Şimdi Ara

Xiaomi Mi Note 10 / CC9 Pro [ANA KONU] (78. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.834
Cevap
67
Favori
210.743
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7677787980
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arayüz için güncelleme geldi animasyonlar daha hoş olmuş ve hızlanmış

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • arayüz güncellemesi sonrası ekran altına gelen beyaz çubuğu nasıl kaldırabiliriz?
    ekleme= ayarlarda buldum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi paladinho -- 13 Mayıs 2020; 23:5:44 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Güncelleme gelenler hangi sürüm kullanıyor? Global mi Avrupa mı? Avrupa olupta güncelleme alan var mı ?

• paladinho kullanıcısına yanıt
    Aynı dertten ben de muzdaribim. Nasıl hallettiniz acaba?

• mutludurmaz M kullanıcısına yanıt
    Ayarlar-ekran-tam ekran görünümü - hide full screen indicator

• arkadaşlar ikinci el maks 1-2 aylık mi note 10 pro arıyorum. bütcem kısıtlı olduğu için sıfırını alma şansım yok . kayıtlı ve global sürüm istiyorum. satmak isteyen arakdaşlar varsa uygun fiyatlı almak isterim. teşekkürler
  • İboar33 İ kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim, hallettim.

• Kadirfke K kullanıcısına yanıt
    Bootloader kilidi açılmadan cihaza müdehale edemezsiniz.

• mike4peace kullanıcısına yanıt
    Mi 9T konusunda detaylı volte ve vowifi etkinleştirme bilgileri mevcut inceleyin..

• okanxkankam O kullanıcısına yanıt
    Şu anda o kadar almanız imkansız. İlk başta alınıyor ama yine de aldığınız abartılı rakam. Şimdi kaç aliyorsun

• -KuTLuBeY- kullanıcısına yanıt
    Eyvallah hocam çok teşekkürler.

Vowifi yapamayan varsa mi 9t konusundaki aşağıdaki anlatım bende işe yaradı beyler, test edildi onaylandı.

Kodu girmenize, ayarlardan aktif etmenize ve turkcellden başvurup hattınız vowifi volteye açıldı mesajına rağmen vowifi calismadiysa işe yarayacaktır:

"TURKCELL'de AKTİF ETMEK İÇİN;(Vodafone için deneyin)
    @sirulas - Donanım Testine girin.(Ayarlar-cihazım-tüm özellikler-çekirdek sürümüne 4-5 kez basın) Sağ üstte 3 noktadan Additional Tools(ek araçlar) kısmında Modem Test başlığı var. Bu menüde en altta MBN config loading and activating tool(MBN yapılandırma yükleme ve etkinleştirme) kısmına girdim. Burada iki yeşil alanın ortasındaki beyaz kutuya basarak "not find search here..(yukarıda bulamadınız mı...?)" yazan kısıma Turkey yazınca

eu/vodafone/volte/turkey/mcfg_sw.mbn adlı konfigrasyonu buldu ve seçtim. (vodafone-turkey config) Alttan Activate(aktif)'e basınca ŞAK diye Vowifi geldi. Bu ayarı yapmak için root falan gerekmiyor paylaşmak istedim."

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• tevfik20 T kullanıcısına yanıt
    A71’den işlemci, kamera, kasa yapisi ve batarya olarak daha iyi. Sahibinden de bir telefoncu tr garantili 3900’e satiyor.

Yarin xiaomi turkiye, redmi note 9 pro ve note 10 lite’nin lansmanini yapacaklarmis.

• Evet bugün bende gördüm 3900 TL den 6gb 64 GB olarak. 4200 den samsung note 10 lite var. Hiç riske girmezdim bence.

Tabiki para senin 😁

"Bu menüde en altta MBN config loading and activating tool(MBN yapılandırma yükleme ve etkinleştirme) kısmına girdim"

benim cihazımda yok bu şekilde bir ayar yeri?
  • Bu gün Bi güncelleme daha geldi yine aynı oldu arayüz

Hocam bir şey soracağım. Ben daha önce standart anlatılan şekilde Volte ve Vowifi ayarlarını yaptım. Turkcell'e sms atarak aktif ettirdim. Sonra *# bilmem kaçı tuşladım telefondan, ayarlardan volteyi aktif ettim vs. Bildirim panelinde eğer 4g kullanıyorsam Volte işareti gözüküyor. Eğer telefon wifiye bağlıysa Volte yazmıyor ama bildirim panelini aşağı çekince yine gözüküyor ama 4g'deyken olduğu gibi sürekli yukarıda Volte yazmıyor. Hadi sonuçta öyle ya da böyle Volte yazıyor, demek ki aktif. Benim asıl merak ettiğim soru şu: Vowifi'in aktif olduğunu nasıl anlayacağım? Sizin dediğiniz işlemi yaptım.(öyle bir test menüsü falan olduğunu yeni gördüm bu arada) Zaten aktifti de boşuna mı yaptım veya bir seyi bozar mı bilmiyorum ama dediğiniz şeyi yapınca ve wifiye baglanınca veya 4g'deyken herhangi bir yerde Vowifi diye bir ibare yok bende. Olması gerekiyor mu? Sizde var mı? Aktif olup olmadığını nasıl anlayacağım?

• maclarens90: hocam uçak moduna alıp wifi açın, yeni bir simge çıkacak. birini aramaya çalışın arıyorsa zaten tamamdır. volte konusu ise dediğiniz gibi wifi acikken görünmüyor ve birini aradığınızda HD yazar.

Barzo1905: hocam emin misiniz en altta olacak, ayarlardan vowifi volte filan aktif degil mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mike4peace -- 15 Mayıs 2020; 1:5:48 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Barzo1905

"Bu menüde en altta MBN config loading and activating tool(MBN yapılandırma yükleme ve etkinleştirme) kısmına girdim"

benim cihazımda yok bu şekilde bir ayar yeri?
    Aynı durum bende de geçerli. İlgili seçeneği ben de bulamadım.

Ekran görüntüsü atar mısınız? İlgili seçenek benim cihazımda yok.

• 
Sayfa: önceki 7677787980
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.