Şimdi Ara

Xiaomi Mi Note 10 / CC9 Pro [ANA KONU] (64. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2.834
Cevap
67
Favori
210.759
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6263646566
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    KUTUNUN İÇERİSİNDEN ÇIKAN KILIFI KULLANIYORDUM AMA BU MESAJI YAZARKEN YİNE AYNI ŞEYİ YAPTI TELEFON VE KILIK KULLANMIYORDUM EVDEYİM DİYE. BAZI ÖZELLİKLERİ AÇMAK İÇİN BÖLGEYİ ENDENOZYA SEÇMİŞTİM, AÇILINCA ESKİ HALE GETİRECEĞİM, BELKİ ONDAN YAPIYORDUR. YARDIMLARINIZ İÇİN TEŞEKKÜR EDERİM. İNSALLAH ONDANDIR DA DÜZELİR.
  • solokingx S kullanıcısına yanıt
    Yani 5 tane kamera koymuş arkaya şu kadar basit bir işte bocalaması yazık olmuş. Sürekli bu şekilde fotoğraf çekmiyoruz ve genel kamera kullanımda gayet de memnun ediyor cihaz.

Artık yakın mesafeden çekimlerde (normal çekimden yakın, makro içinse uzak olan mesafelerde) ben şahsen 2x modunda kullanırım netliğin önemli olduğu durumlarda. Çok da kafayı takacak bir durum değil ama farkında olmamız açısından iyi oldu yine bilmek.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Maclarens90

Yani 5 tane kamera koymuş arkaya şu kadar basit bir işte bocalaması yazık olmuş. Sürekli bu şekilde fotoğraf çekmiyoruz ve genel kamera kullanımda gayet de memnun ediyor cihaz.

Artık yakın mesafeden çekimlerde (normal çekimden yakın, makro içinse uzak olan mesafelerde) ben şahsen 2x modunda kullanırım netliğin önemli olduğu durumlarda. Çok da kafayı takacak bir durum değil ama farkında olmamız açısından iyi oldu yine bilmek.
    Ben ilk aldığım gün fark ettim ama o kadar dert etmedim açıkcası.. Yoksa satışa koyardım gideri de var şu an satılır zarar ettirmeden. Ne için kullanacağınada bağlı. Portre modu çok hoşuma gidiyor mesela. A71, p20 pro ve iphone 11 ile kıyasladım üçünden de iyi. Diğer tellerde kontrast daha iyi ama bunda farklı bişi var çözemedim. Daha yumuşak ve tatlı çekiyor.. P30 pro denemem lazım bide bulabilirsem

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi solokingx -- 12 Nisan 2020; 18:28:8 >

• Arkadaşlar,kolay gelsin..iyi ve kullanışlı gcam tavsiyeniz varmıdır

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Bahsedilen sorunsal ihtiyaç duyulan durumlarda göz tırmayalacağı kesin fakat bu durumun yazılımsal olduğunu düşünüyorum. Umarım güncelleme ile giderilir.
  • Bu telefonu kılıfsız kullanan varmı arkadaşlar. Ben ağırlığından rahatsız olmaya başladım.. Bi beş on dk çıkartıp denedim.. Mükemmel bi tutuş hissi var. Elden kolay kayacak gibide durmuyor. Kavramak daha kolay. Ayrıca ara aea şikayet ettiğim ısınma sebebi bu kılıf olabilir diye düşündüm.. Kolay çizilirmi bu telefon.. Öndeki koruyucu camıda çıkartsammı diye düşünüyorum.. Daha önceki telde çıkartmıştım.. Direk ekrana temas çok daha hoşuma gitmişti dokunmatik hassasyeti çok değişmişti.. Düşme vs harici cepte felan kolay çizilirmi bunun malzemesi.. Spigen marka olanlarına baktım şu an piyasada yok sanırım. Bide kaliteli bi kılıfla denemekte fayda varmıdır.. Şu an auto focusun kılıfı ile kullanıyorum. Kenarları köşeli rahatsız ettiğini fark ettim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi solokingx -- 13 Nisan 2020; 5:28:28 >
    Spigen kılıfla kullanıyorum çok memnunum

Ben de şimdilik kutudan çıkan kılıfı kullanıyorum hala. Ağırlığı beni çok rahatsız etmiyor; özellikle bataryası güzel gittiği için. Ama hafif bir telefonu tekrar elime aldığımda da fark belli oluyor tabi...Biraz daha kompakt saran bir kılıf bence sizi daha mutlu edecektir. Yalnız benim telefon hiç ısınmıyor veya ben farketmedim. Konu başlığındaki ayarları yaptım, gereksiz şeyleri kapattım, gps, nfc vs. gibi şeyler kullanmadığım zaman kapalı ve oyun oynamıyorum telefonda.En çok yaptığım şey internette dolaşmak, whatsapp ve youtube. Mobil veya wifide olmama göre 10-12 saat ekran süresi değişiyor ve 2 tam gün çok rahat çıkartıyor yoğun kullanmama rağmen. Henüz bir ısınma olmadı bende hissedilir derecede.

• ahmet383438 A kullanıcısına yanıt
    Linkteki sürümleri deneyebilirsin.
    https://www.vividapk.com/minote10-pro-cc9pro-gcam/

Telefonu kılıfsız kullanmak bana hiç mantıklı gelmiyor, telefonu kılıfsız olarak eline al ve sert bir zeminde düştüğünü hayal et, kötü bir fikir olduğunu sende farkedeceksin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Baveran -- 13 Nisan 2020; 11:4:3 >
  • Arkadaşlar yeni bir telefon bakıyordum kendime taa ki coronavirüs çıkana kadar şimdilik biraz erteledim. Hazır evdeyken de biraz telefonlara bakayım dedim ve Xiaomi note 10 pro telefonu gayet güzel beğendim fakat Xiaomi bu telefonun üretimini durdurdu diye birkaç haber okudum. Acaba doğru mudur? İstenilen performansı, satış rakamına ulaşamamış. Acaba kronik bir sorunu var mıdır?
  • birkan2096 B kullanıcısına yanıt
    Pro modelini ve normal modelinin üretimini durdurdu. Bana göre tamamen satış stratejisi. Yeni çıkardıkları Mi 10 modelini daha fazla satabilmek için böyle yaptıklarını düşünüyorum. Kağıt üstünde ne kadar fazla özelliği olsa da son kullanıcıların bir çoğunu ilgilendirmeyecek özelliklerde var. Hem note 10 hem de pro modeli uzun dönem kullanıcılarını mutlu edebilecek telefonlar. Ayrıca bu ürünleri üretmeyecek ama note 10 lite modelini yakında piyasaya sürecek. Bu da ayrı bir strateji.

• quote:

Orijinalden alıntı: selcuky1

Pro modelini ve normal modelinin üretimini durdurdu. Bana göre tamamen satış stratejisi. Yeni çıkardıkları Mi 10 modelini daha fazla satabilmek için böyle yaptıklarını düşünüyorum. Kağıt üstünde ne kadar fazla özelliği olsa da son kullanıcıların bir çoğunu ilgilendirmeyecek özelliklerde var. Hem note 10 hem de pro modeli uzun dönem kullanıcılarını mutlu edebilecek telefonlar. Ayrıca bu ürünleri üretmeyecek ama note 10 lite modelini yakında piyasaya sürecek. Bu da ayrı bir strateji.
    Son olarak aşağıdaki linkten karşılaştırma yaptığımızda Redmi Note 8 Pro daha iyi bir telefon olarak geçiyor. Aradaki fiyat farkı da az değil. Acaba niye bu kadar fark görünüyor olabilir?
    kıyasla
    Xiaomi Mi Note 10 Pro vs Xiaomi Redmi Note 8 Pro karşılaştırma
    https://kiyas.la/tr/cep-telefonu/karsilastir/xiaomi-mi-note-10-pro-vs-xiaomi-redmi-note-8-pro

• birkan2096 B kullanıcısına yanıt
    Onu bu işlerden daha iyi anlayan arkadaşlar cevaplasınlar. Dediğim gibi ben bu kağıt üzerinde olan değerlendirmelerden çok hoşlanmıyorum. Son kullanıcı olarak gereksinimlerime göre tercih yapıyorum. Sürekli iphone kullanan biri olarak ben çok memnun kaldım. Ancak sizin ihtiyaçlarınızı karşılar mı onada siz karar vereceksiniz.

• Baveran kullanıcısına yanıt
    Çok teşekkürler...

• quote:

Orijinalden alıntı: İboar33

Spigen kılıfla kullanıyorum çok memnunum
    Sitesinden mi aldınız şu an yokta gelecek felan yazıyor

• quote:

Orijinalden alıntı: Baveran

Telefonu kılıfsız kullanmak bana hiç mantıklı gelmiyor, telefonu kılıfsız olarak eline al ve sert bir zeminde düştüğünü hayal et, kötü bir fikir olduğunu sende farkedeceksin
    Yani öyle olur da acaba düşürmeden kullansam ılıf ve camsız çizilirmi cepte felan onu merak ediyorum.. Anahtar para vs ayrı cebe koysam

Çizilme illaki olur, inceden olsa kılıf ekran koruyucu olması daha iyi olur bence

• quote:

Orijinalden alıntı: Maclarens90

Ben de şimdilik kutudan çıkan kılıfı kullanıyorum hala. Ağırlığı beni çok rahatsız etmiyor; özellikle bataryası güzel gittiği için. Ama hafif bir telefonu tekrar elime aldığımda da fark belli oluyor tabi...Biraz daha kompakt saran bir kılıf bence sizi daha mutlu edecektir. Yalnız benim telefon hiç ısınmıyor veya ben farketmedim. Konu başlığındaki ayarları yaptım, gereksiz şeyleri kapattım, gps, nfc vs. gibi şeyler kullanmadığım zaman kapalı ve oyun oynamıyorum telefonda.En çok yaptığım şey internette dolaşmak, whatsapp ve youtube. Mobil veya wifide olmama göre 10-12 saat ekran süresi değişiyor ve 2 tam gün çok rahat çıkartıyor yoğun kullanmama rağmen. Henüz bir ısınma olmadı bende hissedilir derecede.
    Özelikle kamera 108mp çekim ve video kurcalarken ısınıyo bende.

. Kardeşime p20 pro aldım.. Son zamanda kardeşime tel beğendirmek için bi kaç tel alıp sattım p20 pro ile karşılaştırınca p20 ekranı daha keskin daha net. oled olduğundan sanıırım.. Arka kamera daha gerçekçi çekim yapıyor odaklama sıkıntısı da yok. Ele daha iyi oturuyor çok büyük değil..hoparlör stereo p20 proda. Daha net.. Ekran geçişleri daha seri dokunmatik daha hassas misal xiaomi de uygulamaları açmada gecikme olabiliyor özellikle wifi de bağlıyken. P20 şak diye açıyo...

Ama gelgelelim ön kameraya gelince işler değişiyo.. Sırf ön kameradan dolayı vazgeçemiyorum bı telden.. Çok iyi yapmış şerefsizler

• quote:

Orijinalden alıntı: Baveran

Çizilme illaki olur, inceden olsa kılıf ekran koruyucu olması daha iyi olur bence
    Bakalım abi hayırlısı. Kardeşime tel beğendirecem derken sonunda kendi telimi sattıracak bana.. Kıyaslarken kusurlar bulmaya başladım şimdi mi note 10 dan iyi ön kameralı telefon araştırıyorum daha bulamadım

Oturup evde teknoloji kanalları gibi tel kıyaslıyoruz.. Casper a via kullanıyo.. Aldığım ve beğenmediği telefonlar sırasıyla note 8, a71, p20pro.. Sony ye kafayı takmış sony gelcek bana tel o zaman al diyo

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi solokingx -- 13 Nisan 2020; 14:8:59 >

• 
Sayfa: önceki 6263646566
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.