Şimdi Ara

Xiaomi Mi Note 10 / CC9 Pro [ANA KONU] (89. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
2.834
Cevap
67
Favori
210.764
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 8788899091
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Bunu neden attınız? %100den %0 a kadar kaç saat ekran süresi aldığınızı merak etmiştim. Yani bence pil performansı çok iyi. Neden beğenmediniz anlamadım

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • emirozcpr E kullanıcısına yanıt
    Bu sorduğunuzda nereden bakacağım sanırım yanlış anlamışım.
    Android 10 sürümünü yüklemeden önce 3 güne yaklaşıyordu cihazın kullanımı ama yukledikten sonra 24 saate falan geriledi.

• Barzo1905 kullanıcısına yanıt
    Attığınız fotoğrafta ekran yazıyor ona basın. Ama şarja takmadan önce yani şarjınız %20lere geldiğinde yapın. Ben şu an eu stabil romunu kullanıyorum. Çok memnunum pil süresinden.

• emirozcpr E kullanıcısına yanıt
    power tuşuyla ekranı uyandırıp parmak izi kullanırsam hızlı, hemen tanıyor, veya kilitli bir uygulamayı açarken de hızlı. Ancak telefon uyku konumundan direkt parmak iziyle uyandırırken oldukça yavaş kalıyor, o animasyon 4 kere dönmeden ekran açılmıyor. Sırf bu yavaşlık yüzünden yüz tanımaya geçtim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kcellat -- 3 Haziran 2020; 14:10:26 >
  • Arkadaşlar

Kararsız kaldım sizin deneyimli Forumdaşların yüksek engin deneyimlerinize göre sorsam. sizce biraz daha bekleyip Mı 10 mu yoksa mı Note 10 Pro mu düz mi note 10 mu
    birde mi note Pr0 ile Mi note 10 arasında 1000 tl farka değermi
    Bunlardan çakma imei ilanımı tercih etmek mı yoksa 2000 fazla verip orijinal imei almak mı
  • Malibu21 M kullanıcısına yanıt
    Çok soru olmuş :) ben mi 10 almak istedim ama ülkeye gelmedi. Mi note 10 pro aldım. Çok şükür memnunum. Ama mi 10 pro ülkeye gelir mi diye de bekliyorum açıkçası. Zamanınız varsa mi 10 beklenir.

• selcuky1 kullanıcısına yanıt
    viper17 kullanıcısına yanıt
    Çok teşekkürler, iyi ki varsınız :)
  • baro007 kullanıcısına yanıt
    Estağfurullah ne demek. Asıl ben teşekkür ederim. Yardımcı olabileceğim herhangi bir konu olursa çekinmeyin lütfen.
  • Zoom test
    Sokağın başından diğer ucuna

Xiaomi Mi Note 10 / CC9 Pro [ANA KONU]

Xiaomi Mi Note 10 / CC9 Pro [ANA KONU]

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Miui 12 sürümü note 10 pro cihaza haziranda geleceği söylenmişti.
    Tam tarihi bilen var mı?

• arkadaşlar, 18w şarj aleti kullanan var mı, mi note 10 satın alırken ben 18w almışım kontrol de etmemiştim.

• kcellat kullanıcısına yanıt
    Telefonda parmak izi hızında hiç sıkıntı yaşamadım. Kameraya, lense gömüp durmuşsun ama bence sen foto çekmeyi bilmiyorsun. Zaten fotoğraf çekmeyi bilmiyorsan veya meraklı değilsen sal gitsin bu modeli.
  • quote:

Orijinalden alıntı: selcuky1

Selamlar. Sim iki imeisini kullanabilirsiniz. İmei nin kapanması gibi bir durum söz konusu değil. Bootloader açıldıktan sonra kullandığınız rom üzerinden imei repair işlemi gerçekleştirebilirsiniz. Yeni bir rom a sırf imei için geçmenize gerek yok. Mi 9t bölümünde imei repair işlemi anlatılmış. Bizim modelle aynı işlemler. Oradan bakıp kendiniz yapabilirsiniz. Aklınıza takılan birşey olur ise çekinmeyin lütfen.
    Hocam benim aklımada bir soru takıldı. Ben telefonu aldığım zaman sim kartını direk sim 1 e takmıştım . Simdi imei reparir yaptım ve sim2 de kullanıyorum. Simdi benim sim1 her türlü kapanacak değil mi ?. Birde ilerde cift sim repair falan çıkarsa sim1 i de repair yapabilirmiyim ?
  • o_tunc O kullanıcısına yanıt
    Fotoğraf çekmeyi bilmiyorsun demeyeydin iyiydi :) Yıllar hobi amaçlı DSLR ile fotoğraf çeken biriyim, şimdi burada fotoğrafçılık konusunda sidik yarıştıracak değilim. Çok şükür, neyin ne olduğunu biliyorum o konuda sıkıntı yok. Ama, sende haklısın, cehalet mutluluktur, anlattığım sorunları göremiyorsan/anlayamıyorsan, bu seni rahatsız etmemişse ve böyle mutluysan sorun yok. Geçmiş sayfalara, farklı forumlara da bakarsan kamera ile ilgili sorunlar yazılmış, lense bi tek ben gömmüyorum yani, diğer kullanıcılar da benzer sorunları yaşamış zaten. Daha önce Huawei kullanıyordum, ve görüyorum ki bu model onun yanından bile geçmiyor. Kağıt üstünde 108 MP. (megapiksel herşey ya hani, fotoğraf uzmanı arkadaşım). Bir diğer şey de, telefonu sanki kendi üretmişçesine hiçbir eleştiriyi kaldıramayan, sanki kendine bireysel hakaret etmiş gibi algılayanları, o telefonun bazı özelliklerinin tırt olduğunu okuyunca aşağılık kompleksine kapılan arkadaşları anlamıyorum, altı üstü sadece bir telefon yani bu. Yarın öbürgün burdan birisi telefonun lensinin kötü olduğunu okuyup kimse eziklemeyecek sizi, sakin olun...

• Arkadaşlar merhaba,

108 mp foto çekerken, görüntü normalden daha uzak görünüyor mu? Mesela video moda aldığımda daha yakın gösteriyor... 108 modda ise sanki karşımdaki görüntü uzak oluyor... Çıplak gözle baktığımda daha yakın...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erdogan69 -- 9 Haziran 2020; 8:37:23 >
  • erdogan69 E kullanıcısına yanıt
    Video 16/9 olduğu için yanlardan kırpıyor, ayrıca görüntü sabitleyici açık ise bir miktar daha kırpıyor, sensör 4:3 formatta olduğu için 108mp sadece bu şekilde verebiliyor, bu şekildede kırpa olmadığı için daha geniş alanı çekiyor. Oyüzden daha uzak geliyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Baveran -- 9 Haziran 2020; 8:40:25 >
  • Teşekkür ederim , önce uzaklaştırıyor, sonra biz zomluyoruz... Biraz saçma...

bundan kurtulmanın yolu yok değil mi?
  • Merhabalar IMEI repair işlemini tamamladım, sim kartımı sim2 ye taktim. Sinyal alıyorum sıkıntı yok sürekli bildirimlerde Xiaomi sim etkinleştirme hizmetinin "Cihazı bul" Sım kart etkinlistirilmedi hatası geliyor. Ne yapabilirim?

Edit: Sorunu Çözdüm Ayarlar-Mobil Ağlar ve sim kart-Veri dolaşımı-yurtdisi veri dolasimi-daima yapın çözülüyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi baro007 -- 9 Haziran 2020; 22:55:51 >
  • Arkadaşlar 2 sorum olacak.

1. Google Drive'a herhangi bir dosya yükleyemiyorum. Uygulama ayarlarına girip veri tasarrufu, kısıtlama vs. kapattım hepsini ama en basit bir resim bile yüklediğimde sonsuza kadar yükleme işlemi devam ediyor, bir türlü yüklemiyor dosyayı. Bilgisi olan var mıdır?

2. Mi Band 4 kullanıyorum. Android 9 iken bir sorun yoktu. Android 10 güncellemesinden sonra bileklik sürekli kopuyor, kafasına göre kopup kopup tekrar bağlanıyor. Telefonun zaten titreşimi zayıf, arama geldiğinde bilekliğin titremesi çok kullanışlı oliyordu. Yine pil tasarrufu vs. ayarları kapattım ama düzeltemedim bu kopma işini bir türlü...Zırt pırt Mi Fit uygulamasına giriş yapmak gerekiyor yeniden bağlansın diye.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Maclarens90 -- 10 Haziran 2020; 9:51:9 >
  • Bugün CC9 Pro olan modeli (8-128) 2. el kayıtlı olarak alacağım. Alırken dikkat etmem gereken herhangi bir şey var mı? Aldıktan sonra da şu sürümü kullan vs tavsiyelerinizi bekliyorum Teşekkür ederim.
  • 
Sayfa: önceki 8788899091
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.