Şimdi Ara

Xiaomi Mi Note 10 / CC9 Pro [ANA KONU] (83. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.834
Cevap
67
Favori
210.722
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 8182838485
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Bootloader kilidi açılmadı daha. Temiz kurulum için gerekli değil mi?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • volkancan1993 V kullanıcısına yanıt
    Alacağınız note 10 pro mu?

• mutludurmaz M kullanıcısına yanıt
    aynen gerekli
  • Fiyat uygun gibi aynı fiyata daha iyi bir şey alınabilir mi acaba
  • İmei repairli telefona güncelleme geldi yuklesem bir sorun olur mu?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Notralize N kullanıcısına yanıt
    Şimdi güncelledim, problem yok.

• Güncelleme öncesi var olan sorun güncelleme sonrası da devam etmekte.Uzak objeleri çekerken bulanıklık mevcut ana kamera ve 108pxl modunda.2x zoom ve üstünde görüntü net ama 1xde görüntü inanılmaz kötü resimdeki gibi.Yazılımsal mı donanımsal mı bilemedim açıkcası.Cihaz 2 haftalık yurtdışı ve herhangi bir düşme su teması vb. bir durum olmadı.
    Xiaomi Mi Note 10 / CC9 Pro [ANA KONU]

• AlperMetin kullanıcısına yanıt
    Alper bey bu kadar kötü olması normal değil. Xiaomi Mi Note 10 / CC9 Pro [ANA KONU]

Anormal zaten bencede mantığım almıyor.Zoom yapınca sizin resimdeki gibi gayet net 1x çekime dönünce bendeki gibi bulanık.Odaklanma sorunu var desem bulanıkken bile aydınlık/karanlık bögeyi odak yapınca ışık değişiyor ama netlemiyor çok enteresan ne yapacağımı şaşırdım cihazda kılcaz çiziği geçtim toz bile yok

• akhtar kullanıcısına yanıt
    Ben de güncelledim sorun olmadı merak eden arkadaşlarında bilgisi olsun.

Telefonu sıfırlayıp baştan mı kursaniz acaba?

İmei işlemi yapıldığı için direk fabrika ayarlarına dönemiyorum.Uzaktan bağlantıyla imei işlemi yapan arkadaş global sürüme geçirip fabrika ayarına döndürecek bakalım birde öyle deneyeceğiz son çare olarak.Bu arada android tarafında Huawei cihazlarıda kullanıyoruz ama bu kamera sorunu dışında da Xiaomi bana pek güven vermedi açıkcası

• murat5555 kullanıcısına yanıt
    Yurtdisi cift sim kullanamazsiniz ben sirf bu yuzden tr garantili aldim

• Pil kullanimi simdiye kadar kullandigim teller arasinda en iyisi diyebilirim

Xiaomi Mi Note 10 / CC9 Pro [ANA KONU]

Geçmiş olsun, aldıktan ne kadar süre sonra böyle oldu, Gcam ile denediniz mi, netlememe ordada var mı.

• bende mi note 10 pro global var şarjı dışında beni cezbeden pek birşey olmadı.satıp iphone 11 almayı düşünüyorum.fiyat olarak 2 katı ama yapacak bişey yok.
  • esasmevzi E kullanıcısına yanıt
    hocam karar sizin bende çok iPhone 11 alıp ios a geçmeyi düşündüm ama eski telefonum meğer hesap makinesiymiş şarj diyorsunuz ya en son halimi hatırlamak istemiyorum, şarj aleti power bank o ne gardaşlıktı öyle Allahım yaşatmasın bir daha. miui da bence gayet şık kullanması keyifli arayüz htc 10 dan sonra ilaç gibi geldi bana. Ben bu telefonu uzun süre kullanmayacağım ama sebebi mi 10 a geçmek istiyorum uzun vade de (yani 3-5 yıldan bahsediyorum ) bu işlemci yürümez tıkanmaya başlar düşüncesindeyim.

• quote:

Orijinalden alıntı: murat5555

hocam karar sizin bende çok iPhone 11 alıp ios a geçmeyi düşündüm ama eski telefonum meğer hesap makinesiymiş şarj diyorsunuz ya en son halimi hatırlamak istemiyorum, şarj aleti power bank o ne gardaşlıktı öyle Allahım yaşatmasın bir daha. miui da bence gayet şık kullanması keyifli arayüz htc 10 dan sonra ilaç gibi geldi bana. Ben bu telefonu uzun süre kullanmayacağım ama sebebi mi 10 a geçmek istiyorum uzun vade de (yani 3-5 yıldan bahsediyorum ) bu işlemci yürümez tıkanmaya başlar düşüncesindeyim.
    ben 8 plustan geçtim bu telefona. işlemci konusunda haklısınız. sistem tam oturmamış.ben hangi telefon olursa olsun tüm öelliklerine varana kadar kullanırım.sadece alo demek için yada sosyal medya için kullanmam.oyun ise sadece basit oyunları ara sıra oynarım.iphone da kimi zaman jailbreak li kullandım. note 10 pro biraz ağır be bildirim konusunda sıkıntıtlı.titreşimmi de çok az. streio hoperlör olmadığı için elime aldığımda kimi zaman elim hoperlörü kapatıyor.birde whatapp görüntülü görüşmelerde kamerada ışık parlaması gibi bir sıkıntı var.döküman vs çekerken yakınlaştırmayı düşürmeden normal çekmiyor bulanık çekiyor. iphone 11 için kullananlar şarj için iyi diyorlar.

• Notralize N kullanıcısına yanıt
    Bende yükledim bir problem olmadı henüz.

• telefonu kullanmaya başlayalı 10 gün kadar oldu imei konusu için telefoncu arkadaşı aradım sim 1 de mi kullanayım telefonu sim 2 de mi diye sordum fark etmez dedi. telefona daha hiç dokunmadım aldığım gibi duruyor global rom yüklü. imei işini hallettikten sonra telefonu sıfırlama yaparsam imei gider mi diye soruyorum gider diyor, EU rom atıyor musunuz işlemleri yaptıktan sonra diyorum yok diyor. Ben şimdiden bootloader kilidini açıcam nasıl olsa açılacak hazırlık olsun qcn vs yedeklerimi de almayı düşünüyorum becerebilirsem htc çok yaptık bu işleri de xiaomi de ilk olacak.

teknik bilgi doküman konusunda tavsiye bir site var mı arkadaşlar imei işlemleri için

• 
Sayfa: önceki 8182838485
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.