Şimdi Ara

Xiaomi Mi A3/Android One (01.01.2021 MIUI 12(20.12.28) Güncellemesi) [ANA KONU] (367. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7.325
Cevap
70
Favori
453.459
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
15 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 363364365366367
Sayfaya Git
Git
Giriş
    htc samsung lg derken ortaklık xiaomi ile bize güldü ama , google kendisi devam ediyor tabi.

Pixel rom kurup devam ediyor mecburen custom-cılar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eg2077 -- 8 Ekim 2025; 22:49:35 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • hareketliperde kullanıcısına yanıt
    Rom atılamasa da , ve android 10' da kalmış olsa da ,

LG G7 ile devam ediyorum. Çok memnunum. NFC kampanyaları ile tüm parasını kat kat çıkardı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eg2077 -- 8 Ekim 2025; 22:50:11 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Redmi 15 pro'yu bekleyeyim o zaman bakalım nasıl gelecek. Vivosu kivosu honoru konoru bin farklı model çıkmış. Hiçbirisi de içime sinmiyor :) Neyse artık karar vereceğiz bir şekilde. Belki S26 serisi çıkınca S25 alırım bir tane. Ya da şu "kayıtlı" telefon furyasına bir bakarım.

Teşekkürler yorumunuz için.

Evet, laurel_sprout uzun yıllardır gayri resmi olarak portluyordu. Ancak bu yıl 22.2'ye verdiği destekle beraber LineageOS tarafı resmi olarak kabul etmeye başladı ve sitelerinde yayınladılar. Artık OTA güncellemeleri de alıyor, rahat oldu baya :)

Telegramda da yakın takip ettiği bir grubu var. Sağolsun onun sayesinde fazladan 3 sene daha kullanmışımdır :) Belki de 7. seneyi bile tamamlarım.

https://t.me/lineageos_laurel

https://xdaforums.com/t/official-rom-15-lineageos-22-2.4697979

Hmm demek bootloader işi artık o kadar kolay değil. O halde gerçekten de düzgün bir Samsung modeli alıp geçmek en iyi seçenek galiba. Ben de küçük boyutlu telefon seviyorum ama elimizde pek seçenek yok maalesef :/

İstemeye istemeye Samsung S25'e itiyor bu süreç beni :)

• 
Sayfa: önceki 363364365366367
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.