Şimdi Ara

Xiaomi Mi Note 10 / CC9 Pro [ANA KONU] (62. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.834
Cevap
67
Favori
210.779
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6061626364
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar süper bir tıraş makinesi, ihtiyacı olana tavsiye ederim. 75 TL gibi bir fiyatı var.

Özcan DELİKANLIyoutube
    Xiaomi Enchen BlackStone 3D Şarjlı 3 Bıçaklı Sakal Tıraş Makinesi [Electric Shaver]
    https://www.youtube.com/watch?v=GUGUuooVCyo&feature=youtu.be

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• İyi akşamlar, Netflix sorun var bu genel mi,genelse sizce ne zaman çözülür ?
    Saygılar

• Cihaz canavar ama bizim kurdan nasibini aldi. Diğer ülkeler 500 birimden az paraya alıyor bizde 5x katı fark vardı en son

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ahmet383438 A kullanıcısına yanıt
    Nasıl bir sorun, netflix bu sütümle uyumlu değil diyor ise konunun ilk sayfasında Videolu çözümü var

• Arkadasın a70ine bile bugün android10 geldi bize ne zaman geliyor ahali 😂

• juniperi kullanıcısına yanıt
    Çok sağolun, bakmamışim şimdi hallettim..
    Saygilar

• quote:

Orijinalden alıntı: emiröztürk

Arkadasın a70ine bile bugün android10 geldi bize ne zaman geliyor ahali 😂
    Benim Mi 8 lite telefonuma iki hafta önce geldi. Mi note 10'a henüz gelmemiş olması hayret bir durum. Mi note 10'a bizden önce gelmeliydi.

• Arkadaşlar kamera ile yakın çekimlerde bir bulanıklık veya titreşim farkeden oldu mu? Pcden 40cm falan uzaklıktan foto çekiyorum ve yazılar hep problemli, net degil. Önceki telefonum Samsung s8 plusta gayet jilet keskinliğindeydi. Hani sanki kamera camında parmak izi veya kirlilik varmış da silince geçecekmiş gibi bir durum var. Halbuki temiz ve yeniden siliyorum bu kez belki pc ekranındandır deyip a4 kağıdı çekiyorum. Yazılar sayfanın ortasına doğru nispeten düzgün ama altta ve üstte yine titreşimli-bulanık. Bir türli istedigim cam berraklığını yakalayamadım. Fikri olan var mıdır?

• quote:

Orijinalden alıntı: Maclarens90

Arkadaşlar kamera ile yakın çekimlerde bir bulanıklık veya titreşim farkeden oldu mu? Pcden 40cm falan uzaklıktan foto çekiyorum ve yazılar hep problemli, net degil. Önceki telefonum Samsung s8 plusta gayet jilet keskinliğindeydi. Hani sanki kamera camında parmak izi veya kirlilik varmış da silince geçecekmiş gibi bir durum var. Halbuki temiz ve yeniden siliyorum bu kez belki pc ekranındandır deyip a4 kağıdı çekiyorum. Yazılar sayfanın ortasına doğru nispeten düzgün ama altta ve üstte yine titreşimli-bulanık. Bir türli istedigim cam berraklığını yakalayamadım. Fikri olan var mıdır?
    Hocam benim fikrim amiral gemileri hariç cihazların iyi bir stabilizasyona sahip olmadığı. Titreşimi kesemiyorlar. Bana öyle geliyor. Tripodla çekme imkanınız varsa bir deneyin ya da telefonu bir şekilde sabitleyip deneyin eminim fark olacaktır.

• Maclarens90 kullanıcısına yanıt
    Aynı problem bende de var umarım yazılımla düzelir

El kol sallıyatakçekim, Samsung mantığı ile çekim yapmayın kamerası ile biraz zaman geçirin tabii benimkisi 256gb şık sürüm fark olurmu bilmem fakat kamerası p30pro yu bilebazı noktalarda bypass ediyorum yani s8 s10 note10 falan fasafiso Xiaomi Mi Note 10 / CC9 Pro [ANA KONU] Xiaomi Mi Note 10 / CC9 Pro [ANA KONU] Xiaomi Mi Note 10 / CC9 Pro [ANA KONU] Xiaomi Mi Note 10 / CC9 Pro [ANA KONU] Xiaomi Mi Note 10 / CC9 Pro [ANA KONU] Xiaomi Mi Note 10 / CC9 Pro [ANA KONU] Xiaomi Mi Note 10 / CC9 Pro [ANA KONU] Xiaomi Mi Note 10 / CC9 Pro [ANA KONU]

• mi 10 un fiyatını görünce iyi ki bunu almışız diyorum
  • 1 aylık tr garantili beyaz renk 5000 e satıyorum

• perperek kullanıcısına yanıt
    Hocam iyi ki örnekler paylaştınız tam olarak söylemek istediğim konu bu. Çektiğiniz Donanımhaber sitesinin fotosunda çok bariz şekilde belli oluyor bahsettiğim ayrıntı. Fotoğrafın alt ve üst taraflarındaki yazılara bakın. Buğu, titreşim gibi bir sıkıntı var. Normalde böyle çekiyorsa bezle silersin ve netleşir. Ama bunda netleşmiyor maalesef. Benim kameradan çekince de yazılar bu şekilde gözüküyor. Tripodla falan çekmedim ama son derece dikkat ederek sabit tutmaya çalıştım telefonu. 10 çekim yaptıysam 2 tanesi eh işte titreşim yok sayılır diyebildim. Diğerleri çok dikkat çekici problemliydi. Başka kamera uygulamalarıyla da denemek lazım aslında.
    Xiaomi Mi Note 10 / CC9 Pro [ANA KONU]

Mercek ile ipw ekranı büyüttüğğmdede böyle görünüyor buğu falan yok cihaz gayet normal çekiyor bozmadan, keskinleştirme den çok oynamadan olanı veriyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: perperek

Mercek ile ipw ekranı büyüttüğğmdede böyle görünüyor buğu falan yok cihaz gayet normal çekiyor bozmadan, keskinleştirme den çok oynamadan olanı veriyor.
    Garip bir tarzınız var. 2 gün önce aldığı cihazı kendisi üretmiş gibi neden bu kadar körü körüne savunma ihtiyacı hisseder ki bir insan? Neyse diğer arkadaşlar anlamıştır beni. Bariz gözüküyor zaten durum, hayatımızda ilk kez telefon kullanmıyoruz. Fotoğrafın orta kısmında problem yok ama altta ve özellikle üstlerde durum epey sıkıntılı ve gördüğüm kadarıyla sadece benim telefon öyle çekmiyormuş.

Başka bir kamera uygulamasıyla ve odağı tam ortaya değil ekranın geneline yayınca falan düzelir umarım. Deneyeceğim zaman içinde bu olayı.

• Şimdi şöle deyim.. Arkadaş haklı bazı yerlerde bulanıklaştırıyor. Öyle bi olay var. Bi kısmına odaklarken bi kısmı flu çıkıyor yakın çekimlerde özellikle. Yazılımsal olduğunu düşünüyorum. Hatta bazen hoşuma gidiyor derinlikli çıkıyor ama netlik anlamında bugün iphone 11 ile kıyaslama şansım oldu. Kardeşime p20 pro aldığım arkadaş 11 kullanıyordu. Merak edip bi iki foto çekip karşılaştırdım.. Hem iphone 11 hemde p20 prodan üstün kamerası bunu çok net söyleyebilirim..

Benim bu teldeki tek sıkıntım ara sıra ısınması ve ağırlığı. Az daha hafif olabilirmiş. Batarya dan dolayı sanırım bu iki sorun. Keşke 4000mah felan koysalarmış

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi solokingx -- 11 Nisan 2020; 1:45:55 >
  • Xiaomi Mi Note 10 / CC9 Pro [ANA KONU]

• 12 saat nedir yaa yuhh ben boyle bir ekran almadim hic bir cihazimdaki neler neler geldi gecti the

• Aga herşeyine laf söyleyinde kamerasına laf sölemeyin şu telin..

• 
Sayfa: önceki 6061626364
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.