Şimdi Ara

Xiaomi Mi Mix 2 Ana Konu (72. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (2 Mobil) - 2 Masaüstü2 Mobil
5 sn
1.549
Cevap
30
Favori
104.943
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7071727374
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Cok tesekkurler sarj ne kadar gidiuor. Bluetooth la gear s3 baglayacagim virde uste 100 tl alacagim nasildir sizce

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Wolfs Touch kullanıcısına yanıt
    Beş buçuk saat civarı ekran suresi ile toplamda 40 saat civarında pil süresi oluyor. Yedi buçuk saat ve üzerinde ekran suresi ile 30 saat civarında pil süresi oluyor. Sürekli Bluetooth açık olduğunda bu süreler biraz daha düşecektir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • fangoso kullanıcısına yanıt
    Cok iyi o zaman orta kullanimda 2 gunu bulur. Tahminimce

• Bu konu niçin bu kadar ölü acaba? Sanırım bu telefon çok az kii tarafından tercih edildi.

• Haggard1963 kullanıcısına yanıt
    Veya herkes sorunsuz şekilde kullanıyor buraya bir şey yazma gereği duymuyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi noblexfy -- 3 Şubat 2019; 12:14:30 >
  • Telefonun kamerasını rootsuz iyileştirebilen bir uygulama yada yöntem var mı?

• Haggard1963 kullanıcısına yanıt
    Aynen ben de az kişi tarafından tercih edildiğini düşünüyorum. Ekranında çentiği bile olmamasına rağmen hakettiği ilgiyi göremedi.
  • Güncellemeleri otomatik alan birisi android ve MIUI sürümünü atabilir mi acaba?
  • Benim telefonda sorun çıktı onceki sayfalara yazdmistim ekranda sararmalar basladi koselerden garantisi var ama yolllamaya korkuyorum. Adamlar yapacagiz diye daha kotu yaparlar diye

• Mi Mix serisi, Mi6, 7 gbi pazarlanmadı. Bence sebep bu.

• Guncelleme gelmis ufak tefek buglar duzeltilmis
    10.2.2.0(oremixm)

• quote:

Orijinalden alıntı: mustafa1403

Guncelleme gelmis ufak tefek buglar duzeltilmis
    10.2.2.0(oremixm)
    Benim sürüm (odemifh) bende gözükmüyor.
  • Bende de gözükmüyor daha güncelleme. Geçen sefer de geç kalmıştı MIUI 10 gelirken. Kendim indirip yüklenmiştim. Bu sefer link de bulamadım. Bekliyorum.

• Merhabalar.

Elimdeki A1 i satıp temiz ikinci el olarak bulduğum mix2yi alacağım. Kamera açığını gcam ile kapatırım. Ben telefonun su andan itibaren ki ömrünü merak ediyorum açıkçası.

Kullananlar hala memnun mu? Son güncelleme ile bir şikayetiniz var mı? Pil ne durumda? Teşekkürler.

• Arizona Dream kullanıcısına yanıt
    Ben geçen yaza girmeden almıştım. Çok memnunum telefondan. MIUI 10 ile kameraya bokeh de geldi. Hızı kullanımı centiksiz tam ekran olması bence çok iyi.
    Pil çok yoğun kullanımda, oyun da dahil, 5-6 saat ekran süresi veriyor. Oyunu abartirsam 5 saatin altına düşüyor. Dominations oynuyorum acayip şarj yiyen bir oyun. Daha önce Lenovo vipe P1 pro kullanıyordum. 5000 mah lık batarya vardı. Onda bile oyunu abartınca 6 saati zor görüyordu.

• urtur kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim. Kadıköy'de bir dükkanda buldum, A1 i satınca gidip alayım bari. Tasarımı çok güzel mix 2nin.

• Telefon ile ilgili pek sorun olmuyor. Konusu bu yüzden biraz pasif kalıyor. Diğer konuların çok aktif olması genelde sorun yüzünden oluyor. Biri bir sorunu söylüyor. Diğeri ona cevap veriyor. Sonra bi diğeri bende şöyle birşey var. Yok ısınıyor yok kamera bulanık çekiyor gibi sorunlar.
  • arkdaşlar benim cihaz fotoğrafları bazen çok yavaş çekiyor, deklanşöre basıyorum ama telefon hiç tepki vermiyor bazen 5-6 sn sonra çekiyor bazen hiç tepki vermiyor kamera uygulamasını açıp kapatıyorum. çok sinir bozucu bi durum aniden hızlı bi şekilde bir şeyin fotoğrafını çekmek isteseniz telefonun keyfine bağlısınız. benim gibi bu sorunu yaşayan varmı
  • Güncellemeyle durum çubuğu, aktif uygulamalar gibi bölümlerde kozmetik değişimler oldu.
    Android 9 ne zaman gelir acaba?

• CDDH kullanıcısına yanıt
    HDR açıkken 1 sn bekleme süresi oluyor onun dışında bir sorun yaşamadım

• 
Sayfa: önceki 7071727374
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.