Şimdi Ara

Xiaomi Mi Note 10 / CC9 Pro [ANA KONU] (80. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
2.834
Cevap
67
Favori
210.746
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7879808182
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaslar sadece kamera icin samsung a71den buna gecilirmi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • paladinho kullanıcısına yanıt
    108mpx çekim yapın açık alanda işleme sorunu çıkabilir o versiyon stabil değil ama hızlıca güncelleme geleceğini açıkladı xiaomi.Sizde sorun yoksa şanslısınız.

• SHARKY kullanıcısına yanıt
    Hayır.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • SHARKY kullanıcısına yanıt
    Derdiniz sadece kamera ise bence net alınır.İkisini de kullandım mi note 10 çok net daha iyi.Genel olarak geçilir mi derseniz o tartışılır ama kamera olarak net geçilir bence.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AlperMetin -- 15 Mayıs 2020; 20:31:1 >
  • AlperMetin kullanıcısına yanıt
    Merhaba, denedim çekim yapıyordu; fakat kalitesini beğenmedim. İftara yakındı belki de o yüzdendir.
    Hocam mesela sizin neden 11.1.1.0 veya benim neden 11.0.9.0 ve bunların hangisi daha güncel acaba? Arkadaşın güncel sürümleri paylaştığı ekran görüntüsünde en son global sürüm için benimkinin versiyon numarası yazıyor ama anlamadığım nokta: hani mi note 10 global sürümlere android 10 gelmişti? Sanırım android 10 yalnızca kararlı sürümden önceki durak olan "beta kararlı" şeklinde geldi ve xiaomi hesabından falan artık nereden o ayar açılıyorsa beta kabul eden kullanıcılara geliyor sadece. Maksimum 1-2 ay içinde global kararlı kesin gelir ama bence. Bir hafta sonra gelse de şaşırmam hatta.

• Arkadaşlar Xiaomi note 10 lite serisini tanıttı. Acaba alınır mı? Note 10 pro mu alayım yoksa lite mi?
  • cok tesekkur ederim arkadaslar cevaplar ocin kamera onceligim benim

• Maclarens90 kullanıcısına yanıt
    yok hocam ben beta ayarları vs. açmadım, android 10 geldi geçen hafta
    Valla ben hiçbir şey anlamadım bu işten...Xiaomi'nin resmi olduğunu düşündüğüm sitesine girip baktım ve en güncel global sürüm şu şekilde gözüküyor indirilebilir durumda olan. Link:

Xiaomi Mi Note 10 / CC9 Pro [ANA KONU]

Bu resimdeki 11.0.9.0 zaten benim telefonda epeydir yüklü olan sürüm ve android 9 içeriyor. Neden bu sayfada global versiyon 11.1.1.0 QFDMIXM (sizlerde de olan) gözükmüyor veya bana da gelmiyor?

Eğer sizdeki sürüm beta değil ve stabil sürüm ise ve bir yanlışlıktan dolayı bu sitede gözükmüyorsa bile, ben manuel indirince kurmama izin vermedi ve Xiaomi hesabımdan beta romları kullanmak için izin vermemi falan istedi onu da anlamadım. Bilen ve yardımcı olabilecek varsa sevinirim.

Global 11.1.1.0 QFDMIXM sürümü kurmaya çalışınca bu çıkıyor bende.

Edit : https://www.notebookcheck.net/The-Mi-Note-10-receives-its-first-taste-of-Android-10.464251.0.html

Bu sitede 1 hafta önceki haberde şu şekilde yazmış arkadaşlar:
    After months of waiting, the Mi Note 10 is finally receiving its first taste of Android 10. The update carries the version number "MIUI 11.1.1.0.QFDMIXM" and weighs a typical 2.6 GB. It's the global stable beta build, so we expect a full rollout in the near future.

Yani gelen arkadaşlara bu güncelleme nasıl geldi bilmiyorum ama hem Xiaomi'nin sitesindeki en güncel gözüken kararlı güncelleme 11.0.9.0 gözüküyor hem de bu sitedeki açıklamadan ben bu sürümün (11.1.1.0) henüz kararlı versiyonunun gelmediğini anlıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Maclarens90 -- 16 Mayıs 2020; 2:29:55 >

• Maclarens90 kullanıcısına yanıt
    bilemedim hocam. yayınlandıktan sonra kamera hatasından sonra kaldırmış ta olabilirler. dünkü çektiğim 108 mpx fotoları da yüklüyorum

• merhaba arkadaşlar mi note 10 kayıtsız olarak yeni aldım 4 ay sürem var, telefoncunun kayıt işlemini halletmesinden sonra telefonun ikinci hat desteğini kaybedeceğini öğrendim. bu konuda bilgisi olan var mı imei atılınca ikinci hat çalışmayacak mı. veya telefoncu uğraşmak istemediği için mi durum böyle. iki imei kullanmak istemediği için mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi murat5555 -- 16 Mayıs 2020; 17:36:5 >
  • murat5555 kullanıcısına yanıt
    Bildiğim kadarıyla sadece mi9 lite çift hat kayıt yapılabiliyor. Diğerleri tek sim kayıt yapılabiliyor. Bu yazılımı yapanlar mı istemiyor, satıcılar ikinci bir imei ile maliyet mi yaratılmasını istemiyorlar bilmiyorum.

Teknik olarak da, sinyal problemleri yaşandığı için tek sim yapıyorlar diye biliyorum.

• imei olayında htc den tecrübeliyim zaten son 3 htc telefonumda kendim hallettiğim için olayı biliyorum. Daha araştırmadım yurt dışı formlarına bakamadım daha. Ben hala olur düşüncesindeyim bakalım çözersem süper olur.

• Merhaba arkadaşlar mı note 10 pro aldım fakat şarj aletinden şüphe ediyorum 2 saatte ful şarj yapıyor acaba şarj aleti çakmamı fotosunu attım bakabilirmisinizXiaomi Mi Note 10 / CC9 Pro [ANA KONU]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aegeanksk -- 18 Mayıs 2020; 2:22:53 >
  • aegeanksk A kullanıcısına yanıt
    Şarj aleti orjinal, kablonun ucunda 3a yazıyor mu,

• Kablo da herhangi bir yazı yok

Şarj ederken, turbo şarj yazısı çıkması gerekir orjinalse benim bildiğim.

• Mi note 10'a yeni geçenlerdenim ancak şöyle bir sıkıntı varki, mesajlaşma ve arama uygulaması farklı olduğu için eski telefonumdaki mesajları alamıyorum. Eski telefonumda da önemli mesajlar vardı silinmesini istemediğim. Bunları almanın bir yolu varmıdır acaba?

L1 yazıyor, diğer tarafında 3A yazmıyorsa kablo 3a olmadığı için yavaştır, 3a bir kablo alırsan düzelir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Baveran -- 18 Mayıs 2020; 11:13:26 >
  • 
Sayfa: önceki 7879808182
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.