Şimdi Ara

Xiaomi Mi Note 10 / CC9 Pro [ANA KONU] (82. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.834
Cevap
67
Favori
210.743
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 8081828384
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Pardon hocam niyese 10'dan sonra 12'ye atlamışım , aynen dediğiniz gibi 11 demek istedim :)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • mike4peace kullanıcısına yanıt
    Xiaominin guncelleme destegi bu kadar az mi gercekten? Samsunglar 2 yil guncelleme veriyor xiaomi daha iyidir diyordum ama sanirim yanilmisim.
    Esimde a2 var o android 10’u aldi sanirim 11’i de alacak. Galiba yazilim tarafi Google da oldugu ucun sorunsuz geliyor desenize.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2 android güncellemesi veriyor hocam xiaomi genelde. Bir de özellikleri miui güncellemeleri ile ekliyorlar.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ercaner jr.

Arkadaşlar kusura bakmayın. Bu konuya yazıyorum ama henüz mi note 10 lite başlığı açılmamış. Hem kamera harici neredeyse aynı ozellikleri ve tasarimi taşıdığı icin burada deneyimlerinizi ve fikirlerinizi sormam abest olmayacaktir. Genel olarak xiaomi markasina da hakim oldugunuzu dusunuyorum.

Mi note 10 lite tanitilmadan önce hepsiburada’dan aldigim a71. 6 gününün sonunda bugun nihayet geldi. Ama iade edip note 10 lite alip almama konusunda kafam baya karisik. Bu sebepten kutusunu acmadan kenara kaldirdim simdilik.
    Xiaomi mi note 10 lite’nin henuz incelemesi olmadigi icin ancak yabanci videoları izleyerek karar vermeye calisiyorum.

Xiaomi mi note 10 lite’in.
    Artıları,
    -Premium kasa yapısı. Aluminyum cerceve ve on, arka gg5 cam.
    -Bir tik daha iyi islemci (cok bir önemi yok benim için)
    -Fotoğrafta bir tik daha iyi, videoda bariz daha iyi. Ayrıca Çift Flash var.
    -Hdr 10 destekli ekran.
    -5260 ma batarya. 30w şarj destegi.
    -Xiaomi arayuzunun nerdeyse ios ile ayni kullanimi sunmasi. İphonedan geçeceğim icin alisma sureci daha kolay olacak.

Eksileri,
    -9.7 mm kalın kasa.
    -Kavisli ekran. ( baskalarinin daha cok hosuna gidebilir )
    -6 gb ram ( bunun da cok bir onemi yok benim icin)
    -Hafıza kartı girisinin olmaması. (128 gb depolama olani almayi dusunuyorum fakat kucuk cocugum oldugu icin onun fotograf ve videolarini cok cekiyoruz. İlerde sıkıntı yasarmıyım bilemiyorum.
    -350 lira daha pahalı olması. ( Alacagim cihazi 3-4 yıl kullanmayı dusundugum icin 350 lira farki cok onemsemiyorum )

A71 de icime sinmeyen taraflar.
    - Kasa kalitesi ( kılıfla kullanacagimiz için kabul edilebilir )
    - Ekranda ki bulutlanma sorunu.
    - Samsung Türkiye’nin ve servislerinin herhangi bir problem durumunda musteriye karsi tutumu.

Ayrica samsung sanirim 2 yil guncelleme destegi sunuyor. Xiaomi daha gec guncelleme verse de sanirim android 10’u 2 yıldan daha eski modellerede sunacakmiş.

Telefonu 3-4 yıl kullancagim icin guncelleme durumu da önemli acikcasi.

Kisaca cok kararsiz kaldim.
    Hocam kararsız kalacak bir şey yok aslında... Sizin için öncelikler nedir? Onları belirleyin ona göre karar verirsiniz. Çünkü her telefonun eksisi artısı var yazdığınız gibi. Sizi ne mutlu ederse onu alın..

• android auto indiren var mı bu cihaza?
    ben indirdim ve programı kurdum.
    fakat kısa yol oluşturmadı ve uygulamarlda görünüyor hatta güncelleme dahi yapıyor fakat programı çalıştıramadım.
    dahası uygulamalardan silemiyorumda.
  • Arkadaşlar sa cihazı almayı düşünüyorum. Bir sorum olacak alacağım cihaz yurt dışı imei atılmış cihaz bunun bana ne gibi dezavantajı olur ?
  • volkancan1993 V kullanıcısına yanıt
    Garantisiz olması disinda bir dezavantaji olmaz.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • selcuky1 kullanıcısına yanıt
    Merhaba, 19 Mayıs resmi tanıtım tarihiydi. Haftaya beta sürümler dağıtılacak (sadece pilot katılımcılar) Haziran sonu ise yayınlanan 1. Listede bulunan cihazlara dağıtımı yapılacak.
    Xiaomi Mi Note 10 / CC9 Pro [ANA KONU]

• quote:

Orijinalden alıntı: Barzo1905

Garantisiz olması disinda bir dezavantaji olmaz.
    3000 tl alacağım sizce fiyat nasıl ? Ayrıca şu an xiaomi redmi note 8 pro kullanıyorum telefonu değiştirmeye değer mi ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi volkancan1993 -- 20 Mayıs 2020; 12:27:25 >
  • orjinal şarj aletinin kodu nedir?
  • alpkan A kullanıcısına yanıt
    Xiaomi Mi Note 10 / CC9 Pro [ANA KONU]

• Android 10 ile mi kullanıyorsunuz arkadaşlar? Geldi mi Android 10?

• solokingx S kullanıcısına yanıt
    çok makbule geçti
  • Dun gelen güncellemeden sonra telefon şarjda çok ısınmaya başladı.

• Yeni güncelleme sonrası telefon şarjda aşırı ısınıyor var mı bu konuda fikri olan

• telefonu imei kayıtsız aldım, imei kaydı sonrası ikinci hat desteğini kaybedeceğini öğrendim bu konuda bilgisi olan var mı. telefoncu ikinci bir imei kullanmak istemediği için mi durum böyle

• merhaba telefona uygun kolay yapışan ekran koruyucu var mı

• murat5555 kullanıcısına yanıt
    sim 1 e imei atılamadığı için öyle.
  • alpkan A kullanıcısına yanıt
    lensun
  • mutludurmaz M kullanıcısına yanıt
    temiz kurulum yapıp öyle deneyin
  • 
Sayfa: önceki 8081828384
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.