Şimdi Ara

Xiaomi Mi Mix 2 Ana Konu (70. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.549
Cevap
30
Favori
104.941
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6869707172
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: MrOmr

Hocam hiç cihazı alıp kurcalama şansı bulmadım o yüzden sorayım dedim forumda. Demek o kadar iyi yani.
    Cihaz gayet yeterli her türlü ihtiyacı görür ama o fiyata kimse vermez cihazı. AMillet dandik mi6 ya bile 2.100 2.200 istiyor. Ben olsam cihazimda ki bir kaç kılcal çizik olmasa 2.200.2.300 gibi bir rakam isterdim. Bu cihazı satip üstüne koymadan alınacak bunun muadili bir cihaz benim gözümde yok.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Enginesin_55 E kullanıcısına yanıt
    Hocam sıfırı zaten 2700 2800 falan yani bu fiyatlara doğal gayet.

• quote:

Ben o fiyatlari görmedim henüz yada baktıklarım eski fiyatlar aşırı arttı fiyatlar.

• quote:

Ekstra ben zaten 2000 yazmıştım ama şimdi bakıyorum satsam geri ne alacağım.

• Miui 10 yüklendikten sonra an ekranda dokunmatik tepki vermemesi durumuyla karşılaşan oldu mu hiç? Kilit ekranında ya da üst menüde sorun yok ama ana ekran dönünce tepki yok, resetleyince normale dönüyor. İki kere oldu bu.

• 4-5 defa
  • sonunda 11.11 indirimleri sayesinde mi mix 2 aldım.burdan karar wermeme yardımcı olan herkese teşekkür ederim,126 gb 2450 tl ye aldım.eğer sorun olursa gene yazarım
  • frkayd kullanıcısına yanıt
    Güle güle kullanın.
  • Akineton kullanıcısına yanıt
    teşekkür ederim hocam
    Dün ilk defa bana da aynı şey oldu, ki Miui 10 stabil sürüm sitesinde yayınlandığından beri kullanıyorum.
    aynen hocam bi kaç gün önce bana da oldu
  • hocam dün geldi telefon fakat öyle hızlı bitiyor ki şarj anlatamam,yarım günü çıkarmıyor nerdeyse,miui 10 güncellemesini dün yaptım,acaba güncellemeden mi yoksa başka bi ayarı mı var,yardımcı olursanız çok sevinirim
  • Geçen hafta telefonu yere düşürdüm, ekran köşesinden kırıldı. Delta Servis'ten fiyat aldım 625 tl dediler. Şu an serviste yeni ekran takılacak ama Delta Servis'e işçilik konusunda güvenmiyorum. İnşallah bu sefer bir sorun yaşamam.

Bu arada fiyat gayet makul geldi. İnternette 825 liraya ekran satan var. En düşük 575 liraya vardı. Sonra bir teknik servis ilan vermiş o da 600 liraya falan yapıyordu. Orjinal ekran için iyi fiyat bence :)

Garantisi olmasa serviste yaptırmazdım ama mecbur kaldım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Leonly -- 14 Kasım 2018; 15:7:47 >
  • abi tek ben miyim bu sorunu yaşayan,başka kimsede olmadı mı yani,normal mi bu grafik
    Xiaomi Mi Mix 2 Ana Konu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi frkayd -- 14 Kasım 2018; 16:43:49 >
    Battery Drain Xiaomi'lerde kronik olmaya başladı. Bir ara benimkinde de olmuştu, sonraki güncellemede düzelmişti. Şimdi yedek telefonumda (Mi5) da aynı sorun var. Araştırdım biraz, kimisi batarya kalibrasyonu öneriyor, kimisi fabrika ayarlarına sıfırlamayı, kimisi de bazı ayarlar yapın diyor. Ama en bombası Mi Forum'da bir moderatör, bunu Bug Report olarak açan birine "Bu bir bug değil, bataryanızı değiştirin." demiş. Bence yazılım kaynaklı abi, güncelleme ile düzelecek şeyler. O zaman benim telefon da sonraki güncellemede düzelmezdi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Leonly -- 15 Kasım 2018; 14:26:43 >
    Telefon uykudayken dahi sarji azalmis garip. Benim cihaz yaklaşık 8 aylik 5 saat civarı ekran süresiyle 1 günü çıkarıyorum

• Arkadaşlar bugun gozume carpti benim ekranin alt iki koseseinde hilal seklinde beyazlik var siyah ekranda cok belli oluyor sizin teelfonlardada var mi? Kontrol edermisiniz.

Ben ama tam ekran modunda kullaniyorum telefonu yani altta yus takimi off. Siz ekrani tes cevirip bakabilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mustafa1403 -- 19 Kasım 2018; 21:15:20 >
  • Tam arkadaslar olayi cozdum renkleri ters ceviri aktif etmistim sonra renk parlakligini elimle oynayinca devre disi kalmisti. Bende kapandi sandim. Megerse renkleri ters cevirme bir sekilde buga dusuyor sanirim ve ekran alt kosede hilal seklinde 1 mm kalinliginda beyaz hilal yapıyordu. Simdi duzeldi

• mustafa1403 kullanıcısına yanıt
    İyi neyse, insanın aklına en kötüsü geliyor hemen. Panikledim bir an
  • n11'den ben de an itibariyle almış bulunuyorum. İnşallah memnun kalırım. Mi A1'den sonra bakalım nasıl olacak.
  • 
Sayfa: önceki 6869707172
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.