Şimdi Ara

Xiaomi Mi Note 10 / CC9 Pro [ANA KONU] (81. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2.834
Cevap
67
Favori
210.722
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7980818283
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Bu uygulama ile kolayca mesajları yedek alıp yükleyebilirsin

play.google.com
    Super Backup & Restore - Apps on Google Play
    https://play.google.com/store/apps/details?id=com.idea.backup.smscontacts

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Baveran kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler hocam birde MIUI uygulamaları olsaymış telefonda tam olacakmış..

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Eskiaçıksarıdesene kullanıcısına yanıt
    Endonezya rom kullanıyorum. Hem xiaominin kendi romu hem de mesaj ve arama uygullaması miui. Tavsiye ederim.
  • Teşekkür ederim

• Özcan Bey selamlar. 19 mayıs itibarı ile miui 12 yayınlanacak sanırsam. Acaba bizim telefonlar içinde yayınlanacak mı? Yoksa biraz daha bekleyeceğiz mi? Bilginiz var mı acaba?
  • selcuky1 kullanıcısına yanıt
    Abi önce çin romuna gelir 1 ay içinde global roma çıkar ortalama, Çine odaklanmamız lazım

• Arkadaşlar kusura bakmayın. Bu konuya yazıyorum ama henüz mi note 10 lite başlığı açılmamış. Hem kamera harici neredeyse aynı ozellikleri ve tasarimi taşıdığı icin burada deneyimlerinizi ve fikirlerinizi sormam abest olmayacaktir. Genel olarak xiaomi markasina da hakim oldugunuzu dusunuyorum.

Mi note 10 lite tanitilmadan önce hepsiburada’dan aldigim a71. 6 gününün sonunda bugun nihayet geldi. Ama iade edip note 10 lite alip almama konusunda kafam baya karisik. Bu sebepten kutusunu acmadan kenara kaldirdim simdilik.
    Xiaomi mi note 10 lite’nin henuz incelemesi olmadigi icin ancak yabanci videoları izleyerek karar vermeye calisiyorum.

Xiaomi mi note 10 lite’in.
    Artıları,
    -Premium kasa yapısı. Aluminyum cerceve ve on, arka gg5 cam.
    -Bir tik daha iyi islemci (cok bir önemi yok benim için)
    -Fotoğrafta bir tik daha iyi, videoda bariz daha iyi. Ayrıca Çift Flash var.
    -Hdr 10 destekli ekran.
    -5260 ma batarya. 30w şarj destegi.
    -Xiaomi arayuzunun nerdeyse ios ile ayni kullanimi sunmasi. İphonedan geçeceğim icin alisma sureci daha kolay olacak.

Eksileri,
    -9.7 mm kalın kasa.
    -Kavisli ekran. ( baskalarinin daha cok hosuna gidebilir )
    -6 gb ram ( bunun da cok bir onemi yok benim icin)
    -Hafıza kartı girisinin olmaması. (128 gb depolama olani almayi dusunuyorum fakat kucuk cocugum oldugu icin onun fotograf ve videolarini cok cekiyoruz. İlerde sıkıntı yasarmıyım bilemiyorum.
    -350 lira daha pahalı olması. ( Alacagim cihazi 3-4 yıl kullanmayı dusundugum icin 350 lira farki cok onemsemiyorum )

A71 de icime sinmeyen taraflar.
    - Kasa kalitesi ( kılıfla kullanacagimiz için kabul edilebilir )
    - Ekranda ki bulutlanma sorunu.
    - Samsung Türkiye’nin ve servislerinin herhangi bir problem durumunda musteriye karsi tutumu.

Ayrica samsung sanirim 2 yil guncelleme destegi sunuyor. Xiaomi daha gec guncelleme verse de sanirim android 10’u 2 yıldan daha eski modellerede sunacakmiş.

Telefonu 3-4 yıl kullancagim icin guncelleme durumu da önemli acikcasi.

Kisaca cok kararsiz kaldim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ercaner jr. -- 19 Mayıs 2020; 1:36:5 >

• Sık sık güncelleme varır oldu by Xiaomi ama yayınladıkları listeye göre MIUI 12 en son aşamada alacak cihazlar arasında bizim cihazlar
    Xiaomi Mi Note 10 / CC9 Pro [ANA KONU]

• Mi Flash ile fastboot rom Yükleme

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi N7K -- 19 Mayıs 2020; 11:55:28 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Maclarens90

Valla ben hiçbir şey anlamadım bu işten...Xiaomi'nin resmi olduğunu düşündüğüm sitesine girip baktım ve en güncel global sürüm şu şekilde gözüküyor indirilebilir durumda olan. Link:https://c.mi.com/in/miuidownload/detail?device=1900377

Bu resimdeki 11.0.9.0 zaten benim telefonda epeydir yüklü olan sürüm ve android 9 içeriyor. Neden bu sayfada global versiyon 11.1.1.0 QFDMIXM (sizlerde de olan) gözükmüyor veya bana da gelmiyor?

Eğer sizdeki sürüm beta değil ve stabil sürüm ise ve bir yanlışlıktan dolayı bu sitede gözükmüyorsa bile, ben manuel indirince kurmama izin vermedi ve Xiaomi hesabımdan beta romları kullanmak için izin vermemi falan istedi onu da anlamadım. Bilen ve yardımcı olabilecek varsa sevinirim.

Global 11.1.1.0 QFDMIXM sürümü kurmaya çalışınca bu çıkıyor bende.

Edit : https://www.notebookcheck.net/The-Mi-Note-10-receives-its-first-taste-of-Android-10.464251.0.html

Bu sitede 1 hafta önceki haberde şu şekilde yazmış arkadaşlar:
    After months of waiting, the Mi Note 10 is finally receiving its first taste of Android 10. The update carries the version number "MIUI 11.1.1.0.QFDMIXM" and weighs a typical 2.6 GB. It's the global stable beta build, so we expect a full rollout in the near future.

Yani gelen arkadaşlara bu güncelleme nasıl geldi bilmiyorum ama hem Xiaomi'nin sitesindeki en güncel gözüken kararlı güncelleme 11.0.9.0 gözüküyor hem de bu sitedeki açıklamadan ben bu sürümün (11.1.1.0) henüz kararlı versiyonunun gelmediğini anlıyorum.
    Android 10 geldi bakalım indiriyoz inşallah cortlamaz telefon 😁 fotodaki sürüm vardı bendede

• Kolay gelsin arkadaşlar, cümlemizin kandili mübarek olsun..android 10 yükledik...neler yapmalıyız..ne gibi ayarlar yapalım... teşekkürler

• Yükledim de hiç bi fark göremedim bu android 10 ve 9 arasında 😁 bendemi sorun var

• aegeanksk A kullanıcısına yanıt
    Kardeşim aynı sorun bendede var muhtemelen kablo da sıkıntı

• Yani kardeşim güncelleme demek teli bok etmek anlamına geliyor sanırım şimdilerde.. Az önce şarza takıp duşa girdim. Çıktım şarzdan alayım dedim telefon resmen alev gibi yanıyor. Güncelleme öncesi böyle bi sorun yoktu. Hafif ısınıyor du. Bildiğin kalorifer gibi yanıyor tel

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi solokingx -- 19 Mayıs 2020; 17:28:2 >
  • Kilidi açıp sıfırlanınca bana da 11.1.2 sürümlü android 10 geldi (ondan önce 11.0.9 vardı yeni güncelleme görmüyordu), temiz kurulum ile yükleyip deneyeceğim, gelişmeleri yazarım.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mike4peace

Kilidi açıp sıfırlanınca bana da 11.1.2 sürümlü android 10 geldi (ondan önce 11.0.9 vardı yeni güncelleme görmüyordu), temiz kurulum ile yükleyip deneyeceğim, gelişmeleri yazarım.
    Aynen bende dün açtım kilidi sabah geldi. Şu an tek fark ettiğim tel ısınmaya başladı. Hard reset attım hala sıcak gibi biraz kullanayım daha net yazarım.. Olmadı eski sürüme geri dönerim. Güncelleme faydadan çok zarar anlamına geliyor artık

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi solokingx -- 19 Mayıs 2020; 18:43:23 >
  • solokingx S kullanıcısına yanıt
    Oh be sonunda valla...Demek ki bir anormallik yokmuş tamam şimdi oldu. Umarım ısınma falan yapmaz. Ben de farkettiğim değişiklik olursa yazarım buraya.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Maclarens90 -- 19 Mayıs 2020; 18:55:14 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Maclarens90

Oh be sonunda valla...Demek ki bir anormallik yokmuş tamam şimdi oldu. Umarım ısınma falan yapmaz. Ben de farkettiğim değişiklik olursa yazarım buraya.
    Hard reset attım ardından. Isınma normale girdi gibi.. Yani android 10 oldu milim değişiklik yok boşu boşuna stres.. Şöle getirin güzel bi tema felan ne bilim insan bişeyler bekliyo.. Boş boş güncelleme mi olur. Mi12 ne zmaan gelecek bilen varmı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi solokingx -- 19 Mayıs 2020; 19:32:36 >
  • Mi 9T konusundaki rehber ile vowifi kullanılabiliyordu ama android 10 ile önceki sayfada arkadaşların gösterdiği gibi modem araçlarında ilgili seçenek yok oldu, yani vowifi kullanılamıyor malesef. Onun dışında senkronizasyon, uygulama yükleme vs. derken anormal ısınma problemiyle karşılaşmadım, kamera 108mp çekebiliyor hata vermiyor. Pek bir değişiklik yok. Xiaomi çakallığını yaptı cihazı android 9 ile çıkartarak, 12'yi de verir sonra bırakır.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • mike4peace kullanıcısına yanıt
    android 12 den mi bahsediyorsunuz? bence 11de bırakır
  • 
Sayfa: önceki 7980818283
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.