Şimdi Ara

Xiaomi Mi Note 10 / CC9 Pro [ANA KONU] (66. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.834
Cevap
67
Favori
210.757
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6465666768
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    1 aylık tr garantili satıyorum

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: alpkan

Makul fiyatlı satan varsa yazabilir
    Yarın p30 pro bakıcam eğer beğenip alırsam bendekini 2700 e bırakırım.. Mi note 10 beyaz sıfır ayarında... Yer ankara

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: İboar33

1 aylık tr garantili satıyorum
    Satma sebebinizi öğrenebilir miyim hocam? Telefon hakkında genel bir araştırma yapıyorum o yüzden satın alacağımdan değil neyini beğenmediniz memnun kalmadığınız yanları neler?
  • quote:

Orijinalden alıntı: solokingx

Yarın p30 pro bakıcam eğer beğenip alırsam bendekini 2700 e bırakırım.. Mi note 10 beyaz sıfır ayarında... Yer ankara

Alıntıları Göster
    Satma sebebinizi öğrenebilir miyim hocam? Telefon hakkında genel bir araştırma yapıyorum o yüzden satın alacağımdan değil neyini beğenmediniz memnun kalmadığınız yanları neler?
  • birkan2096 B kullanıcısına yanıt
    Çok sık telefon değiştiriyorum aslında bir sebebi yok telefondan memnunum

• Yeni telefonları bekledım ama çok pahalı çıktılar bende geçen senenin modellerinden birini almayı düşünüyorum kullanıcı olarak siz daha yapıcı yorum yaparsınız.

Kamera öncelikli telefon bakıyorum.

OnePlus 7t , Huawei p30, mi note 10 , honor 20

arasında kaldım. Kamera öncelikli olarak hangisinden en çok memnun kalırım sizce

4000 4500 tl ye kadar verebilirim telefona ikinci el, kaçakta olabilir. başka tavsiyeniz varsa onlarada açığım.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Satmaktan vazgeçtim.. Ön kamera ve kavisli ekran dan dolayı.. Şimdi cihazı açtım Bi güncelleme gelmiş. Kuran varmı kurdum Bi fark görmedim..

• quote:

Orijinalden alıntı: Zeen

Yeni telefonları bekledım ama çok pahalı çıktılar bende geçen senenin modellerinden birini almayı düşünüyorum kullanıcı olarak siz daha yapıcı yorum yaparsınız.

Kamera öncelikli telefon bakıyorum.

OnePlus 7t , Huawei p30, mi note 10 , honor 20

arasında kaldım. Kamera öncelikli olarak hangisinden en çok memnun kalırım sizce

4000 4500 tl ye kadar verebilirim telefona ikinci el, kaçakta olabilir. başka tavsiyeniz varsa onlarada açığım.
    Mi note 10 ön kamera selfie çekimi mükemmel..tabi benim için belki başkası beğenmez.. P20pro da vardı elimde. Onun arka kamerası daha canlı doğal çekiyordu ama ön kamerayı tercih ettim ben. Note 10 un da ufak renk ayarlarıyla VS halledilir.. Hatta p30pro alacaktım bugün sonra baktım iyi yorumlar yok alacağım kişi Bi kaç selfie foto attı hoşuma gitmedi.. Boşa 2500 TL fark vermek istemedim.. P20 pro ön kamera berbat.. Ondan p30 pro da benzerdir diye eledim.. Oneplus iyi yorumlar var ama şunu sölim eline almadan karşılaştırmadan ne söylense boş..her telefona süper yada leş çöp vb yorumlar var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi solokingx -- 15 Nisan 2020; 15:59:42 >

• Arkadaşlar pil kullanım istatistiklerine bakıyorum da arada. Bu kez enteresan bir şekilde Google Play Hizmetleri diye bir şey en çok şarj yiyen kalem oldu. Ne alaka böyle oldu anlamadım. Sanki daha önce baktıklarımda bu üstlerde değildi bu kadar. İnternet, Whatsapp ve Youtube takıldım ama başka bir şey yapmadım.

Xiaomi Mi Note 10 / CC9 Pro [ANA KONU]

Edit: Bir sonraki şarjımda %1.44 ile en aşağılarda kaldı Google Play Hizmetleri. Şimdilik problem geçti gibi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Maclarens90 -- 17 Nisan 2020; 16:51:54 >

• Güncelleme sonrası ısınma problemi gitmiş gibi.. Gündüz Hard format attım hemen sonrasında güncellemeyi yükledim şu an şarzda bile aşırı ısınmıyor.. Aman nazar deymesin

• Zeen Z kullanıcısına yanıt
    Saydığınız cihazlardan oneplus 7T ve Note 10 mevcut bende yurtdışı sifir

• Az önce telefoncuda ön kamerasını p30pro ile karşılaştırdım ... Çok daha iyi mi note 10.. Artık hayatta satmam.. Neyse cam yapıştırttım.. Zore polymer nano.. Süper oldu pek kalkacak gibi durmuyor bu sefer.. Fakat gerizekalı içinde tüy bıraktı.. Geri açılmıyo da çok sağlam yapıştı. Böyle kullanacaz artık

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi solokingx -- 16 Nisan 2020; 18:6:3 >
  • solokingx S kullanıcısına yanıt
    Taktırdığınız ekran koruyucu cam mı jelatin mi

• quote:

Orijinalden alıntı: İboar33

Taktırdığınız ekran koruyucu cam mı jelatin mi
    Nano polymer yazıyo cammı bilmiyorum.. Yalnız buda kalkacak gibi sol yan gene hava almaya başladı. Kılı çıkartmak için sol köşeyi az kaldırmıştı acaba ondan m ı oldu bilmiyorum.. İlk yapıştırdığında baya cillop gibiydi.. Gittiği yere kadar kıllanıcam sonra lensun yada gor deniycem artık. Baveran reisi dinlemedik böyle oldu..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi solokingx -- 16 Nisan 2020; 21:13:8 >
  • solokingx S kullanıcısına yanıt
    Hocam son kez size sorayim cevaplarsanız sevinirim.
    Konuda hakimsiniz.
    Samsung s8 plustan geçmek istiyorum
    Önem verdiğim şey kamera otun felan hayatta oynamam
    P30 pro mu
    Samsung s10 plus mı
    Mi note 10 pro mu
    Bi de note 10 ile note 10 pro arasındaki fiyat farkı değer mi 1 bin tl
    Cevap verirseniz çok memnun olurum

• quote:

Orijinalden alıntı: Mirtazo01

Hocam son kez size sorayim cevaplarsanız sevinirim.
    Konuda hakimsiniz.
    Samsung s8 plustan geçmek istiyorum
    Önem verdiğim şey kamera otun felan hayatta oynamam
    P30 pro mu
    Samsung s10 plus mı
    Mi note 10 pro mu
    Bi de note 10 ile note 10 pro arasındaki fiyat farkı değer mi 1 bin tl
    Cevap verirseniz çok memnun olurum
    Ön kamera diyosan mi note 10..dediğim gibi bugün p30 pro ile kıyasladım.. Ön kamera leş. S10plus denemedim ne desem yalan.. Ama ön kamerada bu telden iyi iş çıkaracak tel şu an piyasada olmayabilir. İphone 11 den felan daha güzel çekiyor.. Arka kamerası gayet yeterli. Ama huawei pro serisi arka kamera özellikle yakın çekim ve loş ortamda renk yada odaklama olarak bi tık daha iyi..ama buda fazlasıyla iyi özellikle gün ışığında harika fotolar çekiyor.. Pro mu düzmü dersen baveran arkadaşımız ona daha hakim.. Ama netteki bir iki videoda kamerada note 10, 10 Pro dan sanki daha iyi görünüyordu.. Fiyat farklarını da hesab edersek mi note 10 en iyi tercih olabilir. Samsunga bi telci yada mağazada bakmana fayda var netteki videolar çok doğru sonuç vermeyebilir.. A71 denedim kamerası çamuru ama s seride daha iyidir heralde.. Note 10 plus iyi diyorlar ama görmek lazım. Oda 7 8 bin felan heralde ki değerimi o farka hç sanmam.. Büyük tel kullanırım diyorsan bence mi note 10 al geç.. Ekran kalitesi tasarımı kamerası vs ufak tefek yazılımsal sorunlar hariç memnun kalırsın diye düşünüyorum .. Benim gibi ön kamera önceliğinse huawei kesinlikle es geç

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi solokingx -- 17 Nisan 2020; 1:18:48 >

• beyler telefon görüşmelerinde karşının sesini duyma ve sizin sesinizi karşının duyması ile ilgili yorumlarınız nedir. memnun musunuz, sesler net gelip gidiyor mu, seviye yeterli mi ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nefy

beyler telefon görüşmelerinde karşının sesini duyma ve sizin sesinizi karşının duyması ile ilgili yorumlarınız nedir. memnun musunuz, sesler net gelip gidiyor mu, seviye yeterli mi ?
    Gayet iyi

• Xiaomi Mi Note 10 / CC9 Pro [ANA KONU]

• Arkadaşlar cihazı aldım ve aranıza katıldım. IMEI repair işlemlerini kendim yapmak istiyorum. Acaba aranızda kendi yapan oldu mu?

• 
Sayfa: önceki 6465666768
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.