasındaki duyma farklılığı-bozukluğu.

bu düşünceler tamamen bana aittir, herhangi bir kaynağa dayanmamaktadır.
  • Arkadaşlar merak ettiğiniz sorulara https://miuiturkiye.net/ sayfasından da cevap bulabilirsiniz. saygılar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dark_guest -- 13 Haziran 2020; 15:34:31 >
  • ekran sürem 9-10 saatlerden 7-8 saatlere düştü son güncelleme sonrasında(yaklaşık 1 aydır) aynı durumu yaşayan var mı?
  • Merhaba,

Mi Note 10 aldım. Cihazın orijinal olup olmadığını imei 1 ile sorguladığımda orijinal çıkıyor ancak seri numarası ile sorguladığımda bulunamadı diyor.

Yorumlarınızı bekliyorum...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1. bu cihazı en uyguna türkiye garantili nereden alabiliriz.
    2. kayıtsız alınması durumunda risk var mı? ne kadara alınır?
    3. 30x zoomda gündüz fotoğraf çok bozuluyor mu?

teşekkürler.
  • kcellat kullanıcısına yanıt
    mp hiçbir şey de OİS, batarya ve zoom olan model bulsak ona gitcez.
  • Vowifi son güncellemeden sonra kullanamaz oldum acaba çözümü varmıdır? Kullanan var mı?

• Merhaba arkadaşlar,
    Bir süredir kafama takılıyor bu cihaza geçsem mi geçmesem mi diye. İPhone 7 Plus kullanıyorum, ilk defa da androide geçeceğim, fotoğraf çekimi ve ekranı, akıcılığı konusunda dikkatimi çekiyor. Fakat şikayet eden de fazla forumu detaylı incelediğimde...
    Tereddütteyim, sizce mi note 10’a geçmeye değer mi? Yok biraz daha bekle fiyatlar düşsün mü dersiniz? İPhone’nun eskidi hemen geç mi dersiniz? Boşver değmez geçme mi dersiniz?

• alabörek kullanıcısına yanıt
    Bence buna siz karar vermelisiniz. Ben almadan önce bir teknoloji mağazasında denemiştim biraz. Size de aynısını tavsiye ederim.

• Evet keşke bir fiziksel inceleme fırsatı olsa. Bulunduğum ilde hem teknoloji mağazasına gitmek zor hem de covitten dolayı tehlikeli. Almak istediğim yerde ise hepsi kutulu ve açamayız diyorlar. Belki iPhone’dan geçtim memnunum diyen olur diye de sormak istedim buradan...

• Bana biri Allah rızası için orijinal şarj aleti hangisi söyleyebilir mi ? Mert Yücel diyor ki 3 amper şarj aleti vereceğim bu ne demek oluyor kendi içinden çıkan yokmuş nasıl bir şey oluyor ?
  • Keremkasikci1907 kullanıcısına yanıt
    Kadıköy Yazıcıoğlu yakınında resmi Xiaomi mağazası var.

• Keremkasikci1907 kullanıcısına yanıt
    Orjinal şarj aleti bu.

MDY-09-EN

Xiaomi Mi Note 10 / CC9 Pro [ANA KONU]

• Xiaomi Mi Note 10 / CC9 Pro [ANA KONU]
    Telefona IMEI attım kaydettim fakat karanlık mod her yerde karanlık değil bazı uygulamalar karanlık moda geçmiyor tamamını nasıl karanlık yapiyorxuk @baveran hocam sen bilirsin 🤣

• arkadaşlar imei atma konusunun linkini verebilcek varmı
  • emiröztürk kullanıcısına yanıt
    Haydaaaa imei atınca karanlık mod problemi mi olmaması lazım hocam ya bi kurcalayın ayar vs

• 
Sayfa: önceki 8889909192
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.