Şimdi Ara

Xiaomi Mi Note 10 / CC9 Pro [ANA KONU] (79. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.834
Cevap
67
Favori
210.721
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7778798081
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Dediğinizi yaptım uçak moduna aldım ve wifi açtım fakat farklı bir simge çıkmadı?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • hocam kodu yazdınız, ayarlarda volte ve vowifi geldi ayrıca turkcelle mesaj atarak basvuru da yaptınız değil mi? seçenek niye çıkmıyor bilmiyorum, benim telefon 2 günlük, kayıt yapılmadı daha, bir şey değiştirir mi sanmıyorum ama

@Barzo1905 hocam mesajımda neyi kime yazdığımı belirtmemisim, menü niye çıkmaz hiçbir fikrim yok

Xiaomi Mi Note 10 / CC9 Pro [ANA KONU]

ek ayarlar, modem test, en alttaki seçenek

Yalnız şunu söyleyebilirim şarja pek etki etmedi gibi görünüyor şarj 64, ekran 3.14 saat. Sonuçta şebekeye bağlanmakta uğraşmıyor biraz daha iyi gitmesi lazımdı diye düşünüyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mike4peace -- 15 Mayıs 2020; 1:32:15 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• mike4peace kullanıcısına yanıt
    turkcelle mesaj yazdım fakat gelen cevapta bağlantı ayrıntıları için beni internet sitesine yönlendirdi.
    oraya baktığımda ve yönergeleri takip ettim fakat olması gereken menü telefonumda çıkmadı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Barzo1905 -- 15 Mayıs 2020; 1:44:49 >
  • Üstte ki mesajıma yanıt olarak;
    Volte geldi ayarlara fakat yukarıda volte simgesi gelmedi, halen H+ görünüyor.
    Başka ayar yapmama gerek var mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Barzo1905 -- 15 Mayıs 2020; 1:50:40 >
  • Barzo1905 kullanıcısına yanıt
    volte 4gde çalışır hocam, menünün çıkmaması ise inanın bilmiyorum

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çok basit bir soru olacak ama hiçbir bilgim yok kusura bakmayın.

Bu volte nedir ve neden önemli?
    yani baz istasyonu ile mi alakalı bir durum bu?
    Teşekkür ederim benim Vowifi aktif değilmiş, şimdi aktif ettim sayenizde. Vowifi için konuşuyorum: *#*#869434#*#* arkadaşlar bu kodu telefon aramasına yazdıktan sonra enabled değil, disabled yazması gerekiyor. Disabled yazdıktan sonra Ayarlar/Sim kartlar & mobil ağlar/TR TURKCELL (ya da neyse) buraya girdikten sonra en altta "Wi-fi kullanarak arama yapın" seçeneği çıkıyor ve bunu aktif ediyoruz. Sonra da @mike4peace arkadaşın anlattığı şekilde detaylı ayarlara girip Turkey yazınca vodafone vs. diye çıkan şeyi seçip activate diyoruz. Turkcell'e sms atıp Volte ve Vowifi aktif ettirmiştim zaten. Ardından denemek için telefonu uçak moduna alıp wifiye bağladım. Çok beklemedim ama bir simge belirmedi bende. Arama yapmayı denedim ve telefon uçak modunda olmasına rağmen arama yaptı. Arama ekranında da "wifi araması" yazdı. Aynı zamanda üstte de simgesi belirdi. Aramadan sonra da simge orada durmaya devam etti. Volte'yi de şimdi tam hatırlamıyorum ama aynı benzer yolla aktif ettiydim zaten önceden.

He bu arada ne yapmam gerektiğini bilmediğim bir ayar daha var: Wifi aramasını aktif ettiğimiz ayarın altında "Ağ tercihleri" diye bir seçenek mevcut. 2 seçenek var. "Mobil ağları tercih et veya "Wifi ağları tercih et" diye. Başta seçili olan mobil ağlar ama hangisi seçili kalmalı bilemedim. Bilen varsa anlatırsa sevinirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Maclarens90 -- 15 Mayıs 2020; 4:17:7 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Maclarens90 kullanıcısına yanıt
    disabled yaptıktan sonra ayarlarda wi-fi geldi;fakat uçak moduna alıp wifi açıkken birini aramaya çalıştığımda kablosuz ağa bağlanın uyarısı veriyor. Turkcell voLTE voWi-fi açık durumda. Detaylı ayarlar bende de çıkmıyor henüz
  • paladinho kullanıcısına yanıt
    Ben aramaya çalıştığımda wifi araması yazdı ve izin verdi valla ama eksiklik veya hata nereden kaynaklanıyor sizde çıkmamasını anlayamadım.

• Bana da gelmedi hala yeni güncelleme

• Xiaomi Mi Note 10 / CC9 Pro [ANA KONU]
    108mpx kamerada işleniyor da kalıyor dakikalarca bekleyim yine işlemiyor nedendir nasıl düzelir

• quote:

Orijinalden alıntı: emiröztürk

108mpx kamerada işleniyor da kalıyor dakikalarca bekleyim yine işlemiyor nedendir nasıl düzelir
    Yazılımsal bir sıkıntı , bu sorunun gelecek güncelleme ile tamamen çözüleceği şeklinde bilgi verildi xiaomi tarafından. Geçenlerde arkadaşlarımız paylaşmışlardı

• |RS| kullanıcısına yanıt
    Hocam sende benim gibi Eu kararlı kullanıyorsun ve geri çekilen 17 sürümündesin bende aynı senin gibi eu kullanıyorum ve 17 sürümü deyim.Şuan Xiaomi resmi sayfasında son sürüm 16 görünüyor 17geri çekilmiş.Global kararlı sürümlere android 10 dağıtılmış ancak Avrupa sürümlerine daha geç gelme ihtimali konuşuluyor.Siz cihazı nereden aldınız? Avrupa ülkelerine satılmak için üretilen bir cihaz almışsınız benim gibi onun için merak ettim hangi ülke olduğunu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AlperMetin -- 15 Mayıs 2020; 14:29:9 >
  • Ben kendim rom yüklememiştim farkında da değildim siz söyleyene kadar, aldığımda üzerinde vardı demekki eu rom, bekleyeceğiz demek ki yapacak bir sey yok.

• |RS| kullanıcısına yanıt
    Bende aynen sizin gibi farkında değildim global kararlı yazınca standart global sanmıştım ama Avrupa kararlı sürüm olduğunu sonradan öğrendim.Bu arada Avrupa kararlı global kararlıya göre daha kullanışlı.Globaldeki hatalar düzeltilerek en stabil hali Avrupa sürümüne gönderiliyor.Avrupa müşterisi daha sıkıntılı olduğu için global müşteriden daha çok önemsiyorlar.Muhtemelen sizin cihazda Almanya,İspanya veya Fransa için üretilen cihazlardan.En başlarda güncelleme geç geleceği için romu değiştirmeyi düşündüm ama araştırınca geç olsun stabil olsun mantığıyla beklemeye karar verdim.

Ayrıca Türkiye resmi garantili olan cihazlar bildiğiniz gibi global sürümde geliyor.Garantisiz alanlarda genelde sınır komşuları üzerinden getirdiği için genelde orta doğu bağlantılı geliyor ve onlarda global sürümde geliyor.Bize Avrupa ülkeleri üzerinden gelmiş istisnai olarak.Türkiye'de %90 global sürümde cihazlar geliyor.Android 10da 108mpx modunda sıkıntılar olduğu için avrupa sürümüne daha android 10 bile gelmedi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AlperMetin -- 15 Mayıs 2020; 15:50:15 >

• Mi note 10 lite 64 gb 3700, 128 gb 3900 lira olarak aciklandi. Sizce fiyatlar nasil? 3550’ye a71 almak yerine 730g islemci ile birlikte bu paralara note 10 lite almak daha mantikli degilmi?

• AlperMetin kullanıcısına yanıt
    Ben global sürümdeyim ama bana da gelmedi güncelleme valla. Pek umudum da yok yakın zamanda geleceğine dair. Beta kararlı versiyonu çıkmış anladığım kadarıyla beta kullanmayı kabul edenlere mi geldi sadece bilemiyorum...Global kararlı kullanıp da 11.0.9.0 versiyonuna güncelleme gelmeyen bir tek ben olmamalıyım diye düşünüyorum. Manuel indirdim ama kurmaya izin vermedi. Xiaomi hesabımdan beta kullanmayı aktif etmem falan lazımmış öyle bir uyarılar verdi ben de kurcalamadım.

• Maclarens90 kullanıcısına yanıt
    Xiaomide resmi olarak görünen son sürümlerin ssini aşağıdaki gibi.Yavaş yavaş dağıtmaya başlamışlar.Size kesin gelir ayın 20sine kadar ama avrupaya ne zaman gelir muamma.Size gelmesinin sebebi 108mpx çekimlerinde sorun var onu güncelleyene kadar geri çektiler.Gelsede sorunlu şuan bence acele etmeyin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AlperMetin -- 15 Mayıs 2020; 16:33:34 >
  • AlperMetin kullanıcısına yanıt
    Ben de global kullanıyorum, ROM vs yok. Sürüm 11.1.1.0
  • 
Sayfa: önceki 7778798081
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.