|
miui13 nasıl bilginiz var mı? telefonu 4 senedir orjinal haliyle kullanıyorum ama artık bir format vs yapıp canlandırma ihtiyacı hissediyorum.. |
|

1 Mobil
|
miui13 nasıl bilginiz var mı? telefonu 4 senedir orjinal haliyle kullanıyorum ama artık bir format vs yapıp canlandırma ihtiyacı hissediyorum.. |
|
|
//MSI Z170A GAMING PRO CARBON MAINBOARD // I5 6600K O.C. 4,1 GHZ CPU // SAPPHIRE RX 470 4 GB BELLEK O.C. 1350 MHZ GPU // CRUCIAL BALLISTIX SPORT 16 GB DDR4 2400 MHZ 3000 MHZ O.C. RAM // ADATA USA PREMIER 240 GB SSD // EVGA 500 W1 80 PSU // CORSAIR CARBIDE 100R // COOLER MASTER T4 // VIEWSONIC 23.6 75 HZ 2 MS MONITOR // ASUS X550JK // SAMSUNG S21 FE 128 GB // RENAULT MEGANE 2 1.4 2004
|
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
|
Miui 12'den Android 11 e dönüş nasıl yapılıyor? Bulamadım bir türlü. |
|
Arkadaşlar merhaba. Ana ekranda hava durumu uygulaması var saat ve tarihle beraber widget şeklinde. Burada hava durumu konum kapalıyken başka bir ili gösteriyor; konum açılınca, sonrasında buraya tıklayınca düzeliyor. Konum açmadan sabit bir adres seçemez miyiz acaba? Teşekkürler |
|
Benim telefon da çok kasılıyor. KillApps uygulamasını kullanmama rağmen ram kullanımı %70-80 e geldiğinde restart yapmam gerekiyor (günde 3-4 kez). Bazı uygulamalar (örneğin instagram) zaman zaman sayfayı yenilemiyor. Uygulamayı "zorla durdur" diyip tekrar açınca düzeliyor. Telefon saf Android One hala. Söylediğiniz hard reset işlemini denemek istiyorum. Fotoğraf ve videolar için Google'ın "Galeri" uygulamasını kullanıyorum. Google One üyeliğim var 100gb. Tüm galerim Google Fotoğraflar'a dağınık bir şekilde tarih göre sıralı şekilde yedekleniyor. Telefona format atınca galerideki klasör düzeni de yok oluyor haliyle. Bu durumu nasıl çözebilirim? Görüldüğü üzere telefona para vermeyi sevmiyorum, en dandik telefon 10k olmuş. Bir süre daha idare etmem lazım. İlk 1-2 sene severek kullandığım MiA3 beni yıldırdı gerçekten. Çözüm önerilerinizi alabilir miyim? |
|
Unoffical Lineage v21 (Android 14) deneyen var mı? Farklı custom rom önerisi olan? |
|
https://www.youtube.com/watch?v=unrkbnWpxng&feature=youtu.be Rising os kurdum, epey debloat yaptım ikinci telefon daha doğrusu wifi tablet gibi kullandığım için. Hızı ve şarjı çok iyi.. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
telefon ilk çıktığında almıştım. batarya bitme noktasına geldiğinden dolayı artık değiştirmek istiyorum. mi a3 ustaları; bu telefondan sonra hangi telefonu önerirsiniz? neye geçelim? |
|
| _____________________________ |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
![]() Hey gidi günler :) Artık LineageOS da bir yere kadar :) İnsanlar sesin gelmiyor, yankı yapıyor vb şekilde söylenmeye başladı :) Ayrıca BT, disk kapasitesi vb donanım ihtiyaçları da yavaş yavaş kendini belli etmeye başlıyor. Bu yüzden batarya değiştirmekten de vazgeçtim, değmeyecek gibi. 6 yılın sonunda sanırım artık o gün iyice yaklaştı. Telefon bakmam gerekiyor :) Mi A3 gibi 2 sene sonra custom rom kurabileceğim, beni özgür bırakan, süsü püsü olmayan ama donanımı bir 6 sene daha götürecek bir telefon var mı? Yoksa artık biz de mi Samsung'a geçiyoruz? < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hEro_ -- 8 Ekim 2025; 13:49:24 > |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eg2077 -- 8 Ekim 2025; 18:58:43 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
|
LineageOs resmi destek veriyormuş hala şaşırdım açıkçası. custom rom işi eskisi gibi değil artık. bankalar sorun çıkarıyor ne bileyim nfc çalışmıyor falan. sanki o işin devri bitiyor. birde bootloader açmak var ki o da zor artık. keşke tüm bootloaderlar a3 gibi 2 komutla açılsa :) ben realme 10a geçiş yaptım. a3 sonrası boyutu küçük onu bulabildim. çift hat ve sd kart desteği, nfc hepsi vardı güzel oldu. ama yeni telefon alsam muhtemelen samsung geçerim . 6 yıl güncelleme sözü cazip. |
|
|