Şimdi Ara

Xiaomi Mi Note 10 / CC9 Pro [ANA KONU] (93. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.834
Cevap
67
Favori
210.754
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 9192939495
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar bu mi note 10a adam gibi Gcam aradım ama bir tam anlamıyla başarılı olan bulamadım. Sizin kullanıp da memmnun olduğunuz Gcam var mı acaba? (Onfire ve burial denedim) (https://www.celsoazevedo.com/files/android/google-camera/ bu siteden yararlandım.)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tuc4n4 -- 12 Temmuz 2020; 10:20:16 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Linkteki uygulamaları deneyebilirsin, standart kurulumda istediğin performansı vermeyebilir, Configs dosyalarını deneyip daha iyi performans alabilirsin.
    https://www.vividapk.com/minote10-pro-cc9pro-gcam/

• volkancan1993 V kullanıcısına yanıt
    bu yöntemle 240 saat kala anında açıldı devamlı dene sıkıntı olazhttps://forum.miuiturkiye.net/konu/xiaomitool-v2-ile-tum-xiaomi-cihazlara-zahmetsiz-bootloader-unlock-twrp-eu-rom-global-rom-ve-magisk-root-yukleme-resimli-anlatim.45891/
  • Arkadaşlar .şimdi IMEI atılınca güncelleme gelmeye devam.ediyor mu . şu an 5 aydır kayıtsız kullanıyorum.guncelleme hepsi geldi .IMEI olayından sonra sıkıntı olurmu .malum miui12 gelecek

• Arkadaşlar merhabalar, yurtdışından bir tanıdığıma note10 sipariş etmiştik, almış ama cc9pro versiyonunu almış, şebeke olayı çok sıkıntı oluyor mu band20 eksikliği, buna global rom yükleyince note10dan farkı oluyor mu şebeke dışında? Üç bin TL ye alacağım tavsiye eder misiniz? Bugun içinde karar vermem gerekiyor

• Selamlar,

Eşime note 10 pro almayı düşünüyorum. Amazon'da 6.242 TL şuan. Şarj süresi çok önemli bizim için, tavsiye edermisiniz?

www.amazon.com.tr
    Xiaomi Note 10 Pro 256 GB Beyaz Akıllı Telefon, Beyaz (Xiaomi Türkiye Garantili): Amazon.com.tr
    https://www.amazon.com.tr/gp/product/B0833H72MQ?pf_rd_r=5KM5J3937VQA5X2YD5SB&pf_rd_p=dbef927e-126e-4d59-a744-316eb26cc421

• Şarj konusunda telefon çok iyi,memnun kalırsınız. Fotoğraf kalitesi de tatmin edici

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Bence kesinlikle 6200tl gibi paralar vermeyin. 3500tl ye lite alın derim kesinlikle. Ben de yurtdışı Mi Note 10 kullanıyorum ve memnunum ama olay o değil. Olay bu telefona o kadar para verilmemesi gerektiği. İkisinin karşılaştırmalarına falan iyi bakın derim.

• Arkadaşlar çok aptalca bir sorunla karşı karşıyayım. Telefonun ana ekranında 3 adet sayfa var. 2sini kullanıyorum ve sayfalardan birini silmek istiyorum. Sayfa silinmiyor, bela gibi yapıştı. Ayarlardan ana ekran kısmına bakıyorum, sayfanın üzerine uzun basıyorum vs. ama silmeyle ilgili bir şey çıkmıyor.

• Arkadaslar selam gitti gidiyor üzerinden mi 10 lite almayi planliyorum vatan yada mediamarka a göre 1000 tl fark var ama dolandirilmaktan korkuyorum. Gitti gidiyordan alayim mi ?

• funmanias F kullanıcısına yanıt
    orada kaç tl hocam ? ben gittigidiyora güvenemiyorum nedense. Hepsiburada ' da 3560 tl şuan siyah rengi tr garantili 128 gb
  • onebelegidico O kullanıcısına yanıt
    3429 tl gittigidiyor da %100 paraniz güvende falan yaziyor ben onaylamadan parayi alamiyormus karsi taraf bilmiyorum daha önce hic almadim netten vatan a baktim 1000 tl fark var ne gerek var yani extradan ödemeye?

• Note 10 üst seviye bir telefon sayılır.Oyun oynamayacaksa,çok işlem yapmayacaksa bence de lite'nı alın.Yeterli olacaktır.
  • ARkadaşlar selamlar Xiaomi mi note 10 kullanıyorum bu cihazı satıp çift kayıt yapılabilen one plus almak istiyorum. Bu konuda mi note 10 dan iyi one plus hangi modelini tavsiye edersiniz ?
  • volkancan1993 V kullanıcısına yanıt
    Bu telefondan önce oneplus 7t kullanıyordum hocam. Kamerası hariç mi note 10 dan daha üstün bir cihaz. Ram kapasitesi olsun depolama biriminin ufs 3.0 olması olsun, işlemcisi, arayüz akıcılığı, stereo hoparlörü ve 90hz ekranı ile daha üstün. Özellikle 90 hz çok etkileyici. Fakat eksilerine gelirsek arayüzü daha akıcı ama miui arayüzüne göre daha boş hocam. Ve oneplusta en büyük sorun ekran yeşermesi sorunu. Benim kullandığım 7t de bu sorun hafiften vardı. Normal renklerde sorun yok sadece koyu gri tarzı renklerde yeşerme sorunu oluyor. Örneğin whatsapp koyu tema da ekranın alt kısmı hafif bir miktar yeşeriyordu. Kimi telefonda oluyor kimi telefonda olmuyor ama bu sorun var hocam. Sadece 7t de değil 8 ve 8 pro da da var bu sorun. Almadan önce araştırın. Ama bana kalırsa ben çok memnundum iki hatta aktif olarak kullanılabiliyor. Ne yaparsanız yapın xiaomilerdeki gibi imei silinmesi sorunu olmuyor. Ekran yeşerme sorunu olmasa yıllarca kullanılabilecek bir telefondu benim açımdan.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gs01 -- 15 Temmuz 2020; 13:35:58 >

• Gömülü gelen uygulamaları nasıl kaldırırız yutebe vs.

• altunkeser kullanıcısına yanıt
    Eu romlarda hepsini kaldırabilirsiniz. Tabi önce eu rom kurmak gerek

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • altunkeser kullanıcısına yanıt
    Google'a rootsuz program kaldırma yazın çıkıyor hocam

• SilverNitrate kullanıcısına yanıt
    Eyvallah

• Arkadaşlar merhaba

Yurtdışından mı note 10 pro almayı planlıyorum. Klon IMEI kullanmayı düşünüyorum. Klon IMEI durumunda güncelleme olayında veya sebeke çekim gücünde herhangi bir sıkıntı oluyor mu? Bilen arkadaşlar yardımcı olabilirse çok sevinirim.

• 
Sayfa: önceki 9192939495
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.